Új privát üzeneted érkezett!

Viki :lol: :lol: :lol: ennek örülj ám! :) nem, nem alszom, forgolódok, melegem van és éber vagyok éjszaka, mint egy denevér. Hát ez van :D Pocimanóm marad még, de sztem max 2 hétig.

Tündi, a lihegőóra nekem a szülésfelkészítő utolsó alkalma, most fogjuk ugyanis tanulni a szülés alatti légzést, igazából én erre az egy órára vártam :D a többin nem mondtak újat (fú, mintha olyan baromi tapasztalt lennék :D )

ééés ismét http://kisbaba.youaremighty.com/
Vendég

Halihó!!!!!!!!!

Szilvi!
szexi lehet a harisnya :lol: apácska sajnálom hogy elment :shock:

Kata!
védőnővel mi volt?

Márti!
csuklás elmúlt?lihegőóra milyen?

Ani!
boldog hivatalos évfordulót!

Andesz!
arik a képek Bencéről 8)

velem semmi extra,teszt.ma is poz(erős).holnap lehet többet tudunk(vagy nem :shock: )
hányra érdemes menni a lborba hogy ne kelljen várni?1/2 7 ? :roll:
Vendég

Vicuska :)
Köszike szépen! :) Hát én a múltkor háromnegyed hétre mentem és a lépcsőfordulóba állt a sor vége :evil: :shock:

madiani

Szilvi akkor talán nem sokáig kell hordanod, pikk pakk elmegy ez a pár hét. Akkor az ügyvég megvan?

Márti miért örüljek, hogy nem tudsz aludni :roll: , ezt most nem értem.

Vicuska jó, hogy jöttél, maga vagy a megtestesült relytély :roll:. Sajnos nem tudom mikor lenne jó menned a laborba, talán minél elöbb vagy rendelés végére.

Mindjárt teszek képeket Leviről.

Kép
Kép
Kép

Nst
vikike_

Sziasztok!

Tünde
Üdv. itt! Gatulálok a babóhoz!

Szilvi
Szexi necc harisnya? :wink: :lol: :lol:
Legalább kényelmes?

Vikike
Nem a Kaáliba járunk, hanam a BMC-be. :wink: :D Ott lesz minden.

Ani
Nagyon boldog házassági évfordulót kívánok nektek!

Márti
Jó lihegést! :wink: :wink: :lol: :lol:

Andesz
Annyira helyes ez a kiccsávó!!!
Anyukád meg nagyon ügyes! Pont az ilyen afrikai stílusú dolgok tetszenek.
bessy76

Bocsi Bessy pedig még a táblázatban is benne van :oops: , ne hari, néha figyelmetlen vagyok. És ez jobb mint a Kaáli, mert én még csak erről hallottam?

Kép
Kép

Nst
vikike_

No, zúzok haza. Holnap válaszolok mindenkinek.
Jó délutánt!
Vendég

Vikike
Dehogy haragszom :D kérdezz bátran :D :wink:
Nem tudom, hogy jobb-e, ott nem jártunk. Általában mindenki azt dícséri, ahová jár, mert állítólag mindenhol nagyon rendesek.
bessy76

Akkor jó ha nem haragszol :) .
És mindenki ikrekkel jött el onnan akiknek sikerült :D ? Nem fog fájni a beültetés, mennyi ideig tart, és gondolom utána kell feküdnöd egy darabig. Bocsi kicsit sokat kérdezek.

Kép
Kép

Nst
vikike_

Na itt volnának a táblik: :)

Most aztán tényleg kérek mindenkit hogy ha nem jól írtam valamit szóljon nyugodtan. Olyan sokan vagyunk hogy nehéz mindent fejben tartani. Ja és az újaknak: ha lehet az aláírásba is írjátok bele a drukkokat, sokat segítetek vele.
A nőivonalas vonalzókról nem tudom leolvasni hogy pontosan ki hol tart, ezért ha kevesebbet írok akkor bocsi, nehéz így figyelni.

Tündi, megkérdezném hogy nem gáz ha bekerülsz a tábliba? Nem akarom hogy lebukj idő elött! Kisfiad révén Te már az anyukás tábliba is szerepelnél na meg a gyerkőc képe is. Ha nem szeretnéd nincs harag, ez nem kötelező.

madiani

A képek:

Kép

Kép imádok anya lábasaiban főzni:)

Kép barátnővel:)

Kép túl korán kezdem?

Kép lazulok:)

Kép kifogtunk egy Levit:)

Kép

Kép

Kicsit sok lett, de mostanában úgysem tettem fel képeket.

Kép
Kép

Nst
vikike_

Na asszem én is lepihenek, ha már mindenki sziesztázik :lol: !

Kép
Kép

Nst
vikike_

Ani:Küldtem neked privit!

Kép
nibcsike

Vikike!
Én itt vagyok!
Annyira jók a képek!!!! :D :D :D

KépKép
KépKép
andesz78

Vikike! Nagyon ari a kisfiad!Gratulálok! :)

Kép
nibcsike

Vikike
Nagyon jók a képek! Látom, "segít" a konyhában is. :lol: A kis szívtipró leveszi a kislányt a lábáról, főz neki vmit. :lol: :lol:
Szerintem nem fog fájni a beülti, ami pár percig tart, utána pihizni kell 1/2 órát- órát, mielőtt elengednek. Aztán itthon is kímélő életmód kell utána. :roll:
Az ikreket én is bevállalnám. :D
bessy76

Halihó.

Madiani: a nikkel bevehetsz a táblázatba, örülnék is neki
Vikike: Gyönyörű a konyhátok... Ja! A Manóka is édes ;)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Szia Tündi!
Üdv. ebben a jó "kis" csapatban.Én is jelölnélek iwiw-en.

Csajok,hogy ti mennyit tudtok írni.Teljesen lemaradtam,nem is tudok visszaolvasni.

Ja Ani:a táblához akik a szülésnél segédkeztek:doki-Schwarczi,szülésznő-Mészáros Mariann volt,ja és persze a férjem(szerintem ezt is belehetne írni,hogy tudjuk kinek volt apás szülése)

Vikike!
Csodálatos Levi baba.Ja és igen nekem megmondta Schwarczi,hogy mennyi a szülés(miután rákérdeztem,hogy van e vmi tarifája),amúgy 50 000-et montott.
Vendég

Halihó

Gabi: Hogy micsoda a micsodába? Schwarczinak van tarifája? Mondjuk az első fiamnál a dokinknak mi is annyit adtunk de ő nem kérte ő csak kapta.
Nesze neked vizitdíj! (kizárólag politikamentesen természetesen) :)

Egyébként ő jó doki? Ennyiért vállalja a szülést? Jó ha felkészülünkrá, bár én még nagyon nagyon az elején vagyok.

Tündi
Kép
Kép
trundike

Tündike!
Tudod valaki megmondja valaki meg nem,de persze az is elvárja.Én nagyon elégedett voltam vele.És tavaj ennyit kért.
Amúgy a táblicsekben megnézheted pár oldallal előrébb,hogy többen is járunk hozzá.
Na megyek adok cicit a picinek!
Pussz
Vendég

Madiani köszi hogy felvettél.
Táblázathoz néhány adat
Barnika 3100 grammal és 54 cm-rel született dr. Bákcsainál

Tündi
Kép
Kép
trundike

Na jót pihikéztem, pont mint Levi az első képen :)

Gabi, jó ötlet, hisz apucik is segítenek.

Várom a javítani valókat.

madiani

Barnika apás volt és a második is az lesz szerintem :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Na elmentem közben meg itt voltatok :roll: ?

Köszi a dícséreteket Levi nevében is.

Nézem közben a vacsoracsatát az rtl klubbon, tök jó, nem szoktátok nézni? Én is most kezdtem el.

Bessy gondolom nagyon nagy az ikrekre az esély, egyszerre hányat ültetnek be?

Csajok sétált ma valaki, nagyon hideg van kint? Filózom, hogy kivigyem e Levit.

Kép
Kép

Nst
vikike_

Tündi még annyit: természetes szülés volt vagy császár és pontossan mikor? A kistesóval mikorra vagy kiírva és van-e már fogadott orvosod, szülésznőd? Na meg a következő drukkot is kéremszépen....aztán befejeztem :)

madiani

Vikantyúm édes az én kis Drágám :) én tényleg pihiztem egy jó fél órát, csak hazaért apácska és lassan megyünk tortázni :D

madiani

Tündi pedig általában a fiúk anyásak szoktak lenni, kíváncsi vagyok Levi milyen lesz. Már oviba jár a kisfiad ugye?

Anta akkor te sem aludtál el mint én :D , csak pihi volt?

Kép
Kép

Nst
vikike_

Igazándiból, épp elaludtam már mikor hazaért, de mivel a nappaliba aludtam (volna) így inkább felkeltem hozzá. Sztem elég hideg van, becsapós a napsütés, bár én nem sokat voltam kint (amíg beszáltam az autóba :D )

madiani

1 napig nem voltam, és 5 oldalt írtatok. Még csak nagyjából futottam át.

Az újaknak üdv! Nibcsibe, Tündi és még vki. Hú de tele a fejem!

Vicuska! Örülök, hogy itt vagy, remélem minden okés veled!

Levi baba egy gyönyörűség. Annyira szép arca van. Meg kell zabálni.

Mindenkinek puszi!
Holnap reggel többet írok már.

Ja, és a héten lesz már pocifotó!!!!
n.k.ildi

Engem is jelöljetek be lécci iwiw-en aki még nem jelölt be!

Ja, és rettentő hideg van szerintem. Fúj a szél!
n.k.ildi

Ildi, én is így jártam :) Előre félek a hétfő miatt, amikor suliba leszek és nem tudok jönni ....

madiani

Vikike
Kettőt ültetnek be 36 éves korig. Jó lenne, ha meg is tapadna mind a kettő. Na, jó. Legalább egy... :roll: :D

Tünde
Az apukám is márc. 24.-én született :D
bessy76

Húúúúúúú nagyon gáz ez a Benkő Dániel, iszonyat kosz van nála stb...eszméletlen.

Kép
Kép

Nst
vikike_

Anta jó tortázást :D , egyél helyettem is.

Ildi elküldöd a neved priviben és akkor bejelöllek iwiwen.

Bessy akkor drukkolok, hogy simán menjen minden és négyesben menjetek haza a BMC-ből :D .

Kép
Kép

Nst
vikike_

Hali

Madiani: Természetes szülés volt. 2004.08.19. 17:05-kor született meg a Barnika. Kistesóval még nemvagyok kiírva de úgy október 28 körül érkezik, még nincs fogadott dokim mert a Bácskainál már nem lehet szülni. Milyen kövi drukkról van szó? :)

Vikike: A szülés volt apás nem a kisfiam :) Igen ovis, és szeret odajárni. Szerencsére vannak barátai

Ildi
Szia :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Bessy: Drukkolunk :) Mikor is lesz a beültetés, Kerestem de nem találtam

Tündi
Kép
Kép
trundike

Tündi bocsi valamit félreolvastam :wink: . És melyik oviba jár Barnika?
Én a Napsugárban dolgoztam.

Szülés megy a Zone Reality adón!!!!!!!!!

Kép
Kép

Nst
vikike_

Szia Ildi!
Ha priviben elküldöd a neved akkor bejelöllek az iwiw-en.
Köszi :)

Kép
nibcsike

Vikike, Tündi
Köszi :D
Pontos dátumot nem tudok, jövőhéten kezdjük a stimut :lol:
bessy76

Viki. Megnéztük a napsugár ovit is, a végén a közelsége miatt a Vizivárosi mellett döntöttünk. Odajár a Manócska.

Tündi
Kép
Kép
trundike

Tündi én is odajártam ezer éve :D ! Sőt voltam ott ügyeletben is egyik nyáron.

szia Bessy :D

Kép
Kép

Nst
vikike_

Én lekéstem a szülést ... Mármint a TV-st :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Tényleg, Piroska néni a dadusunk, imádja a kisfiam. Ügyeletről jut eszembe. Hogy lehet megoldani ovis gyermeknél a nyarat? Ilyen kicsiknek még tábor sincs

Tündi
Kép
Kép
trundike

Tényleg után ?

Tündi
Kép
Kép
trundike

Sziasztok!

Tündi!Én is köszöntelek!Gratulálok a pocaklakóhoz!Priviben küldöm a nevemet,bejelölsz?Milyen a vizivárosi ovi?Mi itt lakunk közel hozzá,sztem Martinkám is oda fog járni.

Vikike!Tegnap kb.mi is akkor vásároltunk amikor ti!!És nem találkoztunk!?Nahát!!!Nagyon aranyos Levi mindegyik képen!Az alvós kép tetszik a legjobban!Olyan kis ártatlan!

Márti!Ügyes vagy,hogy le tudtad vágni egyedül a hajadat,én neki sem mertem volna állni! :D A vonalzód nem állt meg?Mintha napok óta 35 hetet látnék rajta!

Húúú,nagyon hideg van,megint elég télies,ismét elővettem a télikabátomat.Pedig azt hittem,sokáig nem lesz már rá szükségem! :?
Vendég

Tündi én úgy tudom, hogy napközis táborok vannak, de ennek utána kéne járni, majd megkérdezem ha gondolod. Lehet Piroska néni volt az én dadusom is.

szia Alexa, pedig én nem láttalak a spárban :roll: . Mi ma nem mentünk ki mert nagyon hideg van, fene egy meg.

Kép
Kép

Nst
vikike_

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?