Új privát üzeneted érkezett!

Monee: a cserepes bölcsőn jó nagyokat röhögtem :))))
(játékok: ja... bazi drágák... de ha azt nézzük mennyibe kerül egy plüss vagy mennyi újonnan a Lego akkor már nem is olyan gáz a helyzet... én legalábbis nagy Lego rajongó vagyok így kizárt dolognak tartottam, hogy Lillának ne legyen babalegója:) a férjem meg a vasúthoz ragaszkodott. Max. azt nem engedhettem meg, hogy újat vegyek neki. Meg felesleges is (majd duplóból kap újat is... a szüleim legalábbis már szóltak előre...). Sajna a gömbőcről nincs kép de majd csinálok. Szerintem nagyon jó, a Vaterán stb. szoktak néha árulni (üzletben már én sem láttam). Az a poénja, hogy kis bütykök jönnek ki minden irányból belőle (a túloldali bütyköt kell megnyomni) a bütykökön meg vigyorgó arcok és formák vannak. A nagy Legokukac meg valami állat... tök jól gurul, van 3 púpja amire legók pakolhatók és tök rugalmas a kukac háta plusz zörög. Ja... az egyik ismerősnél Lego Primo kutyát láttam egyszer, az is gurulós volt. Hát az valami baromi jó volt! (láttam egyszer olyat a teszveszen csak a 2000Ft plusz posta túl sok volt nekem).. minden oldalán volt 2 pár kerék így mindegy volt hová fordítja a gyerek, tök jól lehetett tologatni. Na mindegy, én szerintem gázul Legofüggő vagyok :)))

Kavicska: gyanúsan csöndben vagy!!!! :)
Vendég

Sziasztok

Monácska,Kavicska
Hajrá!! :lol:

DObok pár szülinapi képet,,nagyon jól sikerült.
Csakegy,mi ilyen hintalovat kaptunk,,keresztapja barkácsolta,,tök jó :)
Kép
Kép
Kép
Vendég

a többi ajándék(végül mi a kutyust vettük meg).....imádja őket :D
Kép
Vendég

Miron bébinek boldog születésnapot!!!!!!!!!!Gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű!
Vendég

Nagyon szépek a babák !!!

Mironnak boldog születésnapot kívánok !

Kavicska, sokat gondoltam Rád a hétvégén, majd írok pü-t :wink:

Zsizsik, drukkkkkk a szép tüsző(k)höz ! :)

Csajok ! Az indexes csajszi történetét már olvastam valahol, más nick név alatt, hasonló bődületes hülyeségeket írt. Egyszerűen még a nick név sem ugrik be, pedig jár az agyam :roll:

Az Avandamet megint csinált egy 14 napos luteális fázist :lol:
mniki

Ella: Boldog szülinapot Miron babának :)))))) Fú de élvezi a tortát :) Milyen tortát kapott?

Nagyon jó ajándékokat kapott :)))) A hintaló meg egyenesen szuper :) (úgy látom itt mindenki szuper hintalovakat kap:))))

(én most kiadtam, hogy nincs elszállás, mindenki max. 2eFt összértékben vehet Lillának ajándékot és a listát is én állítottam össze... kapott mágneses rajztáblát -használja:), kapott egy kutyás hátizsákot (azzal a sanda céllal vetettem, hogy babapórázt gyártok neki belőle:))))) kapott két könyvet (Bóbita és Zengő ABC) kap egy készségfejlesztő rongybabát és tőlünk a hintaelefántot - ami persze abszolut nem volt betervezve de ha már így alakult akkor szülinapi ajándék lesz belőle :) Még az öcséméknek kell szólnom, hogy SEMMIT ne vegyenek Lillának mert már nem férünk el a sok játéktól... max. vetetek velük 2 doboz fruttapurát:)
Vendég

Mniki: gratula a 14 naphoz :)))))))

(indexes lány: ha létező személy akkor komoly pszichiátriai eset... ha nem, akkor is mert elég fura hobbija van...)
Vendég

Sziasztok,

csak röviden de úgy rémlik, az Indexes vészmadárka már az NLC-n nyomult kb. 1 hónapja, nemtom milyen néven, szerencsére eltűnt onnan, de ott is összevissza hadovált. Szerintem nem kell vele foglalkozni...

Nahát Miron milyen helyeske...

Nálam, hát, öklömnyi gennyeket köhögök fel... :evil: a fülem zubog, elég szarul hallok. Azt nem értem, miért vagyok ennyire gyenge 3-4 nap után is, gyakorlatilag semmit nem tudok csinálni. Nem a penicillin miatt aggódok baba vonatkozásában, hanem a sok köhögés miatt. Éjjel félülésben alvás.
Vendég

Norka: propoliszos méz? Anno terhesen nekem kizárólag az segített (a homeós köhögéselleni cuccok akkor érdekes módon semmit sem értek). A propolisz ráadásul természetes antibiotikum is.... Jobbulást!!!!!

(Nálam meg úgy tűnik megint elkezdett működni a kevés szénhidrát --> hányinger lefekvés után és reggel... és még csak napi 850-nél tartok... amíg ilyen hullán kelek és nincs erőm reggelizni egyszerűen nem merek átállni a 2*850-re... A bőröm viszont már 850-től is szuper!!! Mondjuk ez még valszeg a terhesség utóhatása és a szoptatás mellékhatása, de nem emlékszem mikor volt utoljára ilyen jó... anno 2*850 mellett sem!!!)
Vendég

Sziasztok!

Mironnak Boldog Szülinapot!!! (ezt a tanuló kutyust már én is nézegetem egy ideje,de elég drága, de lehet én is megveszem majd neki az első szülinapjára, úúúúgy tetszik!
Csajok, Ti nem úgy vagytok, ha valami játékot vesztek a pícúrnak, hogy azt egy icipicit magatoknak is veszitek??? :wink: )

Ezt az indexet majd este elolvasom, most már kiváncsi vagyok.....

Nekem meg néha hat a met, néha nem.A múlt hónapban volt egy tök jó 28-29 napos ciklus, most meg még semmi....
ezoterike

A játékot az ember ezeknél a babáknál szerintem 99%-ban mindig magának veszi :))))) (ezért zavar pl. ha Lilla nem hagy nyugodtan kisvasutazni:)))))))))))))))))))))

(az 1% a könyv amiből nekem nincs sok kedvem felolvasni de tudom, hogy kellene ezért ha Lilla egy nap 200* nyomja a kezembe, hogy most azonnal olvassak belőle akkor kb. 150* olvasok is belőle...)
Vendég

Anyókám, gratulálok a 12. héthez! :lol:

Niki++++++++++

Zsizsik, szupi tüszők!!!!!!

drukkolok mindkettötöknek!!!!

Norka, jobbulást!!!!

Ezo, nekem még mükszik a ciklusom :lol: ...

Lara, Lara-babának boldog 3 hót!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Miron: Boldog szülinapot!!!!
Nagyon aranyos ez a gyerek is :) És azok a szempillák.... :lol:

Látom Lilli baba is hamarosan ünnepel :) Neki is így előre sok-sok boldogságot és rengeteg játékot :) Ja és a kép róla, hihetetlen aranyos :D

Norka: Nem lehet, hogy az az antibiotikum, amit belírtak, az nem használ? Szörnyű lehet. Gyógyulj meg mihamarabb!!!

Mniki: Gratula, szép eredmény :D

Kavics, Monácska: Hajrá! kérünk még ilyen beszámolókat! Nagyon aranyosak voltatok :lol: 2 hónap és nekem is ilyen problémáim lesznek :)

Dimet: Sütiden nagyon röhögtem... Gondolom elfogyott azért ;)

Kavics: Engem is érdekelne a gyantázási módszered :)

Rejo: A szüléssel kapcsolatos monológod nekem is bejött...

Indexet olvastam... Döbbentem, nem is szólok hozzá semmit inkább :twisted: Milyen vén is vagyok, hogy így a 30. évemben be mertem vállalni egy gyereket. Szörnyű :lol:

Nem reagáltatok az eredményeinkre... Na jó nem baj, majd holnap a doki megnézi őket...

Kép

Kép
bettica

Anyooo: Gratula a 12.heti lélekteni határhoz!!!

Kép

Kép
bettica

tényleg hülye az a liba az indexen......aki hülye, szenvedjen....

süti: még van. azt ebédeltem most. bassz. nem értem. kidobom a maradékot. szerintem azért mert én hülye nem vettem be adimetet. most beveszem. jöjjön,aminek jönnie kell.....

éééés kidobtam......bassz, 2 hónap alatt nem ettem ennyi édességet,mint tegnap óta. :roll:

kavics, mona????? nagy a csend...........

azt hiszem ma rékáznom kell. felszedtem plusz 2 kilót tegnap óta :D

niki, gratula!!!! jól vagy?

norka, jobbulást!!!!!

a hülye babaörzőnk néha befog gyanús hangokat. frász jön rám, mikor belehuhog, belezúg, belenyög vki :lol:

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

ja, gratula mindenkinek az évfordulókhoz:) 12 hét, 3 hónap, 1 év.....

Kép

dimet

Hali!

Ella Mironnak BOLDOG SZÜLINAPOT!!
Nagyon szép kisfiú! A pilláit én is rögtön kinéztem magamnak!

Anyooka grat a betöltött 12.héthez!

Mniki neked pedig a szép ciklushoz!
Jól vagytok??

Norka gyors gyógyulást!!

Listánk élén szereplő kismamikat én is hiányolom!!!!!

Nagggyon sütiehetnékemvanmegint :oops:
A terhesség 25hetéig nem esett jól az édes!
Most :shock: szombaton a boltban csokit kelllett vennem :roll:
Ma szemeztem a gumicukorral,zselés gyümis cukorkával (egyik sem landolt a kosaramban!!) de most kókuszgolyót ennék,holnap azt hiszem csinálok 8)
Vendég

van vkinek ételpárolója?

ilyesmi:
http://www.ebolt.hu/product99067_category2214.html

megéri? jó használni?

Kép

dimet

Kincs: Én meg azon vagyok meglepődve, hogy rá sem bírok nézni a csokira, meg hasonló édességekre. Esténként azt a 2-3 szem háztartási kekszet,amit a gyomorégés miatt eszem, szóval azok is csak nagy nehezen mennek le.
Viszont pl. a gesztenyepüré tejszínhabbal... Na jó, nem kínozlak benneteket ;)

Kép

Kép
bettica

Bettica nekem a 25.hétig egy falat túrórudi is sok volt!! Szinte semmi édeset nem ettem..csoki süti halmokra sem rezdültek a nyálbimbóim..
Találtam egy kakaós csiga receptet, véletlenül a neten!!
van itthon minden..így mire a férjem hazajön megsütöm, de csak miatta! :lol: :lol:
Vendég

Hú lányok, elolvastam az indexet... :shock: Ez nagggggggggyon durva!
A vonalzómra nézve megint kezdek csüggedni. Mostmár diétázok is, mozgok is(persze lehetne többet is, de akkor is)2x850 és még mindig tiszta ragya vagyok, hajam hullik, ciklus...hm
Lassan 1 éve szedem a metet :roll:
Igaz, ami igaz a szigorú diéta óta újra beindult a megállt fogyás, és ha minden igaz, múlt hónapban pé is volt, 45 napos ciklussal, akkor annyira örültem és bíztam, hogy mostmár majdcsak...És már megint hanyadik nap van... :cry:

Kép
Kép
zazzy

Hali!

Köszönöm a gratulációkat! :lol: El sem hiszem hogy már 12 hét...

Ella, Mironnak nagyon boldog szülinapot! Tényleg gyönyörű!!! Azok a szemek minden csajszit le fognak venni a lábukról! :wink:

Lafim, gratula a gyönyörű ciklushoz!!! :)

Nikim, Neked is a szép luteális fázishoz!!! :)

Kavicska, Monácska, merre vagytok :?: Jelentkezzetek néha :!: :!:

Zsizsik, drukkolok!!!+++++++++++
95 cselló?! :shock: Kérhetünk róla egy képet?! :P

Lecso, nagyon édes a családod! :lol: én is szőkébben emlékszem Rád...

Monee, húsvétra és most csak a meglévő tojglikat aggatom fel barkára. + Dorka vetetett egy adag falibát, azokat ő aggatta fel a lakásban minden létező helyre. :lol:
Tervem még, hogy szerdán kimegyek a piacra, kunyizom 2 marék búzát és azt vattán kicsíráztatom egy tálban. Ez lesz a nyuszifészek alapja és ebbe teszek műanyag tojásokat amiknek nem árt a nedvesség.

Lányok, óvó néniknek húsvétra is illik valami ajándékot adni?! Mert ha igen, akkor nekik hungarocel tojást fogok barkákkal vevorítani. Egyszer kaptunk ilyet és hihetetlenül jól nézett ki a kis pihe-puha tojás.

Holnap megyek doki bácsihoz! Már egy hónapja lebeszéltük, de mivel pénteken megyek integrált tesztre, megpróbáltam áttolni jövő hétre, hogy ilyen gyakran ne uhuzzák a babát :? Hát nem volt túl lelkes, így holnap megyek. Legalább előbb látom Kismaszatot

Utááálom a társasházat!!!! másfél órája fúrnak, fűrészelnek, zörögnek felettünk... :evil: :? Dorka nem egész egy órát tudott aludni tőlük :roll: :evil: :?

Kép

Kép
anyoooka

Süti: hát én meg a szülinapi tortámat majszolgatom :oops:
Azt meg se mondom mennyi lettem :oops:

Dimet:
Nekünk van ételpárolónk,Tefal, asszem,egyszer próbáltam ki, azóta dobozban van.Szerintem szörnyen lassú, közben meg gondolom zabálja az áramot.Szerintem sokkal gyorsabb edényben párolni.
ezoterike

na, picit beleolvastam az indexbe...
hát most már büszkén vállalom, hogy 34 lettem :lol: , és mankóval megyek a gyerek szülői értekezletére :lol:
ezoterike

Kavicska nagyon eltűnt..... :wink:
ezoterike

Most nézem mit írtam... vevorítani=beborítani...

Csakegy, a Baby Outlet tényleg tök jó bolt! Tegnap vettem egy kismamanacit 5ezerrel olcsóbban! :lol:

Nézegettem a hordozókat, gyereküléseket is. ezentúl még inkább a Concorde-ra esküszöm... Dorkának trimax ülése van és az apróság is Concorde hordozót kap majd. Dorka régijét kölcsönadtuk és nem növik ki addigra...

Kép

Kép
anyoooka

Ezo, boldog szülinapot Neked!!!
Kép

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Most jöttünk a ctg-ről! :) Fájáskák, rendszereződnek lassan! Méhszáj kukk nem volt, de mióta hazaértünk, azóta jobb ülni, mint bármit is csinálni, elég alaposan fájdogál a hasam alja, és a folyásom is igen erős lett hirtelen!

KAVICSKA!!!!! Kiabálok érted, és izgulódok is, remélem szülni mentél! De jó lenne! DRUKKKKKK!!!

Miron babácskának boldogságos születésnapot! Félelmetesen szép az a pilla.........

Rambóka! Babonából nem raktam össze! :) Tudod, addig nem jöhet Nóri, amíg minden nincsen rendben, és mostanra lett minden rendben, tehát most már jöhet, akár ma este is! Jön is egy remek kis hidegfront!!!!!
Vendég

Monácska! Drukkolok Neked Drága!!! :lol: :lol: :lol: Szerintem Te holnap már tutti babázni fogsz!!!!! :lol:
Kezem-lábam csuriban van!!! :wink:
nagyon ügyes volt Nóri, hogy megvárta, míg minden rendben lesz! :)

Kép

Kép
anyoooka

Lezuhanyoltam, és most elmúltak a fájáskák!!!!

Köszönöm Anyóka!
És bizony, Nóri egy remekbe szabott és ügyes kislányka!!!! Alig várom, hogy a szemébe nézhessek! De majd érkezik ahogyan neki megfelelő, készülődik ő kifelé, csak lassacskán!

A sógornőm március 12-én született! Ő lesz a kereszanyuci is, szóval........ No, majd látjuk!

Jelentkezem mindennap!

Kavicska tutira szülni van!

Nagyon várom, hogy mi az újság velük!
Vendég

Fú. Gyónni jöttem.

Ma ezt ettem (légyszi ne kövezzetek meg érte:)

Reggeli: kis kocka 70%-os étcsoki (narancsdarabos cote d'or... az egyik kedvencem:) (Lilla reggeli: tej, kölesgolyó)
Ebéd:1/2 12-kor egy tányér pipihúsleves egy kis répával és pipihusival (na ez finom is volt és egészséges is legalább:)))) (Lilla ebéd: pipihusi a levesből, bio bébirépa bio zöldborsóval... mind bezabálta)
Uzsonna (vagymi): Elsétáltam du. 2-kor Lillával a mekibe és vettem egy 3 decis capuccinot ... plusz mert éhes voltam ezért egy almástáskát is (fú... az nagyon xar volt... soha többet)... (Lilla: lenyomott közben egy egész körtét)

Utána lesétáltuk a cuccot (2,5 óra séta:)

Utána (fujj, fujj) vettem a szomszéd kisközértben egy télifagyit (fujj fujj) és egy jó nagy kókuszos kockát... és megcsodáltam a szebbnél szebb fánkokat... (a boltvezető szólt, hogy minden nap érkezik friss fánk... na ezt nem kellett volna... távozz tőlem sántán). (Lilla: fél alma)

Hát itt tartok.

Ez nálam teljese pszichés a terhesség alatti diéta óta egyszerűen leblokkolok ha kajáról van szó, egyszerűen gyűlölök kimenni a konyhába normális kaját csinálni (legyen az akár egy egyszerű szendvics!)... ezért eszem a sok xart... mert annál semmit sem kell csinálni csak megenni (pl. reggelire kocka csokit).

Lehet, hogy összeszedek egy kis pénzt és elmegyek a kineziológusomhoz mert ez nagyon gáz és nem tudok mit csinálni ezzel a pszichés blokkal...

Másnál (akit ugyancsak diétára fogtak és szivattak) gondolom nem történt hasonló és csak én hülyültem be ennyire...

(és elfogyott az Ovomaltine-om... elvonási tüneteim vannak:)
Vendég

Kavicska meg szerintem is épp szül :))))))))) Alig várom a híreket :))))) (itt szurkolok reggel óta és várom, hogy valaki írjon már valamit...)
Vendég

Remélem igazatok van és Kavics tényleg szül... Híreket akarok :)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Kavicska nem szül! És az NST alapján nem is fog!
Sőt volt egy két "görcs" NST alatt, de nem is mutatta. :shock:

Azt mondta a "pótdoki"?, vagy "kölcsöndoki"? (mert az enyém síel), hogy egy :shock: hét :shock: múlva :shock: kontroll, ha esetleg hamarabb rám jönne a szülés, akkor találkozunk a szülőszobán. :roll:

Monácska drága, tiéd az elsőbbség!

Ma egész nap program volt, most estére barátok jönnek. Éppen muffint sütünk.

Lehet, hogy este még leszek!
Pusszantás.

38+6

UI.: én vagyok azon kevesek egyike, akik a nyákdugó távozása után is jóízűen hordozzák a babucit a pocakjukban. Sőt, egy hete 1 cm-re volt nyitva a teljes méhnyak! (most nem vizsgáltak meg!, de nem is bánom!)
Vendég

Hát akkor Kavicska tényleg nem szül :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Óóóóó!
Drága Kavicsom!!!!

Akkora ölelést küldök, amekkora elfér a monitoron! Vedd magadra drága.............. Sajnálom!

Egy hét??? Ne máááááá!

Mit mondhatnék??? Kisfiad szeret odabent! És ami biztos, hogy KI FOG JÖNNI!!!!!

Igyál egyet! Jobb nem jut eszembe!
Vendég

(ja... megjegyzem nekem ugye a szülés napján olyan lapos volt az NST-m, hogy azt tanítani kellene... Lilla okos baba volt, a nagy esemény előtt gondolom jól kipihente magát :twisted: )
Vendég

Csakegy!

Enni pedig kell, és rendeset!

És ami a legszarabb a számodra is, hogy pontosan tudod is! :)

A husilevesért mostan éppen ölni is tudnék!! Bezzeg nálunk nincsen ilyen! Van viszont lebbencs helyette, elhet, hogy mindjárt eszek is egy tányérnyit!

Ötletem egy szál se...... Engem drasztikus diétára nem fogtak, és talán meg sem értelek teljesen, emiatt segíteni sem tudok........
Vendég

Jaj Kavics Drága, pedig már annyira reménykedtem. Gondolom, hogy hát még Te mennyire... Kívánom, hogy az az egy hét hamar elmúljon. Lehet, hogy Kiskavics meg akarja várni a síelő dokiját ;)
Tényleg, lesz front a héten, lehet a dokinak nem volt igaza a szüléssel kapcsolatban ;)

Muffin = Muff, ahogy a párom mondaná. Énisénisénis...
Hazafelé asszem cukiba megyünk, Apa ki lesz akadva :lol: Feketeerdőtortát akarok vagy ishlert...
(Még jó, hogy a csokit, cukorkát, egyéb ilyen kis édeséget nem kívánom... Helyette viszont jönnek a torták ;) )

Kép

Kép
bettica

Bettica!

Aha, torta!
No, az nekem is minden mennyiségben jöhet, reggelire ebédre és vacsorára zsinórban!

Még jó, hogy vigyáznom kell és nem ehetek ilyeneket, mert tutira meg sem álltam volna a 20-25 felszedett kilóig a végére............. Pffffffffffffff Így csak ritkán engedélyzetem magamnak egy-két szeletkét!

De mikor annyira finom! :roll: :wink:
Vendég

Hú, ismerős, nekem is gyakran vissza kell fognom magam. Most már elég régen ettem tortát, úgy hogy éppen aktuális lesz :mrgreen:

Kép

Kép
bettica

monácska: tudod mi a durva? Ez a diéta kutafüle volt ahhoz képest ahogy a terhességem előtt éltem... (ld. akkor ezerszer durvább "diétát" tartottam... viszont soha nem volt kötelező akkor ennem amikor megszólalt a vekker - hiába volt pl. hányingerem a kajának már csak a gondolatától is...) (csináltam pl. olyan 30 napos tisztítókúrát, hogy semmi állati eredetűt nem ehettem, semmi cukor, semmi kávé-tea és hasonló... a meló kajáldájában majdhogynem csak a párolt zöldség felelt meg a kritériumoknak plusz a vega felvágottas kenyér amit otthonról vittem... és vigyorogva csináltam végig...) Meg éveken át nem ettem se sütit se hasonlót és semmi gondom nem volt ezzel. (viszont nem is számolgattam a CH-kat hanem annyit ettem amennyi jól esett és amennyitől jóllaktam!!!)

Na és itt van az a pont amikor tudom, hogy valami nagyon nem 100-as.
Vendég

(megjegyzem nekem ugye terhesen pont a diéta UTÁN kezdett el szaladni a súlyom :) Azt hittem dobok egy hátast amikor megláttam, hogy az első hét diéta után 3 kilót híztam :))))) (na akkor jöttem rá, hogy én egyébként milyen kevés CH-t szoktam bevinni...)

Na megyek is enni valamit... sósat :)

(Lilla nyivákol az ágyában... hulla fáradt de nem akar aludni... )
Vendég

nyam. csicseriborsókrém :)
Vendég

na, vonalzó!
Vendég

Norka!
Sikerült!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(Most megyek, család vacsorát kíván..... )
Vendég

Ja... felraktam a Teszveszre egy Aviva tornás csomagot (a két kötet CD-vel) - 1800 Ft-ért eladó...
Vendég

babanélküldebelógtam :)

Monee, hobby boltban kapható hungarocel tojás (de sima tojást kifújsz, az is jó) és lehet rá szalvétateknikázni.

Norka, nagyon tetszik a vonalzód, olyan mindjárt elpityergem magam a meghatottságtól! Úgy örülök, hogy másodszorra is sikerült!

Csakegy, hihi, én is lego mániás voltam/leszek!

Monácska, Kavics, drukkok mennek! Annyira mindegy kinél érkezik előbb a baba, megérkezik, és ez a lényeg! A türelmetlen rokonokkal, ismerősökkel meg ne is törődjetek!

Anyoo, bizony gratula a 12. héthez!

MNiki! Örülök, hogy mostanában gyakrabban írsz!

Betegeknek együttérzés, és se tudok kikecmeregni ebből a vacak takonykórból.

(rólam: 31. napra spontán, de pé nem hiszem, hogy volt :( 3 hete beteg vagyok, múlt héten 6 napig avanda és bromo elmaradt, lehet ettől? :? )

Kép
mamint

7 óra és még alszik... most mi a fene legyen??? Ilyenkor szokott vacsorázni és felkészülni a lefekvésre...

Asszem ma 9-kor fog feküdni...

(szerintetek ha a gyerek 6:45-kor elkezd üvölteni aztán ha kap egy kis tejet akkor visszaalszik 8-ig, 9-ig az éjszakai ébredésnek számít?)

Plusz: nemsokára abbahagyom a szoptatást... pontosabban már csak regelire szokott tejet kapni - kihangsúlyozva ezt a hajnali üvöltözős dolgot aminél csak tejjel lehet visszaaltatni.

Ti mit javasolnátok?

Tejterméket vagy 1,5 éves koráig nem szívesen adnék neki (joghurt/túró az megy majd 1-2 hónapon belül) de kellene a fehérje és valami reggelire.

Irassak fel a házidokival valami HA-s tápszert vagy 1 éves kor felett hót mindegy, menjek be egy DM-be és vegyek valamit?

Dilemma ezerrel... (megint csupa ekcéma a lába azért ez a nagy dilemma...)

Felébredt :)))
Vendég

skacok... egyre jobb az indexes sztori :) A lánynak nincs is férje, így akarja a gyereket... ennyit a hót régimódi (ld. 20 évesen szülni kell mert ez a szokás) családról... :)))))

(bevallom már úgy várom az új hozzászólásokat mint valami folytatásos teleregényt :)))))) Ha ez az NLC-s lány akkor most jönnek majd keményebb a fordulatok :)))))))

(plusz van egy automata pulóverbolyhozóm... Lillának hívják:)))))
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?