Sziasztok!
Tegnap beszéltem Ildivel, én akkor még nem tudtam, hogy mi történt így kellőképpen ledöbbentem...
Szegénykéim. De azt mondta, hogy a legnagyobb kihívás az, hogy a kiságyban tartsa Rékut...
Remélem sokkal jobban vannak mára már (lelkileg is)
Adri,
én az egyedüllétet a hétvégére értettem, amikor Zoli nem volt otthon
Egyébként, ha egyedül érzed magad csak szólj és jöhetsz is. Vagy megyünk mi
Kár, hogy nem tudsz pénteken Anikóékhoz jönni... ez a suli mindig bekavar. De a fogadás az jó!
Judit,
ez a sok édes kicsi babó! Nagyon jó képek, kár lett volna megfosztani minket a látványtól
És a szobabútor is pazar. Szép a színe. Megkérdezhetem honnét van? (Na nem mintha mostanában újabb gyerekszobát kéne berendeznünk, de a jövőre nézve sosem árt... )
Évi,
dejó, hogy (remélem )találkozunk pénteken! Köszi a dicséretet Ancsi nevében is. Nagy kópé a csaj! És tutti számíthaszt majd Zétire házimunka terén! Én sem hittem volna, de imád 1. kipakolni mindint, amit én elpakolok, 2. vizes ruhát adogatni kiteregetni, 3. kiteregetett ruhát lepakolni a szárítóról, 4. mosogatógépbe bemászni. Na, ez utóbbit nem hagyom neki.
Fú, tényleg már alig van hátra idő....
Gyöngyi,
szerintem lezárhatjuk a jelentkezést. Hogy fogod kifizetni a jegyeket??? Jó, tudom, hogy dolgozó nő vagy, meg minden, de ennyit hitelezel???
Nagyon jók a képek, Marietta még mindig gyönyörű
És a munkahelyed... az egy fogorvosi szék ott? Fú, ha mindennap látnám valószínű megszoknám, de így elsőre sokkolt...
Egyébként jó a mosogatógép, csak ellustít... engem legalábbis. De szerintem a hiba az én készülékemben van
Kriszti,
sajnálom a kutyust.
Meg a kerítést is. Gyere azért jó hírekkel is
Anikó,
meggondoltad Te ezt a pénteket??? Ancsi itthon tombolt tegnap, kíváncsi vagyok, mi lesz nálatok "idegenben".
Ibolya,
tegnap nem nagyon jöttél. Ugye nincs baj? Csak a felújítás? NAgyon jó lett a videó, amit rólatok csináltam a játszóházban. Átküldjem majd valahogy? Vagy megpróbáljam ide feltenni?
Tegnap a kisasszony délután nem aludt egy percet sem. fél 11-től délig, a szokásos menetrend szerint aludt, de délután nem. És nem is volt fáradt. Viszont este fél kilenc óta alszik még mindig, egyszer szopizott hajnalban. Már majdnem 12 órája. Jól kifáradt
És gyerekek, jááár! Már nem totyog, hanem szép, nagyokat lép. Anyám, mi lesz itt?
Puszi, szép napot mindenkinek!