Lányok
Próbálom követni az eseményeket, de irtóra lepukkant a számítógépünk + az internet is egy kész kínlódás, így alig tudok netezni.
OFF: ha tudtok valahol használt laptopot, vagy csomagolás sérültet olcsóbban, érdekelne!
Nyuszi
Gratulálok Krisztiánka érkezéséhez!!! Szuper, hogy ilyen könnyen, gyorsan szültél!!! Sok tejcsit és nyugodt napokat kívánok a kis családnak!
Fendike
Örülök, hogy megnyugodtál. Tudom, milyen ez. Kislányomnál nekem is volt ilyen vízszerű bő folyásom (sőt, most is néha), és hiába tudom, milyen amikor elfolyik a magzatvíz, mégis csak egy dilemma. Ha mocorog, akkor odabent minden rendben. A szülés meg, remélem, beindul magától és természetes úton szépen le is zajlik
Aranykavics
Petitpois
Rátok is skat gondolok, kíváncsi vagyok ki lesz a befutó a hármas fogatból
Fanni
Viri
mindkét poci szépséges! És milyen karcsúak vagytok
Hát, én azért popsira, combra is szedtem fel. Én is 5-6 kg között mozgok, de ugye itt 1 babó van
Most már jobban odafigyelek, csak a kislányom néha elcsábít
Boni
Kiváncsi vagyok a Te pocidra is! Magzatmozgás érzéséhez gartulálok, ugye milyen csodáslatos?
Kisfóka
Terheléses vércukor eredményedhez gratulálok!!!
Lányok
Ma voltam orvosnál. Lepény gyönyörű, nem meszesedik. Csabika egyelőre koponyavégű fekvésben - mint aki tudja, hol kell majd kibújni
BPD már 61 mm. Köldökzsinór a lábainál hever.
Terheléses vércukorra márc.25-én megyek. Doki bácsi mondta, havi 1 kilónál ne hízzak többet, és egyáltalán ne egyek cukrosat, és szénhidrátot is fogjam vissza
Amúgy tökéletes rendben vagyunk. Kis gombás fertőzés azért van, de nem vészes, kaptam rá Candibenét.
Ha meglesz a laptopunk, és helyreáll az internet is, ígérem gyakrabban jövök és lesz pocifotó is!!! (Fanni)
Sok puszi: Véda