Na, na még a többi is:
Hát, az IQ-m egyenes arányban csökken a pocak méretemmel (vagy hatványozottan??) eltartott egy darabig, amíg felfogtam Shine üzenetét
Jujj én is nagy gratula!!! De jó
Hát ez a kistesó kérdés elgondolkoztató valóban
Peti mostanában nagyon anyás, és egy kicsit merényletnek érzem, hogy szegénynek tesója lesz. Néha lelkiismeret furim is van.....az meg még hagyján, szegény ketteskével alig foglalkozunk, aztán lassan a félidőbe lépek. Már megmozdulhatna igazán, hogy felvegyük a kapcsolatot
Majd, ha megvan az AFP, és az Uh is, pont akkörül töltöm be a félidőt, na majd akkor talán már máshogy állok a dolgokhoz...pláne ha megtudjuk a nemét, akkor már elképzelhetőbb és becézhetőbb lesz
Peti egyébként csúcs édes, teljesen magától (Hihetetlen, de nem emlékszem, hogy mutattuk volna neki) megszereti a pocimat, odahordja a kisautót, a cserkészkolbászt
(nem félreérteni), stb-t. Ha kérdezzük, hol a tesó, megmutatja a pocimat.
Két új őrülete van: a rajzolás (ha sikerül, ugyan nem túl jó minőségben, mert videóról lett kimerevítve) de felrakom, ahogy anyuval rajzolnak
Imádja Anyut
Péntekenként szokott jönni finomat főzni. Szegény 47 kg-s 160 cm-s anyukám megjelenik két nagy szatyorral, lepakol, Peti már rohan, viszi utánna a konyhába a vázlatfüzetet, meg a filceket, leülteti a konyhakőre, melléül, fellapozza a vázlatfüzetet, rábök egy üres oldalra, és rendel: miau, iá, vau-vau, Apa, Anya, Nyami (ez anyukám).
Aztán meg van három napra a program, mert lapozgatja, és meséli, hogy mik vannak odarajzolva. A multkot belerajzoltatta a pocimba a tesót, és azóta meg is mutatja
A másik, sikerült a könyvtárban végre egy csúcs könyvet kifognom (eddig ha mentünk a Petivel, és kértem mondókás-dalos könyvet mindig olyan együgyű hülyeségeket kaptam, hogy : Áll a baba áll, csicsija, bubája....két soros népi vackokat. na most egy Füzesi Zsuzsa rajzaival illuszrtált "Eszterlánc" című könyvet, amiben az összes általam is ismert gyerekdal bennevan.
Na, vesztemre elénekeltem az "Én elmentem a vásárban"-t. nagyon jó, egyik oldalon a dal, másikon középen egy kislány, körülötte az összes dalban szereplő állat. (A pulykának pl csak a feje látszik), és Peti elsőre végigmutogatta a dal közben, amelyikről éppen énekeltem. Pedig a kakas és a tyúk között pl alig van különbség
Na ja, de azóta csak és kizárólag ezt az egyet lehet énekelni, ma pl zokogott, és két kézzel fogta be a fülét, amikor mást akartam lénekelni
No, ezek vannak mostanában mifelénk
Pusszzzzzaaa: Kata