Új privát üzeneted érkezett!

Szijjjjjjjjjjjjjjjjja Lecso!!!!!!!!!!!!!

Úúúúúúúúúúúúúgy de úúúúúúúúúúúúúúúgy örülök Nektek!!!!!!!! Ügyes voltál és Tomi is. :)
Levinek jobbulást!

Sok sok puszi 8) :D

hajni...
Budaörs

Kavics!

Nem emlékszel a szülésem előtti 2 napra? Bár akkor már keveset írtam.

Június 4, vasárnap: végiggyalogoltattam a családot a Skanzenben; este plusz kutyasétáltatás.

Június 5: megmásztam a Hárs- és Jánoshegyet.

Júniu 6: jött Bogi.

szóval napjaid vannak...
Vendég

Kavicska!

Mostmár nagyon kíváncsi vagyok, mikor lesz a nagy nap...

Hajni!
És mi lenne, ha egyszerűen csinálnál egy tesztet?
Nekem mikor ezek a tünetek voltak, már a sokadik tesztet azelőtt ellőttem, és nem voltam terhes, akkor meg pont nem is akartam már tesztelni, nagy nehezen rávettem magam,mikor már egy hete barnáztam, és láss csodát....
ezoterike

Hajni!!!
Ne dühöngj, ez így természetes nekik, max elmondhatod, hogy jobban tudod, mit kellene tudni a dokinak!!! :) És a 9 kiló igenis értékelni valóan SOK!!!!!! Kitartás!!! Gyanúsnak tűnöl, de nem merek semmit jósolni!

Kavicska! Itthon vagyok ni! Látom te meg kolbászolol, gyalogolol!!!! :) HAJRÁ KAVICS! HAJRÁ KAVICS!!!! Talán ma! Drukkkkkkkkkkkk

Anyóm! A pocikád tündéri! Látszik bizony ott a bentlakócska! :) ÉS ne bánd, hogy nem bírtad ki, semmi gáz nem lesz hidd el!

Rambóka, Kavicska! Ez a cikk még nekem is, kissé elvont és spirituális "léleknek" is sok(k) :shock: !!! Kb. a felét sem bírtam végig olvasni. A világ kozmikus fájdalmát nem vagyok hajlandó magamra venni azért, hogy elmondhassam, hogy végül sikerült megtalálnom önmagam, és szeretem is önmagam.............. Söttörö, lehetne hosszan litániázni erről! Hagyd el! Gergőnek további jobbulásokat!

Kir! Itthon egészen jó idő volt, találkoztam a mai utjaimon egy rakat motorossal is, ez téveszthetetlen jele, hogy itt a tavasz!!!! Köszönöm a jó kívánságokat neked is! Otthonszülés rulez, ebben egyetértünk!

Monee! Nem tom mi volt, de jól tetted, hogy végül kiharcoltad! :)

Lecsó! Örülök, hogy jobban vagy! Ne aggódj, innentől minden nappal csak jobb lesz! Érdemes kicsit néha megnedvesíteni a sebet, NEM KIÁZTATNI, de egy kis nedvesítés kell neki néha!

Rejóka?????????????????
Csakegy????????????????????????????
Vendég

Ezóka!
Tök egyetértek veled!

Hajni tesztelj egyet kérlek!

Hőd????? Mérted ma reggel?
Vendég

Mona, ezo!
Drágák vagytok, de a teszt természetesen nega, (bár amint azt már régebben is írtam ez nálam tuti hogy nem mérvadó mert a családban nagyon hangsúlyozom nagyon lassan emelkedik a hcg valamiért, anyum is 3-4 hós volt elem mikor haloványkán mutizta neki hogy ott vagyok, ráadásul egy doki dr. Koncz annak idején azt mondta rám, hogy daganat vagyok :shock: )
Hőt mérek én, de minek, ráadásul ciklus elején nem mértem. :( Amúgy az alapom általában 36,4.
Íme: Kép

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Mára kész vagyok, úgy hogy csak egy kicsit jöttem...

Láttam egy szép pocakot ;) Anyooo, nagyon csini vagy!

Csak átfutottam a hsz-eket, hogy hogy állnak a mi mindennapos kismamijaink, de látom, hogy még nincs esemény :)

Kavics: kolbászolj csak, amíg még megy :) Csak ne felejts el hazamenni :lol: Lesz itt esemény hamarosan...

Jaj Monácska, köszi az infót, nézem majd ha eljutok végre odáig, hogy magamra is jut egy kis időm. Talán hétvégén :roll:

(Húh ma nagyon húzos napom volt. Szegény Bence egész nap csak aludt, szerintem érezte, hogy fárasztó az egész nap... Most este viszont bepótolja ;) Megyek, foglalkozom egy picit vele is.)

Legyetek jók, remélem hamarosan lesz időm jönni hosszabb hozzászólás erejéig is.

Kép

Kép
bettica

Lecso!
A kisfiadnak gyógypuszikat küldök! :)

Lányok!
O.K. Biztosan igazatok van!
Tény, hogy nagyon jót tesz a közérzetemnek a mászkálás. Nagyon jót!
Pl. jól esett a vacsora! :lol: Házisonka, paradicsom, rozskenyér. És most tea! :lol:

Norka!
Erre nem emlékeztem. :lol: :lol:
Akkor neked sem volt a végére kilométer hiányod! :lol:

Monácska!
Sikerült a mai nap teendőit elintézni??? :lol:
Nagyon jópofa Ákos fiad tickere! :lol: Az a rajzfilm nagyon aranyos volt. :lol:

Kir!
Az a régi világ... háború... :( Mennyire más volt minden!

Én sosem felejtem el, hogy mennyit nyúztam dédmamámat és nagymamámat, hogy süssenek nekem rozskenyeret!
Azt mondták, hogy örülj, hogy ehetsz búzából készült fehérkenyeret. Ettünk elég rozsosat a világháború alatt!
Most meg kétszer olyan áron veszem meg a rozskenyeret! :roll:
Vendég

Kavicska! Sokat gondolok Rád, és ezerrel drukkolok!!!!!!!

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Hajni!

Hajrá! Ne hagyd magad! Ideje kideríteni, h. mi a bibi!
Én prolaktintúltengésre tippelek, hacsak nem vagy terhes.
De az is lehet, h. PÉ közeleg? :?

Kavics!

Én a szülés előtt két nappal Kalandparkoztam (Mecsextrém), egy nappal előtte pedig picinyt szüreteltem. Én is vártam a befeléfordulást. Hát nem jött. Jött helyette a ded. :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Rambóka!

Prolaktint gondolom a cicik miatt írtad. Fájni nem fájnak csak nagyobbodnak és nehezek, néha brutál feszesek, ezért is hívja Apa őket luficicinek. Dőleg reggel és este figyelhető meg. Ő szokta vizsgálgatni mert feltűnt neki.
De a mensiszerű pocifájás???? Gondolod ilyen szar hővel pé közeleg????? Amúgy ma venni akartam higis hőmércét, de mán nem adtak sehun itt Börsön, merthogy a nagykerek is már csak digiset árulnak mert a másik veszélyes. :shock: Na ja eddig nem vót az.

Nah mindegy, nem rinyálok csak már úúúúúúúúgy de úúúúúúúúúgy utálom ezt a hülye norcolutot. Ennélkül is eszek én elég sok buzi gyógyszert. :evil: Oszt még csak 28 felé közeledek. Nem akarok én rögtön babát csak normális rendes magától megjövő peteéréses cikluskát.

hajni...
Budaörs

Hajni!
Annyira de annyira együttérzek veled!Pontosan ugyanezt érzem én is(de már megbeszéltük, hogy kezet foghatunk :lol: )
Én hőmérőm annyira beállt 36,6-ra, hogy nem is tudom, tud-e még majd mást is mutatni :shock: Úgyhogy nekem továbbra sincs görbém, csak egyenesem. :lol: Mi lesz ebből???

Kép
Kép
zazzy

Zazzy: gyerök! :lol: legalábbis egyszer :D
Hát mikor nekem is napokig uott áll a mérőke, elgondolkodok rajta hogy lehet meghülyítem azt is, vagy lhet le kéne rázni. :lol: :lol: Nem felejtem el azt a napot mikor leégettem a kezem olajjal, elégett a vasaló vasalás közben és még a mérleg is meggajdult miközben kenyérhez mértem a cuccost. És láss csodát valamelyik nap jó volt a mérleg, pedig akkor mikor a bibi volt vele, nem csináltunk vele mást, csak visszatettük a helyére. :shock: Biztos én is geller vagyok :D

És Nálad most mi lesz? Norcolut, vagy várakozol??

hajni...
Budaörs

Bocsi skacok, nem tudtam visszaolvasni (de látom, hogy Kavicska még 2in1:)

Vazz... lőttek az egyik fogamnak. Kihúzták :( Jobb felső 7-es. Most az jön, hogy lecsiszolják az 5-öst és a 6-ost és kapok egy 3-as izét (potom 3*27e ft-ért...). Vazz, Vazz, Vazz....

Tudjátok mi a durva? Nem is fájt a fogam!!!! Erre tegnap este elkezdett bedagadni a fejem a jobb oldalon, késő estére már a szemem alatt is fájt a csont meg minden. Reggelre a fél fejem lüktetett. A fogam meg továbbra se fájt. A doki szerencsére soron kívül fogadott, röntgen... gyulladás a csontban is, a fogam ráadásul mozog is, semmi értelme gyökérkezelni, biztos, hogy nem éli túl :(((( Végig azt hittem, hogy a 6-os a ludas (az volt gyökérkezelve... már vagy 2 éve azt figyelem, de soha nem mutatott semmit a röntgen... ) erre a 7-es.

Ez oltári szívás. A fejem szétmegy, fáj a fogam hült helye, a jobb oldalon a fog pótlásáig nem tudok rágni (a 7-es volt az utolsó fog azon az oldalon). Na meg 80e Ft (plusz 8e a húzásért). Ez oltári szívás. (főleg, hogy a férjemnek is be van ütemezve egy hasonló 3-as pótlás ugyancsak 80e-ért... honnan a francból szedünk 160e-t?)
Vendég

Nekem Duphastonom van :lol: de nem szeretném használni!Valameddig várok, aztán valószínűleg doki. Január 9-én úgy engedett el, hogy mivel van méhnyálkahártyám, meg kell jönnie VALAMIKOR, ha nem jön meg, túl sokáig ne várjak, menjek vissza, megnézi mi van.Akkor ugye megjött 45. napon, és ha minden igaz pé is volt(ezt szívesen elújságolnám neki :D úgy örültem)így nem mentem. Most mérek, hátha látom a pé-t, de 40 napnál tovább nem nagyon akarok várni.Remélem, nem is kell :wink:

Kép
Kép
zazzy

kavicska, én szülés előtt 3 nappal rejoék grillezés. aztán west balkán, dumaparti. aztán még másnap hősök téri esti séta :lol:

bocs csajok, hosszú nap volt. majd visszaolvasok. lófráltunk ma sokat.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Zazzy: nekem is azt mondta T. hogy 40-45 napig várjak. Csakhát ugye én barom nem merek beavatkozni, mert félek borítok ott bennt mindent pedig tudom hogy többet ártok azzal ha nem hozatom meg. De basszus, ma voltam nődokkernél és mégcsak a nyálkahártyámat sem nézte meg hogy ugyan má várható e a mensi valamikor. Uhogy azt a 2 hete kibírom és megyek mm-be Arnoldhoz. Sajna nekem az előző ciklusom is norcoluttal zárult. :cry: :cry:

hajni...
Budaörs

Hú Csakegy, együttérzek veled!Én is előre rettegek az efféle problémáktól.Mosom rendületlenül a fogaimat, az öröklés is sokat segített, egyelőre nem panaszkodhatom, sőt, képzeljétek még tejfogam is van! :lol: És lassan 27 leszek. Jó három éve tudtam meg, a doki kiakadt, hogy milyen oervosokhoz jártam eddig, hogy nem mondták.Elmentem, hogy "kopik" az a fog, erre egyből mondta, hogy azért, mert tejfog.Azt mondta nem nagyon látott ilyet ennyi évesen.Azóta se mentem el megröntgeneztetni, hogy kiderüljön van-e alatta fog, de valószínűleg nincs, mert akkor kinyomta volna.Én ezeket a számokat sose tudtam, ha ez a szemfogam után a 2., akkor hanyas???

Kép
Kép
zazzy

Jaj Hajni te hülye: Csakegy: ajjaj, nem hangzik túl jól. Ismerős az érzés, nekem anno uez volt a bölcsességfogammal. Nem is tok okosat írni. :)

Hmm, most nézem, 19.-én már megint 68.cn lesz. :shock: :cry: :cry:

hajni...
Budaörs

Hajni!Én is Arnoldhoz "járok".
Ez a mai tényleg durva volt!Ilyenkor pedig tényleg azt kéne, hogy a doki biztosra tudja mondani mi a helyzet, mi legyen.Nekem Arnold decemberben 12. napon hozatta meg újra, mert már látta, hogy nem lesz semmi! :shock: Decemberben 2 mensi :shock: Nem mondanám, hogy élveztem :lol:

Kép
Kép
zazzy

Hajni!Most nézem!19-én én is megyek MM-be, csak én vérvételre délelőtt!

Kép
Kép
zazzy

Hát, ja. erre megkapom, hogy azért nm jön meg mert pcos-es. Mintha eddig nem tudtam vóna. :evil:
Na, még egy közös pont az életünkben. :D Amúgy milyen dokker???? Tuti ki fog akadni, hogy 60akárhanyadik ciklusnap. :? Jöhet priviben is!!!!

hajni...
Budaörs

uhh, minnyá elalszom; már csorog a nyálam a leptopra. :roll: 8) :o

jóéjszakát gyerekek, búcsúzik a füles máááááááááááááára

hajni...
Budaörs

Hajni!Megint szarakodik a netem. :evil: Írtam privit, két lehetőség van:vagy nem ment el, vagy kb.ötször ment el.Kiírta, hogy rövid időn belül nem küldhetek többet, várjak egy kicsit! :shock: :lol: :lol: Majd írj, hogy elment-e?!
Jó éjt, és bocsi lányok, hogy idepofátlankodtunk! :lol: Szokjuk a feelinget :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Norka, Zsizsik, nem tudok mit mondani. Az ember mindig azt hiszi az ilyen dolgok vele, illetve a környezetében élőkkel soha nem történhet meg. :(

Lafi, Hunor baba ennivaló! És milyen erős, nagy fiú már! Én érzem, hogy nagyon gyorsan telik az idő?

Anyoo, anyira csinos kismama vagy!

Kavicska, volt egy olyan érzésem, hogy ma éjszaka. Van még kb félórád! :)

Csakegy, együttérzek veled. Nekem a bölifogaimat műtötték ki, nem volt gyaloggalopp. Borogasd kívülről a jobb oldaladat hideggel, pl jégaku törülközőbe csavarva tökéletes! Megelőzi az esetleges gyulladást, és arc felduzzadást.
Amúgy nem merem megmondani én mikor voltam utoljára fogdokinál...Rambóka biztos letolna. Ráadásul tuti van mit csinálni, vacak fogakat dobott a sors. De nem merek. Múltkor még szurira is hajlandó voltam, és úgy is baromira fájt!

Hajni, csak hogy bíztassalak, 56,44,63 napi pék voltak az elmúlt 3 ciklusban! Most is sokadik napi lesz, de kivárom! Csak azért is. Úgy vagyok vele, hogy ha megjön magától (egyszer vmikor), akkor inkább nem rontom az amúgy sem fényes inzulinomat progival.

Kép
mamint

Sziasztok!

Lusta banda! Csak nem alszotok??? :shock:
Borzasztó!
Mi is az az alvás? :roll:
Olyan szinten rágyúrok a gyerek születésére, hogy számomra megváltás lesz, ha majd a gyerek mellett 3 órát alszom 24 óra alatt megszakítással. Ha ennél többet, akkor már a mennyország!

Mert ami most van velem az marha izgalmas! :?
Vendég

Sziasztok!

Kavicska!

Most csak Neked. :D
Baromi izgi, de tényleg, ez az "élő" közvetítés! :lol: Remélem én is ilyen fitt leszek még a végére, mármint ami a menést illeti! :wink:

Keményedéseid vannak még?
Szedsz valami baba előbűvölő szert vagy megvárod még kijön magától? :D

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Gyors bekukk létszámot ellenőrizni

Kavics 90perces alvások sem mennek már? :cry:
A levegő miatt vagy az már tökéletes?
Sztem nagyon jó alvó gyereked lesz és kipihenheted magad mellette! :wink:
Ma doki? Várunk a hírekkel! és egy alvós gyógypuszit (inkább kettőt) küldök az éteren neked!! :wink:

Anyoo látom ám ,hogy növöget a pocak!! :)

Csakegy :cry:
A fogad is és a kiadást is :? :cry:

Nem tudom mennyit hízok két hét alatt,mert elég sokat van ehetnékem :roll: ma is kaptunk nagyitól kalácsot azt hiszem meg kell kóstolnom így reggel.. :oops:
Ma pihizős napot tervezek.

Jók legyetek!
Vendég

nyugi kavics, már nem sok van :) úgy látom itt mindneki ilyen "fitneszlédi" volt szülés előtt :D

csakegy, sajnálom a fogad:) főleg,hogy milyen drága (miattad azt álmodtam, hogy kihullott egy fogam :D ...nem volt jó érzés...)
ja, felhívtam a pszichot. majd júniusban mehetünk.

anyooo, nagyon csinos vagy ám! és a pocakod is már látszik!! dejódejó!!:)

lecso, jobbulást levinek! te jól vagy? hogy alszik a kismanó?

Kép

dimet

kincs, jó pihit!!!

Kép

dimet

Anyóka, nagyon csini kismami vagy!!!Dorka???

Rami, ebből a klionból nem kell ismétlés vagy valami???Ugye 5 napig szedtem 1 hete reggel és este egy szemet, meg öblítem a fogam amit írtál azzal meg fogselyem...csak gondoltam, hátha elfér egy ismétlés a klionból....
Vendég

Sziasztok!

Mindig annyit írtok, lehet éjszaka fogok viszaolvasni,mert nem megy másképp :lol:

Hajni!
Még az jutott eszembe,ha kiderül, hogy mégsem vagy terhes, akkor szerintem a következő ciklustól kezdd el szedni a Premens-t.Én is szedtem met mellé,prolaktintúltengésre (amit Rambóka írt nagyon jó), és segíti a teherbeesést is.Nekem ezt is csak 3 hónapig kellett szednem, de lehet megint nekiállok szedni met mellé.....
ezoterike

Hello!

Önzök, de most felrakom azt a képet amivel a metes babamoziban fogunk szerepelni.
Már majdnem tetszek is magamnak. :D Kérem, csak a hasamat nézzék és képzeljék oda ami nem látszik. :D

Kép

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Dimet:köszike nagyon jól vagyunk!!!Tomi egy angyal gyerek,mindenkinek ilyet kívánok!!! :D Csak reménykedni tudtam hogy engem is megszán a sors egy jó babával.Levi sem volt rossz,de ő hasfájós volt,így nagyon sokat sírt+ő 2 óránként evett éjjel -nappal 2 hónapos koráig nem pedig 3óránként,és az az 1 óra nagyon sokat jelent az esti pihenésnél! :wink:

Levi úgy néz ki javul,már tegnap sem volt lázas.A kedve is sokkal jobb!A sok "gyógyulj meg Levi"+gyógypuszi használt amit küldtetek! :lol:

Hajni:teszt??? :wink:

Monee:nagyon csini vagy :D

Kép

Kép
lecso

Ja és 1 kép a gatyásokról! :D

Kép

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Monee, csini vagy!!!! :lol: :lol:

Lecso, örülök, hogy Levi jobban van! :) Jó ez a kép a 3 gatyásról! :lol: szegény Te, micsoda elnyomásban lesz részed! :wink:

Köszönöm a dícséreteket! :oops:

Bocsi, most kicsit önzőzöm... :oops:

Dorka jobban van szerencsére, de gy hétig még itthon tartja a doktor néni hogy erősödjön kicsit.

Engem meg szétb..... az ideg :evil: :evil: :evil:
Kiderült, hogy miután gyesről visszamentem és a szabimat is kivettem, utána eljöttem betegácsiba - mert nincs helyem... - a betegácsit csak a minimálbér után fogják számolni, hiába x ezer forint a besorolási bérem, mivel nincs meg a ledolgozott 180 napom.
Kb. ha most elkezdenék dolgozni, akkor szeptember elejéig kellene ahhoz, hogy a 180 nap meglegyen. szept 22-ére vagyok kiírva...

Lafim, ilyenkor a tgyást, gyed-et mi alapján számolják?!
tgyást szülés előtt is ki lehet venni? Ha igen, akkor az is beleszámít?
Bocsi hogy már megint ilyenekkel zaklatlak!!!

Kép

Kép
anyoooka

anyoooka: szerintem menj fel az indexre és kérdezd meg szakbarbárt, hogy mit lehet ez ellen tenni!!!! Neki szoktak jó trükkjei lenni (plusz van valami fizetős szolgáltatása is amivel max. gyedet tud varázsolni ha talál egy kiskaput...)
Vendég

Csakegy, köszi! :wink:

Hű, most nézem, már "csak" 200... :)

Kép

Kép
anyoooka

Hééé, én nem leszek az idei moziban... hmmm... fog hiányozni...

És a pocakképek... bakker... egyre irigyebb vagyok. Nkem is keeelll, pocaaaaaaaakkkkkk!!!
Nem hittem, h ilyen hamar fog rámtörni ismét ez az érzés...

Jól felhúztam magam ma. Kijártunk a somszéd faluba (ami már össze van nőve a várossal, gyakorlatilag már inkább külváros, mint szmszéd falu). Lakást nézni. Építenek ott egy csomó panelt. De annyira felhúztam magam, mert nem jó egyáltalán. Egymásra építve az épületek, sztem még parkolni sem lesz hely, s még egy fűszálnak sem, nemhogy fának. Szörnyű!!! És persze drágák, h még ott sem biztos, h tuunk venni. Majdnem bőgtem, h minden milyen drága. Pedig nekünk muszáj lesz ezt eladni és másikat venni, emrt írtó picikéban lakunk, nem i férünk már benne. Ketten éppen csak, h elfértünk annakidején.

A fiam legalább jól viselkedett útközben. Aztán későn értünk haza s nem volt időm megfőzni az ebédjét, úh megkapta az uzsonna-joghurtot most, s mire uzsonnázna, arra meglesz az ebéd: zöldség s tojássárga.
Most alszik.

Na, most rámtört mindenféle szomorúság, de ez asszem attól van, h mensizek. Képzeljétek: 28 napos ciklusom volt!!! Azt hittem elájulok amikor megláttam, mert én csak a 35. napon kezdem el a várakozást...

Nos puszik midnenkinek.
Szép pocakúaknak, kisbabásoknak és kisbabáknak. Ngyobb babáknak is, mint pl. Monácska fia :D
Meg persze azoknak is, akik ezután lesznek pocakosok!
Kavics, merre lófrálsz? Hol az a lista?

Kép
k.ir

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem,hogyha szedem a tejcsitermelődésre a homeós bogyót ,akkor az mellett ihatom-e a kecskeruta teát?Na meg a bogyókat ugye vízben oldva kell bevenni?

Kép

Kép
lecso

Lecso bébi kecskerutánál nincs jobb, attól ömleni fog a tejed hidd el!

ne sértődj meg, de teljesen természetes, hogy egy újszülköttnél másfél óra egy szopi...aztán pár hét alatt megerősödik, és egyre csökken a szintidő, de ha fejéssel szeded kia tejet a ciciből, és nem a gyerek szívja ki, csökkeni fog a tej mennyisége,. mert em éri elég inger a melledet. ez tutira így van, ha gondolod nézz utána, ezut nem csak Ll-ék tudják, hanem bármelyik védőnő tapasztalja nap mint nap...csak pár hete kellene kibírnod hosszú szopikkal...de tudom levi is ott van, meg a tüdőgyulladása, nem lehet könnyű...bocsi, rényleg nem rosszból írtam ezeket...

anyóó mekkora pocakod van már ilyen korán! nagyon klassz, ugye? :lol:

Hát csajok, Johannának kétszer a nyaka köré volt tekeredve a köldökzsínór, de ha van valaki akit teljes szívemből vágytam, akartam, vártam, az Johanna baba. egész terhesség alatt átjárta a szívem, egész testem az eufórikus boldogság hosszú hónapokig, és könnyű, gyors, komplikációmentes szülésem volt ennek ellenére, kitolás 10 perc...nem tudom ezt hogy magyarázza asztroanya... :twisted: :twisted:

Rami itt vagyok már pécsen, már aludtam is egy jó nagyot délután a csajommal!

Holnap hányra menjünk Johannával?

Kép

Kép
rejo

Nem sértődök meg Rejo,Isten őrizzen!Minden segítséget elfogadok! :D Ma szopi délután volt,hááát :? Szintén másfél óra cicin,de utánna tátogott mint a kishal!Az az igazság,hogy mellszívóval olyan 100-180ml jön ki és Tomi a 80-100-at megeszi már.De én nem hiszem hogy sikerül neki mind a 2 cicimet "kiürítenie".Tudom soha sem lesz üres mert szopi közben is termelődik,de akkor is.Levinél már ilyenkor szinte kő kemény volt már a mellem,most meg nyámnyila ,puhácska :? De nem adom fel.Most épp óránként szívom a mellem nappal,éjszaka marad amikor Tomi felkel,olyankor Apa etet.
Majd meglátjuk mi sül ki belőle :roll:

Kép

Kép
lecso

lecso még egy. második gyereknél nem lesz már kökemény a mell.

Dominál nekem is kemény volt mint a kő, meg folyt szó szerint, és mégis kevés volt a tejem, johannánál végig plötty maradt, és rengeteg tejem volt. másodjára nem durran úgy be, de ez nem azt jelenti, nincs tej.

ha ennyit le tudsz szívni, akkor rengeteg tejed van.

másik. ha nem habermannból etetsz, pár hét múlva nem lesz hajlandó cicizni, mert hülye lenne, mikor a cumisüvegből a szájába folyik...emlékezz vissza Dimetre...nekem is ez volt a gond Dominál, mi ekkor kezdtünk kulacsozni.

rengeteg tejed van, hidd el, elég lesz Tominak, próbáld meg kibírni a hosszú szopikat, jOhanna is másfél órát szopizott kezdteben, de pár hét után lecsökkent. a végén 5 perc lett egy szopi, és 120-at kiszívott ez idő alatt.

Kép

Kép
rejo

Ja!Egyébként én erre a mellszívós tejcsis ügyre tudok ellenpéldát felhozni! :D Tesóm "nem tudta" szoptatni a keresztlányomat.Hasonló volt a helyzet.Csak mellszívózott így.1 évig fejte a tejet méghozzá úgy hogy az ő kislányán kívül még 2 baba evett.Napi 9dl vittek el tőlük.A végén már úgy apasztották el.

Kép

Kép
lecso

na jó, akkor családi vonás ez nálatok. de később kényelmetlen lesz, a mellszívás...később kényelmesebb a szopi, de eldugulok most már...hagyom a propagandát.. :lol: :lol:

lényeg hogy van tejed dögivel... :wink:

Kép

Kép
rejo

Neee,nyudodtan írd csak a véleméyedet :D
Még nem eldöntött tény hogy hogy is mint is lesz! :wink: Mindenkinek jó megoldást próbálunk választani :roll: Levi csak ciciből evett,de ő letudta gyorsan a dolgot :lol:

Kép

Kép
lecso

SOS :!: LEHET A TEJCSIS HOMEÓS BOGYÓ MELLÉ INNI A KECSKERUTÁT?????

Kép

Kép
lecso

lecso persze hogy lehet, ezt írtam! a kettő nem oltja ki egymást!Szerintem! :lol:

Kép

Kép
rejo

csajok ki írta pár napja hogy talált még 60-70 Spar pontot otthonában?

ha még megvan neki dobjon má egy privit légyszíves! Köszi! (csak gyorsan, mert 9-ig lehet még beváltani a pontyokat...)

Kép

Kép
rejo

Anyooka:
Bocs, hogy beledumálok, hátha segítek egy kicsit:

"Ha az anyuka nem rendelkezik a terhességi-gyermekágyi segélyre jogosultságot megelőző évben és a szülési szabadság kezdő napját közvetlenül megelőzően sem 180 naptári napi, figyelembe vehető jövedelemmel, akkor a terhességi-gyermekágyi segély alapja a jogosultság kezdő napján érvényes minimálbér kétszeresének (2008-ban 138.000 Ft) harmincad része.

Ha azonban a biztosított – pénzbeli egészségbiztosítási járulékalapot képező – tényleges jövedelme az irányadó időszakban nem éri el a minimálbér kétszeresét, akkor a terhességi-gyermekágyi segélyt a tényleges, ennek hiányában pedig a szerződés szerinti jövedelem alapján kell megállapítani."

"A terhességi-gyermekágyi segély a szülési szabadságnak megfelelő időtartamra jár. A szülési szabadság szabályait a Munka Törvénykönye határozza meg. Ennek megfelelően a terhes, illetve szülő nőt 24 hét szülési szabadság illeti meg, amelyet úgy kell kiadni, hogy abból 28 nap lehetőleg a szülés várható időpontja elé essen. A szülési szabadság tehát legkésőbb a szülés napjával kezdődik, ezért a terhességi-gyermekágyi segélyre jogosultság kezdő napja a szülés várható időpontját megelőző 28 nap bármelyike lehet, de legkésőbb a szülés napja."

A GYED-et ugyanígy számolják, azzal a különbséggel, hogy annak van felső határa, de ez Téged nem érint, mivel nincs meg a 180 napod.(Én viszont megszívom emiatt.)

Akinek magas a fizetése, az nem jár jól, ha egymás után szüli a gyerekeket, és a kettő között nincs 180 bérezett nap. :cry:

Lecso, nagyon aranyosak a fiúcskák!Levinek micsoda gyönyörű szemei vannak!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?