Új privát üzeneted érkezett!

Vikike!
Mi sem mentünk ma ki,pedig Bencus nagyon jókat tud kinnt aludni a babakocsiba!
Háááát,ezen a Benkő Dánielen nagyon elszörnyülködtem én is! :roll:
Iszonyat mi volt a lakásában! :?
Hát meg mikor a koszos zoknit visszavette :shock: ,meg a wc-t sikálta! :? .....megfordult a gyomrom!! :? :? :?
De amúgy a műsör nagyon teccik! :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

na megjöttem. Holnap megin elviszik a gépet, szóval ne várjatok :( Most szombaton esemény lesz. Valami történni fog. (mindig a szerdai szülésfelk. utáni szombaton volt vmi: görcs, nyákdugó...) mondjuk több összehúzódásom lesz vagy ilyesmi. Amúgy jó volt a lihegés, legalább tudom gyakorolni. Nem reagálok most, bocsi, inkább lepihenek mert eléggé lefáradtam :? Ja Viki, csak a laptetőre mondta, hogy örülj!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Szia Alexaa, igen bejelöllek :)
A Vizivárosi ovi tetszik a Manócskának, nekem sincs ellene semmi kifogásom. A két ovónéniről mi referencát kaptunk.

Viki! Ha utána tudnál nézni annak nagyon örülnék bár bizti hogy azért én is körülnézek.

Márti: Olvasom jó volt a lihegés :) Szombatot kíváncsian várom mi lesz veled.

Na hát csajok, én megyek lefekvéshez készülődni, meg vacsit lehet kiadom :( Nem vagyok jól :(

Jó éjt mindenkinek! Sziasztok :D

Tündi
Kép
Kép
trundike

Sziasztok!

Megjöttünk, fini volt a torta is, a Lurkó is örült az ajándéknak (pénzt kapott, azon meg bicót vesz majd). Sogornőm megállapította hogy neki szüléskor volt ekkora a pocija. :shock: Na meg ő is felhozta az elevites dolgot, hogy majd 4 kilós gyereket szülök. Mindenki ezzel ijesztget.

madiani

Ani más is szedi az Elvitet,mégsem szül 4 kilós gyereket!!Olyan kedvesek az emberek!Nekem is mindíg ezt mondták!

Tündi!Köszi az infót!Remélem elkerült vuk!!
Vendég

Andesz szerintem is iszonyú kosz volt, meg amikor a lisztet mérte ki a tálba, én rosszul voltam, hogy lehet valaki ilyen, és még a kamerák elött sem érdekelte. Viszont sajnáltam, hogy leszólták a kajáját, olyan szomorú volt.

Márti bocsi, értem már :wink: . Majd gyere amint tudsz.

Tündi holnap megyek az oviba, remélem nem felejtem el és akkor rákérdezek.

Alexa lehet egy kérdésem, ti mindigis egy babát terveztetek, vagy később majd lehet vállaltok mégegyet? Remélem nem baj, hogy ilyet kérdezek, csak kíváncsi vagyok :D .

Anta már mondtam ne is törődj az ilyen hülyeségekkel, hogy az elevit-től nagy baba lesz, tudod nekem is mondta a védőnőm, hogy ez hülyeség, mert végeztek egy felmérést és nem attól lesz a baba nagy. Lehet neked a szalagok jobban nyúlnak. Tényleg nincsenek még csíkok a pocidon? Puszillak benneteket.

Kép
Kép

Nst
vikike_

Na megyek csicsikálni! Jó éjt mindenkinek és szép babás álmokat!

Kép
Kép

Nst
vikike_

Vikike!
Egy babát terveztünk,vagy ha mégis lesz tesó,akkor pár év múlva.Én most még csak Martinkával szeretnék foglalkozni,ki akarom élvezni ezt a három évet,visszamenni dolgozni,aztán meglátjuk,mi lesz.Lelkiismeretfurdim lenne,ha most szűlnék,hogy esetleg nem tudok annyit foglalkozni vele,a kicsi miatt.Meg most őszintén szólva nem hiányoznak az első időszak nehézségei,a terhesség.Nem is tudom mi lenne,ha megint feküdni kéne a 26.héttől.Persze ez nem törvényszerű,lehet,hogy komplikációmentes lenne,de ezt nem tudni előre.Meg Martinka mellett már nem feküdhetnék.

Bocsi,hogy ezt írtam,tudom,hogy sokan nem így gondolják,a legtöbb anyuka kis korkülömbséget tervez a két gyerek között,de mi így gondoljuk ezt a kérdést.
Vendég

Jobb reggelt!

Ma is alig látok ki a fejemből. Nem vagyok teljesen magamnál, reggel rámszóltak a buszon, hogy a februári bérlet már nem jó. :oops: :shock: Még jó, hogy ott volt a másik, a buszvezetőtől még tollat is kaptam. :)
Tegnap kitöltöttük a hitelkérelmet, vannak benne hülye kérdések. Ma viszem be a bankba, ahonnan átviszik Szegedre.
A lakás szalad a sokmiindentől, már elkezdtem rendet pakolni, ma folytatom.

Vikike
Levi nagyon házias, még mindig. Csak Barbi meg ne gyanúsítsa, hogy félrekacsintgat. :D

Bessy
Már csak 1 hét. ;) Ikrekből hanyasat szeretnél? Hármas, négyes... :lol:
Tegnap láttad a hókusz-Fókuszban az ötösikreket?

Ani
Engem is vadították már ilyennel, de semmi alapja nincs. Ne hagyd, hogy felmaszatolják az ördögöt a falra!

Alexa
Érhető, hogy nem vágysz még kistesóra. De sose tudni. ;) :D
Vendég

Sziasztok!

Ani! Tényleg ne hallgass azokra akik nagy babával ijeszgetnek. Nekem is mondták, mert most nagyon elkezdett nőni a pocim, és én is szedem az Elevit-et, de nem foglalkozom velük. Remélem iszol ebben a hidegben is sokat!!!

Bessy! Én is szorítok Nektek! Milyen jó lenne, ha tényleg lennének ikreitek. Ők lennének az első ikrek itt a fórumon ebben a topicban?

Szilvi! Bizony, 6-a van, és csak 5.-ig jó az előző havi bérlet. :( De látod milyen kedvesek a buszvezetők? :)
Mennyi idő, még elbírálják a hitelt? És végülis mennyit vesztek fel? Ha meg szabad kérdeznem.

Márti! Vigyázz agadra nagyon!

Puszilom a piciket: Bencust, Noelt, Martinkát, Levikét, Barbikát, Katát, Gergőkét, Rékát és az anyukákat!! Ne hari ha valakit kihagytam.
Remélem jövő héttől már jön a jóidő, mert nagyon unom ezt a hideget!
n.k.ildi

Ja, és Barnit is is puszilom!
n.k.ildi

Alexa nem kell bocsánatot kérned, megértelek mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy szeretne vagy nem szeretne még egy babát.
A szüléstől most már én is félek, hogy tudom mi vár rám(remélem azért hamarabb meglesz mint Levi :wink: ), meg az éjszakai felekelések sem hiányoznak, dehát én meg bevállaltam. Lelkiismeretfurdalásom az van nekem is, már most, de reménykedem, hogy a pici jó baba lesz és eszik, alszik vagyis ne legyen nyügös és akkor tudok Levizni :D .
Megaztán mi vettünk fel szocpolt. :wink: .
Más: már akartam kérdezni, hogy melyik játszótérre szoktatok járni mikor jó idő van? Mi nagy játszóra a vasúthoz közel, esetleg majd találkozhatnánk is ha végre itt lesz a tavasz.

Szilvi figyelek Levire, hogy nehogy másfele kacsintgasson :lol: .
Óvatosan a pakolgatással! És mikor dől el, hogy kaptok hitelt vagy sem, vagy ez már azért majdnem biztos, hogy kaptok, már csak formaság? Na ezt jólmegaszontam.

Kép
Kép

Nst
vikike_

Szép reggelt mindenkinek!

Sajnos most nincs, vagyis inkább most sincs időm, lassan indulnom kell a buszra.
Valaki kérdezte néhány napja (szomorú, de már elfelejtettem, hogy ki volt :oops: ), hogy mikor mondjuk meg a családnak Babócát! Úgy tervezzük, hogy jövő héten kedden megyünk UH-ra (APA IS!!!), és akkor kérünk róla képet, és majd azt lobogtatva mondjuk el hétvégén. Legalábbis az én szüleimnek/testvéreimnek. A többieknek még nem tudom...

Ja igen, a priviket még mindig várom, akik küldtek, már mindenkit jelöltem - remélem! Ha valaki úgy érzi, hogy kimaradt, csak szóljon!

Na most megyek, összeszedem a cuccaima, és irány Bp! Őszintén szólva örülök, hogy ez már az utolsó félévem, mert kezdem kicsit unni az állandó buszozgatást!

Puszi:

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Ildi
Apa is buszvezető volt. :D Tőle kértem hazáig jegyet. :lol: :lol: :lol:
A hitelbírálat kb 2 hónap. :? A lakáskasszát 3 hónap alatt utalják ki. Elég sok hitelt kell felvenni, nem egész 13,5 misi. :( :( :(
Reggel elő kellett kaparnom a sapkám, a vastagabbik kabátom. Alig bírom a cipzárt felhúzni, de megfázni nem akarok. :?

Vikike
Csak papírokat, meg ruhákat kell a helyükre pakolászni. A nehezebb dolgokat ráhagyom apára. :D
A hitelt apa öccse intézi, ha rajta múlik, akkor megkapjuk. A tulaj is azon parázik, hogy megkapja-e a pénzt. 2 hónap múlva okosabbak leszünk. :D
Vendég

Szép jó reggelt!

Alexa: Miért nézne rád valaki rossz szemmel mert egy gyermeket terveztetet. Ugyan. Jó hogy nem más mondja meg mikor és hány gyermeke vállalj :)
Egyébként én sem szerettem volna nagy korkülönbséggel babát, de annyira lefárasztott az elején a kisfiam, annyi odafigyelést igényelt, meg egy idő után hiányzott a felnőtt beszéd (visszaakartam menni kicsit dolgozni), hogy mi is csak most hogy a Barni 3,5 éves vállaltuk a másodikat.

Madiani: Engem is ezzel riogattak. Tele van a világ "kedves" és jóindulatú enmberekkel. És akkor jön "Jól van csak mondtam" vagy az anyósom szlogene is "Én csak segíteni akartam"

Viki: Nálunk van egy kicsi játszótér, de a hétvégén mi is a nagy Béke téri játszóteret (Vasúthoz közel) preferáljuk :)

Jeges Macika: Reggel 7:32 előtt te már buszon voltál?

Bessy: http://www.indavideo.hu/video/4-es_ikrek
:) Legalább ennyi boldogságot és vidámságot kívánok meg egy kalappal (vagy micsodi)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Jeges Maci: Merre mentek? Költöztök? Mi is ezen gondolkozunk, és nem tudom hogy hogyanlehet belevágni, meg hog yérdemes-e belevágni, merthát hitelünk nincs, lakásunk - igaz másfél szoba hal - de van.

Tündi
Kép
Kép
trundike

Enikő
Megértem a buszos nyűgjeid. Én is utálok már buszozni. Kényelmetlen, sokan vannak, túl kerek vagyok.... Nincs ülőhely stb., stb., stb.
Azért szoktam kocsival jönni. Igaz, a szomszédban lakunk, de akkor is. :D

Tündi
Nekünk anyósjelöltem kiadta, hogy 3 gyerekünk legyen. :shock:
Teljesen be vannak sózva, hogy végre legyen már egy kislány is a családban. Lehet, hogy rondák vagyunk, de hadd döntsük már el, hogy hány gyereket akarunk és tudunk tisztességgel felnevelni.
A fél 7es busszal jöttem be. Most kezdek lassan észhez térni.... Annyit tudnék aludni! Titababa is nemrég elkezdte a műsort. :)
Fehérvárcsurgón néztünk ki egy házat magunknak. Ha már van lakásotok, akkor szebben néznek rátok, mint ránk. :? Se lakás, se péz... :lol: :lol: :lol: Életbiztosításunk van meg lakáskasszánk. Meg némi kp...
Nagyon bátran csináljuk. :D
Vendég

Csurgón laknak nővéremék is. :)
Énis szeretnéke gy kis családi házat. MEnnyivel jobb lenne, de Fehérváron rengeteg pénz kell hozzá, vidékre meg a párom nem akar menni :(
Nekünk meg azt mondták "ó még korai ám a második baba, várjatok még".... Az. Akinek nem tetszik nem jön felénk a rézfánfütyülősrézangyalát no.
NEm zsámbeskedek ma már többet.

Kérdés: Duphastont írt fel a múlt héten a doktor bácsi, de szerintem attól egész nap rossz a közérzetem (gyomrom). Nem szedni nem merem mert féltem a picurt. Mi a csodát csináljak? Kedden megyek vissza a doktor bácsihoz

Tündi
Kép
Kép
trundike

Nézegettünk fehérváron is családi házat, de gyorsan tovább is léptünk. Horribilis árak vannak!!!
Nagyon szeressem én is, mikor belepampognak. Anyósom is próbál(na) ellátni mindenféle "jótanáccsal". Inkább az egyik fülemen be, a másikon ki. No, nem azért mert nincs miben megakadnia. :lol: :lol: :lol:
Az a duphizé nem valami hormonpótló?
Vendég

Volt a múlt héten egy kis barnás bigyó... Gyorsan elrobogtam a dokihoz. A Duphaston egy méherősítő valamilyen gyógyszer. Fenyegető vetélésre is adják.
Szóval izgatottan várom a keddet, de hétfőtől már nincs gond szerencsére az egésznapos rosszulléteket leszámítva.

Tündi
Kép
Kép
trundike

Sziasztok,

Egy gyors bekukk, sajna visszaolvasni nem nagyon van időm, rengeteget írtatok az elmult másfél hétben.

Örömmel látom, hogy vannak újak is, őket üdvözlöm. :lol: :lol:

Most már egy kicsit jobban érzem magam, de sajna még mindig eléggé labilis vagyok. Ehhez hozzájárul az is, hogy Barbika nagyon hasfájós, rengeteget sír szegényke. Szépen szopizik, már 100-akat megeszik, persze utána meg bajlódik a pocival.
Kis lelkiismeretfurdalásom is van, mert nincs annyi időm a fiukra mint eddig. Minden pillanatomat a kicsi köti most le. Azért remélem, ha a 6 hét letelik, egy kicsit tudok ujra a fiuké is lenni.
Amugy Balázska egy igazi kis anyáskodó tesó lett. Mindig Barbika körül forgolódik, simogatja ha sír, nagyon türelmes. Imádja őt. Danika is szereti a kicsit, de őt idegesíti ha sír. Ha nincs sírás akkor szépen elvan vele.
Talán jövő héten már kimehetünk egy kicsit, mert a bezártság már nagyon rámtelepedett.
Súlyom szépen csökken, már 7 kg ment le rólam. Zömében a víz. Most már van ujra bokám és kezem is. Persze még sokat kell leadnom, de majd idővel.
Amugy kislányomat 3720 g-al hoztam haza szombaton, tegnapi mérése már 3960 g volt. Szóval szépen hízik és gömbölyödik. Remélem nem az anyjára fog hasonlítani. :lol: :lol: :lol: :lol:
Anyu itt van a héten, nagy szükség van most rá, mert még nehéz a mozgás, de már sokkal jobb, mint pár napja. Csak estére fárad el nagyon a hasam, akkor rettenetesen húz lefele.

Röviden ennyi rólunk, szüléstörténettel még majd jövök.

Néhány kép.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!
Ildi, köszönöm hogx elküldted a neved már be is jelöltelek!

Tegnap én is néztem a zone realityn a szülést, nemtudom én még mihez hasonlitani.Sokat olvastam már róla, meg érdeklödtem. Meg majd megyek szülésfelkészitöre is.Csak maga az érzés milyen lesz, meg mi fog történni velem? :oops:
Szilvi, az anyósok márcsak ilyenek!Tisztelet a kivételnek!Nem egyszerü a dolgotok!Azért szoritok, hogy sikerüljön!
:)
Kép
nibcsike

Szia Judy!
Nagyon szép a lányod! :D Gratulálok hozzá!Igazi kis tündér!
Kiváncsi vagyok a történetedre! :oops: Aranyosak a fiaid, hogy segítenek! :)

Kép
nibcsike

Tündi
Értem. Nekem szerencsére nem volt ilyen gondom az elején. A rosszulléteket leszámítva. :)
Kedden mi lesz? :oops:

Judy
De jó, hogy jelentkeztél. :) Barbika nagyon szép kislány!
Sajnálom a pocifájást, remélem, hamarosan rendbejön. Szépen kerekszik és örülök, hogy jól fogadták a fiaid. Biztosan megértik, hogy sok törődést igényel a kis hugica. Emiatt ne legyen lelkiösméretfurdalásod.

Nibcsike
Szerencsére 200 km van köztünk, ez sokat javít a helyzeten. :D Időnként vannak fura húzásai, még apa is örül, hogy ekkora a távolság... :?
Vendég

Jeges Macika: Kedden lesz egy következő vizsgálat

Judy: Nagyon édes a kislány :) És ekkora fiaid vannak? Remélem az én kisfiam is jól fogja fogadni a kistesót.

Tündi
Kép
Kép
trundike

Tündi
Ja.... Meg kellene keresnem a gombolyagom.... :?
Vendég

Szilvi, akkor tényleg szerencsés vagy!Ritkán találkoztok! :) Én szinte minden héten.Nincs vele semmi bajom, szeretem én a magam módján.Csak jobb lenne ha ritkitanánk a találkozokat.A páromnak már emlitettem ezt!
:D
Kép
nibcsike

Jaj Judy!
Nagyon gyönyörű ez a kislány! :D
Nem furi a két kukis után? :lol:
Hát igen,Bazsi már nagyfiu,gondolom azért anyáskodóbb! :lol:
Vicuska!
Mi ujság?
Ugye ma mész uh-ra,meg vérvételre?!
Amint tudsz gyere ám! :)

KépKép
KépKép
andesz78

Köszönjük a dícséreteket. :lol: :lol: :lol: :lol:

Tündi,

Bizony, a nagyobbik 9 éves a kicsi 7 éves. Én meg marhára öregszem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha bevonod a terhességbe a fiadat biztos hogy jól fogja fogadni a kistesót. Tapasztalatból mondom. :lol: :lol: :lol:

Andesz,

Dehogyisnem furi, elöszőr azt sem tudtam, hogy tisztítsam a punciját, mert hát ugye nagyon nem szabad neki benyukálni. De most már kezdek hozzászokni.

Amin viszont meglepődtem, hogy a fiuk abszolut nem érdeklődtek, hogy neki puncija van. Igazából fel sem tűnt nekik. Annyira természetesnek vették. Szerintem ez köszönhető annak, hogy nálunk a meztelenkedés soha nem volt tabu téma. Én is és az apja is simán mászkál fürdés után ruha nélkül. Szóval ennek örülök, ezt azt hiszem jól csináltuk. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Nibcsike
És apa mit szólt a ritkább találkozókhoz? :)
Anyósjelöltem is kitalálta, hogy május közepén legyünk ott, mert szülinapokat akarnak tartani. :? Apa nem győzte magyarázni, hogy már akkor szülhetünk. Ha épp nem lesz kiváncsibb Titababa. :D
Jó ez a távolság. :)

Judy
Dehogy öregszel!
Jó gyorsan megszabadultál a felesleg nagy részétől.
Vendég

Szilvi,

Ez a gyors súlycsökkenés csak a víztől van, sajna ezen kívül még majd jó sok zsírt is le kell adnom. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kicsit elvesztettem a fonalat a házvásárlással kapcsolatban. Akkor most találtatok házat amit megvesztek????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Dobom a gombolyagot. :lol:
A csurgói házat, amit Andeszékkel is megnéztünk, azt akarjuk megvenni. Ma viszem a bankba a papírokat, ha minden jól megy, akkor jövő héten egyeztetünk az ügyvédnél.
Vendég

Szilvi,

Ez tök jó hír, nagyon örülök, akkor lehet már Titababa oda érkezik????

Mennyi lesz a törlesztőrészlet? Dobsz egy linket a házról??? Már bizti megtetted de most nem igazán tudom, hogy melyik oldalon van.

Már csak nekünk kell Csurgón venni valamit, aztán minden hétvégén kertiparty-zhatunk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szilvi!
Nem zárkozott el az ötletemtől! :) Aminek örülök! De ezt még nemtudtam bevezetni mert nem olyan egyszerü!Nem szeretnék ebböl haragot.Ügyesen kell csinálnom! :oops: Az én családomat se látogatjuk ennyiszer(kb.3hetente).De ha meglesz a picurkánk, akkor azért változások lesznek.Már mondogatom!
Hát remélem sikerül meggyöznötök az anyóst, mert 200km elég hosszú út lenne most nektek! :)

Kép
nibcsike

Sziasztok!

Vicuska!!!! Merre vagy? Mikor lesz eredmény??? Izgulok....

Köszi mindenkinek, tudom tudom én is hogy nem kell aggódnom az Elevit miatt, de azért rosszúl esik amikor mondják (valószínű csak azért mert mos érzékenyebb vagyok).

Alexa, mindenki maga dönti el mikor válal még egy babát, nem kell ezért mentegetőznöd.

Tündi, azért ha valamit felír a dokker be kéne szedni, nem véletlenül írta fel nem? Nem akarlak bántani félre ne értsd! Én követem a dokim utasításait, most is vizeletfertőtlenítőt szedek. És ha jól tudom ráadásul amit te kaptál az még fontosabb.

Judy, ez a kis tündér egyszerűen gyönyörű :)

madiani

Kaptam nőnapra a nagyfőnőktől bonbont. A kollégáim mind bezabálták (de legalább nem hizok meg tőle) :D

madiani

Ja most olvasom Judy. Hasfájós a kicsilány? Remélem hamar elnövi (kitartás).
Ez volt a másik amivel riogattak, hogy a fiúk hasfájósak. Kérdem én ezt meg mire alapozzák? Miért pont a fiúk? Különben én is hasfájós voltam Édesanyám szerint. Na meg lusta mint a fene, mindig bealudtam szopi közbe. Szerncsére csak a lustaság marad meg mire felnőtem :D

madiani

Judy
2 év türelmi időt kérünk, addig "csak" 73 rugó, utána 80 körüli lesz a törlesztés.
Ez lenne a ház:
http://www.expressz.hu/ingatlan/lako/cs ... 9,785.html

Nibcsike
A bébire kell hivatkozni. :D
A 200 km-t anyagilag is bírni kell, Titababa mellett nem fogunk állandóan hozzájuk rohangálni. Mondtuk, hogy lehet jönni is hozzánk. :D
Apa fiát is felkészítettük, hogy ha meglesz a kistesó, egy ideig nem fogunk menni, mert még túl picike lesz. Azt mondta, hogy majd feljön busszal és vigyáz majd rá. :)

Ani
Jajj, de rendes főnököd van! Tavaly mi egy "wellness készletet" kaptunk, előtte megy egy gravírozott kozmetikai tükröt. Kíváncsi leszek, idén mivel kápráztatnak el. :lol:
A csokit nem sajnálom Titababától, bár apa mondta, hogy vigyázzak vele. :oops:
A hasfájással engem is ijesztgetnek, apa is az volt. :?
Vendég

Bakker!!!!! Az előbb lebuktam a nagyfehérvél... :?
Vendég

Sziasztok!

Üdv az újaknak!

Most nem írok mindenkinek, csak gyorsan benézek, aztán veszem is a nyúlcipőt. Még mindig jövés-menés az életem.

Magamról annyit, hogy még egyben vagyok, sőt egyenlőre még a doki sem látja semmi jelét, hogy szülni fogunk. Majd úgy is jön, ha jönni akar.

Ha egy kicsit több ideig leszek itt a lakásban majd jövök még!

Judy
Nagyon édi Barbika! (tetszik a fotó, amin a fiúk közrefogják!

:wink: )

Puszi mindenkinek!

Kép
tand

Szilvi!
Igy van, jöhetnek ők is :) , nekik egyszerübb lesz!
Én is kiváncsi vagyok, hogy ki fog meglátogatni minket. :!:
Láttam a házat amit megakartok venni :oops: Nem rossz, jól néz ki, és ahogy olvastam jó helyen is van!Én is jobban örültem volna egy családiháznak, csak sajna nemtudtuk volna összehozni. :(

Kép
nibcsike

Andi
Örülök, hogy jelentkeztél és jól vagytok. Gréta baba nem kapkodja el, jól érzi magát. :)

Nibcsike
Lehet, hogy most gonosz leszek (sőt biztos is), anyósjelöltéknek azért oda kell figyelni a pénzügyeikre, mert még 3 gyerek suliba jár. Így talán megmenekülök.
Csak nem kinéztétek ti is? Belülről is láttátok?
Ha sikerül megbótolni, akkor tudod hova kell jönni a kertipartira. :)
Szerencsére nem soka vitáztunk azon, hogy mit is vegyünk, meg hol. A fehérvári lakás- és házárak elképesztőek. Annyink nem lenne, így maradt a falu. Szerencsére mindketten családi házban nőttünk fel. :)
Vendég

Mesélek gyorsan valamit, amin tegnap leszédültem a székről.
Egyszer volt, hol nem volt... Beszélgettünk a szomszédasszonnyal, Titababa meg felébredt és elkezdte a műsorát. Persze én olyankor simogatni szoktam, hogy hagyja abba, mert nagyon erőseket tud rúgni. Majd mondja a szomszédasszony, hogy neki azt tanácsolta az egyik doki, hogy ne simogassa a hasát (meg a babót). :shock: :shock: :shock:
Ilyen gyökeret?!?!?!?!?!
:evil:
Vendég

Szilvi!
Nézni néztük kivülről, egyszer.De hamar rájöttünk, hogy nemszeretnénk túl sok hitelt felvenni,(a törlesztörészletek miatt).Megmaradtunk a panelnál, talán majd egypár év múlva probálkozunk. :) Amugy sok házat néztünk meg és ez úgy jó áron van!
Mi is mind a ketten családiházból költöztünk be panelba, de nem rossz! :) Hamar hozzászoktunk. :P

Kép
nibcsike

Szilvi,

Szupi a ház, kívánom, hogy legyen nagyon boldog kis családod ebben a kuckóban.

Törlesztőrészlet már nem annyira kedvező. :shock: :shock: :shock:
Mi nem is tudnánk fizetni.

Tand,

Örülök, hogy jól vagy, már nincs sok hátra. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Nibcsike
Mi se akartunk sok hitelt a nyakunkba venni, de hát ez lett. :(
Panelba nem nagyon akartunk menni. Apa lakott 5 évig, nem kívánkozott vissza. A társasháznak is megvannak az előnyei, de már tele a cipőm a többi lakóval. Úgy néz ki, hogy végre eltüntették azt az ugató vakarcsot a szomszédból. Hajnalonta ugatásra ébredni, nem épp felvidító. :(
Ebbe a házikóba elsőre beleszerettünk, remélem, hamarosan a magunkénak tudhatjuk.

Judy
Köszi a jókívánságokat! Remélem, úgy is lesz. Azért a szomszéd utcában lévő házba várlak. ;) :D Majd össze tudnak járni a gyerekek is játszani. :D
A törlesztésen mi is sokat rágódtunk. Volt, amikor a kamat- és törlesztőrészletekkel álmodtam. :? Még mindig ez volt a legkedvezőbb, volt aki 120-130at ajánlott. :shock: :shock: :shock:
Vendég

Nem igaz!!!! Felmondok!!!!!
:lol:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?