Ha jol értem akkor neked is csàszàr volt? En azzal szültem mert nem tàgultam az infuziok utàn sem!Az én férjemet sem engedték be a mütöbe kint vàrakozott, de megérte mert a 2 oràt együtt tölthett a fiàval, mig én az ébredöben voltam. Sajnàlom, hogy nem làthatok képeket a fiadrol.Biztos aranyos fiu!Mennyi idös? köszi a gratulàciokat és a szavazàst!
Neked is köszi!Nagyon jo érzés amikor olvasom, a sok gratulàciot! Soha nem gondoltuk, hogy ez ilyen klassz érzést fog belölünk kivàltani! köszönjük! Màris megyek megnélek benneteket!
Szia Judit, Ha beneznel, koszi a tegnapi telefont megegyszer. Gyonyoru a kicsi Marc, feltehetnel ujabb fotokat. Ugye most mar 10 es fel honapos. En is kuldok neked Matthieurol. Millio puszi, Aniko
Hogy vagy??? Legyszi, ha benezel meg ide add meg a telefonszamodat maganban, ha akarod, mert nem tudom merre van ugyanugy, mint a E-mail cimed is elveszitettem, mert az a dilis informatikus semmit mem orzott meg nekem, amikor megvaltoztatta a programom. Kerlek irj, Puszi Aniko E-mail: duffiet.sarl@wanadoo.fr