Sziasztok!
Lekopogom, de ma bizony elég szép napunk van.
Hajnal 1-kor volt egy óra sírás, nem akart megnyugodni, igy magam mellé vettem az ágyba, cicire tettem, és el is aludt rajta pár perc alatt, olyannyira, hogy hajnal 5-kor én riadtam fel mellette, hogy ráfeküdtem, vagy mi történt amiért csendben van.
Félálomban megint cicire tettem, megint megette a maga adagját és békésen aludt tovább 1/2 9-ig.. Aztán valamiért megint bealudt 9-kor, és onnnatól megint 3-4 órákat alszik.
Valami front van, vagy mi lehet vele?
)))
Szopizik 90-120-akat, de lefejni semmi nem marad, ezt sajnálom nagyon, de ez van.
Tegnap kaptunk kölcsön egy mérleget, kiderült van egy barátunknak, és az most jól működik. Mióta 2 ciciből eszik, azóta nem idegeskedem, hgy nem kapna elég tejcsit, meg ez a mai nap valahogy lenyugtatott kicsit.
Igaz férjemre itthagytam 1 órára őket, muszáj volt járnom egyet, na azt azért végigüvöltöte, de nem akartam magammal vinni, mert mikor elindultam még aludt.
De a kis bestia ahogy kitettem a lábam, felébredt.
Hiába nyugodtam ma le, hogy végre volt egy olyan napunk, mint ahogy elképzeltem terhesen egy napot a babánkkal, a sírás csak nem múlik. Egyik pillanatról a másikra potyognak a könnyiem, hihetetlen..
Kendőt azt hiszem ki fogjik próbálni, egyre inkább érzem szükségét, mert mióta itthon vagyunk szalad a lakás, tegnap épp vacsorázni nem volt mit, mert egyikünk sem jutott el a közértig.
Bizakodó vagyok, hgy napról napra jobb lesz, olvasgatlak bennetekt, ti mindig próbáltok nyugtatni, ezektől rgyszer hátha jobb lesz nekem.
Panny,
sokat gondolok rád, nagyon közel Olivér baba érkezése, drukkolok, hogy minden simán menjen.
)
mtm,
egyenlőre most azt mondom, Kristófnak bizony nem lesz tesója, pedig én lányt szerettem volna, de azt hiszem nem tudnám ezt mégegyszer végigélni, akkorsem, ha valaki garantálná, hogy kislány lesz a következő.
Mielőbb szeretnék túlleni a 6 héten, hátha utána tényeg jobb lesz.
Most erre játszom.