Sziasztok,
élek ám, csak ez a szörnyű hétfő kikészített teljesen. Annyi munkám volt, hogy még a net közelébe sem jutottam.
Ráadásul fáradt vagyok a hétvége miatt, a férjem kislánya lebetegedett, bejött hozzám a munkahelyre, őt istápoltam, aztán hazavittem 3-kor és most hívott, hogy eddig aludt.
Aztán túlórázni akartam, hogy haladjak, de aztán apa hívott, hogy itthon van rám szükség, úgyhogy hazarohantam és most itt vagyok.
Ja, és fél óráig tartott amíg visszaolvastam. Nagyon ügyik vagytok, hogy ennyit írtatok!
Viki,
csütörtökön és pénteken itthon maradok az inszem után, hétfőn szerintem már megyek dolgozni.
Én is meg szoktam mondani a szülőknek a véleményem, de ők amúgy sem az okoskódós fajtából vannak. Szerencsére...
Nemone,
+++++++++++++++++ gondoltam rád ma, pihenj sokat!
Dita,
én is Garfield vagyok, ha tehetnék kihagynék minden hétfőt!
Vicuska,
továbbra is drukk+++++++++++++
Majd gyre a véreredménnyel!
Látod, Ditánál is el volt bújva a picurka, a 12. hétig még van idő és meg fogja magát mutatni előbb-utóbb.
Kata,
köszi a hiányolást, jó esett.
A hőm ma 36,5 volt, össze-vissza mozog.
Vasárnap nem is mértem, mert sehogy sem jött ki a 4 óra alvás.
A te hőddel semmi gond, akkor rossz, ha hirtelen nagyot esik. Szerintem neked belejátszik az éjszakai pisilés.
Jó a sorrend, akkor valósítsuk is meg, neked a 2. sikerül, nekem a 3. és így tovább.
Nagyon ügyes tervező vagy, ha a tanár is így elismeri. Egyszer még lakberendező magazinban is olvashatunk majd a munkáidról..
Évi,
jobbulást nektek, hát nics is attól szörnyűbb, amikor a kisgyerek szenved.
A táblába szeretném beíratni, hogy 3. inszem 2008.03.03. csütörtök!
Előre is köszi!
Hajrá szerdai vérvétel, remélem minden rendben lez, és jöhet a következő és egyben az utolsó inszem!
Amúgy egy papírra kijegyzeteltem, hogy kivel mi történt ma, hogy képben legyek. A memóriám már nem a régi!