Sziasztok!
Jó sokat írtatok
alig győzöm olvasni! Mióta nem járok dolgozni még kevesebb dologra van időm! Ez hogy lehet
Üdv. az újaknak !
Házassági anyakönyvi kivonat: nekünk is vidéken volt az esküvőnk, de nem mentünk le érte, anyósom simán ki tudta kérni. Egyébként levélben is lehet intézni, már többektől hallottam, hogy nekik sikerült.
Trimi!
Gyönyörű a kislányod! (pont akartam kérni képet, s lám már raktál is fel
) Olyan édes, ahogy tömi kezecskéjét a szájába alvás közben
!Mennyi idős a képeken? Vagy ezek maiak?
Köszönjük a nagyon friss infókat, én is úgy tudom /több forrásból is/, hogy 300 napnál nem régebbi házassági kell. Én azt viszek és kész!
Tündi!
A támogatások (pl. terhességi gyermekágyi segély) alapja a munkahelyi béred
Terhességem elején én is voltam a Salamon dokinál, de szerencsére nem talált semmi rendellenességet, pedig előtte kb. 1 héttel nekem is volt valami (talán fehérje
)a vizeletemben. Ne aggódj! A Csapó nagyon odafigyel és nagyon komolyan veszi ezt a "vizeletvizsgálat" dolgot, ami sztem megnyugtató.
Niki!
Pont a napokban gondoltam, hogy talán már nem is vagy 2in1 ezért nem írtál régen
megvan neked közülünk valaki telcsiszáma, hogy tudj bennünket értesíteni, ha megszületik a babó
Gabi!
Azért elvileg neked még lenne pár heted
! De nem csodálom, hogy már siettetnéd a szülést. Én néha olyan sz@rul tudom magam érezni, pedig testi dolgokra nem panaszkodhatok, szinte semmi komolyabb bajom/fájdalmam nincs!
Te hogy állsz telefonszám ügyben?
Andaka!
Nekem van egy ismerősöm, aki a múlt év januárjában szült, pont mikor a Csapó szabin volt. Tényleg nem hagyja egyedül a kismamáit, Őt már pár hónappal azelőtt átadta egy fiatal dokinőnek (Csapó tanítvány
), és a csajszi nagyon elégedett volt vele is! (pedig elég háklis nőciről van szó
)
Ja, amúgy ez a dokinő most a székesfehérvári kórházban praktizál
Kismó!
A cukros lötty érdekes módon nekm is ízlett, pedig nem is vagyok édesszájú! Talán mert addigra már nagyon éhes voltam
Niki és Viki!
Szerdán én is megyek az Uzsokiba, most még egyelőre csak vérvételre a Violettához reggel 8-ra. Ti hányra jöttök
Ja, és jövő héten szerdán kell mennem UH-ra a Csapóhoz + aztán NST-re is. Akkor jön valaki
Csajok!
Akiknek nincs vonalzójuk nem akarnak csinálni
Olyan jó nézni rajta az idő múlását... Na?
Most mennem kell, mert még főzök
Puszi mindenkinek, és bocsi azoktól, akiknek most nem írtam név szerint, de szerencsére már jó sokan vagyunk