Új privát üzeneted érkezett!

Judy nagyon szép és édes Barbika :D , fiúk már nagyon biztos megértik, hogy Barbika nagyon pici még és sok odafigyelést igényel, ne legyen lelkifurdalásod!

Anita hülyeség a hasfájós rémisztgetés, Levi sem volt hasfájós és fiú :roll: , ne foglalkozz velük.

Jaj csajok lehet hogy hülyét kérdeztem Alexától mert most mindenki nyugtatgatja, én csak puszta kíváncsiságból érdeklődtem, remélem nem bántottam meg :roll: .
Na asszem inkább eldugulok egy kicsit :wink: .

Kép
Kép

Nst
vikike_

Judy azt akartam írni, hogy a fiúk "nagyok" és nem "nagyon" :wink: .

Kép
Kép

Nst
vikike_

Madiani: Szedem én rendesen a gyógyszert nehogy baj legyen, csak majd azért megemlítem a doktorbácsinak hogy nem vagyok valami jól tőle. Majd ő megmondja mi légyen

Jeges Maci: Ki előtt buktál le? Mi történik ott nálad? :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Ildi próbáltalak keresni iwiwen, de nem talál azt írja ki :roll: .

Kép
Kép

Nst
vikike_

Tündi
A nagy mánágerem előtt buktam le, hogy nem azzal foglalkozom, amivel kellene. Ezt a kicsi időt kibírhatná ő is. :D

Engem is be lehet jelölgetni, ezen a nicknéven csak én vagyok. :D
Vendég

Szilvi!
Remélem sikerül a ház!Megértem, azért a családiház az igazi! :D
Ildi!
Remélem én téged jelöltelek be!?Mert elsöre én se találtalak! :(

Kép
nibcsike

Sziasztok!

Vikike
!Nincs semmi baj!!!Miért bántottál volna meg??Mások is kérdezték már,és ezt szoktam válaszolni.Múlt héten erről beszélgettünk a védőnővel is.Mondta,hogy vannak olyan anyukák,akik családi nyomásra szülnek megint,aztán meg teljesen kipurcannak a két kicsi gyerektől.Van akinél állandóan szalad a lakás és nem tudják magukat utolérni,van aki meg pár héten belül eléri,hogy pl.:egyszerre alszik a két gyerek napközben,és az anyuka meg olvasgat,pihizik addig.
Szerencsére a család is elfogadta,hogy mi nem akarunk több gyereket,nem kérdezgetik,hogy na mikor jön a kistesó??
Tőlünk a vasút már elég messze van,két házzal arrébb van egy új játszótér,oda szoktunk menni,meg majd megnézzük a Haleszt is.A szüleim pedig itt laknak kertes házban tőlünk 10 percre,van hinta,és szeretnénk venni egy homokozót hamarosan.

Judy
!Gyönyörű Barbika!Örülök,hogy mostmár jobban vagy!

Szilvi
!Mégegyszer megnéztem a házat(okat) :wink: ,nagyon szép minden!

Vicuska??

Ma délelőtt a Skálában voltunk,vettünk Martinkának tavaszi dzsekit,és hozzá sapkát.Tök édi volt,tűrte a ruhapróbát,és tetszett neki,hogy lehet bújócskázni a ruhák között! :D Cipőt is próbáltunk,de nem tudtuk feladni rá,olyan kis dundi a lábfeje!

Vikike!Ti vettetek mostanában Levinek cipőt?Ha igen hol és mennyiért?Arra gondoltam,hogy bemegyek a Budain lévő Kenguruban és körülnézek.Levinek hányas a lába?Tényleg,és most hány kiló,hány cm??
Vendég

Nibcsike
Az se utolsó szempont, hogy nem kell közösködni, azt csinálok, amit én akarok. Nem dübörög felfele a szomszéd, hogy zaj van.
Nagyon jó lenne már, ha költözködhetnénk...

Alexa
Örülök, hogy tetszik. :) A kertben lesz hely a kertipartira. :)

Hívott az ügyvéd, hétfőn délután megyek hozzá megbeszélésre. :) Lassan ez is sínre kerül.

Vicuska
Merre vagy??????????????????????????
Vendég

Alexa akkor örülök, azt hittem, hogy bunkó kérdést tettem fel :wink: .
A Haleszba mi is voltunk mikor jó idők voltak, majd lehet összefutunk :D . Levi most 9 kg fölött van valamennyivel(majd ma megmérem) és 80cm fölött(ezt sem mostanában mértem), azt mondta a védőnő, hogy szerinte magas gyerek lesz :D .

Vicuska tényleg miújság?

Szilvi akkor majd várjuk a fejleményeket az ügyvéd után.

Na megyek lepihenek!

Kép
Kép

Nst
vikike_

Lányok,ezt olvassátok el!
Nagyon jó! :lol:
Egy jó vicc:

Alulírott Hímvessző, jelen levelemmel fizetésemelésértfolyamodok.
Indokaim a következők:
- Nagy mélységekben dolgozom
- Bármely helyzetben először a fejemet dugom be
- Sem hétvégi, sem szabadságolási időszakom nincs
- Nedves környezetben kell dolgoznom
- Túlórát nem fizetnek
- Sötét, és szellőzés nélküli környezetben dolgozom
- Magas hőmérsékleten dolgozom
- Fertőző betegségeknek vagyok kitéve

Tisztelt Hímvessző!

Miután kérelmét átolvastuk, az abban lévő érveket elemeztük,
sajnálattal közöljük, hogy kérelmét a következő okok miatt
elutasítottuk:
- Nem dolgozik 8 órát folyamatosan
- Kis erőkifejtés után elszenderedik
- Nem követi mindig a felsővezetés utasításait
- Nem marad meg a kijelölt helyén, gyakran elkódorog más helyekre
- Nincs kezdeményezőkészsége, és állandóan nógatni, motíválni
kell, hogy munkába álljon
- Munka lejártával, munkahelyét mocskosan hagyja el
- Nem követi a biztonsági előírásokat, mint például a védőruha
viselete
- Képtelen két egymás utáni műszakban dolgozni
- Néha elhagyja a munkahelyét, még mielött a napi munkát elvégezte volna
- És ha még mindez nem lenne elég, megjegyezzük, hogy állandóan
két gyanus zsákkal járkál!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz
Ez tetszik. :lol:

Elzúztam, megyek a bankba.
Mindenkinek jó délutánt!
Vendég

Tetszett ez a vicc!Egy kicsit jobb kedvem lett! :D :D :D

Kép
nibcsike

Andesz,ez nagyon jó!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok4

Andesz! :lol:

Judy!
nagyon szép a kislányotok 8)

Andesz, Alexa, Szilvi, Ani, Vikike :P
köszi a hiányolást 8)
reggeli hcg-m 650 körüli, UH-on méhnyh 9 mm(nőtt), balo.ciszta is nőtt(45*55-ös), a mellette lévő paca kisebbedett.ennél többet nem tudunk :shock: , szerinte nem ő csinálta a babát, hanem mi 10 nappal később kb. :oops: 8) hétfőn ujra megyek :wink:
Vendég

Vicuska! Talán mégis van ott babó? annira drukkolok! Én is sokat gondoltam rád, csak apa itthon volt, és ilyenkor ő szokott netezni.

Andesz! Ezt én is ismerem, már elküldték a munkatársaim emilkébe, jót nevettem rajta!

Éhes a babó, kicsit túlaludta magát. 11.15-kor evett, és 14.15 helyett 16.10-kor evett az egyikből. Most pihenésképpen forgolódik, már meg is böfiztette magát. Most megyek és leitatom a másikból is!

Pussz mindenkinek, majd jövök!
Vendég

Sziasztok!

Újra itt volnék.

Jaj, tervezőm...... Vicuska nagyon de nagyon nagyon drukkolok. Gondoltam én azt a késöbbi pé-t és spontán szexit. :) Ha bármi van azzonnal írj kérlek, csutra rágom a körmeim.

Judy, hát eccerűen nem tudok betelni Barbival. Anycámnak is megmutittam.

Sziliv, a csokit mostanság én se csak nézegetem. De hát ha Roni azt szeretné...... :) Hát a szomszédasszonyod dokija egy hülye faszkalap. Már bocsi de erre nem tudok mást írni.

Tand, örülök hogy jelentkeztél. Pont a tábli frissétésnél ugrott be hogy rég voltál. Örülök hogy minden rendbe. Ha tudsz gyere és mesélj, hozz képeket.

Viki, tudom én... :) Puszika

Tündi, :) remélem tényleg nem bántottalak meg, nem állt szándékomba. Te még nem tudod és a többi új forumtag se hogy fogalmazni és helyesen írni abszolult nem tudok. Érdekes hogy pont kiadványszerkesztőnek tanulok. Bocsika

Alexa, szerncsés vagy Martinkával hogy szeret vásárolgatni. Nálunk apácska ilyen, néha ő kérlel hogy menjünk már valahova vásárolgatni. :)

Andesz, nagyon jó volt a vicc.

madiani

Chrissy!
köszi :lol:
jó szoptatást :wink:
Vendég

Ani! Egyből hasra fordult és ahogy tornászott, böfizett közbe. Ari volt.
Vendég

Ani! Kívánom, hogy legyél te is szerencsés a kicsi Ronival. Legyen jó fiú, aludja át hamar az éjszakákat és alakítsa ki hamar a napirendet!
Vendég

Lányok! Tudna nekem valaki segíteni videót felrakni? Nem értek hozzá!
Vendég

Chrissy, én segítenék, de mindig túlbonyolítom, jobban jársz ha nem én segítek. :oops:

Nati? Merre vagy?

Mártinak vajon mit mondot ma Schwarczi? Remélem még nem szül és azt is hogy hamarossan jelentkezik. Vajon meddig nem lesz gépük?

Szilvi, felfigyeltem arra hogy ha Tand és Márti megszülnek mi leszünk a rangidősek. Kezdek betojni....

madiani

Andi!
jó hallani felőled :lol:

Ani!
görbusz neked 8)

Kép
Vendég

Ani! Elfelejtettem, hogy tábliba még annyi, hogy nálunk is apás szülés volt, és szülőszékes.
Azért köszi! :)
Vendég

Ani!
namármost ez a spontán verzió se állja meg a helyét annyira, mivel 4 nappal a fogamzás után nem hinném hogy a teszt kimutatja a babát :shock: , ne meg piri előztt egy nappal ovuláltam volna??????????????? :roll:
Vendég

Vicus, igazad van, most hogy megnéztem mégjobban tanácstalan vagyok. Azt hittem hogy a görbéből tán látszik valami.
Csodababa lesz "ez" (Ő), meglásd! :D
Ez a piri meg a folyamatos pozitív teszt.....hát nem tudom. Lehet hogy a volt egy méhenkivüli is az inszemből (ezért volt régóta pozitív a teszt). De aztán megfogant egy spontán is (ami még pincuri azért nem látszik)
Na de nem kombinálok tovább, hétfőn remélem minden megtudunk.

Chrissy, javítom...én is egyre jobban hajlok a szülőszék felé. H.lye kismama, a tornán megkérdezte hogy a szülőszéknél mi van ha nem figyel a szülésznő és jön a gyerek? Akkor koppan a baba feje?

madiani

Sziasztok!

Unatkoztam, pedig vasalnom kéne, de imádom a kis szívtiprómat! És bocsi, ha sok lett, de nem tudtam választani.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Most nézem, hogy az első kép nem jól van, mindjárt korrigálom.
Íme:
Kép
Vendég

Sziasztok! Hát Barbi baba egy göynörűség Judy.
De Martinka is egy szívtipró, ez tény. Olyan szépek vagytok Babák!

Nibcsike! Igen, engem jelöltél be.

Vicuska megy a drukk!

Márti! Amint tudsz, gyere és mondd el, mi volt ma Schwarczinál.

Andesz! Jó a vicc! :) :) Privi ment!

Vikike! Pedig ott vagyok. Ha priviben elküldöd a neved, bejelöllek én!

Puszi!
n.k.ildi

Judy! Olyan gyönyörű a kislányod, szerintem rád hasonlít. Büszke lehetsz rá! Örülök, hogy jobban vagy és, hogy a kisfiaid is ilyen jó testvérek.
Vendég

Chrissy, gyönyörű a kis szívtipród :) Milyen nagy már, komolyan mindig leírom, de tényleg nagyot nőt. És még mindig Rád hasonlít. Jól megnéztem most apácskád is. Ha nagy lesz Martinka az ő testalkatát örökölje (nem mintha te nem néznél ki jól :) ), de apácskád nagyon jó "felépítésű". :wink: Legalábbis nekem az ilyen jön be. :D

madiani

Ani, köszi! Focizott 12 évig, nekem is bejön, hisz ezért választottam. Van egy kis pocakja, de az kell, mert nehéz fizikai munkát végez. Így imádom, ahogy van! Kiváncsi leszek, hogy kinek a testalkatát örökli.
Jóéjt neked is és babás álmokat!
Vendég

Szép pénteket mindenkinek!
Remélem mindenki jól aludt, és jól van.
Olyan gyorsan megy az iső, már csak 12 hetet dolgozok, aztán pihi itthon újra. Akkor majd többet tudok Nektek írni.

Amúgy egyetértek Ani Veled, nagyon jó a testalkata Martinka apácskájának. :) És tessék inni!

Na majd írok még picit később. Puszi
n.k.ildi

Ja, és Ani! Majd mesélj, milyen volt a szülésfelkészítő?
Röviden leírnád miből áll? Mert halvány sejtésem sincs. Köszi
n.k.ildi

Sziasztok!
Csak gyors bekukk,mert megyek barátosnémnak segíteni sütit sütni! :D
Ildi!
Privi ment! :D
Andi!
Jó hogy jöttél! :D
Húú,már mindjárt szülsz :shock: :D
Hadd kérdezzem meg,hogy Te a Mihályinál szülsz majd?
Mert egyik ismerősöm is hozzá jár,és úgy hallottam,hogy Ő nem vállal szülést! :shock:
Vicuska!!!!! :lol: :lol:
Annyira,de annyira örülök Neked!!!! :D :D :D
Nagyon szorítok,hogy ott legyen a babó,méhen belül! :lol: :lol: :lol:
Vikike!
Tegnap lemaradtam a vacsicsatáról!
Jó volt? :D
Te Levinél választottál szülésznőt?
Na puszi Mindenkinek!

KépKép
KépKép
andesz78

Jó reggelt.

Chrissy, gyönyörű Martin babád! Az "orrabukva" bealudtam-os kép tetszik a legjobban, meg amin mintha hintázna hason! :wink:

Vicuska, egyre rejtélyesebb vagy... nagyon kíváncsi leszek, mi lesz!! Mindenesetre rettenetesen drukkolok neked!!!!

Márti? Azért valami életjelet adj magadról! Vagy lehet, hogy már szülsz?????????? :shock:

Ha valakit érdekel, itt van pelenkatartó vödör:

http://www1.vatera.hu/pelenkagyujto_56936440.html

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!

Jó reggelt!

Nagyon szarul aludtam, és már most reggel fáj a fejem :evil: Gyorsan megnéztem a met-en, hát igen melegfront van.

madiani

Ani, remélem nem fog egész nap fájni a fejed!!! :wink:

Andesz, milyen sütit csináltok??? :roll:

Ildi, nem tartasz attól, hogy az oviban valamit összeszedsz a gyerekektől??

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Szia Kata!
Mindig elgondolkodok ezen a kukán, még nem tudom eldönteni hogy szükség van e rá. Ha tudsz majd rakj képet a kis Geri babáról. Hogy vagytok? Nem visel meg a melegfront (vagy csak én vagyok ilyen nyámnyila)

madiani

Ani! :( Remélem hamar elmúlik a fejfájásod.

Andesz! Már válaszoltam is a privire.
n.k.ildi

Ildi, természetesen leírom majd miról szól a tanfolyam, de azt azért mondom hogy én nem a korházba járok hanem a Kelem B. úti védőnők is csinálnak egyet és oda. Eddig mindenki azt mondta hogy nyugodtan ki lehet hagyni, én is csak kíváncsiságból megyek (na meg így meghosszabbítom a hétvégém :) )

madiani

Kata! Hát igazándiból benne van a pakliban, hogy elkapok valamit, de jól érzem magam az oviban, meg fizikailag is. Most egy hete egy beteg sincs(mióta dolgozom), tellt ház van(26fő). Ha jön a jó idő, akkor meg már alig leszünk a csoportban, mindent az udvaron csinálunk a friss levegőn. Addig vigyázok magamra nagyon.
A doki amúgy azt mondta, mostmár nem olyan nagy kockázatot jelent, ha elkapok valamit, mint az első 12 hétben, de azért ha lehet ne legyek beteg. Persze, erre törekszem.

Geri babáról tehetnél fel pár képet, majd ha tudsz!
n.k.ildi

Jóóóóóóóóóóóóó reggelt!!!!!!!

Végre sikerült egy nagyon szunyálni otthon.
Banki papírokat leadtam, ma viszik le szegedre. Apa büntijét befizettem, munkáltatóik célegyenesben, meg egy marék csekk is rendezve van.
A lakás szalad, a hétvégén igyekszem megzabolázni. Kocsit is kellene mosni.... Remélem, jön a beígért eső. :lol:

Vicuska
Nagyon drukkolok hétfőre. A gombolyagom régen elhagytam, de remélem, a ciszta nem épp ciszta. :)

Ani
A dokin ő is dobott egy hátast. Azt mondta, hogy nem foglalkozott vele, akkor is simizte a pociját. Meg én is a sajátom. :D
Titababa akkora hancúrozással tud lenni, még a húgom is meglepődött, mikor tenyéren rúgta. :)
Tegnap is sikerült bűnöznöm egy kis csokival. :oops:
Hoppá rézi... Tényleg... Tegnap kezdtem gondolkodni, hogy Andi és Márti után ki is következik.... :shock:

Chrissyy
Martinka kezd önkiszolgáló lenni? :D Tetszik a büfiztetés. :D
Szupik a képek. A hason "repülős" a kedvencem. :)

Ildi
Házikóügyben történt valami előrelépés?

Kata
Geri bébi pocija jobban van?
Vendég

No, ezt is jól elszexuáltam.... :?
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?