Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Borcsa: Help!! Hogy kell fekve magamra kötni a kölköt? A leírásból nem megy Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!
Örömmel jelentem hogy ma du. fél1-kor kibújt Nyuszimanó kisbabója. 51cm-el, 3670g-al megszületett a kis Petra! KépKépKép Rekord szuper szülés volt, Nyuszimanó reggel még bevásárlókörútra akart indulni, 9-kor kezdett el fájdogálni, 3/4 10-kor bent voltak a kórházban, akkor már 5cm-re nyitva is volt. Gyakorlatilag 3órás szülés volt! Kép Nahát, hogy ilyen is van... KépKépDe jó! Nagyon jól vannak, a kétgyerköcös mami csak úgy sugárzik, a kisasszony nagyon gyönyörü kis formás baba, szóval jobb nap nem is lehetett volna a mai!
Mégegyszer nagy gratula, itt a neten is nektek!!!
Adri
kadri

Sziasztok!

Laura: nekem az csúszott ki múltkor, hogy basszus, erre Tomi: baccus Kép

Rebi: okt.31 Kép Hú, nem lesz könnyű ...

Norci: rosszullétek elleni gyógyok Kép Kép Kép Kép Kép

Nyuszimanó: úgy látszik, nem vagyunk eléggé hatékonyak a szülésinditóinkkal Kép

Menta: rosszullétek ellen Neked is mennek Kép Kép Kép Kép Kép

Csúnya ez a Herczeges történet Kép Főleg, hogy pletykaszinten mennek a dolgok, de ez mindig így van sajnos.
Zafi: szintén a MÁVból ajánlom a Pető Zsoltot, én nála szültem, irtó rendes és szakmailag is csak jót hallottam róla. Ha más nincs, akkor én szívből ajánlom mindenkinek!

cory: "a fiúk híznak" - Csala is ? Kép

Tomi kicsit taknyos lett a hétvégén itthon, mert sokat rohangászott a kertben pulcsi nélkül Kép De nem vészes azért. Ma már negyed 8-kor aludt Kép
Jó éjt mindenkinek!!!
pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Nyuszimanó!
Hatalmas gratula! Nem tudom villámcsapás volt-e, de villámgyors szülés lett! Kép Ugye nem is olyan nagy az a pici hugi? Kép

Solya
solya

Nyuszimanó: hát mégis !!! Szívből gratulálok Neked és Petra babának a gyors és sikeres megszületéshez!!! Sok-sok tejecskét, nyugalmat és boldogságot kívánunk az egész család nevében Kép Kép Kép
bogancsiék

bogancsi
bogancsi

Zafi,
a mai napomra eléggé rányomta a bélyegét ez az ügy. Megkérhetlek, hogy magánban megírd, amit megtudtál, ha nem írod meg a fórumon? Rá kellett döbbennem, hogy még mindig nem jutottam túl az első szülésemen és sokminden nem tetszett abban, ahogy sokan reagáltak. Kép
Solya
solya

Nyuszimanó!

Hurrá! KépKépKép Óriási nagy gratuláció Nektek, és jó egészséget Neked is, és Petrának is. KépKépKépKép

Zsuzsa

beababa

Nyuszimanó: óriási gratula Petrához Kép

cory
Budapest

Nyuszimanó!

Nagy-nagy gratula Nektek! Sok boldogságot az egész családnak!KépKép

Adri! Köszi a híreket. Még egyszer gratula Neked is.KépÉs sok puszi Leevinek!

Köszi a drukkokat munka-ügyben. Túléltem az első napot, bár nagyon fárasztó volt. Rengeteg dolgom van, már ma alig kaptam levegőt.... De legalább unatkozni nincs időm.
A lányok is jól viselték a hajnali kelést. Ilyenkor egyelőre az apjuk megy értük, aztán majd meglátjuk, hosszú távon működik-e.

Andi

Andi
andi3

Nyuszimanó!
Óriási gratula Petrához! Kép

Andi3!
További drukkok a munkakezdéshez, vagy inkább folytatáshoz. A lányoknak i további kitartást.

Solya!
Valahova megírtad az első szülésed történetét? El tudod küldeni magánban, vagy tudsz küldeni linket, hogy hol találom meg? (Nem akarom borzolni a kedélyeket, csak nekem is, ill. a barátnőmnek van egy MÁVos tragédiába torkolló története. Évekkel ezelőtt történt és semmi köze Herczeghez, ezért is vagyok kíváncsi).

Vili is nagyon taknyos lett, az éjszakánk is ennek megfelelő volt Kép Láza nincs, az időre és/vagy a fogára gyanakszom, három rágó foga szinte észrevétlenül kibújt, a negyedik meg az istennek nem törik át.

Norci
norci

Sziasztok!

Nyuszimano!Nagy-nagy gratula a gyors szuléshez és a "kis" Petrahoz!KépKépAmikor irtad,hogy csillapodik a viszketés,rogton arra gondoltam,hogy kozeledhet a szulés.Nem tudom van e koze hozza egyébként.Kép
Adrinak koszonjuk a jelentést!Kép

Andi!Tovabbi drukkok a munkahoz és kuldok faradsaguzoket!KépKépKépKép

A hanyos és émelygos kismamaknak kivanom,hogy hamar elmuljon ez az idoszak!Kép

Bogancsi!Tominak gyogyok!KépKépTancolas!KépMit nem adnék egy jo kis tancikaért!

Norci!Vilinek is gyogyik!KépKépJol tudom,hogy a vezetéknevetek Nagy?Mert az unokanovérem férje és kisfia is Nagy Florian!KépEgyébként szép név,fontoljatok meg!Kép

Tikk!Remélem mégsem kell muteni Hannat!

Dzsili!Koltozkodéshez energiat kuldok!KépKépKépKépKépKép

Zsuzsi!Hat ennyi teendo és rendszertelen étkezés mellett!KépJa és a szakemberek!KépBrrr!
Kuldok sok energiat neked is!KépKépKépKépEn most olyan 41.5-42 kg vagyok és-tudod-annyit,de annyit eszek!!Parom mar mondta,ha o ilyeneket enne,mint én(tej,tejtermékek,nutella,lekvaroskenyér),mar rég olyan uszogumi lenne a derekan,hogy megszolal!Kép

Riki az etetoszékben ulve szokta ugye megkapni az elokéjét evés elott.Ilyenkor direkt nyomja magat hatra,hogy ne tudjam megkotni,hanem szoljak neki,hogy:"Dolj elore,légyszives!"Es direkt ferdén ul,hogy raszoljak,hogy:"Ulj légyszives egyenesen!"Alig varja,hogy mondjam,mar pattan is vissza egyenesbe!KépIrto huncut tud lenni!Kép

Edit
edith16

Marti és BMarti!Hova tuntetek?

Edit
edith16

Nyuszimanó: érdekes, pont ma délelőtt gondoltam rád, hogy lehet, hogy már meg is indult a szülés... Kép
Szóval szeretettel gratulálok és kívánok az egész családnak sok-sok örömöt és egészséget, neked sok erőt, férjednek sok türelmet, Doncinak kitartást, nemsokára úgyis visszakapja az anyukáját, Petrának pedig rengeteg tejcsit. Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Szia: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Kedves Nyuszimanó család!
Sok-sok szeretettel gratulálok Petrához és a gyors szüléshez! Sok-sok tejcit kívánunk! Képeket nagyon várjuk a kisasszonyról!Kép

Andi3: nehéz napod lehetett, de legalább a férjed tud a gyerekekért menni ez is nagy dolog! Nem semmi szervezőkészség kell egy olyan családban, ahol mindkét szülőnek estig van munkája, embertelen!Kép Gyerekek hogy viselik, hogy alig látnak, és Te?

Edit: az én gondom legalább jó gond, most már hátradülhetünk és megnyugodhatunk, ha belegondolok, hogy a mai vilag itthon mennyire lesz.rja a családosokat, feldűhít! Különben a 3. vízszerelő se tudta rendesen elvégezni a munkáját, most már nem hívjuk újra, hanem megpróbáljuk mi megoldani a problémát, mert ezek pofátlanul nem csinálnak semmmi.
Szerintem gyors az anyagcseréd, azért nem hízol, az egyik barátnőm is ilyen, bármit csinál ugyanolyan vékony, talán a hormonok majd idővel megoldják ezt a problémádat és 40 körül meghízolKép.

Zafi: nyugodj meg, minden rendben lesz nálatok és minden megoldódik!Kép picurka mozgolódik már?

Bogancsi: Dorka is taknyos lett, mivel este fél 8-ig játszóterezett csütörtökön és kicsit alulöltöztünkKép Most már rétegesebben kell öltöztetni ezeket a lurkókat, mert rögtön megfáznak! Kép Tominak gyors gyógyulást! Ismeritek a Pulmex Baby kenőcsöt, mi nagyon szeretjük, ajánlom.

Cory: ha vannak friss fotók rólatok, legalább azt linkeld ide! Milyen érzés kétgyermekes anyukának lenni, ráadásul 2 fiúval?Kép
Nagyot néztem a legutolsó hozzászólásodon, felkötni a kölköt???Képaztán leesettKép

Norci: mikor műtik anyukád lábát? Drukkok mennek, hogy ne legyél nagyon hányós!Kép

Menta: neked is mennek a drukkok, hogy hamar végett érjen ez a hányós időszak!

Dzsili: sok-sok energiát és türelmet kívánok a költözködéshez, ja és csapadék nélküli napot!Kép Mennyire messzire költöztök a mostani lakásotoktól? Gyerekek fel vannak dobva? Napocsról őszi fotót kapunk?

üdv: zsuzsi
zsu26

Nyuszimanó!

Nagyon sok szeretettel gratulálok nektek Petrához!
Nagyon jó egészséget kívánok az egész családnak!

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

Nyuszimanó,
hatalmas gratula PetráhozKépKépKép!!! Én is gondoltam csak úgy rátok tegnap délben....lehet, hogy mégis van titkos szülésindítónk?Kép

Most mennem kell reggelit adni.....sziasztok (kint kiabál az étkezőben, hogy "beülniiii").

Szila

ui.: a mávos történetből én semmit nem tudtam kivakarni....és elég csúnya módon írnak a dokiról, pedig - érzésem szerint - nem is tudnak semmit, vagy csak részleteket....senki semmi biztosat...És azért ez elég szomoró ám...
szila

Nyuszimanó!KépKépKép
Gratulálok a Hugicához! Ilyen gyors szülést? Nagyon örülök, hogy végre megismerhettétek a Kismanótokat.Kép

Pussz
Szilvi + Zsani + Kép(23+4)
sztigris

Nyuszimanó

Nagy-nagy gratula a kis Petrához!KépKépKép Boldog nagycsaládos életet kívánok!Kép

cory
Anno nekem sem akart összejönni a fektetős pozíció.Kép Így aztán 3 hó körül az ültetéssel kezdtem. Ha megvan hogy kell, én is megnézném, mert a köv. babóval nem szeretném kihagyni.

Menta
Kitartás, talán már csak 1-2 hétig tart!

Peti rángat, úgyhogy sziasztok!
Gorsi
gorsi

Nyuszimanó! Nagyon gratulálok Petrához! KépKépKép Szóval, mégiscsak hugi lett Kép A 29-e nagyon szép dátum - így épp 4 hónap van Vilka és Petra közt! Fotóóóó????? Kép

Cory! Zsomának is gratula az egy hónapossághoz - tudom, hogy ma még korai, dehát holnap meg már késnék vele Kép A fekvő kötözést én láttam egy ismerősömnél, de nem tudom, le tudom-e írni Kép Ő a félbe hajtott kendőbe fektette a babát úgy kptájba, kétoldalt megcsavarta, hogy egy kis bölcsőszerűség képződjön. Így emelte magához, a két megcsavart szárat átvetette a vállain, ott keresztezte, előre vitte a derekán és elöl a hasán megkötötte. Hát, nem tudom, ez alapján megy-e?

Edit, Tikk! Köszi a hiányolást - én úgy éreztem, sokszor írok. Illetve most vasárnap óta nem, mert vagy az epém, vagy vmi vírus, nem tudom, mi támadhatott meg, de azóta hányok, szédelgek, baromira fáj a fejem, a gyomrom - szóval, dögrovás Kép Úgyhogy nem is írok most többet, csak ha meggyógyultam, de Petrát muszáj volt köszöntenem nekem is! Kép

Márti+Ármin+Vilka (tegnap már 4 hónapos volt!Kép)
márti

Norci,
mail ment. Ugye jó a profilodban megadott cím? Kép
Azért megírod nekem, mire jutottál, ill. mik azok a sztorik?
Solya
solya

Nyuszimanó!
Nagy gratula Petra-babához!KépKépKépKépKépKép
Nagyon ügyik vagytok, igazán gyors szülésed volt! Várjuk a részleteket!KépKépKép

Zafi
zafi

Cory!
Próbálkozom, bár erősen el vagyok késve. Ezennel felhatalmazlak, hogy máskor bátran zaklass mobilonKép
Félvállas elölfekő pozíció:
A kendőt átveted az egyik válladon és a hasdon összecsomózod úgy, hogy egy kicsit laza legyen. Utána a hátad közepére húzod a csomót. Elöl lesz egy buggy, amibe kétféleképpen is bedughatod Zsomit. Vagy arrafelé van a feje, amerre a válladon a kendő. Ilyenkor a babát a szabad válladra veszed, azzal a kezeddel, amelyik válladon a kendő át van vetve, egy kicsit eltartod magadtól a kendő szélét, a másikkal meg az így képződött zsebbe befekteted a babád. Ha tényleg fektetni akarod, akkor a babát arra a karodra veszed, amelyik válladon nincs átvetve a kendő , a másik kezeddel kicsit eltartod magadtól a kendőt és a lyukba becsúsztatod a babád.
Ha ezt értetted, valami óriási jutalom illet meg!KépKépKépKépKépKép Esetleg elmehetünk Lucával, hátha személyesen értelemesebben el tudom mutogatni-magyarázni.

Nyuszimanó! Óriási gratula Petrához!KépKépKépKépKépKépKép

Andi! Sok-sok drukk és kitartás nektek!KépKépKépKép

Márti! GyógyKépKépKépKépKépKépKépKéphadak mennek neked!

Nátha elleni gyógyKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépok minden kis dáthásnak.

Borcsa
Ui: Luca kirámolta a fehérneműs fiókom, és most egy bugyimmal a nyakában sétál.KépKépKép

Borcsa
KépKépKép
borsts

Norci,
mail visszajött. Kép Hova menjen?
solya

Borcsa: nincs meg a mobil számod nekem Kép
Szimplán van a kendő a baba alatt vagy félbehajtva? A duplával nem érzem stabilnak, a szimplánál meg háromszor körbetekeredik a gyerek.

Márti: próbáltam a te módszered, nem megy Kép

Balu is náthás Kép

cory

cory
Budapest

cory: szimplán. Ha a belső szélét a kendőnek lehúzod a válladról - azt hiszem, erről van kép a füzetkében - akkor az orra hegye azért kilóg.
A számom 06 20 320 80 73

Balunak is sok-sok gyógyKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép!

Mi különcködünk: most éppen senki nem náthás. Kop-kop.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Nyuszimanó
GRATULA!!! KépKépKépKépKép

Zafi
Meg tudlak érteni Kép Azt tudom, hogy H-et nem igazán kedvelték talán a MÁV-os orvosok, részben féltékenységből. Hogy mi van a háttérben, talán sosem tudjuk meg ...
ha csak a MÁV-ban nem vezethet szülést, akkor maradhatsz nála, nem gond, csak ki tudja, melyik kórházba mehetsz.. lehet, hogy választanod kell, hogy MÁV-hoz hasonló szülészet, vagy a dokid Kép
ha mindenképp MÁV-os szeretnél maradni, akkor sajna dokit kell váltani Kép A sajátomat is merem ajánlani, azzal együtt, hogy azért a stílusa nem tetszik mindenkinek Kép
Az azért minimálisan elvárható lenne, hogy a kismamáit tisztességesen tájékoztassa KépKépKépKépKépKép

Márti
Már 4 hónapos??? ... csak most voltunk bent Nálatok!!!! Kép
.. amúgy ha nem is épp akkor, de abban a ciklusban jött össze Pocakmanó is Kép

Náthásoknak gyógyKép-ok KépKépKépKépKép

.. a főnököm tegnap egész rendeske volt .. Amíg nincs kész a szakdogám, nem kell bemennem... Mondjuk ez amiatt is van, hogy mivel mindenki visszajött (nincs betegállományos), + felvettek egy szakmai gyakorlatost is, így még szabad szék sem maradt... Megpendítettem a főnöknek, hogy mi lenne, ha akkor hanyagolnánk egymást egy jó ideig... belement Kép

... na mennem kell, mert addig kell haladnom a dogával, amíg játszóterezik... meg aztán amikor alszik ...

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Solya!
nsuti@freemail.c3.hu a mail címeme elvileg működik.

Norci
norci

PerszeKép Ha nem az m-met írtam volna duplán...KépKépKép
solya

Sziasztok!

Akkor itt van az új táblázat, PetrávalKép kiegészülve:

<pre>
Anyuka neve Gyerkőc neve Születési idő Születési hely Lakóhely (város-kerület) Többi gyerkőc
Andi3 Luca 01.08.16 Budapest, Kútvölgyi Kórház Kerepes Zsófi (sz.: 1998. december 25.)
Cory Balu 01.09.12 Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XXII. ker. pocakban
Heni (Henke) Barnabás 01.09.21 Budapest, MÁV Kórház Budapest, X. ker. pocakban
Zsuzsa Bea 01.09.25 Kistarcsa Gödöllő István Gábor (1993), Miklós Bence (1995)
Szilvi (sztigris) Zsani 01.10.17 Budapest, Jáhn Ferenc Kórház Ócsa pocakban
Ladányikata Peti 01.10.17 Budapest, SOTE II. Budapest, XIX.ker. pocakban
Rebi Ildikó CSENGE 01.11.07 Budapest, MÁV Kórház Budapest, II. ker. pocakban
Márti Ármin 01.11.15 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker. Vilka (2003. május 29.)
Tikk Hanna 01.11.21 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIX. ker.
Nyuszimanó Donát 01.11.25 Helsinki Petra (2003. szeptember 29.)
Laura Romola 01.11.30 Budapest, Péterfy Kórház Budapest, XVI. ker. Antal (2003. június 5.)
Zsuzsi Dorottya 01.11.30 Budapest, MÁV Kórház
Beja Bálint 01.12.12 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker.
Zafi Réka 01.12.18 Budapest, MÁV Kórház Budapest, Kőbánya pocakban
Bogancsi Tomi 01.12.18 Budapest, MÁV Kórház Telki Zsófi (1986), Juli (1987) és Dani (1990)
Danimama Dani 01.12.20 Vancouver, Kanada Kanada
BMárti PiciLaci 01.12.23 Budapest, Szent Margit Kórház Budapest, III. ker.
Szila Hanga 01.12.25 Budapest, Péterfy Kórház Budakalász
Dzsili Napsugár 02.01.28 Budapest, Szent Imre Kórház Márk László (1992), Máté Richárd (1996)
Gorsi Peti 02.02.01 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IV. ker. pocakban
Menta Helena 02.02.03 Budapest, MÁV Kórház Budapest, III. ker. pocakban
SzaBori Bátor 02.02.25 Budapest, Kútvölgyi Kórház Budapest, XV. ker.
Solya Máté 02.03.08 Budapest, SOTE II. Ravensburg Sára (2000. december 11.
Andysj Madison Shannon 02.03.22 Carrolton, TX USA San Jose, CA Fatime(8)
Edit Riki (Henrik Sándor) 02.04.29 Budapest Párizs
BSzilvi Peti 02.05.01 Budapest, II. Ni Klinika Budapest, XIII.ker.
Borcsa Barbara Luca 02.05.24 Budapest, HIETE Budapest, Kelenföld Réka Sarolta (1993)
Norci Vili 02.05.31 Budapest, Szent István Kórház Budapest, XI. ker. pocakban
</pre>

Náthára, taknyosságra, megfázásra mindenkinek, akit érint, mennek a gyógyikKépKép.

Szila
szila

Szila! De Zsomi még nincs benne!Kép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Lányok!
Rég nem hallottam Bejáról, tudtok valamit? Talán beindult a bolt és nem sok ideje marad irogatni...

Szilvi
sztigris

Cory,
rajta vagyok a hiba javításán, nem tudom, miért nem került bele a táblázatba, pedig a gépemben ott van...

Szila
szila

Sziasztok!

Nem emlékszem írtam e már nálatok,de ma nincs kedvem visszanézegetni az archivot.Ha nem akkor nem tudom miért vártam idáig,pedig az én kisebbik lányom 2002.01.26.-án született.(Szabó Korina Luca 4190g és 58cm)A nagyobbik 1999.09.01.-én.(Szabó Miléna Dóra,3960g és 58cm)
A Milénát a Hietén,a Korinát az Istvánban szültem ugyan annál a dokinál.Most van gyártás alatt harmadik csemeténk.Remélem nemsokára már ő is pocakban lesz.Hát ennyit rólunk,egyenlőre.
linato

<pre>
Anyuka neve Gyerkőc neve Születési idő Születési hely Lakóhely (város-kerület) Többi gyerkőc
Andi3 Luca 01.08.16 Budapest, Kútvölgyi Kórház Kerepes Zsófi (sz.: 1998. december 25.)
Cory Balu 01.09.12 Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XXII. ker. Zsombor (2003. augusztus 31.)
Heni (Henke) Barnabás 01.09.21 Budapest, MÁV Kórház Budapest, X. ker. pocakban
Zsuzsa Bea 01.09.25 Kistarcsa Gödöllő István Gábor (1993), Miklós Bence (1995)
Szilvi (sztigris) Zsani 01.10.17 Budapest, Jáhn Ferenc Kórház Ócsa pocakban
Ladányikata Peti 01.10.17 Budapest, SOTE II. Budapest, XIX.ker. pocakban
Rebi Ildikó CSENGE 01.11.07 Budapest, MÁV Kórház Budapest, II. ker. pocakban
Márti Ármin 01.11.15 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker. Vilka (2003. május 29.)
Tikk Hanna 01.11.21 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIX. ker.
Nyuszimanó Donát 01.11.25 Helsinki Petra (2003. szeptember 29.)
Laura Romola 01.11.30 Budapest, Péterfy Kórház Budapest, XVI. ker. Antal (2003. június 5.)
Zsuzsi Dorottya 01.11.30 Budapest, MÁV Kórház
Beja Bálint 01.12.12 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker.
Zafi Réka 01.12.18 Budapest, MÁV Kórház Budapest, Kőbánya pocakban
Bogancsi Tomi 01.12.18 Budapest, MÁV Kórház Telki Zsófi (1986), Juli (1987) és Dani (1990)
Danimama Dani 01.12.20 Vancouver, Kanada Kanada
BMárti PiciLaci 01.12.23 Budapest, Szent Margit Kórház Budapest, III. ker.
Szila Hanga 01.12.25 Budapest, Péterfy Kórház Budakalász
Dzsili Napsugár 02.01.28 Budapest, Szent Imre Kórház Márk László (1992), Máté Richárd (1996)
Gorsi Peti 02.02.01 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IV. ker. pocakban
Menta Helena 02.02.03 Budapest, MÁV Kórház Budapest, III. ker. pocakban
SzaBori Bátor 02.02.25 Budapest, Kútvölgyi Kórház Budapest, XV. ker.
Solya Máté 02.03.08 Budapest, SOTE II. Ravensburg Sára (2000. december 11.
Andysj Madison Shannon 02.03.22 Carrolton, TX USA San Jose, CA Fatime(8)
Edit Riki (Henrik Sándor) 02.04.29 Budapest Párizs
BSzilvi Peti 02.05.01 Budapest, II. Ni Klinika Budapest, XIII.ker.
Borcsa Barbara Luca 02.05.24 Budapest, HIETE Budapest, Kelenföld Réka Sarolta (1993)
Norci Vili 02.05.31 Budapest, Szent István Kórház Budapest, XI. ker. pocakban
</pre>

Szila
szila

Hello Linato! Itt is? Kép
solya

Szia Solya!

Nem bírok magammal és írnom kell!!!Ma megjártunk két nagy bevásárló áruházat és elfáradtam agyilag.Jöttem felfrissülni közétek.Kép
linato

Sziasztok!

Nyuszimanó! Nagyon sok szeretettel gratulálok és sok boldogságot kívánok nektek!

Most rohanok, majd talán este írni is marad időm

Tikk
tikk

Sziasztok!

Rebi! Köszi, de olvass át a MÁV-os topicba, itt most már nem részletezem, hogy mi is a helyzet az én tudomásom szerint. Lényeg, egyelőre még nincs szó sem orvos, sem kórház váltásról sem. Egyébként szerintem én bírnám a dokid stílusát!Kép

Bogancsi! Neked is köszi a tippet, egyelőre még nem aktuális!

Zafi
zafi

Sziasztok!

Edit: jaj, de aranyos lehet Riki, ahogy huncutkodik Kép

Zsuzsi: köszi a Pulmex Babyt! Kész röhej, de az enyémekre annyira nem jellemző a betegség, hogy ilyenkor fogalmam sincs, mit is kéne adni. Végül is Nurofent adtam neki, az mindenre jó Kép A bölcsiben azt mondták, hogy ma csak 20 percet aludt, jó nyügis is volt itthon De tegnap éjjel nagyon jól aludt. Most is alszik már persze, mélyen és békésen Kép

Norci: drukkok anyukádnak Kép Kép Kép Meg Neked is rosszullétek ellen Kép Kép Kép

Dzsili: hogy álltok a költözködéssel? Bár ez csak költői kérdés volt, mert azt írtad, hogy most nem jutsz nethez.

Márti: de jó, hogy jelentkeztél! Én szinte értem a kendőkötözést Kép Kár, hogy Tomi már nem férne bele, meg nincs is, és már nem is tudom kipróbálni Gyógyokat küldünk Tomival!!!! Nem baba ???

Borcsa: nemsokára "bugyi a nyakba" divat lesz! Nem tudtad??

cory: Balunak is gyógyok Sajnos ez most ilyen időszak Kép

Rebi: hát ez TÖK JÓ Kép Kép Kép

Solya: kösz a táblicskut !

Linato: üdv itt nálunk Kép

Ma az Auchanban majd megütött a guta Kép Kinéztem egy cipőt (vietnami, jó olcsó, futkosónak jó), a pénztárnál kiderült, hogy a gép nem tudja leolvasni a kódot, és a számokat meg nem lehet jól látni. Vissza a cipővel, csak az az 1 pár volt. Hagytam a fenébe, mert már rohannom kellett Daniért az edzésre. Most kereshetek újra cipőt grrrrrr .....
Jó éjt! Mindhárom gyerekem még tanul ilyenkor Kép Viszont a vacsi (Sült csirke,krumplipüré) nagy sikert aratott Kép Rég írtunk kajákat.
pusz: bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Nyuszimanó, hatalmas gratula a röpke szüléshezKép, nagy szeretettel kívánunk jó egészséget és sok-sok tejcsitKépKépKép

Szilvi, köszi a hiányolástKép
Megvagyunk, minden oké, bár elég sok teendőm van. A webáruház elindításával küszködünk, én fotózom a cuccost, Apa meg a webkészítőt nyaggatja a részletekkel. Ezen kívül vidéken is rendszeresen árulunk, ezzel is akad meló. A boltra meg ráuntam (jó mi? nyitás előtt...), mert az engedélyeztetési eljárással szívatnak. Úgyhogy már ott tartok, hogy mire beindíthatnám, jön a december, ami eléggé holtszezon ebben az "iparban". Most erősen gondolkodóban vagyunk, hogy legyen-e egyáltalán, épp elég munkát ad a webáruház. Hát majd meglátjuk...

Bálint egy tündér pofa, bár néha a türelmem legeslegvégén járok... Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, nekem ez nagyon nehéz időszak... hiszti, dac, szót nem fogadás, "csakazértis"-szindróma, egyebek...
Viszont vannak édes történetek is, íme egy a sok közül: Felborította a dömperét, és úgy akart ráállni, félig-meddig a fotelba kapaszkodva... Mondtam neki, hogy Bálint, nem szabad, leesel és sírás lesz a vége. Erre persze nála egyből előugrott a "csakazértis"-szindróma, próbálkozott tovább a mutatvánnyal. Mit ne mondjak, a vége persze az lett, hogy lecsúszott a lába, és elesett. Erre nagy kerekre nyitott szájjal bőgve kiabálta felém, hogy: "Látod? Megmondtam!" Én persze dőltem a nevetéstőlKép Szóval megvagyunkKép
Még egy párbeszéd, hogy én is büszkélkedhessek fiam nagy nyelvtudásával (elég csapnivaló amúgy...):
B: -Apa alszik?
Én:-Igen, Apa alszik.
B: -Alszik, cssssst. Anya is nem! Bálint is nem! De Apa, az alszik!

Van még egy vizuális élményem minden reggel: ahogy a két fiú tornázikKép Apa mondja a gyaksikat, Bácu meg utánozza, de valami irtó édesen, nagy igyekezettel. Nyújtózkodás, törzskörzés, -döntés, karlendítés, fekvőtámasz, helybenfutás. Én meg szép csendben meghalok a látványtól, no meg a nevetéstőlKépKépKép

Zafi, mikor érlek el icqn? Szoktál mostanában ott lenni? A MÁV-os témához no comment, én teljes közömbösséggel nézem a fejleményeket (legalábbis igyekszem nem beírni), szívem szerint annak drukkolok, hogy csak pletyka legyen, de picit félő szerintem, hogy tényleg gáz van. De ez csak az én privát véleményem. No majd meglátjuk.

Szila, köszönjük a táblázatotKép

Linato, üdv. a körbenKép

Menta, Norci: antirosszullét-bogyók: KépKépKépKépKép

Többi pocakos, Ti jól vagytok?

Andi, hajrá a melóhozKépKépKép

Cory, sikerült a "felkötés"? Jó ég, Zsoma már egy hónapos... én már csak megint azt tudom mondani, hogy "hogy rohan az idő!!!"

Náthásoknak gyógy-Kép-ok százasával, persze Bácu is taknyos ám, immáron két hete... Elmúlik egyszer?????

Na, ennyi...

Sziasztok,
Beja+Bálint
beja

Sziasztok!
Linato!
Szia itt is! Hajrá kistesó! Azt kihagytad, hogy u.annál a dokinál szültél akinél én is Kép

Zsuzsi!
Anyukámat hétfőn mútik ha minden igaz és nem altatásban, hanem gerincben érzéstelenítik, egy hős. Én úgy be lennék tojva a helyében! Ő meg betojás helyett holnapra főzött nekünk, amikor megtudta ma, hogy mennyire rosszul vagyok Kép

Antirosszullét Kép ízéket köszönm mindnekinek, sajna a helyzet egyre rosszabb, ma nem értem be az émelygéssel, 3szor rohantam a wc-re (bocs a részletekért), szóval a helyzet egyre rosszabb. Mondjuk csak ébredés után van gáz és ma délután én is aludtam Vilivel. Szerencsére ma itthon melózott apa, így be tudott segíteni. Hajnalban hasmenésem is volt, szóval most az egyszer remélem inkább valami vírus, mint a terhesség okozza, azon pár nap alatt túl van az ember.
Vilivel szemben meg kezd egyre nagyobb lelkiismeretfurdalásom lenni, hogy most jól kicsesztem vele, mert ha megint rosszul leszek annyira, hogy alig lesz erőm velem foglalkozni, örökké egy szaladó lakásban dekkolunk majd itthon, stb Bár ha ránézek szeretgetem mindig összeszedem magam valahogy.
A hányás elleni gyógyszer mindenképp szeretném elkerülni, attól ényleg olyan álmos az ember, hogy semmit nem lehet melette csinálni.

Borcsa, Cory!
Honnan is rendelitek/rendeltétek az ebédet? Ha a rosszullétek folytatódnak, akkor nekünk is muszáj lesz.

Bogancsi!
Ilyenkor tanulnak???????? Kép Ezért nem bírom én ezt a versenyistálló szellemet.
Cipő Kép

Jó éjt:
Norciék és takonypóc Vili
norci

Sziasztok!

Nyuszimanó!!! Sok szeretettel gratulálok Petra kislányotok születéséhez!!! Sok tejcit és boldogságot kívánok az egész családnak! KépKépKép

Laura, Andi, köszönöm a babkocsi-felajánlásokat, nagyon aranyos tőletek, de inkább nem élek velük, nem szívesen kérek kölcsön ilyen "nagy" dolgot, nehogy aztán kárt okozzak benne... (Lásd Andi Dancing on Dangerous Grounds... Kép) Szerintem megoldjuk a háti hordozóval+apa nyakával!
Most olvastam a Kismamában, hogy a 2000m feletti túra terhesség alatt nem ajánlott, pedig én azt vártam a legjobban!!! Na, majd módjával...

Rebi, örülök, hogy örültél!!! Dettó! És köszönöm a fénymásolást! Majd kérdőre vonom a védőnénit, miért is nem avatott be ezekbe a fogásokba...
Hát képzeld, voltunk ma a Lőportárban, nem is volt tragikus, megvártak a fiúk is, Barni jól elrajzolgatott. Rohantam az igazolással a suliba, ma volt ugye a leadási határidő a tandíjmentességhez, erre pont ma nincs ügyfélfogadás azon az osztályon! Nem értem, akkor miért nem tegnapra vagy holnapra tették a határidőt??? Ezzel amúgy nem voltam egyedül, de szerencsére máshol átvették a papírunkat, remélem, el is jut oda, ahova kell...
Neked jó szakdoli-írást!!! Sajnos engem visszavetett az, hogy nem kötelező okt. 30-ig leadnom, mert jó lenne befejeznem, mielőtt jön a pici, különösen, hogy jövő félévben még 2 töri és 1 nyelvészet, illetve egy szakzáróvizsgát is le kell majd tennem... Kép Egy 2 éves és egy 0 éves mellett...
Plusz ez a 15-20 oldalas szösszenet afrikanisztikából... Ajjaj...

Beszéltem Pető dokival, azt mondta, nyugodtan elutazhatok, nem szükséges megnéznie előtte, szedjek MagneB6-ot, illetve vegyek be Nospát, ha görcsölnék... Bírom a lazaságát.

Barnira ma végre rájött az almaevés - jól is teszi, van vagy 50 db almafánk Kép

Márti! Jobbulást!!! Miből derül ki, hogy "csak" gyomorrontás vagy az epéd? Vilkának boldog 4. hónapfordulót!!! Kép

Cory! Balunak is jobbulást! Hogy vagytok hármasban? Mesélj!

Megyek pakolni egy kicsit, szeretnék végre megszabadulni az összes doboztól!
Kész lettek a szülinapi, ill. szafaris képek, megpróbálok majd feltenni belőlük!!!

Puszi mindenkinek,
Sziasztok,
Heni+Barni+Kép(33 hetes!)
gesztenye

SZiasztok!

Norci: mi az http://www.alagastroyal.hu -ról. Bejött. Nagyon helyes a srác, aki hozza KépKépKép

Nagyon belejöttünk a hármasban létbe Kép Minden nap azon gondolkozom, mit csináltam egész nap egy gyerekkel, amitől kifáradtam, mert nem érzem magam teljesen kifacsarva. Bár ez asszem Balu nyugisságának köszönhető, meg a fickómnak, aki azért a házimunka egy részét elvégzi. (bár az elmúlt 1,5 hétben mostam, mosogattam, porszívóztam...) Ok, főznöm nem kell, és azért ez nagy segítség, meg a vásárlás sem az én feladatom, de azt most még úgysem tudnám csinálni a bezártság miatt.

cory

cory
Budapest

SZiasztok!

Gyógyulóban vagyok Kép - de lehet, hogy egyszerűen nincs időm betegnek lenni: Árminnál beindult a dackorszak?, hisztikorszak? vagy mi KépKépKép Nem tudom, ti hogy vagytok vele??? Nálatok nincs ilyesmi???? És mit kell ezzel tenni?

Ma kb. másfél órán át visította egyfolytában: "nem tetszik a zöld korong" Először viccnek vettem, mondtam, hogy akkor ne nézze, dugja el, ne játsszon vele, stb - de rá kellett jönnöm: akkor sem tetszik neki, ha nem látja Kép Mindez minden előzmény nélkül!!!! Nem akartam, hogy játsszon vele, nem varrtam rá a ruhájára, nem én adtam a kezébe (örültem, hogy élek egyáltalán). Aztán még visította azt is, hogy "nem adok puszit", amit olyasféleképp értett, hogy én ne adjak neki, de nem is akartam épp! Mikor mondtam, hogy jó, nem adok, akkor a földre vetette magát, aztán futott hozzám, aztán egy méterrel előttem mintha üvegfalba ütközött volna, megállt és visított tovább... Ma kb. 50-szer akart (volna) szopákolni. Kb. a 25. alkalom után mondtam, hogy majd ha este lesz. Erre közölte, hogy már este van. Én: még süt a nap (mondjuk du. 3 lehetett) Erre Ármin: nem, sötét van! És azon kezdett erősködni, hogy gyújtsunk lámpát, mintha attól lenne este. És közben szörnyenm mérges volt rám Kép És mondtam, hogy maradjon csendbe, mert Vilka baba alszik. "Vlika baba nem alszik" visította - és Vilka tényleg nem aludt már Kép Erre azt üvöltötte: Vlika bvaba nem ébredt fel" - de ezzel nem tudta visszaaltatni. A legrosszabb, hogy látom, hogy nagyon-nagyon mérges mindeközben! Rám, saját magára, a világra...

Holnap írok hosszabban, most nincs erőm többre, bocs! Kép

Márti++
márti

Sziasztok!

Norci!

Azért nem írtam oda a doki nevét,mert te már úgyis tudtad és az Istvános topikban benne van.
Kistestvér projekten szorgosan dolgozunk.KépNeked meg jobbulást.Vilinek gyógyulást.

Bogancsi,Beja,Solya nektek is üdv!Meg persze mindenki másnak.

A spinális érzéstelenítés nekem nem jött be a császárnál,mert 5x félre szúrták a hátamba,majd elaltattak.Azt mondták,hogy ilyen még nem fordult elő.Akkor már csöppet sem bántam az altatást mert négy órája tolófájásaim voltak,de a Kori feje megakadt a medencémnél.Császár után kiderült nyaktól bokáig rajta volt a köldökzsinór,fordítva volt arccal és be volt szorulva a feje.Amikor kiemelték a drágámat rögtön belekakilt a nyitott sebbe.Két hétig antibiotikumot kaptam.Milénát rendesen szültem 11 óra vajúdás után.

Bocs Norci,nem akartalak ijesztgetni a gerincérzéstelenítéssel.Anyukámat is műtötték már spinális érzéstelenítéssel,minden rendben volt.

Nálunk is náthásak a csajok már 10 napja.Remélem most már elmúlik végre.

Márti!

Ezek a jelenetek nálunk rendszeresek,idővel elmúlnak,na meg hozzá is edződünk.Próbáld meg elterelni a témáról a figyelmét.Nem mindig sikerül,de néha bejön.
linato

Lányok,
írtam, elveszett. Kép
Ez mostanában nem az elsőKép

Cory,
valahogy így voltam én isKép

Márti,
csak idegekkel bírd!

Heni!
lassan már nektek drukkolunk! Kép
Ne aggódj, menni fog! Kép

Bogancsi,
Szila a táblafelelősKép Én hozzászagolni sem tudnékKép

Norci,
nemirigyellek. Kép

Linato,
Kép Nem is tudtam, hogy ilyen klassz szülésed voltKép

Máté 2 napja úgy döntött, felcseréli az éjjelt a nappallal. Így nagyon kialudt vagyok. Kép Viszont most nagyon örültem, hogy sikerült megveni a nagyágyakat, mert így 1/2 2- 1/4 6-ig SMSeztünk Máté ágyán. Hárman aludtunk együttKép

Találtam régi fotókat még babakorukból! Ide tettem őket: http://babanet.hu/album/main.php?album=414

Ezt írtam már?
- "Máté, apa még nem is hallotta, hogy mondod cica.
- Cica.
- Zsiráf.
- Zsiyá
- Elefánt.
- Elete.
- Leopárd.
- Cica."

és Sára szösszenete:
"Én kicsi vagyok. De kicsiben nagy vagyok!"

Pussz
SMS
solya

Nyuszimanó!

Szívből gratulálunk nektek mi is!!!!! Kép KépKépKép
Sok-sok tejcit, sok pihenést és sok nevetést!!!!

Márti! Kitartás! Talán lesz ez még rosszabb is, de talán már csak 10-12 év múlva, a kamaszkorban! Kép

Zafi!
Te mit tudtál meg pontosan a MÁV-os esetről. Én egy barátnőm anyukáját kérdeztem meg, aki ott főorvos. Azok alapján, amit mesélt a Herczegh még csak ott sem volt amikor meghalt az anyuka, mert épp egy másik életét mentette meg a műtőben. És ráadásul ahogyan és amiért halt meg az az anyuka, azt csak a Jóisten láthatta előre.

Norci! Nálunk abszolút szalad a lakás. Van 1-2 nap, amikor még ebédet sem visz Győző, mert egyszerűen nem vagyok képes rá, hogy főzzek. De az is igaz, hogy Helenát elég jól hozzászoktatattm olyan játékokhoz, amik közben én fekhetek. (Rajzolás, éneklés, mesélés..stb.) Kitartás!!!!

Lányok! Már alig van valaki, akinek ne lenne legalább a pocakban is egy +-sza. Kép Ez tök jó!!!

Solya! Sára tudja mit beszél!!!

Lináto! Nem a te kislányaidról van cikk és kép az egyik idei Kismamában? Ezeket a neveket nem lehet elfelejteni!

Cory! Tényleg nem érzed magad teljesen kifacsarva? Friss kétgyerekes mamik! Kérlek írjatok még hasonlókat, mert én azt hiszem eléggé parázok a többgyermekes anyuka-léttől! Pedig 5-t vagy 6-ot szeretnénk! Kép

Puszi!
Menta++
menta

Sziasztok!

Linato: üdv. közöttünk!!! Kép Kép Kép

Menta: nekem Toncsi születése után is az első 6 hét volt a legnehezebb. Utána már egyre könnyebb a két babóval is.

Mostanában nekem Romival van gondom, tünetei olyasmik, mintha dackorszaka lenne, testvérféltékenységgel megfűszerezve. Nem könnyű. Kép Ma pl. amikor Toncsit szoptattam, toporzékolva mutogatta Toncsi kiságyát és sírva kiabálta, hogy: oda! (Mármint hogy oda kell tenni a babát.)
Pedig még Romolával többet is foglalkozom, mint Toncsival, éppenhogy Toncsi miatt van sokszor lelkifurdim. Kép

Anyukám vett egy könyvet: Marcel Rufo: Szeretetbetegség - Lelki bajok a testvérkapcsolatokban. A testvérféltékenységről szól, ismeri valaki? Érdemes elolvasni? (Időm majd akkor lesz rá, ha felnőnek... Kép)

Solya: mielőtt elküldeném a szöveget, kijelölöm és Ctrl+C-vel lemásolom, így ha elvészne, Ctrl+V-vel elő tudom "varázsolni".

Megyek házimunkázni, sziasztok: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Sziasztok!

Henke!
Már 33 hetes vagy?! Szinte hihetetlen, hogy lassan már értetek izgulhatunk, hogy minden simán menjen.Kép Pontosan mikorra is várható a Babucitok?
A babakocsinknak a bal hátsó kereke adta meg magát, bár még használható, de a fék egy része eltört.Kép Nem egy szuper járgány, de arra épp jó volt és jó lesz, hogy ha Pestre kell utaznom a picivel ne a számomra megemelni is szinte lehetetlen nagy babakocsit vigyem.

Linato!
A spinális császáromat nekem is elszúrták, mivel nemcsak deréktól lefele, hanem felfele a nyakamig illetve a karjaim is elzsibbadtakKép. Szerencsére azért nem annyira, mint lent. Ezért tartok is a következőtől.

Solya!
Cica!Kép Hát igen, végülis igaza van.

Márti!
Vígasztalás képpen azt szokták erre mondani, hogy a gyerek normális fejlődéséhez hozzátartozik ez a korszak is. Nálunk is hasonlóképp zajlik(előjel nélkül) hirtelen valamin teljesen kiakad Zsani.Kép Már hagyománnyá vált, hogy minden reggel/este csakis Ő kapcsolhatja fel/le a villanyt a szobában. Ha véletlenül elfelejtjük, akkor szemrehányó "Naaaaaaaa!"-val figyelmeztet és jobb észbekapnunk, mert különben jön a hiszti.Kép Mostmár a bilit is csak Ő hozhatja be és ha véletlenül elmozdítottam a helyéről, akkor addig "veszekszik" velem, míg pontosan vissza nem teszem a helyére. Próbálok mindig nyugodt és türelmes lenni ilyenkor, bár vannak olyan dolgok, amiket nem engedek meg neki, mégha hiszti is lesz a vége. Ilyenkor persze sírás közepette dacosan mondogatja, hogy "MENJJ INNEN!!!"Kép, ami hát...nagyon nem esik jól.Kép
Ahogy Linato írta, el kell terelni a figyelmét, bár nálunk már ez nem mindig jön össze. Egyszer bizti vége lesz ennek a korszaknak is, addig pedig kitartás!KépKépKép

Minden kis és nagy betegeskedőnek gyogyókat küldünk!KépKépKép

Pussz
Szilvi + szundikáló Zsani + Kép
sztigris

Szia Menta!Kép

De igen a születéstörténeteknél.Mivel Szabó vezetéknévből rengeteg van gondoltam így legalább megjegyzik majd a nevüket.Én nem szerettem soha saját nevem,ezért próbáltam nekik olyat találni ami nekik is tetszeni fog.Ha mégsem,akkor ott a második nevük.
Azt hiszem én a három babánál megállnék.Bár a második után is ezt mondtam.

Laura!Kép

Eleinte nekem is nehéz volt a két gyerekkel,de most már jól eljátszanak együtt.Miléna is sokszor kérte tedd vissza az ágyába,de amióta már a pici is rohangál és kommunikál vele,már nem.Eleinte mindig az kellett neki ami Korinál volt,de lassan erről is leszokott.Lesz ez még így se,majd a következő babánál kezdődik elölről.
linato

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?