Szia Zsófi!
De, szoktam ott is fórumozni
))
A doki most beutalta a párom andrológiára. Majd most megy oda vizsgálatra. Márha rászánja magát....
Csipcsab!
Én kb. 8 éve járok a dokihoz kisebb-nagyobb megszakításokkal, de a helyzet nem változott. Tudom, hogy sokan nem szeretik a stílusát, a beszédmódját, nekem azonban nincs ezekkel bajom. Csak a várakozással. időpont 9 óra, és lehet, délután jutok be ... na ezt nem bírom. Ha sokat sztrájkol még a BKV, akkor a sztrájk napjára kérek időpontot, a múltkor akkor voltam, és nem kellett várnom
No meg az zavar még, hogy sokszor nincs. Konferencia, szabi, konferencia, szabi, most meg beteg is volt.
hú, most látom, te már nagyon a végéhez közeledsz a terhességnek. Az első terhességemmel most járnám a végét, április végén-május elején szültem volna a papír szerint...
A másodikkal meg november végén...
nekem hamarosna lesz egy kontroll ultahangom, és annak függvényében drül ki, velem mit kell, kell-e valamit is csinálni. de közben a férjemnek is kéne vizsgáltra menni, csak nehezen szánja rá magát, a kis "beszari".
Azt nem tudjátok, akkor mit lehet tenni, ha az apukával van a gond? én más spermáját biztosan nem hordom ki, szóval nekem spermadonor nem kell, különben mi értelme az egésznek. Nekem a baba arról szól, hogy én és a párom legyünk valakiben. Jó, jó, ez talán naiv és kislányos, de hát egy ismeretlen pasitól nekem nem kell semmi akkor sem.
Szóval fel lehet tuningolni az apukát, hogy mégis csak ő legyen az apuka?
Az inszem a beültetés? Ebben nem vagyok járatos.