Sziasztok!
Vagyok én is, csak neki álltam húsvéti képeslapot gyártani.
Köszönjük a gyógyító puszikat!
Jobban van Csanád, ma már nem volt lázas, éjjel még nem aludtunk, mert el volt dugulva az orra, szívtam neki ma elég sokat, még náthás, a torkát nem látom, de remélem az is gyógyult már.
Sziszka: én is most hagytam abba a vasalást, hát nem túl jó dolog. Köszi kérdésed, már jobban vagyunk, reménykedem ma már alszunk éjszaka.
Jó dolog a hálózsák, én is szeretem. Örülök, hogy Lily nem lett beteg nagyon.
Csilla: látom csináltál vonalzót, meg avatart, ügyes vagy! Nagyon szép kislányod van! Szopizza az ujját, nektek nincs cumitok?
Ante: nem is jössz mostanában... Jó a hálózsákos kép.
Rena: látom jól sikerült a szülinap! Csini volt Perta, a tapsi tapsis kép a kedvencem, az a mosoly, nagyon édes. Sztem tök jó ajikat kapott, én is ezeknek örülnék. Jól néz ki a szandi, már 20-as, hú, na nekünk meg 22-es az meg húha. Jó a kinti kép is, látom felavatta a talicskát.
Noémi: én sem ismertem volna meg a védőnőt, ha még alig láttam. Zetpol cipő kérdésben, az volt az indok, hogy vászon és nem tartja eléggé a lábat, meg a sarok rész nem elég kemény, ha jól emlékszem. De lehet ebből is van több féle fazon, nem? Kanapé
majd teszel fel képet kivi vagyok.
F Alexa: jó kis járgánya van Bazsinak.
Milyen órát kaptál, szép? A Te párod is Béla, ugye, enyém is, nem tudom mit veszek neki névnapjára.
Teszek fel képet: