Új privát üzeneted érkezett!

Ja, a képen a dátumot ne nézzétek, megint elállítódott :lol:

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Orsi: EZ SZUPER!!!!! GRATULA!!!!!

Sajna tegnap derült ki, hogy mégsem lesz kismamatorna... Nem akarok senkit megbántani, de a pátyi "szervező-brigádnál" nagyobb baleksereget még soha életemben nem láttam. Azt mondja nekem a művházból a szervező nő, hogy azért nem indul, mert nem LENNE elég kismama, csak 4-5... Mondom, honnan tudja, amikor pl. itt vagyok én is... Aztán hebegett-habogott, de nem lesz itt semmi... Hadd hízzanak meg vizesedjenek a kismamák, meg vigyék csak be a pénzüket Bp-re, azért tart itt ez a falu, ahol tart...
Hú, mostanában milyen harcias lettem! :D Ezt teszi a kismamaság, reszkess, Orsi, veled is ez lesz. :lol:

pussz

Kép

Kép
odod01

Jajj Dóri, annyira félek, hogy mi van ha nem marad meg :oops:
Hiszen emelgetem folyamatosan a Kyrát....meg sokkal zizisebb életet élek mint Kyrával!
Szóval félek!
Te mikor mentél előszőr a dokihoz? Mert nekem azt mondta, hogy amint pozitív a teszt menjek, mert meg akarja nézni, nem-e méhen kívüli, meg ilyenek....de én meg szívem szerint megvárnám a szívhangot.... az meg ugye a 7. hét környékén van...szóval nem tudom mi legyen...most elvileg a kalkulátorok szerint 4 hetes és 6 napos terhes vagyok, szóval én arra gondoltam, hogy jövőhéten hívnám és két hét múlva, szóval jövő hét utáni héten mennék! Szerinted az jó? Vagy tényleg menjek elöbb? :? :roll:

KépKép
KépKép
akíra

Ja, és a Pátyi dolgok meg...ne is mondd....

És mi lenne ha az iskola tornatermét bérelnénk? Nem kell feltétlenül a művházba nyomulni...ha a tornáztató csajszival lehetne beszélni lehet össze tudnánk jönni páran és akkor nem lenne olyan drága :roll:
Mit gondolsz? :roll:

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Orsi, gratulálok!! :D
Ne izgulj, tuti minden rendben lesz. Orvoshoz én csak a nyolcadik héten mentem, előtte szerintem felesleges, úgysem lát semmit.
vitamint elkezdtél szedni?

Kismamatorna ügyben, az iskola tornaterme csak esténként szabad, akkor is már eléggé foglalt, tehát csak valamikor hét nyolc körül lehetne helyet találni. Azon kívül óránként 4000 ft. A műv ház viszont 1850 óránként. Majd megpróbálok beszélni Petrával, hogy nincs-e valami ötlete, de ahhoz tudnom kéne, hogy kb. hányan lennénk.

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Orsi, ne félj, mert a baba megmaradása nem függhet attól, hogy most emelgeted Kyrust (ez természetes, ki kell bírnia)! Ha nem bírja ki, annak más oka van, de miért is gondolnánk ilyesmire???
Szóval fel a fejjel, majd visszaadom a Félelmek a terhesség alatt c. könyvet megnyugtatásul. :lol: Meg a többit is, persze.
Szerintem se kapkodd el a dokit! Nagyon ritka a méhen kívüli terhesség, miért lenne az? Szerintem is bőven elég a 7-8. héten menni, onnantól úgyis havonta járhatsz...

Felhívtam a Petra nevű gyógytornásznőt, aki lazán lerázott azzal, hogy dolga van, és visszahív, azóta is hív... Ezzel kissé elment a kedvem az egésztől, nehogymá' én könyörögjek, hogy fizethessek neki valamiért... :evil: Őrület, hogy Magyarországon itt tart a szolgáltatóipar... :roll: Én feladtam.

Vigyázzatok a gyerkőcökre és magatokra! Szélcsendes hetet mindenkinek!

Kép

Kép
odod01

Sziasztok!

Hát én csak azért gondoltam, hogy menni kéne hamar mert a doki mondta! Jövőhét szerdára gondoltam, akkor már elvileg 7 hetes lennék...legalábbis ha nem csal a számításom :lol:
Dóri, melyik számot kell hívnom? A 20ast? Vagy mész mostanság és megint kérsz nekem időpontot? :lol:
És mikor is van délután? Csak szerdán? Vagy szerdán és pénteken? Mert én már elfelejtettem! :oops: :oops: :oops:
A torna meg....pffff....hát....mindenki tornázzon otthon esténként :lol:
Vagy hát át kell menni keszire, ott tuti van a Művházba :roll:

KépKép
KépKép
akíra

Sajna, Keszin sincs torna... Csak Budapesten, oda meg nem tudok mindig bemenni...

Orsi, csak egy száma van a dokinak, amin a Gabi nevű asszisztens veszi fel, vele lehet időpontot megbeszélni. (Én úgy tudom, hogy szerdán du, péntek de. van, de kérdezd meg azért, mert lehet, hogy vannak változások.)

Én majd a jövő héten jelentkezem be hozzá, asszem.

Kép

Kép
odod01

Jajj, képzeld nekem a doki száma van meg :lol:
Multkor ugye bejelentettél engem és utána aznap felhívott, a saját számáról, hogy tudok-e menni hamarabb! Én meg azt hittem az az a szám és elmentettem! Erre most hívom és ő vette fel! És ő adta meg az aszisztensének a számát! :lol: Ami így utólag előkeresve már nekem is megvan mert adtál egy papírt, de a telefonomba ugye nem az volt! Ugyhogy nekem van másik is! Megadjam? :lol:
De nem bírok időpontot kérni! Nem veszi fel senki :cry:

KépKép
KépKép
akíra

Ne add fel! Miután az asszisztensnő is kórházban dolgozik szülésznőként, nem mindig tudja felvenni, de hívd többször, biztos sikerülni fog.

pussz az embriónak is :lol:

Kép

Kép
odod01

Dóri, végül sikerült időpontot kapnom, szóval jövőhét szerdán este 6ra megyünk! Alig várom! Remélem minden rendben lesz!
Én már kérdeztem, de nem emlékszem rá, és nincs időm visszakeresgetni, de te hogy oldod meg a kiságy kérdést? És a babakocsit? Mert annyira de annyira nincs kedvem venni egy testvér babakocsit és még egy kiságyat :cry:

KépKép
KépKép
akíra

Kiságyat kapunk kölcsön (olyan ikeásat, ami annyira sz.r, hogy csak fél évig bírja úgyis, mert ha már nagyon mocorog benne a baba, feldől...), a babakocsival meg úgy vagyok, hogy mi úgysem nagyon megyünk babakocsival sehova, szóval nem veszünk másikat. Itt a kertben Boldinak már nem kell babakocsi, sem akkor, ha a környéken sétálgatunk. Mivel a bevásárlást sem egyedül csinálom majd a 2 gyerekkel, nincs miért vennünk egy újat.
Kiságyat meg félév után, ha már az ikeás feldőlt, veszünk, de inkább Boldinak egy "nagyágyat", az övét meg megkapja a pici.
Asszem, te a testvérbabakocsit nem kerülheted el, főleg, ha jársz bevásárolni, stb. (Esetleg, ha a hátad bírja, cipelheted a picit kengurúban, Kyrus meg ülhet babakocsiban. Ez 4-5 hónapig nem rossz. Utána meg Kyrus már 2 éves lesz, lehet, hogy rá lehet szoktatni a sétára.)
pussz

Kép

Kép
odod01

Sziasztok!

Akkor az elég régi IKEA-s lehet, mert most azért elég masszíval vannak :lol: De fél év után úgyis simán kaphat nagyfiús ágyat Boldi :)

Hát én most azt találtam ki, hogy csinál párom egy új ágyat Kyrának! Olyan legurulás gátlósat! Aztán ha őszig át tudjuk szoktatni akkor megkapja Zsebibaba Kyra rácsos ágyát, ha meg nem akkor arra a pár hónapra anyáméknál van egy ágy Kyrának, majd azt elhozzuk!
A babakocsival meg megvárom szintén, hogy megszülessen Zsebi, és ha a nyáron nem edződik meg Kyra eléggé akkor első ütembe kap egy testvér fellépőt, és ha az nem jön be akkor jön a testvér babakocsi! :?
Na fel is kelt, ugyhogy megyek is!
Pussz!

KépKép
KépKép
akíra

Kedves Anyukák,

Március 10-én nyit a Babuka Biatorbágy, mely családi napköziként fog működni. Tapasztalt pedagógusaink várják az 1-8 év közötti gyermekeket a lakóparkban, a játszótérhez közel.
Játékos angol
Népi játékok és néptánc alapok
Kézműves foglalkozások
Zenebölcsi
Nagy udvar
Bio és egészséges ételek
Maximált létszám
Egész napos, félnapos és időszakos felügyelet

Rosenbach u. 36.: Babuka Biatorbágy: játszunk a gyerekekkel, amíg a szülő dolgozik, tanul, kikapcsolódik (gyermekfelügyelet hétköznap 8-17 óra között). Ingyenes nyílt nap: március 10-én 9.00-12.00 között

Rosenbach u. 36. Intim torna csoport március 29-30-án 10-15 óra között gyermekfelügyelettel (a csoport előzetes jelentkezés alapján 6 fővel indul) : Szülésre való felkészítés, szülés utáni regeneráció, időskori panaszok gyógyítása

Áprilisban babamasszázs csoport és baba-mama torna

Rosenbach u. 36.. Ingyenes előadás-sorozat "gyermekes" témákban: minden MÁRCIUSI CSÜTÖRTÖKÖN 10 órakor

Március 6. csütörtök 10 órától

Utak a családi harmónia felé - Fejlesszük a kommunikációnkat és figyeljünk a testi jelekre
Ambró Judit Gordon-instruktor, wellness tanácsadó, coach

Március 13. csütörtök 10 órától
Önállóságra nevelés, elválás
Dobosiné Majoros Ildikó óvodapedagógus

Március 20. csütörtök 10 órától
Minden amit tudni érdemes az allergiáról
Dr. Abavári-Tóth Marianna gyermekorvos

Március 27. csütörtök 10 órától
Anyabarát munkaközvetítés
Keveházi Katalin alapítványvezető, Jól-lét Alapítvány

Mindenkit szeretettel várunk.
Petes Bea - beata.petes@gmail.com

Beusa
Kép
beusa

Sziasztok!

Úgy tűnik sikerül a torna!
Most úgy néz ki, hogy hétfőn, szerdán délelőtt lesz, a pontos időpontot még nem tudom.
De nem a Műv.házban lesz, hanem a zsámbéki kanyarban, a Forrás kávéházban!
Majd ha már tudom a részleteket, akkor megírom!

Kép
Kép
patr

Csúcs vagy patr!!!! Nem tudom, nekem ezek a dolgok miért nem sikerülnek...

Lehet, hogy téged váltottalak a védőnőnél szerda de. f10 körül? Csak mert hallottam, hogy Patríciát mond a védőnő elbúcsúzáskor, és feltételezem, ezt rejti a patr kódnév...

Szép hetet minden maminak és babónak és nagylánynak és nagyfiúnak!

Orsi, hogy vagy?

Kép

Kép
odod01

Sziasztok!

Húh, tessék most már írni! Mert kezd kihalni itt minden :shock:

Szóval torna, ez nagyon jól hangzik! Mennyi lenne? Mert gondolom ott fen a Zsámbéki kanyarba nem adják olcsón a helyet! :?

Mi újság veletek pocakosok? Kérünk már képeket! Vagy ha nem vagytok hajlandóak most már tényleg lehetne talizni! Mert már szép idő is van, most is hét ágra süt a nap! Szóval mindenki kifelé a szabadba, ne tessék begubózni! :twisted:

Én most szerdán megyek a dokihoz este, ugyhogy csütörtökön jövök a hírekkel, amik remélem jók lesznek!

Addig azért benézek, de tessék írni :)

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Dóri, igen, én voltam! Még gondoltam is, hogy poén lenne, ha te lennél! Legközelebb megbeszéljük előre :lol:

Orsi, nem lesz több a torna, mint a Műv.Házban lett volna! És a Műv.Házban állandóan hideg volt!

Képet sajnos nem tudok feltenni, mert nem tudom lekicsinyíteni, de most már megtanulom, igérem!

Patrícia

Kép
Kép
patr

Én szívesen lekicsinyítem :lol:

És mennyi lesz a torna? Oda is lehet vinni a nagyobb gyereket? Mert ugye én Kyrát nem igen tudom hova tenni! Bár lehet, hogy néha igen, mert Anyumék ott laknak fenn a Zsámbéki kanyarba, de az csak akkor jön össze, ha anyum pont szabad napos! Egyébként nem! :?

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Orsi, eddig még nem panaszkodtam errefelé erről, de most írom a szakdolimat portugálból, és minden szabad percem foglalt ("szerencsére" Gábornak nincs mostanában munkája, így tud vigyázni pár órát napközben Boldira, addig tudok a témával foglalkozni), ezért nem megyünk mostanság hozzátok. Meg várjuk Kata meghívását, mert annyira eltűnt mostanában. :D
Szóval márc. 28. után, ha leadtam a dolit, ígérem, megyünk! Ja, mellesleg Boldi megint orrfolyós, de lehet, hogy csak a fogai jönnek, mert nagyon nyűgös is+ a feneke annyira sebes-piros, hogy szinte nyílt sebek vannak rajta, ami nála egyértelműen a fogzás jele. Semmilyen szuper krém nem használ, ma már kamillás ülőfürdőbe tettem, hátha nagyanyáink gyógymódja segít...

Patrícia, akkor a következő védőnős találkát tényleg összehozhatnánk, bár jobb lenne már előbb találkozni a tornán!

puszi mindenkinek

(ja, képet nem kaptam a 12.hét óta a picurról, úgyhogy nincs mit feltennem...)

Kép

Kép
odod01

Sziasztok!!!!
Nem tűntem el!!!!!!!
Itt vagyok, csak egy kicsit el vagyok kenődve. Az idegsebészem végül azt mondta, hogy nincs mese, műteni kell a gerincemet. Április közepén lesz a dolog és nagyon félek....
Orsi!! Gratulálok!!!!!!! Ez igen!!!!!!
Dóri és mindenki!
Mit szólnátok egy délutáni talihoz? Vagy minden baba máshogy alszik?
Danó kb du 4-kor kel, akár jövő csütörtök is jó lenne már.
Ha viszont csak délelőtt jó, akkor 2 hét múlva szerdán, mert jövő héten műtét előtti kivizsgálásokra megyek...

Írjátok meg, kinek mikor jó!
Kata
chaniel

Na sziasztok!

Tegnap este voltam dokinál és megnéztük a fekete foltunkat :lol:
Sajnos kisebb mint amire számítottunk,mert valószínűleg később volt a peteérésem mint rendesen szokott lenni! Szóval még nem volt szívhang! Így 28.án pénteken reggel kell mennem!
Dóri nem jöttök ti is akkor? :lol:
Mehetnénk együtt!

Remélem akkor már lesz szívhang és minden rendben lesz :)

Hát a tali szempontjából nekünk jobb lenne a délelött, mert Kyra délelött még "használható", viszont este már elég nyűgös! Főleg 4 után! Mert ő korán fekvő baba, szóval ő 6-fél7kor már fürcsizik!

Hát sajnálom, hogy műtét lesz! Elhiszem, hogy nagyon félsz! De talán jobb lesz! Talán elmúlik a fájdalom, és egy sikeres műtét után még egy újabb babát is lehet, hogy be tudsz vállalni :)

Ja, most nézem, hogy Dóri te pont március 28.án adod le a dogád, akkor gondolom nem mentek dokihoz :lol:
Na mindegy, úgyis csak egy ötlet volt :)

Most megyek is :)

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Orsi, én is pont a 28-ra gondoltam, hogy el kéne mennem a dokihoz, de nekem 8 körülre fog időpontot adni, mert terheléses cukorra megyek. (Szóval még egy órát is ott kell majd ülnöm.) Ha így is jó, akkor írd meg, hányra mentek, hátha összehozhatunk valamit, min. odafelé.
A szakdogát szeretném már egy-két nappal előbb leadni, mert ismerem az egyetemi körülményeket, és nem szeretném, ha valami hiba csúszna a leadási ügyintéznivalókba... Biztosra megyek...

Kata, ne félj, majd drukkolunk a műtét miatt nagyon!!! Nekem, bár nagy volt a szám, csak áprilisban lenne jó a randi a szakdoliírás miatt. Ha nektek még jó a márc. 31-i héten, találkozhatnánk inkább akkor? Csak mert nem szeretnék semmiről lemaradni... :lol: :lol:

addig puszi mindenkinek

Kép

Kép
odod01

Én 11:15 re kaptam időpontot!

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Torna ügyben annyi az infóm, hogy Húsvét után kezdődik, ha minden oké. Szerintetek mi lenne a jobb 9-től, vagy 10-től?

Kb. 600 ft volt a műv.házban alkalmanként.

Dóri, sok sikert a szakdolihoz!

Kép
Kép
patr

Patr, én annyira örülök a tornának, hogy nekem 9-től is, meg 10-től is jó. Melyik napon/napokon lenne?

Orsi, így nem bizti, hogy tudunk együtt menni a dokihoz, mert nekem muszáj korábban mennem az éhgyomri vérvétel miatt. Meglátjuk, mit mond nekem időpontnak.

Köszönöm a drukkolást, remélem, tényleg kész leszek a dolival, és le tudom adni!

Napos hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép
odod01

Dóri, hétfőn és szerdán lesz a torna, valószínűleg.

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Dóri, nekem mindegy mikor mentek! Mert énnekem van pár dolog amit el kell intéznem a városba, ugyhogy előtte is meg tudom csinálni, és akkor csak hazafelé kéne egyedül jönnöm, nekem az csúcs lenne :D
De persze csak ha beférek :oops:
A torna nagyon jó lenne nekem is...bár én nem igen tudom, hogy kire tudnám hagyni Kyrát!? Bár lehet néha rá tudnám bízni anyumra ha épp nem dolgozik, de azért nem minden alkalommal! :? Szóval majd meglássuk :roll:

Dóri lesz UH is neked? Mert olyan kiváncsi vagyok már :D

Patr, te hogy viseled? Dolgozol még? Meddig? Olyan jó nektek, hogy ti már ott tartotok! :cry: Irigy-irigy :D

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Nem tudom, hogy áll a torna-ügy, de legyen 9-től, ha lehet. Ha nem, az sem nagy baj, de talán a 9-es kezdés jobb lenne egy kicsit.

Orsi, ne irigyelj minket! Aztán olyan gyorsan elszáll az egész, hogy azt fogod sajnálni, hogy már vége is!
Befértek a kocsiba, gyertek nyugodtan velünk, hétfőn kérek időpontot, majd megírom.

épp az előbb szállt el a pendrive-ről a teljes anyagom, amit de. csináltam a szakdolimból. Ma anya vigyázott Boldira, így tudtam csak jó sokat haladni. Hát, semmit sem haladtam... :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
odod01

Sziasztok!

Orsi tényleg ne siettesd az időd, én pont a héten mondtam valakinek, hogy messze még a szülés időpontja, aztán bevillant, hogy már csak négy hónap! Egy csomó minden kell még addig csinálnunk! Nagyon gyorsan megy az idő.

Még dolgozom, bírom, de azért nagyon fáradékony vagyok. Eredetileg úgy terveztem, hogy még végig csinálom a tanévet, most nem tudom, hogy fogom-e bírni. Majd kiderül...

Tornára elvileg Kyrát hozhatod!
Sokan voltak gyerekestül.

Dóri azért kérdeztem, hogy melyik a jobb, mert én úgy gondoltam, hogy aki gyerekkel jön, az esetleg nehezebben készül el 9-ig. De úgysem én döntöm el, csak gondoltam, hogy ha megkérdezi Petra, hogy melyik a jobb, akkor már több véleményt tudok mondani. Nekem mindegy, én pont hétfőn és szerdán megyek fél egyre dolgozni.

Jó hétvégét, ami még hátra van!

Kép
Kép
patr

Lehet 10 az időpont, csak magunkból indultam ki, hogy Boldi 6-kor kel, úgyhogy mi már 7-re is tudnánk menni tornázni... :lol:
Legyen, ahogy a többségnek jó!!!

Jó éjt!

Kép

Kép
odod01

Sziasztok!

Hát én az időt igazából csak annyira akarnám siettetni egyenlőre amíg már vége van ennek az első trimeszternek! Mert már megérkeztek a reggeli rosszullétek, és ez nem olyan nagyon jó :cry:
Meg amikor már az uh-n is baba formája van, meg már érzem, hogy ott van az jó! Azt imádom! Csak odáig akarom előretekerni az időt! Meg aztán majd a 35. hét után már baromi nehéz volt! Na azt is szívesen átugranám :lol:

Torna nekem is mindegy mikor van, 9-10 mindegy! Igazából Kyra pont ilyenkor alszik (most is) szóval nekem egyik se olyan nagyon jó, de hát majd meglátjuk :lol:

Dóri, köszi ha tényleg el tudtok vinni! Majd szólj, hogy mikorra kaptál időpontot! És akkor úgy készülök! Kyrát nem viszem magammal, mert Anyósom itthon van most is és jövő héten is, és tud rá vigyázni, így azért könnyebb! Szóval csak én megyek! :P
Hát nem semmi a szakdogád.....remélem be tudod hozni! Elhiszem milyen idegesítő lehet! Én tuti idegrohamot kaptam volna!
:shock:

KépKép
KépKép
akíra

NAGYON BOLDOG 1. SZÜLETÉSNAPOT KYRUSNAK!
Sok tortát,ajándékot,puszit,vendéget az első zsúrjára!

Pusziljuk!

Timi+Réka

Timi
tftimi

Hú, lányok, hogy elszaladt az idő!
Nemrég még itt kérdezgettettek engem a mellszívó-mérleg-babakocsi-dolgokról, most meg itt egy nagy 1 éves szülinapos!!!! Meg hamarosan egy másik is! Ez szuper!

Isten éltesse sokáig Kyrust!

Sok puszi minden baba-pocakra!

Kép

Kép
odod01

Lányok annyira édesek vagytok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket! Ma csak egy kis fülhúzogatás lesz meg egy ici-pici torta ami csak az övé és széttrancsírozhatja :lol: A nagy buli vasárnap lesz kerti party, bográcsozás, meg minden ami kell, óriási tortával :lol:

Hozok majd képeket! :)

És 6 nap múlva Réka is szülinapos lesz :) Majd onnan is kérünk élménybeszámolót és képeket :)

Puszi nektek! Majd holnap jövök, most ezer a dolog itthon :lol:

KépKép
KépKép
akíra

Nagyon Boldog Szülinapot Rékának :)

Majd hozzál képeket a tortáról meg a buliról! Bár láttam párat az iwiwen, de szívesen megnézném a többit is! :wink:

KépKép
KépKép
akíra

IGEEEN! Mi is csatlakozunk a gratulálókhoz!!! Isten éltesse Rékát sokáig! BOLDOG SZÜLINAPOT!

Lányok, akkor most mikor lesz torna? Vagy lesz egyáltalán?

Kata, mikor bulizunk, mert LEADTAM A SZAKDOLIM!!!!

pussz mindenkinek

Ja, és dokinál is voltam ma terheléses cukorvizsgálaton. Orsi, azt majd élvezni fogod, mert csokit adnak, nem kiflit... Minden jó lett.
UH nem volt, de egyéb vizsgálat sem, szerencsére, mert azt mondta, nem akar "piszkálni". Én örültem neki...

Kép

Kép
odod01

Köszönjük szépen a köszöntéseket, nagyon arik vagytok :D .
Rékának nagyon tetszett az első tortája.Jól sikerült a zsúr :D .

Pocakosok hogy vannak?

Puszi

Timi
tftimi

Sziasztok!

Dóri, örülök, hogy minden ok :)
Bár én még nem tudom, hogy fogom kibírni, hogy nem látom minden hónapba a babámat (merthogy az előző dokimnál minden hónapba megkukkoltuk :lol: és én ezt imádtam) de majdcsak megemésztem! :roll:

Nekem a terheléses cukrot tök éhgyomorra csinálták, nem volt se kifli se semmi! Hogy is van ez akkor most? :roll:

A szakdoli leadáshoz gratula! Nagyon ügyi vagy! Komolyan nem is tudom, hogy lehet gyerek mellett tanulni :roll:

Miket kapott Réka? Mesélj!

Én magam részéről jól vagyok! Bár még kűzdök a rámtörő rosszullétekkel, de azért jól vagyok :lol:

Ti mikor hozzátok össze a kistesót? :wink:

KépKép
KépKép
akíra

A terheléses cukor 2 ujjbegyszúrásból áll (tökéletesen fájdalommentes!!!!) 1 szúrás éhgyomorra, utána csokievés, majd 1 óra várakozás, és még egy szúrás, amiből kiderítik, hogy a szervezeted hogyan tudja feldolgozni a cukrot.
Kérheted, hogy legyen UH minden vizsgálatkor!!!! Ez magánrendelés, szolgáltatás, te fizetsz, ő meg csinálja, amit kérsz (persze csak a megfelelő keretek között). Kérd meg, nyugodtan!!! Én most éreztem, hogy minden oké, azért nem kunyiztam ki az UH-ot, de múltkor pl. én is kértem, mert biztosan tudni akartam, hogy minden oké odabent.

Ma volt baba-klub itt a Mézeshegyen, nagyon klassz volt! Olyan helyesen eljátszanak már egymással a gyerkőcök!
Boldi nagyon örül, hogy végre visszakapta teljesen a Mamiját, úgyhogy boldogan csüng rajtam egész nap, de nem is bánom, nekem is úgy hiányzott már, hogy csak vele lehessek egész nap!
Tök hülyeség: ha állandóan velem van, egy idő után elegem van, ha nincs, azért vagyok kiakadva, hogy nem tudok vele lenni... :roll: :roll: :roll:
Ez olyan anyukás, azt hiszem.. :lol:

Napos hétvégét mindenkinek!

Patrícia, torna-ügyben mizu?

Kép

Kép
odod01

Dóri, hát akkor ez máshogy van mint nekem volt a Kyránál!
Mert én a Schöpfibe voltam terhelésen és ott szúrtak, utána egy gusztustalan lötyit kellett meginnom ami olyan volt mintha töményen 1kg cukrot ittam volna meg, utána meg kint lecsüccs és két óra múlva szúrtak megint! De simán a megszokott karhajlatból, nem újból!
Szóval akkor itt ilyen jó? Akkor minden héten megyek :lol:

Hát el is hiszem, hogy hiányoztál a fiadnak, és most rajtad csüng :)
De egyébként én ugyanígy vagyok Kyrával! Ha elviszik örülök neki, hogy legalább kitakarítok, meg pihizek, meg csend lesz, aztán eltellik 1 óra és én már mennék, hogy hazahozzam :lol:

Hát lehet én kérni fogom az uh.ot minden alkalommal, vagy ha mindíg nem is, de a mozgásokig tuti! Mert ha már mozog, akkor már azért érzi az ember, hogy minden ok, vagy nem, de addig....addig csak az uh tartja az emberbe a lelket, hogy igen, minden ok! Legalábbis nálam! :roll:

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

A Jánosban a cukros lötyit kell inni most is! Nem csokit!!
Jövő héten kell mennem, nagyon nem várom.

Torna hétfőn lesz először 9-kor. A Forrás kávéházban.

Dóri, gratula a szakdolidhoz! Mikor mész a védőnőhöz?

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Hát, igen, a magánrendelések előnye a csoki is, többek között... :D

Patrícia, nagyon klassz, hogy lesz torna, már kezdtem végleg feladni a dolgot... Természetesen ott leszek, először Boldi nélkül, aztán, ha lehet őt is vinni, a köv. alkalommal együtt megyünk.
Védőnőhöz ritkán járok, mert 1) lusta vagyok, meg ő is, hogy nyaggasson; 2) néha eljön ide a mézeshegyi baba-klubba, és adminisztrál is egy kicsit.
Szerintem azért kb. 1 hónap múlva, ha megyek dokihoz uh-ra, utána hozzá is lenézek. (Majd szólok előtte, hogy mikor, de a tornán úgyis találkozunk!)

puszi mindenkinek

Kép

Kép
odod01

Sziasztok!

Patrícia, ugye lehet majd vinni a tornára a kisebb gyerekeket? Ezt a múltkor elfelejtettem kérdezni...

Kép

Kép
odod01

Sziasztok!

Csak egy pillanatra ugrottam be hogy megmutassam a két uh-s képet Babszem Fanniról! A mi óriásbébink már 19mm-es :lol:

Kép Kép

Tornára mi most hétfőn nem megyünk mert Védőnőhöz megyünk Baba-Mama klubba, de legközelebb mi is megyünk feltéve ha lehet vinni Kyrát, mert nélküle nem igen tudom megoldani a dolgot :?

Most rohanok, hétfőn jövök!

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Fotórestaurálás: http://www.photoretus.mlap.hu/
Nézz nálam körül! Ingyenes dolgokat is találsz!
Április végéig 50%-os kedvezmény montázskészítésre!

Kép

Kép
photoretus

Sziasztok!

Tornára természetesen lehet hozni a kisebb tesókat is, ez elvileg baba-mama torna, de lehet jönni belül hordós babákkal is. :D

Polifoam-ot hozzatok magatokkal.

Bízom benne, hogy én is odaérek időben :oops:

Orsi, nagyon jók a képek, én még mindig nem tudtam lekinycsinyíteni, pedig Zsuzskáról is úgy tennék fel új képet.
Hiába béna vagyok.

Nekem a legutóbbi UH-n azt írta a doki a papírra, hogy becsült súly 880gr. Kicsit elkezdtem aggódni, hogy óriás bébi lesz!

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

most hívott a Petra, hogy csak szerdán lesz először torna!
Remélem Dóri addig még olvasod, és nem mész oda potyára!

Patrícia

Kép
Kép
patr

Köszi a hírt! Akkor szerdán megyünk!
Orsi, jó úgy nektek, hogy szerdán menjünk tornára (Gáborral beugrunk értetek 8. 40 körül), aztán torna után hazasétálunk hozzátok, 1 órát még játszanak a gyerekek (mi dumcsizunk), aztán f12 körül lelépünk?

Kép

Kép
odod01

Dóri!

Egyenlőre nem tudok semmit, mert Kyra tegnap nagyon lázas volt! :cry:
Ma jön a doktornő, megvizsgálja és akkor tudok mondani valamit, de nem biztos, hogy mi megyünk ezen a héten, és az se bizti, hogy ti tudtok jönni! Nagyon remélem, hogy semmi baja, csak valami apróság volt, mert este óta teljesen láz és tünet mentes, de azért várjuk ki a végét! Boldinak se lenne jó egy betegség, meg neked se!
Remélem én se kapom el :?
Ha elment a doktornő még írok! :cry:

KépKép
KépKép
akíra

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?