Szisztok lányok !!!
Hol vagytok ???
Addig mesélek nektek .
Képzeljétek , úgy volt , hogy ki kell függeszteni az adás-vételinket a polg.mest hiv-ba a foglaó letétele és az adás-vételi megírása után , de az ügyvéd szerint nem kell mert már át lett minősítve a telek , és ezt meg is kérdezte Vácon az illetékestől.
Na, mondanom sem kell ,hogy olyan jól megérdeklődte, hogy csak ki kellett függeszteni , ami azt jelenti , hogy ha valakinek megtetszik (őrottyáni ) akkor az megvehette volna az orrunk elől !!!!
/jó, jó , igaz csak gazdálkodhatott volna rajta, de akkor is/
Amit én igen nehezen viseltem volna , meg egyáltalán micsoda dolg ez , hogy amit én már lefoglalok (jelen estbe ki fizettem ) az csak úgy hipp-hopp elvihetik az orrom elől !!!?????????
Miért nem az eladót kötelezik , hogy ha elakarja adni a telkét akkor köteles előbb az önkormányzatba kirakni valami hírdetést 15 napig ?? Vagy akármi !!!
Végre a (hülye mérleg ) talál egy számára és mindenki számár megfelelő telket, mind árban , mind helyileg és akkor tessék imátkozhattam , hogy ne vigyék el !!!
De a lényeg , hogy túl vagyunk rajta és nem kellett senkinek !!!
Óriási kő esett le a szívemről és tegnap egy csodálatosat aludtunk , még Diám is !!!
Már akartam mesélni a játszón , de nem mertem (babonából) ,
mert kislánynak már egyszer elmeséltem és a végén mégis az ügyvéd (aki egy igen elkiismeretes emberke egyébként, nem is értem , hogy ezt hogy sikerült így eltolnia)
elbaltázása miatt ki kellett függeszteni !!!
Pedig én akkor úgy örültem , hogy ezt a 15 napot nem kell átimátkoznom !!!!
Na, de minden jó, ha a vége jó !!!
Voltunk a tervezőnél , nagyon szép kis házikót csinát nekünk kívülről , nagyon tetszik (mintha nyaraló lenne ) egész évben nyaraini fogok !!
Bár nem tudom , hogy hátul(nappali és az étkező) nem túlzás-e mindenhol a földig érő ablak ????
Legalább egy 60 -as parapet magassággal lehet , hogy jobban házikósabb, kuckósabb lenne.
Ti, mit gondoltok ??? Segítsetek , még beleszólhatok a tervekbe !!
Andi , bolhácska !!! Lányok , hogy vannak ????
Kislány ! Hogy pihensz ???
Remélem Szilviék rendben költöztek és jól vannak !!!
Millió puszi !!
Kati és