Sziasztok Lányok,
végigolvastam a hétvégi termést, de már elfelejtettem a dolgokat!
Monic: sok boldogságot tesódéknak! poz hozzáállás! nem kell 3. inszem, meglesz a mostani!
Kata: csak nyugodtan tesztelj szerdán! nyugi!
Nemone: ügyik legyetek ma!!+++++++++!!
Vicuska : jó hírekkel várunk!!+++++++++!
Denika: a manót hozzánk is küld légyszi Desviki után!
Dita: nekem azt mondták , a boltban, h a méhpenpőt reggel kell enni éhgyomorra. műanyag v fa kanállal, fémmel ne nyúljál bele!
Desviki: naponta 2* is etted a méhp-t? nekem reggel éhgyomorra mondták csak!
pénteken én is vettem méhp-t , de az vmi bűn rossz ízű!
és még jó drága is! 25gr-t vettem 4e-t. igaz állítólag 2,5 hóig elég! én egy kis mézt rakok még rá, és még utána is bekapok egy kis mézet, mert olyan rossz. szegény páromba is beerőszakoltam minden reggel, mert mondták, h immunerősítő is.
pénteken megtaláltam a tökéletes mennyasszonyi rucit! csak 4 órába tellet! majdnem 22-ig ott voltunk ! de csodálatos! anyunak, apunak inkább a csicsásabb, flitteresebb, csillogóbb rucik tetszettek, míg öcsémnek, a barátnőjének és nekem a szolídabb rucik jöttek be! volt is kis összezörrenés ezért!
de sikerült kiválasztanom egy Beás (öcsém barátnője mondta) és ,,szűzies,, (ismerős szerint) rucit.
szerintem nagyon nagyon szép! azért szűzies, mert margaréták vannak rajta!
gyönyörűnek éreztem magam és teljesen meg voltam hatódva, amikor láttam magam a tükörben, és mindenki azt modta, h milyen szép vagyok.
olyan jó érzés volt!
szombaton nőnap alkalmából, volt szombat este vmi kis barnázásom. azt hittem, h 45.megjön végre, de nem . vas volt még egy minimális barna, de ennyi volt összvissz. pedig azt hittem, h kezdek gyógyulni és lesz egy spontán menszim.
bocsi, ha kihagytam vkit!!