Sziasztok!
Köszönöm a linkbeillesztést, a fiam foglalkoztatni kezdett
!
Köszi a dícséreteket is. Az egyik egy nagyinak, a másik egy anyukának, a harmadik egy nagyobbacska fiúnak, a negyedik egy kisfiúnak, az ötödik egy kislánynak készült ajándékba, szerintem felismerhető, hogy melyik-kié. Tiszta ciki volt, hogy ahova vittem, ott a búcsúban is árultak ilyeneket, 300-1000 Ft-ig. Na, jó, nem voltak olyan szépek! Fő a szerénység
Kár, hogy a színek nem jönnek le. Csak akkora az eltérés, hogy mindenhol egy hófehér Nikecell az alap
.
A képeken nem látszik az sem, hogy a ráncokat direkt kiemeltem a keret színével, így olyanok, mintha antikolva lennének.
Zsuzsa!
Mekkora összeget mertek kérni érte? Komolyan érdekelne! Gondolom, így még mindig olcsóbb, mint a hobbiboltokban, nem? nekem egy lécből, ami kb 120-140 Ft, kettő és fél, vagy három keret jön ki. Állítólag az OBIban meg lehet venni a hulladékot is.
Anyapoc!
Válaszoltam az üvegfestős topikba!
Amit ideraktál virág, az nem az, ami nekem kell...
Idemásolom, amiről én beszélek:
"Matricafestés+decoupage -- van egy olyan ragasztó, ami hasonlóan működik száradás után, mint az üvegmatrica-festék, lehúzható a fóliáról. Felviszel, mondjuk egy negyednyi szalvétának való réteget a fóliára, belerakod a szalvétát, éppúgy, mint máskor szoktad, majd felülről ismét bevonod ezzel a ragasztóval, itt is éppúgy, mint máskor.
Ha ez megszárad, akkor lehúzod a fóliáról, és a felesleges-kifolyt ragacsot levágod róla, majd felrakod az ablakra.
Van némi variáció, mert ha pl. egy kirakatba rakod, akkor ugye kifelé kell lennie a mintának, ha pedig az ablakra, akkor befele... Ha kirakatba kerül, akkor a száradás után be lehet festeni háttérszínnel, erre jó az akril.
Nekem most itt szárad az első, a papír szerint kell neki vagy tíz óra...holnap már én is többet tudok mondani róla, fel fogom rakni a képtárba."
Még nem jöttem rá, hogy mi az értelme ennek, de majd kialakul.
Egyébként ki lehet próbálni a hatást úgy is, hogy olyan átlátszó tapétára, vagy mi a szöszre, tudjátok, tekercsekben van kirakva, olyan, mint a cellux, csak méterben kapható, szóval erre ragasztjuk fel a szalvétát, majd ezt ragasztjuk fel az ablakra. Sztem nincsen sok különbség köztük, mikor a csempematrincámat csináltam, akkor azt így készítettem el...
Anyapoc, mi a kerete a Csőrikének? És a díszkavicsot mivel ragasztottad fel???
Sziiasztok
Csi