Sziasztok Csajok!
Bumi, nagyon jól esett, hogy hiányolsz
Köszi! Igaából nagyon sokat dolgozom, de egyébként szándékos a "babanet megvonásom" is. Volt egy idő, amiko rá kellett jönnöm, hogy teljesen beszűkült a tudatom és CSAK ezzel a témával foglalkoztam. Rájöttem, hogy semmi értelme és csak mégjobban begörcsölök ha ezt csinálom. 1,5 hónapja elkezdtem az arwen tornát amiről már írtam nektek. Nagyon élvezem!
Az első ciklusom kapásból 28 napos lett!!!
Pedig már 24-25 volt. Fantasztikusan ellazít és fájdalmasan kinyújt ez a torna. Imádom!
Mellette diétázunk, ami főleg szénhidrát megvonást jelent. Ugyanis itt megtudtam, hogy az inzulinrezisztencia férfi és női meddőséget okoz! Azt jelenti, hogy a szervezet, cukor hatására túl sok inzulint termel. A méhnyálkahártya pedig jórészt cukorból áll. Így okoz ez a betegség vetélést, megtapadási problémát a nőknél. Még a vérvizsgálatig (idő hiányában) nem jutottam el, így nem tudom nálam ez van-e. De elkezdtem a diétát, mert biztosan segít ha nincs bajom akkor is, bár fogyni nem szeretnék.
Figyelem ám amiket írtok! Bár nem túl sokat mostanság...
Egyébként Bumi, nálatok most mizujs? Kell még várni a következő inszemig? Úgy emlékszem előzőleg magas volt valami hormonod...
Izgulok mindenkiért!
T