lyndee!
Nem tudom, én azt hallottam, hogy terhességi tünetek ilyenkor még túl koraiak lennének. Úgy mondták, hogy az első tünetnek egyértelműen annak kell lennie, hogy nem jön meg a mensi. Úgyhogy ezek a hányingerek, ami egyébként nem csak tőled hallok először szerintem csak pszichések.
Ha magamban gondolkodok, akkor nem is hiszek már semmilyen tünetnek, mert én mindig kívánós vagyok alapállapotban is szeretem a jó kajákat, sokszor van hányingerem mensi előtt, ilyenkor puffadok is, és a cicim is fáj. Pisilni is rengeteget járok állandóan. Úgyhogy ha sikerül a baba, nekem már egy tünet sem lesz új!
Szerintem inkább ne éld bele magad, nehogy nagyot csalódj, de aztán ha mégis akkor nagy örömünnep lesz. Én is utálom nagyon, hogy mióta babával próbálkozunk, mintha másképp működne a szervezetem, mint előtte. Pedig nem, csak most jobban figyelek mindenre. Pl. lehet, hogy neked is volt már ilyen, hogy 3 nappal előtte barnáztál, csak már elfelejtetted, mert akkor nem volt fontos. Akkor valószínűleg lerendezted annyival, hogy mensi, mert hát mi más lenne. De most van min kombinálni. Ez így van jól, mert izgulunk, csak néha már én is megőrülök magamtól, hogy miket nem érzek, amit eddig sosem.