Új privát üzeneted érkezett!

Maria: Leventéről még csak 2d kép van, még nem igazán látni, hogy hasonlítanak e egymásra. Szerintem valamit félreértettél, vagy én. :wink:
Nagyon szépek a rucik!!! Most vetted őket?
A mi kanappénknak is ilyen a szine, csak más a mintája. :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titanilla!

hát, most visszaolvastam... :oops:

Talán akkor azért hasonlít Olivér a 4D-s képen annyira Olivérre, mert ő az... :oops: :oops: :oops:

asszem, jobb lesz, ha bepakolom a mosást...

láttátok, hogy az áprilisiaknál!!!! is megszületett az első baba?!

Hja, igen. a rucikat mind mostanában szereztem be...
A férjem már most mondogatja, hogy fogjam vissza magam...
Lehet, hogy igaza van!?

Itt a kedvencem:
Ez az előbb kimaradt:
Kép
Vendég

Maria: nagyon édesek ezek a ruhák!
Én is vásárolnék, de már minden megvan. Olivértől mindent eltettem. De azért én sem fogom kihagyni a vásárlást, igaz csak 1-2 dolgot fogok venni, hogy neki is legyen sajátja, ne csak a levetett.

Én már ki is teregettem és elmosogattam azt a halom edényt ami a napokban összegyűlt. Mindig megfogadom, hogy egyből elmosom ami koszos lett, de nem tudom betartani. :oops:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Kitartás a vérvételekhez! (illetve már valószínűleg túl is vannak)

Mária: hát tényleg van már egy menniség a rucikból, és ráadásul gyönyörűek! Én csak irígykedem, a férjem most leállított (azt hiszem kicsit babonás csak nem akarja mondani) Hát stopp! Meg hát mi még nem vagyunk teljesen biztosak a nemében (ha minden igaz talán 31.-én lesz a köv. UH.) majd azután :? :?

Most gyűjtök erőt és elkezdek takarítani :(
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Meg jöttünk a 4D-ről! Minden rendben van a kistökössel csak éppen aludt és még a lepénybe is furta magát, de azért néha sikerült róla jó képet csinálni! A videókon még ásít is! :D Kép Az arca látható és a keze keresztbe téve!
Vendég

Én azóta gyűjtöm az erőmet, mióta írtam...

Nem jött össze.
Mellesleg nálunk is vásárlás stop van, a fent látható mennyiség miatt...
És még tényleg van időm.
Most pihentetek. Legfőképpen a pénztárcámat.
Végül is, az összes nagy dolog megvan. Babakocsi, légzésfigyelő, kiságy, hordozó, na meg ruhák, de ahhoz még később vásárolok.
(És ez még nem is mind, pár napja már tettem fel képeket... :oops: )

Én szerintem vérszegény vagyok.
Vagy álmos.
Vagy mindkettő.

Amerre járok, mindenki megdícsér, hogy jé, milyen sz@rul nézel ki..!
Tényleg sápadt vagyok...
Meg fáradékony.
De az is lehet, hogy terhes.

(Na, eldugulok, mert az agyatokra megyek.)
Vendég

T.maria! Nagyon cukik a ruhák! :D

Vidokata! Jó takarítást! :wink:
Vendég

Gratulálok a fiúcskához!
Nagyon aranyos!
Mi lesz a neve?
Vendég

Még nem sikerült dönteni de hamarosan kiválasztjuk!
Túl sok név tetszik! Nehéz a döntés! :D
Vendég

Mária: Nagyon édesek a kisruhák! A nyuszis és a zsiráfos tetszik a legjobban!
Én még nagyon nem akarok vásárolni amíg nem tudni a nemét, de lehet hogy mégis kísértésbe esem...
Jövő héten csütörtökön megyek genetikai UH-ra, ha szerencsénk van, akkor beterpeszt. (Na ez egy kicsit morbidul hangzott...)

Kedden rákérdeztem a védőnőnél, hogy errefelé mi a "divat" cukorterhelés terén. A legrosszabb: éhgyomorra böknek, cukros lötyi, aztán 1 és 2 óra múlva megint böknek. :roll:
de az a múltkori után tuti, hogy egyedül es sem indulok!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Babuli! Annyira aranyos a babód! Fiúnevet talán nehezebb választani, nekünk se nagyon megy, ezért megvárjuk, egyátalán mi lesz...

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Szia Krisztina!

A nyuszisnak a hátsóján farkinca is van... :wink: :lol:

nekem is azok a kedvenceim! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hát csajok mindenkinek részvétem aki még ez a cukormizéria előtt áll!
Iszonyú volt!
A laboros mondta is,hogy nem érti miért kínozzák ezzel a kismamákat???
Azóta már benyomtam 2 db. vajas,párizsis,sajtos friss zsömit extra adag tejeskávéval!
Annyira jól esett!
És még Colával is megjutalmaztam magam!

Wera most úgysem látja!!!!!!! :lol:

T. maria! Nagyon édik a ruhák és nagyon szépek!
Én is kíváncsi leszek a vérképemre mert én is elég sápadt vagyok!

Babuli! Nagyon cuki a kispasi! Gratula!
Holnap megyünk mi is 10-re,már úgy várom!

Én áthúztam az ágyneműnket,ki is mostam,felmostam,összepakoltam,mára ennyi elég!
Most megyek Anyuért a fodrászhoz és aztán indul az Aushan körút!
Vigyázzatok magatokra,mindenkinek szép napot!
Majd még próbálok jönni!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok Kismamik és Pocaklakók!

Egy kicsit eltűntem, elégé szúrt a pocakom és igy pihentem. Kértem is időpontot mára, bár a saját dokim nincs szabin van! :oops:

Titi: Örülök, hogy jól vagy és gratula a kislegényhez! Olivér nagyon aranyos, tipikus fiú! Egyébként még jó régen kérdezted,de azóta nem voltam már egy hete kértem az időpontot! Így jártam!

Marcsi: gratula Zsófi babához!!! Nagyon szépek a ruhák, olyan polyám nekem is volt Bencével, de nem nagyon használtuk! Nekem Anyukám varta! :D

Ági: vigyázz magadra(tokra)!

Babuli: aranyos a kismanó! Gratula!

Wera: Megy a Drukk gondolunk Rád! Remélem minden tökéletesen sikerül!

Akinek nem irtam külön, az ne haragudjon.
Vigyázzatok magatokra és a bébikre!
Megyek pihizni!
bencuri

Köszönöm csajok A gratukat!

Minden holnapi UH-hoz sok sikert kívánok!

Ibm! Jó vásárlást Nektek!

Bencuri! Biztosan nincs semmi gond! Pihenj sokat!
Vendég

sziasztok. Lehett , hogy már írtam ide, nem vagyok benne biztos, de már régóta olvasgatlak titeket. Én junius végére vagyok kiírva de lehett hogy julius eleje lesz belőle. Nekem még az elején kellett cukros lötyit innom, valami brutális volt. Én is vérszegény vagyok, és kálcium hiányos is . Csatlakozhatok hozátok?
:)

Kép
Kép
zslebi

t.maria nekem a csigás tetszik a legjobban.

Kép
Kép
zslebi

végre van egy kis időm írni... sziasztok!
Tegnap elmentem este a János kórházba, szerencsére senki nem volt, nem kellett várnom. Na, kiderült, hogy azért fáj az orrüregem, mert sebes végig az orrjáratom... hát klassz. Úgyhogy kaptam antibiotikumos orrcseppet, meg orrkrémet (gyógynövényes, unguentum nasale vagy mi), és jobb is egy kicsit mára. Beszedős antibiotikum nem kell szerencsére.

Vidokata: sajnos nem mehetek betegszabira, mert akkor nem adnak fizetést sem... meg annyira nem is vagyok beteg - csak vacakul vagyok. Tanítani rosszabb lenne :roll: (bocsánat, tanár vagyok eredetileg).
Ja, és az anyukám, aki orvos, minden efféle betegségre legyint, mondván, hogy még csak lázas sem vagyok.

Képzeljétek, vettem ma egy kis szőlőt, meg két szilvát, meg egy almát majd' kétezer pengőért. Hát épp nem idénygyümölcsök, de irtóra drága volt! Viszont finom :) kár, hogy miután befaltam, még muszáj volt egy szendvicset is ennem, mert éhes maradtam :) Háromnapi uzsipénzem elment erre az egy kajálásra.

Részvétem a mai vérvételeseknek - bár most utólag már inkább irigykedem, hogy ti legalább túl vagytok rajta. A Schöpf-Méreiben is cukros lötty van, semmi jóra nem számítok... Ja, és az előző terhességemnél a vérvételes tű "valahogyan" kicsúszott a vénámból... :shock: én oda sem néztem, csak amikor azt mondta a nővér, hogy "hoppá!" Képzelhetitek, mi volt, majd elájultam...

KépKép
szkagi

Maria, hol vetted ezeket a tündéri ruhákat? Főleg az utolsó képen lévők érdekelnének, nekem azok tetszenek a legjobban. (bár szeritem fiam lesz, de gondolom, fiúban is lehetnek ott aranyosak)

KépKép
szkagi

Zslebi- Üdv, mesélj magadról(tokról)!
bencuri

Na kész a takarítás!

Babuli: gratula az édes kisfiúhoz!

Gratula anak is aki túlélte a terhelést!

Zslebi: szia köztünk!

SzkÁgi: én meg a héten vettem epret 480/kg-ért szerintem az már egész jó ár :? Nagyon megkívántam, úgyhogy amúgy is muszáj volt :oops:
Most mit dolgozol?
Vendég

Zslebi, szia itt nálunk! (bocs, valszínűleg egy időben írogattunk épp...)

Vidokata, a 480-as eper az nagyon jó ár! Főleg, ha finom.
Most színházban dolgozom, szervező vagyok és pénztáros is egyben - és állandóan lemorzsázom a klaviatúrát!!! :lol: Ennyit kajálni egy nap! Csoda, hogy beférek az asztal mőgé!
(holnap délelőtt is dolgozom, gyerekelőadás lesz - jön a kis családom is!!! Szonjácska rajong a zenéért, színházért, és asszem irigyel, hogy én mindennap itt lehetek :lol: )

Na, jöhet a szőlő... :lol:
(benézem az áprilisiakhoz, milyen jó, hogy ott már megszületett az első baba!!!! Néhány hónap múlva már mi is ott fogunk tartani!)

KépKép
szkagi

Zslebi! Üdv köztünk! Örömmel látunk! :D
Vendég

Ági: bocsi, tényleg írtál már a színházról (pl. mikor vasárnap dolgoztál :D , azt sajnos nekem is kell illetve csak kellett szerncsére most pihi van)
Vendég

Szia mindenki :D nem volt időm még visszaolvasni, addig is rewmélem mindenkivel minden rendben van!!!!!!
nálunk a következő a hír: az afp rendben volt, voltam 4d-n, ahol is kiderült, hogy tökös lesz, a neve megvolt Bendegúz :D , az orvosom eltörte a lábát, kerestem mást, aki normálisnak látszott nagyon, kaptam én is 3x2 citrites magnéziumos izét :D , meg kúpot :shock: , és ami nem olyan jó, 2000esa méhszáj, viszont még zárt.
a szülés időpontja stimmel július 19. :D
gratulálok mindenkinek a kisruhákhoz, na meg a többi vásárolt cumóhoz, nagyon édi mindenkié :D

Kép
Kép
h. szilvi

Szia mindenki :D nem volt időm még visszaolvasni, addig is rewmélem mindenkivel minden rendben van!!!!!!
nálunk a következő a hír: az afp rendben volt, voltam 4d-n, ahol is kiderült, hogy tökös lesz, a neve megvolt Bendegúz :D , az orvosom eltörte a lábát, kerestem mást, aki normálisnak látszott nagyon, kaptam én is 3x2 citrites magnéziumos izét :D , meg kúpot :shock: , és ami nem olyan jó, 2000esa méhszáj, viszont még zárt.
a szülés időpontja stimmel július 19. :D
gratulálok mindenkinek a kisruhákhoz, na meg a többi vásárolt cumóhoz, nagyon édi mindenkié :D

Kép
Kép
h. szilvi

Sziasztok lányok!

Zslebi, üdv!
Én is benéztem az áprilisiakhoz, tök megható, kíváncsi vagyok, nálunk ki produkálja majd az első topikbabánkat.
Babuli és Tit, helyesek a kissrácok!

Ez a cukorterhelés durván hangzik, én azt hittem, 2 vérvétel közben lehet jönni-menni és mivel vszínű a Bajcsyban lesz, úgy gondoltam, közben átnézek a Maglódi úti piacra, de vki írta, h pihenni kell, hát 2 órát ott ücsörögni?! Brrr.

T.Maria, nagyon édesek a rucik, olyan választék van, hogy csak győzze az ember megállni a pénzköltést. ÉS a pici lány is édes nagyon!

Lányok, ti milyen sűrűn mentek UH-ra, mondjuk olyan havonta egyszer? Én 25-én voltam a genetikain, gondoltam 1 hónappal később egy sima UH-ra, aztán mondjuk megint 1 hónap múlva 4d-re. Csak mert sűrűn se akarnám.
Csak olyan fura a dokimnál, hogy 12. hét után ő már nem csinál UH-t, hanem 1 másik dokihoz kell bejelentkezni ott a magánrendelőjükbe.
Meg még az a gáz, h csak heti egyszer rendel a saját dokim, és alig van időpotn, most akartam bejelentkezni 18-ára, de már nem voolt hely, úgyh csak 25-ére kaptam.

Ibm, Wera szeme mindent lát, úgyh lehet hogy fogsz még a kóláról hallani!

Kép
teó

vidokata, te milyen orvos vagy? Ha jól emlékszem, valami gyerekorvos-féleség? Vagy csak szeretném? :lol: Jó lehet érteni és tudni mindazt, ami bennünk történik most.

KépKép
szkagi

Szia Szilvi, jó rég jártál itt, örülök, h a méhszájat kivéve minden oké és gratula a kisfiúhoz!

Lányok, még azt akartam kérdezni, nincs vmi jó 5letek hangyák ellen, mondjuk vmi biomódszer? Elözönlötték a konyhában a pultot és az előző lakásban használtam egy hangyacsapdát, ami jó volt, akartam is most venni, de most olvastam rajta, h vizi környezetre nagyon veszélyes és eszembe jutott, h tavaly nyáron is kitettem egyszer és az egy légtérben lévő akváriumban csomó hal megdöglött, pont akkoriban, akkor nem értettük, miért. Úgyh ezek után inkább nem merem.

Kép
teó

Teó, az én dokim havonta egyszer néz meg, akkor UH-t is csinál, persze magánrendelésen, nem kevés pénzért. Úgyhogy nem is megyek 4D-re, csak ha valamin nagyon beparázok időközben. (valójában vérzik a szívem érte :( titokban)

KépKép
szkagi

Sziasztok! :D

CSak gyorsan bekukkantottam hozzátok, örülök hogy mindenki rendben! Babuli, Titi - Gratulálok a bébikhez, jók lettek a képek! :D

Már elintéztünk mindent, még 1 körünk lesz, bort kell venni a 2 örömapának + valami rohadványos üveget amiből lehet HP-t kínálgatni a menyecsketánc után. Ez a vőfély ötlete volt, bár szerintem csak pénzkidobás... na mind1.

Egyébként minden megy a maga útján, most - ha lehet - még kevesebbet alszom, de ez már az ideg ami járkál bennem! :roll: :lol: Persze nagyon igyexem nyugtatni magam, de azért teljesen nem sikerül.

Noh, mindenkinek jó hétvégét kívánok!! Holnapra esőt mondanak, most már csak abban bízom hogy két zápor közé esik az a 2 perc amit a szabadban kell töltenünk és remélhetőleg nem kíséri majd 100 km/h-s szél! :? Pedig ma milyen gyönyörű idő van... hahhh... :)

Puszkó!!!

Ami - olvastam ám hogy kólát ittál!! :twisted: De most az 1x megbocsátok, a cukorterhelés után kell egy kis kedély-javító! :wink: :lol:
Vendég

Jah, és köszönöm a drukkokat, látom milyen sokan godoltok rám, szorítotok nekünk! :D Aranyosak vagytok!! :wink:
Vendég

SZIA WERA!!!!!

NANÁ, HOGY NEKTEK DRUKKOL MINDENKI! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szia Zslebi!

Örülök, hogy jöttél! Én személy szerint, nem emlékszem rá, hogy írtál, de a mai beszámíthatatlan állapotomban semmi sem meglepő... :roll:
A ruhákat többségében Móron vettem, néhány darabot pedig nálunk.
Az igazság az, hogy már bababolt környékére sem merek menni, mert mindenhol gyönyörűek vannak. :roll:
Mesélj magatokról!

Szia Szilvi!

Jó rég írtál...
Sajnálom a méhszájat...
A jó híreknek viszont örülök.
Az én méhszájam 2100. Magnesi citricit én is szedek, napi 3*2-t. Te mennyit?
És mire kaptál kúpot? Ugyanerre?

A gyümölcsöt ne is emlegessétek!
Már, ha kérhetek ilyet!!!
Az eper most nekem is jól jönne... :roll:

Vidokata!
Ügyes vagy, hogy befejezted a takarítást.
Én a béka segge alatt kullogok vele.
A mosás kész, a konyha ragyog, a mosogató mosogat, de a ház igen nagy, és sok helységben nem jártam még... :oops:

Akinek nem írtam, attól elnézést kérek! :oops:

Wera holnap hánykor megy férjhez?
Vendég

Maria, és ezek mind tiszta pamut holmik? Sajnos én faksznis vagyok, és csak 100% pamutot akarok a gyerekre adni az első néhány hónapban. És úgy láttam, hogy a Kengurus cuccok jelentős része tartalmaz műszálat is, nem is vettem ott végül. Jól meg tudom nehezíteni a saját dolgomat, tudom. De Szonja is olyan melegkiütéses volt az első hónapokban (augusztusban született)...

KépKép
szkagi

Sziasztok!

Wera!
Örülök hogy még bekukkantottál :wink: Drukkolok én is nagyon-nagyon értetek, hogy minden legyen olyan szép, vagy még szebb mint ahogy azt megálmodni tudnád :D
Alig várjuk a fotókat :lol:

Zslebi!
Üdvözöllek itt közöttünk!

Szilvi, Marcsi!
A méhszájat hogy nézi a doki, UH-val? :roll: Nekem azt hoszem nem nézte még eddig... :roll:

Ami!
Látod, csak megtudta Wera a Cola dolgot :lol: :lol: :lol: Én hála Istennek nem szeretem, viszont a Pepsit annál inkább :lol: :lol: :lol:

Marcsi!
Tök jó cuccokat vettél! :wink:

Kép
kimma

Szia Szkagi!

Igen, mind 100% pamut. Én is így gondoltam, hiszen jó meleg lesz.
Még néhány napozót is be kellene szereznem... :roll:
Vendég

Mária: nekem könnyű a takarítás tulajdonképpen mert csak 50nm az egész lakás, meg egyenlőre (sajnos) még gyerkőcök sem rohangálnak a lábam alatt! :D :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 22:33-kor.
Vendég

nekem is 3x2-t kell szednem :D , kicsit kellemetlen egy valami, ragad :shock: a nyelvemre. a kúpot a folyásra írta, mondtam neki és mondta hogy nem szabadna és adott kúpot, a másik doki azt mondta nem baj ha van az természetes, erre tessék, ki érti ezeket???
a méhszájat kézzel nézi :lol: , bár nekem megnézte a lepényemet is nehogy baj legyen, mivel lilinél levált idő előtt, de azt mondta hogy rendben van. amúgy csendesen megjegyzem, hogy egy tök normális doki volt, most így elsőre legalábbis, van uh-ja meg minden és olyan potom összeget kért hogy azt hittem rosszul hallok, így a dupláját adtam :?

Kép
Kép
h. szilvi

Sziasztok!

Megjöttünk az orvostól, szigorú pihenés, legalább 3-4 nap fekvés! :( Se főzés, se takarítás...., ja és Benit se emelgessem azt mondta! kaptam nospát és magneB6-ot!
Megyek pihenni!
Vigyázzatok magatokra!
bencuri

Ági!

Te port szedsz?

Nekem is azt mondta a doki a folyásomra, hogy teljesen természetes, bár a mennyisége időnként ijesztő... :shock:
Nem adott rá semmit.

A lepényemmel nekem vannak gondjaim, most vették észre a 4D-n, hogy ciszták vannak benne. :shock:
azt mondta a szonográfus, hogy nincs vele teendő.
Én sem aggódom egyelőre rajta, az első terhességemben is volt vele gondom, szerencsére akkor hamar felszívódott.
Bízom benne, most is így lesz.
Megnézte a köldökzsinórban az áramlást, illetve a lepényt is, ezen kívül minden rendben vele.
Azt mondta, van tápláléka a magzatnak.
Vendég

Sziasztok!

Ahoz képest, hogy milyen rossznak gondoltam a mai napot, elég jól sült el. Jó nem pihentem semmit, de majd holnap bepótolom.
Szerencsére jó lett a terheléses eredményem. Éhgyomri 4.4, kétórás: 5.8. Ennek azért is örülök különösen, mert Rolival kétszer is 8.1 lett a kétórás, ami már túl van a megengedett határon. Így szerencsére most nem kell megismételni és diétázni. Hát tényleg nincs egyforma terhesség. A vasam például most magas. Még ilyet sem hallottam. Itt mindenki vasat szed, meg egyebeket. Hát nekem nem kell az tuti.

A másik jó dolog, hogy 30000-ért eladtam Roli babakocsiját. Ma jelent meg először az újságban és már el is vitték. Én meg kifizettem előre 4 heti hirdetést :shock: Mindegy, a lényeg hogy elment, lehet nézegetni az újat.

Babuli! Nagyon ari a kép! Nincs több? Olyan szivesen nézegetnék még.

Marcsi! Nagyon szép ruhákat vettél!

Szilvi! A méhszájam nekem is már a 22. héten 2100-as volt. Orvostól függ, hogy kinek mit mondanak. Nekem pl még azt sem mondta, hogy pihenjek, vagy szedjek valamit. Azért Magne B6-ot szedek én is.

Kép
szly27

Szly! Vannak még képek küldök Neked!
Vendég

Kép Kép Kép
Vendég

A legalsón egy kicsit grimaszolt biztosan azért mert zavarta hogy alvás közben piszkáltuk! :D
Vendég

Szly!

Te ha sokat vagy talpon, akkor nem szoktad olyan "nehéznek" érezni a hasad?
Mert én olyan sokszor vagyok így...
Arra gondoltam, hogy biztosan a méhszáj miatt van így.
Vendég

Babuli! Köszi! :D Mi a jövő héten megyünk! Már nagyon várom!

Marcsi! Dehogynem! Én is kb így tudom megfogalmazni, nehéz lesz a hasam. De szerintem nem a méhszáj miatt, biztos akinek zárt, ő is érez ilyet! Ugye lányok?

Kép
szly27

Babuli!

Nagyon aranyosak a képek!

Szly!
Köszönöm a válaszodat.
Azt nem írom, hogy örülök neki, hogy neked is, de mégis megnyugtat, hogy nem vagyok egyedül a problémámmal.
Akkor elhihetem, hogy normális.
Kíváncsi vagyok a körkérdésre adott válaszokra. :roll:
Vendég

Ibm! Mi újság? Sikerült a két órás szúrás? Nekem unokatesómmal szerencsém van. Jól szúr! :D Én mindig nézem, miközben csinálják! Valahogy jobb, ha látom, hogy mikor szúrnak!

Kép
szly27

Sziasztok!

Este már nem volt erőm írni annyira fáradt voltam,hamar el is aludtam!
Most viszont kidobott az ágy!
Vagy Áron baba?????????
4:30-kor kimentem pisilni és már nem tudtam visszaaludni,korgott a gyomrom és Áron baba is nagyon bulizott,így inkább felkeltem!
Apa azt mondta Áron biztos izgul a fotózás miatt!!!!!!! :lol:
Merthogy ma 10:00-kor 4d!!!!!!!!!! :lol:
Már megettem egy kakaóscsigát+tejeskávét de már visszaaludni úgysem tudok!

Szly! Örülök,hogy végül jól sikerült a napod és jöhet az új babakocsi!
Nekem csak hétfőn lesz eredmény!
Sikerült a 2. szúrás de azért nem volt egyszerű!
Ha ezt a csajok megtudják!!! :lol:
(kolleganőim közül már legalább 5-6-an vettek tőlem vért,mindig elsőre sikerült,méghogy rossz vénáim vannak!)
A karom viszont fáj rendesen,nem gyengén durrantotta szét a vénámat,de már az sem izgat,csak hogy végre túlvagyok rajta!
Remélem nekem is hasonló eredményeket mondanak hétfőn!

H. Szilvi! Örülök,hogy benéztél és minden rendben!
Vigyázz magatokra!
Hogy megy az angol??
Otthon minden okés?

Babuli! Jók a fotók,du. remélem én is hozok szépeket!

A hasamat időnként én is nagyon nehéznek érzem!
Műlthéten én is eperlázban égtem,nagyon fincsi volt,de én még 700/kg-ért vettem!
Horror!!!!!!!!

Zslebi! Üdv köztünk és gratula a babóhoz!
Gyere amennyit csak tudsz!

Teó! Igazad volt,Wera szeme mindent lát!

Wera! Ma rajtad a világ szeme! Biztos gyönyörű leszel! Sokat gondolunk rátok!
És nagggggggyon sok boldogságot kívánunk!
Ma lesz életed egyik legszebb és legboldogabb napja,ennél már csak az lesz szebb mikor Gömbi üdvözölheted a nagyvilágban!!!!!!
Kívánom,hogy minden úgy sikerüljön ahogy tervezted,és ne csak ma,egész életedben!!!!!!!!!

Millió pussz

És várunk vissza!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Jó reggelt Ibm!

Nem semmi, milyen korán keltél!

Én sem tudok aludni, mert valami nagyon b@rom becsengetett 6 órakor.
Eszembe sem jutott, hogy kimenjek, ilyen korán.
Úgyis csak megijedt volna a fejemtől...

Jó neked, hogy túl vagy a vérvételen, bárhogy is volt!

Annyit írtatok az eperről, hogy vennem kell ma nekem is!!! :evil:

A múltkor jól bevásároltam én is ..
Vettem konzerv epret...
háát, a kutya örült neki...

Wera!!!

Nagyon sokat gondolok rátok!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mikor lelket vertem magamba, kinéztem az ablakon...
Hát, itt nagyon gyalázatos idő van...De mivel jó messze lakunk, biztosan nálatok lesz szép idő délutánra!
Nagyon remélem!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?