Sziasztok!
Bosek!!!!!!Eggyütt feküdtünk a nőgyógyon!!!Kerestelek később bent,de már hazamnetetek!Hogy vagytok????
Én 5 napos túlhordással szültem,inditott szülés volt(kemény de gyors),Dr.Szaniszló Zsoltnál,szuper volt minden,volt fogadott szülésznőm is,Kiskuti Noémi,mindkettőjükrő csak jót tudok mondani!!!
Viszont 36 hetesen nem csináltak kenetvételt(hüvelyből),mert vácon nem szokás,vagy tököm tudja miért,és egy hetet voltunk otthon a babánkkal,azóta (4 hete)kórházban vagyunk.Volt egy jó kis szepszise,valószinű (mert nekem később megcsinálták a kenetvételt,és a pozitiv lett)hogy emiatt,aztán erre jött még egy fertőzés,izomhipotóniája is van,most at vizsgálják mitől.De volt intenziven is,géppel segitették a légzését,nagyon nehéz időszak van mögöttünk.De ez sajnos igy két mondatban leirva nem is jelent sokat,senkinek nem kivánom,kibőgtemm magam két hét alatt legalább hat életre.Alig voltam itthon a lányommal,aki még két éves sincs.
AKI MÉG ELŐTTE VAN A DOLGOKNAK!,RAGASZKODJON HOGY MEGCSINÁLJÁK EZT A SZŰRÉST!!(Ami amúgy kötelező lenne)
Mert ez a streptococcus nagyon durva dolgokat tud csinálni.
Egyébként hallottam jópár ilyen fertőzést már ott,de nem akarok úgy mondani bmit hogy nem tudom a hátterét,stb,lehet más kórházban is van ugyanennyi.
A csecsemősök alapvetően kedvesek,persze kivétel mindig akad,voltak akik kimagaslóan kedvesek,és akik kimagaslóan nem kedvesek voltak.
A tusoló az csúcsszuper,kb.egy hét mire letusol az ember,olyan jó sugárban folyik a viz....,viszont igy legalább nagyon élvezi az ember az otthoni első tusolást
Ami még nem tetszett hogy a kórterembe nem tudsz hol enni,mert nincs asztal,meg szék,marad az ágyad,ahol fekszel,meg adott esetben a babát is fekteted.
A Bényi doktornak már a neve hallatán kiráz a hideg,pedig nem is ismertem,csak amikor bejártam a CTG-re,meg bent voltam,akkor amiket hallottam hogy hogy beszél,meg milyen a stilusa,brrr..
Én a harmadikat is szivesen szülöm Vácon,de a 36 hetes kenetvételhez ragaszkodni fogok az tuti.