Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy "ismeretlenül" írok, de Verát figyelem már elég rég óta ( még a babatervezőkön is megleltem) és miután Ti nagyon rutinosak vagytok a teszt figyelgetésben én is szeretném megmutatni a tesztjeimet.
Szóval én is a 40. napon tartok ( egyébként normálisnak tekinthető ciklusaim szoktak lenni) és bár nem szoktam LH tesztelni ez a hónap másképp alakult.
Pont a 14. napon csináltam egy tesztet ( 1 db volt csak otthon) és tök negatív lett.
Aztán rendeltem teszteket, gondoltam, ha már bőven van ellövök egyet, és csodák csodája pozitív lett, amin azért csodálkoztam nagyon, mert az már a ciklus végén volt.És miután már én is olvastam erről a jóstesztelésről, utána már belémbújt a kisördög és majdnem mindennap csináltam tesztet. És egyfolytában pozitív, tegnap délután már olyan erős volt, hogy a tesztcsík előbb kijött, mint a kontrollcsík. Viszon csináltam HCG tesztet is és negatív.
Azt tudni kell, hogy nagyon sok problémám volt,ezért ebben a hónapban csak a hónap második felében sűrüsödött a szex, ami ha baba van a dologban, akkor még talán nem is látszódhat a teszten. (legalábbis ebben reménykedem)
Felteszem az eddigi képeket, hogy mit szóltok hozzá. ( Ja, tüneteket én már nem figyelek magamon, mert az nagyon becsapós, viszont van egy tünetem, amit nem lehet bebeszélni, tiszta pattanás a halántékom mindkét oldalon, és én még kamaszkoromban sem voltam pattanásos)
Vera!
Nagyon várom az eredményedet, nagyon drukkolok, ha neked ilyen korán kimutatja a teszt akkor nálad viszont nagyon korai pé volt!
ABabatervezők fórumján hogy a fenébe kell hozzászólni? Egyszerűen nem tudok rájönni.
Mindenkinek további sok sikert. Éva