Sziasztok Csajok!
Önzőzök kicsit és írok magamról
Mint tudjátok hétfő óta vagyok itthon. Aznap Uram is itthon volt, mert vettünk új csili-vili felniket a kocsinkra és akkor rakatta fel a nyári gumikkal együtt. Mi hiszünk benne, hogy nem lesznek már mínuszok! Remélem ezzel is siettetjük a tavaszt
Kedden már egyedül voltam itthon, de mire eszembe jutott volna a "mihez kezdjek" gondolat tesóm telefonált, hogy Anyu szerda délelőtt jön. Na, akkor gyors "látszat takarítás"
Szerda délelőtt jött is anyu, Adrienn vitt ki a Ferihegyi állomásra, mert én a kocsinkkal nem szívesen megyek sehova /nekem túl nagy/ és terhesen meg pláne nem kísérletezgetek. Már kb. 3 órája itt volt Anyum, amikor a húgom telcsizett, hogy összerúgta a port a férjével /telcsin!/...na, anyunak sem kellett több, azonnal haza is akart indulni, mert úgy érezte ezt neki kell megoldania. (Érdekességképpen megjegyzem, hogy kb. 5-6 óra az út és 2-szer kell átszállni
) Alig bírtam rábeszélni, hogy maradjon legalább még aznap, aztán reggel mehet ha akar! Hát ment is! Azért itt jegyezném meg, hogy azóta nem történt érdemi változás a tesóm családi állapotában, tehát nagyobb volt a füstje, mint a lángja a dolognak...na, mindegy.
Csütörtökön elég sokáig aludtam: kipihentem az előző, Anyás napot
Délután mentem be a dokimhoz. Szerencsére mindent rendben talált, de mondta, hogy azért az elköv. 3 hétben pihizzek, mert ez fontos időszak a babó fejlődése szempontjából. Ha viszont letelt, akár ejtőernyőzni is mehetek
Ja persze, pont olyan vagyok! Mikor hazaértünk a dokitől ledőltem a nappaliban, de úgy rám tört a hiszti, hogy csak nyávogtam mindenen a Zuramnak. Na, meg hát fájtam is itt-ott, de sztem azok a keményedések, meg jóslófájások amiket a kismamik írnak nekem még nem jelentkeztek egyáltalán
Ma ismét sokat aludtam, (bocsi csajok) mert most meg a tegnapi dokilátogatást kellett kipihennem
7végén valszeg babalátogatóba megyünk, meg folytatjuk a babaszoba festését, rendezgetését. Már alig várom, hogy kész legyen és csinosítgathassam.
Babaágynemű: lehet bennem van a hiba, de nem találtam sehol olyan anyagot amit el tudtam volna képzelni
mindegyik olyan rikító színű volt ...ezért vettem itt a Katinál 1 macis ágyneműt
Sztem nagyon olcsó volt, mert ahogy nézegettem 6000-ből még az anyag sem jött volna ki, még ha találok is kedvemre valót. (takaró+párna+fejvédő+baldachin+b. tartó vas került ennyibe összesen + vettünk egy zsebes tárolót hozzá +3000-ért) DE van egy Simone márkájú egérkés álom ágynemű, amit mindenképpen meg akarok még venni a picúrnak. Nem olcsó,
(23000)de annyira oda vagyok érte
!Kérlek ne kövezzetek meg
! Végtére is nekünk sem csak 1 van!
Ma írtatok "gyerekszájat", nagyon arik voltak. Én ilyennel még nem szolgálhatok, de van egy ismerősöm, szg-s programozó pasi, akinek "fajtáját" meghazudtolva nagyon jó a humora
Tegnap mondom neki, hogy voltam dokinál és már + 10 kilónál tartok. Mondja:
a héten?
Na, ezt most gyorsan elküldöm, mert ma már kitolt velem a babanet
, most nem akarok így járni!