Szép jó reggelt!
Viki: Drukk a mai genetikai UH-hoz. Én éreztem, hogy kiskirályfid lesz, remélem megerősítik ma (nem a csoki miatt).
Boni: Neked is drukk a genetikai UH-hoz, és gratula a fiúcskához! Csini a pocid!
Nemone: Tyűha, mennyi tüszőt növesztett Neked a Merional, és gyönyörű a nyálkahártyád, sőt hétfőre még fog vastagodni. Gratula apa eredményéhez is, és drukk a hétfői inszemhez! ++++++++
Czinki: Elvileg a munkáltató nem mondhat fel, esetleg kikényszerítheti a közös megegyezést. Viszont, ha „jogilag” jogutód nélkül szűnik meg a céged, akkor az új munkáltatónak nincs arra vonatkozó kötelezettsége, hogy foglalkoztasson, szóval akkor elbocsáthatnak. Hallottam már olyat, hogy Gyed-en lévő anyukát küldtek el így, szóval akkor sajnos hiába a védettség. A próbaidőt nem tudom, de akkor szerintem is felmondhatnak.
Vicuska: Ezt nem hiszem el, hogy ennyire tanácstalanok a dokik Veled kapcsolatban. Drukk a mai vérvételhez és UH-hoz!
Remélem, hamarosan vége lesz ennek a hercehurcának, és boldog kismamaként élvezheted a terhesség örömeit.
Évi: Tündéri a kis Dóri! Ahogy elfújja a gyertyát, behúnyja a szemét, és éppen kíván valamit..
egy kistesót.
Nekem megvolt tegnap az inszem. Nem néztek meg UH-n, de szerintem késő volt, mert hétfőn éreztem, hogy majd leszakad a hasam alja, és keddre eltűnt a tojcsi is. Itthon persze tettünk az ügy érdekében, de nekem nem volt PCT, úgyhogy nem tudom, hogy így van-e egyáltalán esély. A kisfiúkat nagyon megdicsérte a biológus, a számot nem mondta, csak azt, hogy nagyon jó.
Azért egy picit reménykedek, az olyan jó érzés.