Sziasztok!
Bocsi lányok, de Bende a hétvégén extra nyűgös volt. Sehogy sem volt jó, ezért a gépet még bekapcsolni sem tudtam...
Most talán alszik (mert éjszaka szinte semmit nem aludt...
)
Kriszti, nagyon klassz ez a tankini! Eddig még nem láttam így élőben, csak a képeken, és ott tényleg úgy tűnt, mint ha valami pólót vennénk fel! De ez így nagyon szuper!
Nyelvtanulás... milyen nyelvet szeretnél???
Mahmoud tényleg nagyon rendes és figyelmes, hogy vett neked virágot!
Én is kaptam virágot Apától, meg egész nap segített és délután míg Bende aludt társasoztunk!
Azzal a 25-28 fokkal én is kibékülnék...
Nagbri, irigykedem a szép nagy kert miatt, de azt hiszem, egy kis előkerttel én is elégedett lennék,.. ha lenne...
Ilyenkor, mikor szóba kerül, vagy csak az ismerősöktől hallom, hogy építkeznek, telket vesznek, akkor mindig nagyon erős késztetést érzek arra, hogy mi is vegyünk egy házat/telket. De Apa belvárosi gyerek, így ő nem nagyon van tisztában azzal, hogy ez mennyi melóval és lemondással is jár. De mindezek ellenére én is nagyon szeretnék egy kertes házat!
(erről az egy álmomról nem mondok le!
)
Locsolkodás: tavaly nagy pocakkal én is mentem Apával, bár Krisztián családjában ez annyira nem szokás (mint mondjuk nálunk volt falun anno). Így inkább körbejártuk a nagyikat, ismerősöket, szülőket. Most nem tudom, hogy lesz, lehet, hogy Apát Bendével elküldöm, hogy ez a kettejük napja legyen!
Csak etetésekre hozza haza!!!!!!
Nagbri, nálatok Bence ezt már élvezi is, igaz? Tanul versikét????
Most elkezdtem bevezetni, hogy du alszik egy nagyobbat Bende. Egész jól megy, meg is lepődtem, hogy minden cécó és nyügi nélkül elaludt és 2-2,5 órát aludt is egyhuzamban. De ehhez persze a nap többi részében ébren tartottam és bizony volt húzósabb része a napnak.
Most is csak azért hagyom aludni egy fél órácskát, mert akkor délutánig nyűgös lenne, és hát ha el akar szundizni, akkor nem tudok tenni ellene. (na meg borzalmasan rosszul aludtunk...
)
Timcike, nekem még mindig hihetetlen, hogy szülés előtt és szülés után is vizsgáztál/államvizsgáztál! Persze alszik a baba, de én elképzelni sem tudtam volna, hogy ne azt lessem, ébren van-e, vagy ha alszik, hogyan alszik...
Nagyon ügyi voltál!