Sziasztok!
Köszönöm az együttérzést mindenkinek!
Eszter!
Nagyon sajnálom Apukádat, és téged is! Azok alapján amiket leírsz, szerintem is nagyon szeretett téged az Apukád, és jó, hogy ezt te is tudod!
Anyósom két éve kísértetiesen ugyanígy ment el, sajnos a család ilyen hozzáállása nagyon megnehezíti a gyászt.
Én is csak nagyon sok erőt és mielőbbi lelki megnyugvást tudok nektek kívánni.
Ha valamiben tudunk segíteni, szólj!
Annácska!
Én is, én is! Honnan lehetne egy ilyen bocit szerezni? Petka nem félt tőle?
Kislány nagyon aranyos! Szép kis pofija van!
Van már neve?
Alvással kapcsolatban elméletben tudom, hogy ez normális, csak ha már két-három órája alszik, akkor azért eszembe jut, hogy nehogy baja legyen, és mi van, ha most jön el az ébreszthetetlenség állapota. Tudom, hogy ez baromság, főleg ennyi idő után, de azért mégis...
Doktornőt én is kioktattam volna más esetben, de addigra már annyira ki voltam bukva a többi megpróbáltatástól, hogy már csak sodródtam az eseményekkel.
Eszti!
Azt ki is felejtettem, hogy mikor mindenképp tápszert akart adni a doktornő, akkor rákérdeztem, hogy az nem ugyanaz, ha fejek, és tejet kap annyit, amennyi tápszert akar adni, amire közölte, hogy de, de most hadd adjon neki 30 tápot!
Déva is besárgult, de nem nagyon. Ez nagyon jó, hogy anyatejet adtak Benyónak, itt ilyesmiről szerintem nem is hallottak!
Azt én is engedtem volna, bár akkor már volt tejem.
Cory!
Péntek délelőttől nekem is jónéhányszor megfordult a fejemben, hogy mi van, ha mégis gyerekgyilkos válik belőlem, aztán vasárnap jött a nővérem, ő csecsemőgondozó, meg van három saját gyereke is, és mondtam neki, hogy nézze meg meztelenül a Dévát, hogy van-e baja, vagy vészesen sovány-e, de azt mondta, hogy pont úgy néz ki, ahogy egy újszülöttnek ki kell néznie. Akkor már kezdtem megnyugodni, aztán másnap jött a doktornénink is, és ő is mondta, hogy nincs baj, és szoptassak rendesen, ne fejjek és üvegezzek, nehogy most az egyébként jól szopó Déva se akarjon szopni. Azóta kényszerítem magam, hogy ne éljek a tej bűvöletében, és csak kétnaponta egyszer mázsálok.
Ildi!
Igen, a Szent Imrés topikon pár hete olvastam, hogy megváltoztak ott a dolgok mióta ilyen sok szülés van, de nem fejtették ki részletesebben.
Nati jó fej a kulccsal!
Mázli, hogy meglett!
Tünde!
Akkor a Szabolcs utca se semmi! Sajnos a szülők többsége vagy nincs tisztában a jogával, hogy együtt lehet az újszülöttel, vagy nem meri érvényesíteni.Gondolom, néztek egy nagyot mentél Bettusért!
Vali!
Alíznak továbbra is mennek a gyógymanók! Mit mondott a doki?
Cipő nagyon jól nézett ki! Találtál helyette mást?
Gyöngyi!
Déva enni azért fölkel, sőt!
Anyóssal ne foglalkozz, Keve annyira utálja a tejet, hogy még a tejjel készült fözelékeket sem eszi meg, és mikor abbahagyta a szopit, akkor vettem neki finom banános tápit, de azt se itta. Dokinéni azt mondta, hogy elég, ha eszik tejterméket.
Angi!
Nem bababarát, csak azért felkapott, mert a szülészete mamabarát.
Nálunk áll a bál! Kiderült, hogy míg kórházban voltam, addig Attila letörölte a Déva összes ultrahangos felvételét! Én sokmindent lenyelek, és nem ragaszkodom mániákusan a tárgyi emlékekhez (Anyum szerint azt se tudom, hogy mi az.), de ezen most nagyon kiakadtam!
Keve éjszaka még lázas volt, kapott kúpot, azóta semmi. Remélem, nem is lesz már, mert akkor jön az antibigyó, meg a bátyámék is jönnének holnap, igaz, hogy gyerekek nélkül, de babát várnak, úgyhogy nem kéne elkapniuk.
Olyan jó most már két gyereket megfigyelni! Déva már a Kevére is mosolyog, a Keve meg olyanokat mond neki, hogy "Kismacska, ébresztő!", vagy "Kistestó Kismacska, mit csinálsz te itt?"
Ma meg vacsoránál közölte, hogy szereti a kistestót, pedig nem mondtunk neki ilyesmit, meg tőlünk se hallhatta még, hogy a Dévának mondanánk.