Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam... megkezdődtek a baba-látogatások... mindig jön hozzánk valaki...

Nagyon szépek a csemeték :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fejés
Én fejek folyamatosan... Ádám változatlanul nem tud ciciből szopizni... üvegből viszont nagyon szépen eszik... beálltunk olyan 3-3,5 óránkénti evésre... éjjel-nappal...
Az üvegezésnek egy haszna van... időnként apáé az éjszaka :wink:
Vendég

Sziasztok!

Hétfő este bekerültünk a kórházba.
Éjszaka átszálitották Peti babámat az 1-es gyerekklinikára,az intenziv osztályra.
Ami miatt bekerültünk hogy nem evett elegt,kifárad az evésben,de nem tudják még mi baja.Lehet virusinfekció,de lehet bmi más is.
Most nem irok többet,nem is akarok találgatni mert ők sem tudják.
Ott csak nappal lehet bent lenni,igy éjjel ott kellett hagynunk.
Mondjuk a hétfő éjszakát egy fotelben töltöttem vácon,igy muszály volt aludnom is.Most megyünk be Hozzá,és ha van vmi anyaszállás akkor bent tudok pesten aludni,mert innen bejárni kicsit macerás,de ha kell persze akkor az lesz.
Kérlek drukkoljatok nekünk!Köszönöm.

KépKép

KépKép
pilchard

Pilchard!!! :cry: Nagyon drukkolunk!!! A Ronald McDonald házat próbáltátok? Kívánom, hogy minél hamarabb túllegyetek az egészen, és kiderüljön mi a gond! Kitartást! Nagyon sok drukk megy!

Én még nem szültem... Bár tegnap du. valami színtelen nyákos váladék távozott, de nem sok... :roll: Keményedik a poci, de semmi rendszeresség nincs benne.
Majd jelentkezek, ha akció van :)

Puszi

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Pilhard nagyon sajnálom Peti babát, drukkolunk, gondolunk rátok :(

Manka hajrá, mostmár tényleg világra johet a kis drága :wink:

Végre a délelőttünk úgy néz ki simán megy- ment. Mozolódik, de nem sír, ami nagy szó. Este fél 7-től megint nem aludt, majd csak a kovetkező hami után. Pocija szerintem nem lehetett, mert az olemben nem sírt és hami után is ügyesen elaludt.
Ja és mostmár fürdeni is szeretünk :)

Laura nálunk a cumis dolog nem nagyon jon be, csak akkor hogyha már nagyon-nagyon éhes. Remélem, hogyha dokihoz kell menni el fogja fogadni üvegből, mert én ki nem rakom a cickót :lol:
Nálunk is lassan jonnek látogatni a rokonok, hiszen hétvégén 1 HÓNAPOSAK leszünk :D

Kép
bettó

Bettó!
Gratulálok!
Mi tegnap voltunk egy hónaposak, védőnő megdicsérte Zalánt milyen szépen fejlődik.

Cumisüveg nálunk sem jön be, de szerencsére nem is kell alkalmaznom , mert rendesen tud szopizni.

Nálatok a babáitok automatikusan abbahagyják a szopizást , ha már nem éhesek?Mert Zalánka nem , és attól félek , hogy túl is eheti magát, és ettől fáj a pocija. Vagy ilyen az "anyatejes" babáknál nem létezik ?

Laura!

Akkor nálatok már kialakult valamifél napirend?

Zsuzsi
zsuzsi80

Sziasztok csajok!

Tényleg szépek a babák :lol:

Nállunk hasfájás van,szegénykémnek fáj a hasa :lol: :roll:

Bettó!
minden nap mentek sétálni?

MAnka!

Mindjárt kint az a bébi :lol:
m. reni

Peti babának mielőbbi javulást!

Manka
Lejár annak a gyerkőcnek az albérleti szerződése :wink:
Vendég

Zsuzsi
Igen... van egy nagyjából tartható rendszerünk...
Vendég

Kép Ádám alszik

Kép Grimasz
Vendég

Kép Tappancs

Kép Szieszta anya hasán

Kép Fürdés
Vendég

Ésssssssssss.... 18 kilóval vagyok könnyebb, mint amit először a védőnő beírt a kiskönyvbe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

laura!

Nagyon szép az Ádám és milyen dizájnos kádja van :lol:
Én még csak 10kilót fogytam :oops:
Lehet a szopizás mellett ovatósan diétázni szerinted?

pilhard!
Peti babának jobbulást!!!!!!!
m. reni

Sziasztok!

Megintcsak elnézést a "betörésért".

E hét péntekén (március 7-én) szerettel várunk minden babát, mamát és kismamát XI. kerületi szopis csoportunkba 10 és 12 óra között! Oldott légkörben, míg a babák játszanak, az anyukák beszélgetnek! Előzetes bejelentkezés nem szükséges, a csoport látogatása teljesen kötetlen és ingyenes! Olyan mint egy topiktali, csak szopis témában! :) Egy pszichológus és egy gyerekorvos anyuka válaszol szoptatással kapcsolatos kérdéseitekre, és természetesen TI mint anyukák megosztjátok egymással a tapasztalataitokat.

Korai Fejlesztő Központ
XI. Bártfai u. 34/A.
Szent Imre kórház melletti utca
7/173 gyors busz, Szt Imre megálló

Minden hónap első péntekén ismétlődik!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Megszületett Panka kisfia! Az üzi:

Sziasztok lányok! Panka jelentkezik! Márc. 1-én este megszületett Dani, császárral. 61 cm, 3940 g, már jól vagyunk, holnap talán hazaengednek :) akkor írok a fórumra.

jutiboszi

Pilchard!

Nagyon szorítunk, az egész család izgul!!!!

Lili!

Lehet, hogy a nyákdugó volt??? Akkor közeleg a szülés talán??? Emlékszel, még régebben írtam, hogy szerintem az enyém hamarabb jön, írtad, hogy talán a Tied is, erre mindketten ráhúznak???

Csajok!!

Nektek mennyire fáj a pocitok? Nekem most legalább úgy görcsöl, mint annak idején egy erősebb mensis görcsnél, de már 2 napja folyamatosan, és vérzek is, nem is gyengén. Nálatok elmúlt már? Remélem nincs semmi baj, csak az összehúzódás miatt!

jutiboszi

Sok szeretettel gratulálok Pankának!

Juti
Az első napokban nekem is eléggé fájt... de ez érthető is... húzódik össze az ember méhe...
Vendég

Juti, lehetnek utófájások, bár azok elvileg a szülés után első hétben vannak, és főleg szoptatáskor jelentkeznek, nem állandóan. A túl erős vérzés nem biztos, hogy jó, lehet meg kéne nézetni a dokival?! Főleg, ha jobban vérzel, mint korábban, mert egyre kevesebbnek kéne lennie.
Bizony, így tippeltünk, de most már tutira ráhúznak ezek a fiúk! :) Hétvégéig remélem megszületik!

Halalmas gratula Pankának és Daninak!!!!!

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Gigáékkal mi van??? Úgy eltűntek!

Lecsó, milyenek az első napok? Szerintem a testvérféltékenység jobban kijön nagyobb korban. Nálunk is lesznek szerintem nehéz időszakok.

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Panka gratula a szép nagy gyerkőchoz

Juti bizony húzódik szépen ossze a méhed :wink:

Laura édes kis krapek Ádámod :D

Reni hogyha olyan az idő akkor bizony minden nap megyünk legalább egyszer csavarogni. A téka kornyékén szoktunk legtobbszor lenni :wink:
Szerintem lehet diétázni, pipcici, halacska, rizs, műzli. Én ilyeneket eszek, ja és husilevest.
Az én kiskonyvemben 45 volt az első súly, most 46 vagyok. :D

Zsuzsi nálam nem szokta Kincső abbahagyni, szinte mindig azon alszik el :shock:

Kép
bettó

Mi is nagyfiúk lettünk! Leesett a köldökcsonkunk.

Lili! Most jól megijesztettél, tényleg dokihoz kellene menni? Nem lehet, hogy csak az erős összehúzódástól vérzik? Soktól hallottam, hogy sokáig vérzett, meg pár napra elmúlt, és újra vérzett. A doki is azt mondta, hogy fog még görcsölni, meg vérezni egy pár hétig.

jutiboszi

Juti, nem tudom, ezt te érzed, hogy milyen mértékű a vérzés, én csak azt mondtam, hogy ha nagyon erős, az nem jó. Ezt írja a Bába válaszol, meg a barátnőmnek is ez volt. Ha elviselhetőnek tartod, meg a fájdalmat is, akkor biztos nincs gond. Nem akartalak megijeszteni. Egyébként is csomó minden magától szokott rendeződni.

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Lili!

Én is azt várom, hogy magától rendeződjön, ha durvább lesz, biztos elmegyek dokihoz. Olyan a fájdalom, mint egy erősebb mensis görcs, de elviselhető. Meg amúgy is alszom egész nap, arra gondoltam, hogy most emiatt a hasmenés vírus miatt nagyon legyengültem, enni is alig tudtam, lehet, hogy ezért fáj ennyire, mert gyenge vagyok. Remélem azért javul a helyzet. Olyan ari vagy, hogy így aggódsz!!!
És? Még mindig semmi? Ábris nem bújik ki? Már nagyon várom én is!!!

jutiboszi

Csajok!!!

Kinek mi vált be cicibimbó kisebesedésre? Én a Bepanthent használtam, de nem gyógyult nagyon a seb a bimbin, mert mindig puha maradt. Az Aventes krémet ajánlották, de állítólag jó drága. Azt is mondták, hogy anyatejjel kenjem, de mivel 6 óránként szopizik belőle, így szerintem ideje sincs begyógyulni. Mit javasoltok??? Minden ötletnek örülnék!!!!!!!!!!!!!

jutiboszi

Manka!
Drukkolok neked, hogy mielőbb kibújjon Ábris!

Juti!
Úgy tudom, hogy az a a jó , ha a vérzés váladékos, és nem friss vérzés...
Nekem is ki volt sebesedve a cicim,és az anyatejet ajánlották, csak későn így előtte-szintén ajánlásra- disznózsírral kentem , ami szerintem használt is.
Hamar leesett a köldökcsonk....

Tegnap este fél 6-tól fél 8-ig ment a sírás. annyira sajnáltam, egyszerűen sehogy sem volt jó Zalánnak.Aztán fürdés vacsi után,este fél 10-től fél 5-ig elaludt.

Zsuzsi
zsuzsi80

Sziasztok!
Manka! Köszi a hiányolást. Olvasok, csak nincs mindig időm írni.
Jól megvagyunk a két gyerkőccel. Bulcsú egyre jobban kerekedik. :D Alakulnak a hurkácskák a lábacskákon... :wink: Lili már teljesen megszokta. Egyáltalán nincs már sírás, ha rázendít az öcsi. Most már együtt fürcsiznek. Nagyon tudják élvezni egészen addig, amíg Lili nem kezd el csapkodni a vízbe. Sajnos Bulcsú még megijed ezektől a hírtelen dolgoktól. De majdcsak beleszokik. :P
Jól látom, hogy ma van a lányod szülinapja? Vagy csak úgy maradt a vonalzó? Ha nem BOLDOG SZÜLINAPOT neki!!!

Panka!
Hatalmas gratula Danihoz!

Várjuk a képeket, és a szüléstörténetet, ha lesz egy szusszanásnyi időd! :wink: :D

Kép
Kép
giga1

Sziasztok

Juti én is elmennék, hogyha erősebb lenne, mint mikor hazajottem :wink: De igaza van Mankának,neked kell érezni, hogy mennyire vészes a helyzet. Gratula a koldokcsonkhoz

Zsuzsi ismerős a helyzet, náluk is ez volt, csak mi 10 után nem bírtuk, csak a szokásos 3 óra hosszát végig alukálni. Remélem, hogy ha már ilyen szép lesz az idő, nem lesz ma meint ez, mert pár napja mindig van 2-3-szor ilyen sírás, és a kimerültsé előtt már csak a friss levegőn alszik el.

Manka nem kell otthon nagytakaritást csinálni? :wink:

Giga kis édesek lehetnek, ahogy együtt fürdenek. Kérünk szépen képecskét :D

Kép
bettó

Bettó!
Íme a közös fürcsi egy mozzanata:
Kép

Kép
Kép
giga1

Ági, Szonja Bulcsúddal egy napon született :) Csak úgy maradt a vonalzó. Azt hiszem, ha ilyen kicsi a korkülönbség, akkor sokkal lájtosabb a testvérféltékenység, mert evidenciaként kezelik egymást. Nálunk keményedbb menet lesz.

Juti, én az anyatejet tudom, de a lényeg, a levegőztetés. Szóval ne húzz melltartót, vegyél fel csak egy pólót.Azt hiszem azt csinálnám, hogy bekenném anyatejjel, és úgy hagynám száradni, levegőztetni. Szonjával a Bepanthent használtam.
megnéztem neked a Bába válaszolban (hogy ne mondjak hülyeséget), és azt írja, hogy akinek amúgy is erősebb a mensije, annak a gyermekágyi folyás is lehet nagyon erős. És szoptatás után erősödhet a vérzés, aztán megint lehet kevesebb. Csak azért írtam, mert a barátnőmnek még a kórházban rettentő erős volt, örült is, hogy milyen jól tisztul, erre kiderült, hogy maradt bent valami neki. De nálad biztos nem ez van.

Betti, én már csinálok mindent (Szonja amúgy sem kimélő üzemmódot kíván tőlem), mászkálok, takarítok, hajolgatok, de semmi... Azaz nyák, meg esténként keményedés, de mire lefekszem, elmúlik.
És Ábris olyan keveset mozog. Bár a ctg mindig rendben van. Nektek is így elcsendesültek a végére????

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Juti:a GARMASTAN nevű krém nagyon tuti a kisebesedett bimbire,kimondottan arra való!Nekem bevált! :D

Kép

Kép
lecso

PANKA HATALMAS GRATULÁCIÓ!!!!!!!!!!!!!! :D
Kép
Jó nagy baba lett Danika :wink:

Kép

Kép
lecso

Pilchard szorítunk nektek!!!!!!

Kép

Kép
lecso

Manka:igen ,nálam is Tomi már előző hét csütörtöktől alig mocorgott és szerdán született.De én már nagyon éreztem a végünket.A jóslófájások 2 naponta jelentkeztek,ami azt jelentette hogy akár 5-6 órán át is volt 5 perces keményedések és fájásocskák.
KITARTÁST!!!!Te megmondtad hogy lehet túlhordott hiszen nagyon sokat aggódtál hogy bent maradjon még olyan félidő körül.
Tesó?Elég jó a helyzet!szerintem ez annak is köszönhető hogy Tomi nagyon jó baba.Eszik+alszik+rengeteget kakil :lol: .Így sok időnk marad Levire! :D De igényli is a szeretetünket nagyon.Vasárnap hoztuk haza Tomit,retetentően ötült neki,de már hétfőn jelentkezett a féltékenység.Megpróbáltam elmagyarázni hogy nagyon sok mindenkit tudok egyszerre szeretni,emlékeztettem hogy is mennyi mindenkit képes egyszerre.Lehet belátta hogy tényleg így van,vagy csak vihar előtti csend van,de most nagyon jól el van .Szeretgeti Tomi,azt mondja szereti+engem is szeretget.Igaz ma megkérdezte,hogy mikor megy vissza Tomi a pocakomba :wink: .De mondtam nem fog,ő sem ment vissza,és ennyibe maradt a dolog.
Kép a fiúkról:
Kép

Kép

Kép
lecso

SZONJÁNAK NAGYON BOLDOG 3.SZÜLINAPOT!!!
Kép

http://animaciostarhaz.atw.hu/szuletes.html

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!
Küldök két fotót ami másfél hetesen készült!
Panka gratula nektek!!!

Kép

Kép
ildikó82

Szép csajszi :D

Kép

Kép
lecso

Sziasztok csajok!

Ne hari,nem sürün jövök mert nagyon lefoglal a kisfiam.Elegge hasfajos,igy minden percem az öve.
Mindenkinek köszönjük a gratulaciokat!!!!! :)
Mar nagyfiuk vagyunk,tegnap leesett a köldökcsonk. :wink:

Juti,ha kisebesedett a cicid es faj,akkor ne vegyel fel otthon felül semmit,hagyd szabadon hogy levegözzön.Nagyon hamar begyogyul akkor..

Lili,szoritok nagyon-nagyon!!!!! :wink:

Panka,nagy GRATULA a babokadhoz,jo nagy babo!!! :D Varunk vissza! :wink:

Amint tudok jövök..
Puszi
ami6

Haliho

Juti én úgy szoktam, hogy szopi előtt és két szopi kozott is tobbszor anyatejezem a cickót. Eddig szerencsére nem volt sebesedés, pedig Kincső igénybe veszi rendesen :lol:

Manka akkor nagyon jól érzi bent magát és biztosan szófogadó krapek lesz, hiszen nem jon hamarabb :lol: Nekem olyan szerdától volt csendesebb Kincső a pocakban és szombaton szültem. :wink:

Giga édesek a kis csoppségek :wink:

Ami remélem hamar kinovi a kis drágád a pocakfájást.

Képzeljétek, hogy jó idő volt, ma csak egyszer volt sírás, az is természetesen délután, de a babakocsiban meg is nyuodott a kis drága. Remélem mostmár normalizálódni fog a helyzet :wink:

Kép
bettó

Sziasztok!

Köszi a cicis tanácsokat, eddig sajna semmi nem vált be. A garmastan csípte nagyon, azt még a kórházban próbáltam ki, a dm-es babylove-os bimbóvédő krémtől kiszáradt az arca, a szellőzetés anyatejcivel mindennapos, de hiába, mert 5-6 óránként így is szopizni kell egy ciciből, és akkora a seb, hogy éppencsak hegesedik, már etetni kell belőle. Használok bimbóvédőt, de már azzal sem megy, nagyon fáj. Bepanthent is próbáltam, szellőztettem is, de kicsit sem gyógyult, mert puha maradt. Megbolondulok!!!! Most már tényleg nincs ötletem. Legutoljára nagy nehezen lefejtem belőle 50-et, és cumisüvegből odaadtuk neki, hááááát, éhes maradt, pedig normál esetben is ennyit eszik. Most is ott sír anya ölében szegényke.

jutiboszi

Juti! Hívj fel egy szoptatási tanácsadót! LLL-est. Nem lehet, hogy rosszul kapja be a bimbit? Mondjuk ez tökre alkati dolog lehet, hogy kinek sebesedik ki, és kinek nem. Szegény, annyira vacak lehet, nekem is kisebesedett, de 2 nap alatt rendbejött, lehet, hogy neked is hamar megszokja!

Voltam ma bent, 2 ujjnyira vagyok nyitva... A nyák rózsaszínes lett, és keményedek továbbra is, de nem olyan sűrűn. A dokim meg kedden elutazik, megbeszéltem Ábrissal, hogy addig kijön, mert én nem akarok másnál szülni. Volt uh is, nagyon megnőtt, a BPD 10 centi, 3,5-4 kilóra saccolták.

Puszi, szorítsatok! Majd írok valakinek sms-t, ha bementünk! Remélem minél hamarabb!

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Hahó csajok Manka bent van a kórházban 5 perces fájások, 4 újjnyi :wink:

HAJRÁ MANKA MEGY A DRUKKKK

Juti nagyon sajnálom, nincs otletem :(

Kép
bettó

Sziasztok!

Végre itthon. Még jó gyenge vagyok, meg hulla fáradt. Majd máskor írok többet, most egy kis filmecske Dani érkezéséről!!!

http://www.indavideo.hu/video/Dani_megerkezett

puszi Nektek!!!

Panka

KépKép
pankamama

Manka!
Hajrá-hajrá!!! Várjuk a híreket nagyon!

Pankamama!
Hát én bevallom őszintén, hogy bőgtem egyet a videótok láttán! Nagyon szép kislegény ez a Dani baba! Nagyon szép kis emlék lesz ez a videó neki.
Melyik szám megy alatta? Mi a címe? Nagyon szép!

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Manka:HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!! :D De már lehet azóta meg is van! :D

Panka:nagyon szép a Danika,jó ez a kisvideó!

Juti:nekem a védőnő azt ajánlotta még a sebes mellemre,ami nekem is vérzett mert elég muján szopizott Tomi(már egészen jól kezd neki menni),hogy amíg sebes próbáljam meg üvegből adni neki a tejet,mert úgy hamarabb meg tud gyógyulni.Nem ázik fel a mellbimbó.Ami addig tudott gyógyulni ,annak vége a szopikor :? .Nekem is csípte a bimbit a germasatn amikor nagyon sebes volt,d ecsak pár perc volt az egész,de tényleg hamar meggyógyult tőle!Drukkolok hogy sikerüljön megoldani a helyzetet!Ez első napokban én is átéltem ezt,még sírtam is miatta nem egyszer :roll:

Kép

Kép
lecso

Panka!

Ez gyönyörű volt. Itt a tékában néztem meg, most meg pityergek itt. CSODÁLATOS DOLOG ANYÁNAK LENNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bettó

Panka!

Gyönyörű a videó! Már nagyon bánom, hogy nem vittünk be mi is fényképezőgépet, de a nagy sietségben sajnos mindannyian elfelejtettük.

Lecsó!

Most lehet, hogy megpróbálom az üvegből, mert vettünk 1-es cumit, ami anyatejhez van, abból nehezebben jön, talán nem lesz gond hogy egyszer-kétszer üvegből kell ennie. Tegnap este is abból adtunk, de én marha mafla anyuka nem készültem fel időben, gondoltam úgyis szopizni fog az elején, szóval nem volt itthon csak 2-es cumi, abból meg pillanatok alatt kiitta. Már szépen hegesedik a seb, talán ha most kihagyjuk, lassan begyógyul. Délután megpróbáltam bimbóvédő nélkül, majdnem elájultam, úgy fájt. Remélem begyógyulok hamar!!!!!

jutiboszi

Végere új klaviatúra!!!!!! :lol:
Mi lehet Mankáékkal? Azóta nem kaptam hírt :roll:

Pilhard! Hogy van a kis drága, remélem már jól és otthon vagytok együtt!

Juti! Mivel fejsz? Lehet, hogy kézzel talán nem lenne olyan vészes. Bár én nemtudok úgy fejni. Mindehová folyik, csak oda nem ahová kellene :?
Szopis párnára már régen akartam írni, csak mindig elfelejtettem :? Én úgy szoktam, hogy magam köré rakom és akkor a gyerkőc hónajtartásban van, vagy mi. :roll: Ez azért is jó az okosok szerint, mert a cickó azon részén van a zsírosabb tejcsi és az persze táplálóbb is.
Igazság szerint én ott már elrontottam, hogy amikor a nagy részével végez Kincső, büfi és utána vízszintesbe fekszünk, és Úgy alszik el, majd hogyha már mélyen alszik, be a kiságyba. A szopi 90%-a így zajlik. Most sem volt nagyon jó, de legalább nem cickón aludt el. Párna az ölemben, gyerkőc rajta és anya tornázott, ringattam űlve Kincsőt. És cucli volt a szájában. Szóval a kisasszony el van kapatva rendesen. :roll:

Kép
bettó

Ma, 12 óra 3 perckor Lőrinc Ábrahám megérkezett közénk 3500 grammal, 57 centivel. Nagyon fájdalmas vajudás után császármetszéssel segítették világra az erős és egészséges fiucskát. A boldog család: Lili, Szonja, Maxi és Ábris

Most kaptam az üzit Mankától!!!

Nagy-nagy gratula Nekik!!!!!

jutiboszi

Nagy gratula, sok boldogságot! :wink:

Ma végre elhatároztam magam, hogy erős leszek és nem kapatom el Kincsőt. Megpróbálom, nem is helyre fogom hozni, amit elrontottunk. Nagyon nehéz lesz, de akkor is vége a hisztinek. Igazából nem tudom még, hogy hol kezdem, de akkor is megcsinálom. Talán az első lépés, hogy kajcsinál, hogyha hiszti van, nem fogom kivinni a friss levegőre.
Jut eszembe. Ti milyen teát adtok neki, hogyha szomjas? A védőnő mondta, hogy adhatok neki, merta sok sírás is kiszárítja és hogyha akkor is ciciztetem, össze fogja keverni a kajcsi időt. Nos ez sikerült is. :roll:

Kép
bettó

MANKA HATALMAS GRATULA!!!! Kép
SOK-SOK TEJCSIT ÉS GYORS FELÉPÜLÉST KÍVÁNOK!

Kép

Kép
lecso

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?