Sziasztok!
Dóri!
Utólag is boldog szülinapot kívánunk!!!
Én akkora hülye vagyok,hogy sokszor,ha rákérdeznek,azt se tudom 32 vagy 33 vagyok???
.A fülem már rendbe jött,közvetlen bele kaptam a gyógyszert 1 hétig.Most még kicsit bedugul-kidugul,meg néha beleszúr,ki kellene váltani a fülcseppet,de nem jutok el odáig
.Fogyok szépen,mennek lefelé a kilók,2 hét telt el és lement 3 kiló.Örülök,csak így tovább(vállon vetegettem magam
).
Manó!
Örülök,hogy rendben mennek a vizsgálataitok,mondom a hugim ilyen pirinyó volt,még elsőbe sem akarták engedni a méretei miatt,most meg forognak utána,olyan csajos
.Ha visszagondolok,mennyit marakodtunk hárman,és az Ő csontos kis kezébe maradt a legtöbb hajam mindig,mekkora erő van benne
.Majd szólok,ha lehet hozzánk jönni,csak most kanapécsere van.Vagyis a nappalink tök üres lett így,leülni nem tudunk csak a konyhában,ott meg már szőnyeg nélküli kő van,azt nem ajánlom, a székeken meg egész nap
.Kényelmetlen volt a kanapé,hát visszavitettük,de újra meg nincs miből kiegészíteni egyelőre.Arról nem beszélve,hogy skarlát és bárányhimlő van az oviban
.Bárányok már voltunk,de a skarlátot eddig még mindig megúsztuk(kopkopkop).És sajna ahogy Csilla is írja,meg tudom érteni,mert megy a pénz utáni hajsza,sokszor estébe belenyúlóan,hétvégén is.És mivel együtt dolgozunk az Urammal,sokat a gyerekek is jönnek velünk sajnos,ennyire nincs idő.
Csilla!
Annak örülj,hogy van munka,még ha a bébiszittyó miatt kevesebb is a pénz,meg fáradtabb is vagy,de legalább van.Emlékszem,pár éve Pistinek munka kellett mikor költöztünk,és kint állt az erkélyen.Akármit elvállalt volna amit csak meg tud csinálni,és csak bámult maga elé,mint akire nincs szükség,hogy itt van egy életerős felnőtt ember,és nem kell sehova....Hát elment átmenetileg kamiont pakolni
.Koszosan jött haza,hűtőtáskából evett-ivott,annyira meleg nyár volt,akár éjjel akár nappal,ha hívták 1 órán belül ott kellett lennie.De legalább tudtunk miből vásárolni a családnak.Nem volt könnyű,de legalább volt munka.Én megértelek,így igaz,bár értettem Manót is,mert úgy írta,ahogy ténylegesen értette,csak félreérthető volt a fogalmazás
.Bizony mikor nekem a gyes kevés volt,és Dóri bölcsibe mehetett volna,de oviba még nem,akkor nekünk is csak magánovi maradt,mert a sima államiban nem volt hely
.Viszont nekem olyan magas volt a fizetésem,hogy mikor kifizettük a magánovit,akkor is megmaradt több mint a fizum fele,így megérte,mert inkább mint a gyes
.Arról nem beszélve,milyen jól érezte ott magát.Egy átlag fizuból,vagy amilyen helyzet van most nálunk,ez az egyszer így,egyszer úgy,addig bizony ezt most nem tehetném meg.Meg ugyan ki teheti meg,hogy 70ezer a bölcsi egy hónapban?????Nem baj,majd a miénkben is lesz annyi,ha ez a divat és alig van hely ezekben is.Ha erre is van igény,akkor tessék,megcsináljuk
.
Forr a vérem,mert tavyl ilyenkor ugrottunk ki autóval egy hosszú hétvégére Velencébe.Ébredt a természet mint itt,Pisti ezt kapta szülinapjára(míg idén valószínűleg egy itthon sütött tortára telik).És ahogy haladtunk dél felé,úgy lett egyre zöldebb minden,a végén pedig már ölelgettem volna a pálmafákat meg a leandereket.Én onnan nagyon nem akartam hazajönni....
.És most annyira rossz,hogy mennék,indulnék akár holnap,csak a munka miatt a pénz annyira kiszámíthatatlan.Egyik hét a pokol,másik meg a paradicsom.Aki ismer,az tudja,milyen forrófejű vagyok
.Ha valamit kiagyalok,akkor azt rögtön akarom.Így mentünk ki tavaly is.Ha csak ennyi van,nincs is nyaralás-mert évek óta nem nyaraltunk még Balcsin sem,akkor ebból táplálkozom,töltöm magam energiával.Nagyon régen jártunk ki Görögországba,és mint egy kisgyerek,azt vártam téltől már
.Aztán mikor egy hét múlva hazajöttünk,akkor meg az tartotta bennem az erőt.Álmodozó vagyok,addig hajtom míg meg nem lesz,és sokszor fejetlenül is de törtetem a célom
.Van amit belátok,hogy nem megy,idő kell hozzá,de amire van remény,abban hajrá.Tudom,most is ez lesz,ha nem a szülinapján,hát egy héttel később vagy kettővel,addigra még az idő is jobb lesz talán,de akkor is kimegyünk.Lehet csak 3 napra,de addig úgysem hagyom magam
.