Új privát üzeneted érkezett!

Tündi! Neked meg van engedve, tudod.. :wink:
Akkor jó pakolászást!!

Hajni! Na! És merre akartok menni? Vagy csak ott, de egy jobb környéken? Sz'al érted...
Nekem csak 1 tippem van, miért lenne úgy jó neki, ha lemondanék a gyesről (1 hónap után már nem védene a felmondás ellen :cry: ) De ahogy a vak is mondta.....etc...etc...
Kép Ha még délután is ilyen idő lesz, megyünk a Nefagra :lol:

Most meg megyek hajat mosni

Ja, varrogattam, vasaltam, nem mentem másik turiba... :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szolnokon süt a nap? :shock:

itt reggel óta olyan mintha mindjárt esne..
Még ki se mozdultunk :oops:
De legalább ma nem délután 3-ig van pizsiben. Tegnap ekkor vettem le róla a pizsifelsőt :lol:

az előbb..
Timi: anya mit íjsz? SMS-t?
én: nem, a babanetre írok
Timi: melyikbe?
én: a szolnokiba
Timi: jó van

engedélyt kaptam :lol: :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Pircsi! Nem süt a nap -de néha igen :wink: -, viszont nem fúj a szél és nem esik...bár az esti eső után nem tudom, mekkora dagonya lehet odakint :roll: ?
Lilcsi meg már napok óta nem volt játszón :cry:

És Timi a Hetényiset is ismeri :lol:? Van már szövegelés mindenkinél, úgy látom...majdcsak elkezdi már az enyimé is :lol: Vagyis szokott, csak még nem értem....reggel mikor felkeltem, ő már lent parádézott, meg nagyon magyarázott valamit. A papucsot értettem belőle, de az már a lábamon volt. Kiderült, pont az volt a baj, mert amikor mondtam neki, hogy mutassa, mit akar, mert nem értem, mit mond, levette a papucsot a lábamról és húzott, hogy pecő, pecő. Mikor még bugyiba-pólóba-begyógyult szemmel másztam ki az ágyból....cipő...Gyorsak mostanában a reggeleim :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilvi: Tyű, tényleg, határidő!! De jó, lesz egy szééép táblink! :D

Petri: :lol: :lol: :lol: Még jó, hogy vigyázba állni nem kell. Édes ez a lány! :D

Rékának rossz napja van :? :? :? , megyek is.
jaimee1

Erika! Az túlzás, hogy szép lesz!! :lol: De majd igyexem! :wink:

Nóri! Nagyon friss csajod van! :lol:

Petri! :lol: :lol: :lol:

Hehe.. Levente kukuccsol Dáviddal! :lol: Most meg bemászott mellé az ágyba... :shock: :lol: pedig szegény öcsije még csak most ébredezik...
szilbee

Szilvi: Réka meg nem akar aludni. Csak csorog a nyála veszettül (hehe ez jó...veszettül...) és csakis kézben akar lenni. Kivéve ha szopik, mint most....Ha leteszem igencsak méltatlankodik. Hm...ez új vonás. Véleményt nyilvánít a kisasszony igen kifejezetten: Oáááááááá!

Mesterről: Hát igen, nem kapkodta el. Így van ez, ahol egy házban 3 lakás van...Mindenki intézné, végül senki...

Ja, Nóri, elfelejtettem, csókjaimat küldöm megint ennek a te drága főnökasszonyodnak. :twisted:

Na léptem.
jaimee1

Nyálcsorgás nálunk megvagyon! Én meg kuksizom a fogaihelyét... mert Levente ennyi idősen még nem nyáladzott... :roll:

Dévid is egyre gyakrabban oááááázik... de nála az a totális fáradtság jele. Mostanában kaja ügyben nem problémázik.
Viszont Levente tegnap szopi közben megrúgta a combiját. Nagyon rosszul esett neki, olyannyira hogy egész nap ordított cicizés előtt. Csak úgy tudtam rávenni az étkezésre, hogy közben énekeltem neki. Gondolhatjátok, hogy mennyire nagy trauma lehetett neki a reggeli baleset, ha az én hangom nyugtatja meg... :roll:
szilbee

Petri,nem semmi csajszi Timike! :)

Nóri,szerintem angy sikert arattál volna,ha úgy mész,ahogy Lilcsi kívánja :oops:

Szilbee
,szegény Dávid,de biztosan véletlen volt.Ahol van tesó ilyenek előfrodulnak.Ja és nem hinném,hogy olyna rossz hangod lenne :)

Erika,lehet az idő is,vagy mozgolódnak a fogcsírái Réka babának!

Hajni,az ajtók a mintája miatt fognak később érkezni!Tényleg merrfelé szeretnétek házat venni,vagy lakást akartok?Lízinget nem próbáljátok meg?

Kép
Kép
tundi24

Szilvi: :D :D :D Én is meg szoktam döbbenni, hogy megnyugtatja az énekem Rékát. ......... :shock: Tegnap már Apa rámszólt, hogy Kodály országában élek, hagyjam már abba a vonyítást. :D :D Kis kece lányomat nyomtam éppen.. :oops: :oops: :oops:

És látni már a fogai helyét, ahol ki fognak bújni?

Szilvi, küldhetnél egy éneklős videjót is!!! Kivi vagyok a hangodra.

Tündi: Sztem az idő lehet, mert nagyon ragaszkodik ma a cumijához, amit amúgy többnyire nagy ívben kiköp...

Mester elment, majd 10 nap múlva jön. :shock: :shock: Remélem, nem 10 évre gondolt...Nincs kifizetve, szóval... :D

Szazsa? Vali? Bettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? Hol vagytok? hogy vagytok?

Melinda????

Éva??????

Yvette????

Cleo?????????????

Visszajött a régi panaszom, ismeretlen eredetű alhasi fájdalom. Elvileg szülés után nem szabad lett volna visszatérnie....Na nem szóf...k már megint. Elég belőlem....Vár az ágyneműcsere. :wink:
jaimee1

Jaimee!
És mért nem mentél már el orvoshoz,én már idáig sem húztam volna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nyáltenger nálunk is van extra esetben már előkét kötök rá

íme a vőlegénykisérő ruha:
Kép Kép

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Megpróbálok írni,de Franci az ölemben,úgyhogy nem tudom mi sül ki belőle!Éppen a szememet akarja kinyomni! :shock: :D

Lakás ügyben:Nekem egyébként semmi bajom nincs a Széchényivel,csak az utóbbi időben túl sok volt itt a zaj,de remélem azért egyszer be fogják fejezni! :roll: Úgyhogy itt nézelődünk,egyenlőre még csak a neten nézegettem,kíváncsi voltam milyenek az árak!Majd ha apa hazajön akkor ássuk bele magunkat jobban a témába!

Tündi!
A lizingel kapcsolatban volna pár kérdésem,de azt majd msn-en megdumcsizzuk ma már biztos nem,majd holnap ha Franci elaludt,és neked is jó!

Éneklés: én is szoktam nagyon sokat énekelni Francival,és van egy dalunk amikor nagyon keservesen sír ,és éneklem rögtön megnyukszik! :lol: Aztán lehet,hogy azért,hogy hagyjam abba? :roll: :wink: :D

Erika!
Szerintem csak menj el ahhoz a doktorbácsihoz,és mond el neki a gondod! Az csak jó lehet ha esetleg azt monja "Erika akkor most szépen menjen haza!" :D

Pusszantás!
Vendég

Katlina!

Tényleg nagyon szép ez a ruci!
:D :D
Vendég

Betti: Láttalak! Írjál már egy sort!! :wink: :wink: :wink:

Katlina: Csodacsini ez a ruci!!! Apa látott már benne ? Megvadul... :wink: :oops:

Katlina/Hajni: Tud róla, ki vagyok vizsgálva.

Hajni: Szemed megmaradt?
:D
jaimee1

katlina: Most hogy belegondolok...milyen ruha az a vőlegénykísérő??? Bocsi, hajadon volnék...Vagy ebbe nem is te leszel???? De ég a fejem....
jaimee1

Hali mindenkinek!
Kép

Na most elárulok egy dolgot. Kép A Nóri főnöke a mi szomszédasszonyunk a hobbyn. Hát ezek után nem fogok bájologni vele az biztos! :twisted:

Tegnap Petinek kijött a harmadik foga!

Ez a második napunk apa nélkül :cry: , már csak egy hét....... :D

Megcsináltattam a tetőt, mert a bádoglemezt emelgette a szél, remélem most már tudok szélben is aludni... :roll:

Katlina, nagyon szép a vőlegénykisérő ruha. :P

Megyek híradót nézni, mert Imike alszik és nem kell mesét nézni, csak az én mesémet...... :roll: 8) :?

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Katlina,nagyon szép a ruha,de én is tudatlannak érzem magam kisérő ruha ügyben :(

Ildi,csak eltelik már az az egy hét! :)

Erika,és mit mondott a doki? Nekem meg megérkezett pirike :(

Hajni,okés akkor majd holnap megbeszéljük :)

Én mára elrakom magam!
Kép

Kép
Kép
tundi24

A vőlegénykisérő ruha=koszorúslány ruha,szóval ebben nem én leszek és képen sem én vagyok :oops: ,hanem Robi unokatesólya
Én sem hallottam amúgy még ezt a szót így,de itten nálunk tanyán,faluvégen így mondják :D :D :D

Robinak megint láza van :? :cry:

Kép

Kép
katlina

Dehát Tündi,nem értem mért vagy tudatlan kisérőruha ügyben,nektek rendes nagy esküvőtök volt ,apát nem kisérte senki a házasságkötő terembe?! Ti nem vonultatok? :shock:
A vőlegénykisérő ruha annak a lánynak a ruhája aki a vőlegényt fogja kisérni a házasságkötő teremig!
Remélem nem tűntem okoskodónak! :wink: :D Nem akartam!

Erika!
Nem tudtam,hogy ki vagy már vizsgálva,le vagyok maradva kicsit! :oops: De akkor minden rendben van nem?

Én ma már nem jövök,jók legyetek!
Mindenkinek jó éjszakát kívánok!
Vendég

Csak itt vagyok még mindig :) Hajni,nálunk nem kísérte apát senki,mi egymás mellett mentünk,a koszorús lány meg a kicsikkel elől :)

Na,amiért visszajöttem.Van még köztünk katona feleség?Apa mondta,hogy mondta neki bent a laktanyába B.S nevezetű emberke,hogy látta itt a fürdőnket,a felesége mutatta neki.Én most szégyellem magam,hogy nem tudom kiről van szó :( De lehet csak olvas bennünket és nem is ír ide :( Judit,Szazsa,Hajni, benneteket tudlak.

Kép
Kép
tundi24

ja erről én is lemaradtam valahol szálat vesztettem hogy mikor is vltál dokinál! :shock:

Tündi!
Lovacska,hát igen volt amikor tiszta sütőtök püré volt,mert ő azt etette nehogy már ő éhen maradjon :D :D :D

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

EGy gyors bekukk, mert eseménydús napom volt és most vár a fiam Bajnokok Ligáját nézni :lol:

Oviban nekilendült a hányós-fosós vírus, Csongi két kis barátja is elkapta, úgyhogy én most imádkozom!!!

Katlina, először elgondolkodtam én is, hogy Te vagy-e a képeken. Mondom magamban, hát most írtad, hogy olyasmi a hajad, mint a Pircsié...meg hát eddig nem is így néztél ki :wink: :lol:
Szép a ruha, de én már annyira megnéznélek téged a menyasszonyiban :lol:
Szegény Robika, mégis mi baja? Doki mit mondott?

Tündi, hát döbbentem már le én is azon, ki is olvashat bennünket...

Nóri, hát nem igen értem. Akkor mondja meg a főnökség, hogy csak azért vesznek vissza, hogy 1 hónap múlva kirúgjanak. Akkor nem mindegy nekik??? Áhh, szörnyű. Hervistől van már visszajelzés?

Na, csá, lányok, irány a foci :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Katlina! Fura is volt... mert én másnak láttalak a korábbi képeken! :D Hülyén hangzik de nem tűntél ismerősnek a ruhában... de mint kiderült nem véletlen! :lol: Egyébként nagggyon szép a ruha!!
Anyummal nem tudtam beszélni! Majd holnap! de addig is megnézem a neten, amit ígértem!

Erika! Hidd el! Nem akarod te hallani hogy éneklek!! :lol:
Irány Mosonyi Papa!!!
Sasolom a száját folyton, de nem látni még fogacskát! Szerencsére!! Örülnék még min. 2 hónap nyuginak! ;)

Ildi! Nálatok is mindig olyankor tröténik vmi, mikor párod nincs otthon? :( Egyébként múltkor találkoztam vele a Corában! ;)
Gratula a fogacskához! 8)
szilbee

Sziasztok!

Ma sikerült 3-kor eljönnöm a kórházból. Többen is kérdeztétek: a Hetényiben dolgozom, gyerekorvos leszek egyszer :)
Katlinával és Robikával ismerjük is egymást :)

Aztán átmentem a lakásba, félig kitakarítottam a fürdőszobát, a festéket meg a meszet vakartuk le a hugommal a csempéről. Nagyon szép lett, csak gyorsan besötétedett, és még nincs villanyunk. A lábam megint baromira bedagadt, jobban mint tegnap, de ma sem pihentem 1 percet sem... :(

Szóval csak ilyen későn jutok el ide, de elolvastam mindenkit :)
és mindenkitől bocsi, akinek nem válaszolok

Katlina, Robikának jobbulást! Mentek azért az új doktorbácsihoz csütörtökön? A vőlegénykísérőből kitalálhattuk volna, hogy koszorúslányról van szó :oops: a mi esküvőnkön nem volt koszorúslány

Tündi, néztem a képet a nappaliról, hát a tv-s polc meg a másik polc szinte pont ugyanolyan, mint amit mi vettünk a Praktikerben. A tiétek honnan van?

Mano, ma kértem időpontot 4D-s UH-ra, Szolnokra. Márc. 28-án megyünk, remélem jó felvételek készülnek majd! Egyik barátnőmnek nem tudtak jókat csinálni, mert szinte egyáltalán nem látták a babát, pedig már 28 hetes volt :( 1 fénykép készült mindösszesen amin alig lehet felismerni a fejét
Húgomnak viszont klassz DVD is készült, mindene látszott Fannikának :) Remélem nekünk is sikerül!
Az árakról nem tudtok valamit?

Hát mára ennyire futotta, bocsi, akinek nem válaszoltam. :oops:
Jó éjszakát mindenkinek!
Holnap lefényképezem a félkész fürdőt, nekem nagyon tetszik a csempe! :)

Kép
pimelinda

Na sziasztok!

Én se vesztem ám el, csak majdnem a nagy munkában :)
Egyszerűen olyan hamar elmegy egy nap, és már a végére semmihez se volt kedvem/energiám... Most már kezdek azért belerázódni kicsit a koránkelésbe is, és nem zuhanok ágyba minden nap fél 10-kor mint a múlt héten :) . Azért elég fárasztó tud lenni így egy nap, a munkát is most kezdem csak átlátni. Ami számomra negatív, hogy nem jellemző a melóhelyen, hogy munkaidő végén 5-kor letegyék az emberek a tollat. Én viszont igyekszem lelépni - persze úgy hogy a munka is be legyen fejezve -de lehet hogy egy idő után ezt nem fogják jó szemmel nézni.
Marci a múlt hét óta megint jár bölcsibe, volt két nap mikor sírt szegényke, hogy nem akar menni. De tegnap meg ma megint szívesen és mosolygósan ment. Rengeteget beszél, most már mi is írni fogjuk az aranyköpéseit :)
Ja és leszokóban van a cumiról! Nagyon egyszerű, kiharapta mind a kettőt, ezért kidobáltuk őket a kukába és mondtam, hogy nincs több, aludjon anélkül. A bölcsiben is van egy cumija, ha tönkremegy, az is ki lesz dobva, és kész. Most már ideje ennek, nagy fiú :)
Na ennyit rólunk!

Katlina! Tényleg szép ez a ruha! Mifelénk is koszorúslánynak mondják amúgy, de nálunk nem volt ilyen. Most már közel van a nagy nap, ugye?

Nóri! Ez nekem is magas amit a főnököd mond, ilyet még nem hallottam. Mért fáj az neki, hogy te gyes mellett dolgoznál.. :? Ráadásul a cég jól is járna veled a start kártya miatt.

Hajni! Mikor is jön haza a párod? Vagy már otthon van, csak lemaradtam róla :oops: Mert azt tudom, hogy valamikor mostanában volt a váltás!

Az enyém most angolra jár Peste, de csak 3 hétig és hál'Istennek minden nap haza is jön. Sőt olyan korán hazaér, hogy Marciért is tud menni a bölcsibe.

Ildi! Örülök hogy megint írsz te is! Miért is akartok elköltözni innen? Olyan klassz pedig a házatok!

Most már befejezem, igyekszem majd gyakrabban jönni!

Jó éjt!
judit_79

Jaimee!!

Köszi jól vagyunk csak azért nem írtam ma mert anyukáméknál voltunk ma!
Teljesen jol telt a napunk,anyukám vigyázott Mátéra én így eltudtam menni a fodrászhoz!
Nagyon jol esett egy kis kikapcsolodás!
A holnapi napom elég (meg az egész hetem)zsúfolt lesz!
Apa Németországba van így minden rám szakad!
Nem panaszkodok inkább!!!!!!!!

Jó éjt mindenkinek!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Judit
Ne is vidd túlzásba a melót :wink: ha 5-kor lejár a munkaidő akkor lejár, téged vár otthon egy kicsi csemete. Úgy utálom ezeket a túlórákat főleg ha rendszeresek.
Ügyes MArci is ha ilyen könnyen leszokik a cumiról! Nem is sír érte?

Melinda
Mi anno Bpesten voltunk 4D-n. 10ezer körül volt a dvd és pár kép. Nekünk jól sikerült, láttuk Timit folyton ásítozott :lol: :lol: nem bántam meg hogy rászántuk a pénzt.
GYerekorvos leszel? De jó :D lesz már itt egy szülésznőnk és lesz egy gyerekorvosunk is :wink: :lol: már csak szülész-nőgyógyász kell. :lol: :lol:

Tündi
Ha jól emlékszem volt még itt katonafeleség csak ő már régóta nem ír. Talán olvasgat.. Ágica .. vagy Kati? Ő a másikba ír. Fedd fel magad olvasó. :wink: :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Yvette: Akkor szép napotok volt ma! :D Fodrász...nekem is kellene... :?

Judit: De jó, hogy írtál! :D Örülök, hogy jól megy a meló!

Melinda: Ejnye-bejnye, tessék többet pihenni!! :wink:
Akkor most rezidens vagy?

Szilvi: Juj, dehogynem!!
:D :D

Tündi/Évi: Engem mindig meglep, ha azzal szembesülök, hogy más is olvas bennünket. :shock: :roll:

Évi: Hú, remélem, hogy elkerül benneteket a vírus...

Hajni: Jaj, nem vagy lemaradva, erről sosem írtam. Legalábbis nem a szolnoki fórumokon. Hosszú is a történet, meg unalmas is, de a lényeg az, hogy volt már olyan doki, aki azt mondta, hogy soksok petefészek gyuszim volt és ez most már állandósult, azért fáj a hasam :shock: Ez cáfolódott. És hát itt van Réka és teherbe is tudtam esni. Aztán jártam Szalay M.hez, nem talált semmit, mint ahogy Mosonyi doki sem. Legutóbb abban maradtunk a dokival, hogy szülés után ez elmúlik. Ahogy teherbe estem, télleg elmúlt, ami mutatja, hogy mégiscsak nőgyógyi eredetű....Most pedig úgy néz ki, visszajött......Azért majd ha megyek rákszűrésre, előadom megint a bánatom. Na nem sikerült rövidnek lenni. :oops:
jaimee1

Kép Szilbee, mondta apa, hogy találkoztatok a cora-ban. :lol: Csak neki elég rossz az arcmemóriája, így tekintsd magad megtisztelve, hogy megismert! :P :D
A tető már régóta csinálta a rémítgetést, csak most lett megelégelve! :roll: :twisted:

Judit, semmi extra nincs benne, hogy el akarunk költözni, csak annyi, hogy Imike szeptembertől ovis lesz, és ide valószínűleg nem veszik fel, így a szecskára íratom, oda ahova Ancsika is járt. Nekünk így kocsi nélkül elég messze van minden, pláne, ha esetleg betegek a gyerekek, na meg a bevásárlás......stb. Nem a házzal van baj, hanem szeretnék kényelmesen élni minden tekintetben, és ez így nem valósulhat meg. Na meg szegény apa, amikor hazajön a munkából eshet neki a kertnek, és akkor a kicsik látják kárát. Inkább játsszon velük, mint a füvet nyarja. Na de ez csak az én filozófiám.

Nóri, hullámoztam már, hogy kijössz hozzánk, vagy csak magamban örültem nagyon itt a gép előtt? :!: :oops:
Mikor jössz?

Képzeljétek, Imike reggel 5-kor kelt fel. Kb . 12 órát aludt.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Kép

Levente ma ment bölcsibe. Remélem nem lesz anyahiánya... bizti nem... sokat voltunk együt és már egy picit meg is unt... vagyis vágyott már más társaságra is. :wink:

Az estem pocsék volt. NagyMukk az éjszaka közepén berongyolt az ágyunkba és úgy döntött, hogy ott alszik. Rövid úton visszateleportálta apja a saját ágyába. :lol: Szerintem alvajárt!!! egy mukkja nem volt hogy vissza kell menni. Aztán 30 percen belül Dévid kelt tejcsiért.. aztán a takony elkzedte zavarni, így orrszívás, majd egy újabb visszaaltatós szopi... mire ezekkel végeztem Levente trappolt rajtam, mert már reggelt lett időközben.... :shock: :lol:

Jön hozzánk ma délelőtt a védőnő, úgyhogy rendbevágom a lakást. :(
szilbee

Szilbee, nem látszanak a vonalzóid! :?

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Mi minden reggel 5-6 között kelünk :? ,már valahogy hozzászoktam!

Melinda!
Nem megyünk az új dokibácsihoz,mert beteg gyerekt nem lehet vinni :twisted: ,ezt mondjuk így nem értem hogy mért nem :shock: !!!!!Elvégre Molnár doki nem gyerekorvos így jó lenne ha látná egy szakosodott doki is,dehát ez van!

Szilvi!
Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na most ennyire futotta,mennyaszonyi kép megigérem hogy 19.-én szerdán megyek a véglelges próbára és akkor lefényképeztetem magam!

Kép

Kép
katlina

Én is takarítok Kép , ilyenkor szokott lakásnéző bejelentkezni! Kép De tényleg! Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ja az lemaradt,még mindíg torokgyuszi a diagnózis :cry:

Kép

Kép
katlina

Katlina
Nem lehet vinni beteg gyereket a doktorbácsihoz? :shock: :shock:
Mi ez a hülyeség? VAgy csak egy tanácsadás féle?

Én fél 5 után feküdtem át Timihez egy szopira és 7-kor ébresztettem :)

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Jó reggelt!

Tejben ázva ébredtem. Szép leszek, mint Kleopátra???

Szilvi: Na, akkor jól kipihented most magad, nem panaszkodhatsz.. :wink: Szundíts majd 1 nagyot Dáviddal!

Szép napot mindenkinek!
jaimee1

Szép jó reggelt mindenkinek!

Kiderült az olvasónk,Kati74 :) :)
A bútorról rakok majd ma képet,még a polcok nincsenek beszerelve,de este 10kor mentek el a mesterek,én meg rég szunyáltam a mamánál :) Hogy a polcok mikor lesznek berakva nem tudom,lehet apa rakja majd be!De reggel mikor ment dolgozni még kómás voltam.
Képzeljétek hajnali fél4kor apa közénk tette Lucát,mert felébredt,de nem szólt semmit csak kopácsolt a lábával az ágyában,és a fejecskéja már az ágfya másik végében volt,hogy hogy került oda fogalmam sincs,valahogy oda evickélt :roll:

Linda,mi is Szolnokon voltunk 4D-sen,nekünk sikerültek a képek.Az árakról:Uh 10000ft-ebbe benne van a teljes felvétel videó kazettára :) Képek db-ja 1000ft, ha DVD-re kéred a felvételt az+3000ft,de ahoz nem kell lemezt vinni.
Mi is a praktikerben vettük a polcokat,még tavaj előtt :) Próbálj meg pihenni azért,várjuka képeket! :)
A mi 4d-sünk iylen volt,21 hetesen és 29 hetesen :) Kép Kép

A 29 hetes azért rosszabb minőségű,mert apa belerakta az irataihoz,és elmosódott egy kicsit:(

Katlina,ez nagyon rossz,hogy nincs nálatok állandó gyerekorvos :( Jobbulást továbbra is Robikának!

Szilbee,biztosan rendben lesz Leventével minden a bölcsiben :) Akkor most majd megint tudsz sűrűbben is írni :) Jó,hogy neked szól a védőnő,hogy megy,nekem nem szól,csak jön :oops:

Ildi,neked is jó takarítást,én is ahoz kezdek :)

Évi,hogy alakult a meccs?

Judit,jó hogy írtál te is!MArci ügyes,hogy már nem kell neki a cumi:) Én nagyon sokáig cumiztam,remélem Luca nem fog addig :)

Na menek,nekilátok a konyha kitakarításának!

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Mi tartjuk a kapcsolatot mail-ben meg msn-en a védőnőnkkel!! :mrgreen:

Katlina! Házhoz se jön? :( "Imádom" az ilyet!!! :evil: Miért nem lehet egy beteg gyerekkel rendesen foglalkozni??? :roll:
szilbee

Tündi: Nálunk is bejelentkezik előre a védőnő, én kértem, mondván, hogy összevisszaidőben sétálunk, nehogy hiába jöjjön. :wink:

Hű, Szilvi, ki is a védőnőd? :D
jaimee1

Tura Edina! :) Épp most ment el! Tudtatok, hogy már. 24-én van idén húsvét? :shock: Én azt hittem áprilisra jön ki... :oops:
szilbee

Hú, de jó sokat írtatok... :lol: ...tök jó!

Tegnap kimaradtunk megint Szolkatáékkal! Nagyon jó volt, 3/4 6-kor jöttünk rá, hogy eltelt az idő, mikor jött a biztonsági őr, hogy kitereljen minket. Kifogócskázták magukat a lurkók, mi meg jót dumcsiztunk. Csoda, hogy hagyta Lilcsi, de hát jót pasizott ő is, nem foglalkozott velem :lol: . Majd teszek képeket is...

Ildi! Holnap 9 körül megyek akkor, de majd hívlak! Mennék a bölcsi után is egyből, de még nekem is ennem kell előtte, nem akarok éhesen menni :lol:

Katlina! Nagyon szép a ruha!
És azt tényleg nem értem, hogy beteg gyereket nem szabad orvoshoz vinni! :shock: Egészségesen meg minek?

Ma, mikor vittem Lilcsit bölcsibe, a dadus épp egy kislánynak mérte a lázát....39 fok volt neki :evil: Hogy vihette így el az anyja???? De nagyon sírt az a szerencsétlen, pedig amúgy 1 csupavigyor, barátságos kis mini.
Meg tegnap szóltak, hogy a szülők is mossanak kezet fertőtlenítővel, mikor jönnek-mennek a bölcsibe, mert hogy fosós-hányós járvány van. :roll:

Éneklés: Nekem szent meggyőződésem, hogy Lilcsi azért hagyta abba a bőgést, mikor énekeltem neki, mert meglepődött. 100%, hogy nem a gyönyörűségtől :lol:

Erika! A múltkor itt kérdeztem, hogy ismeri-e valaki Szalay Miklóst, és te nem írtál semmit! Milyen orvosnak tartod? Csak mert hogy akupunktúrás, meg természetgyógyász is...tetszik a kombináció, hogy ötvözi a hagyományos orvoslást a modernnel. Vagy nem?
Most amúgy érzem, hogy én is fel vagyok fázva, de még semerre nem mentem a problémával :oops:

Lányok! Én sem nagyon értem épp azért a főnökömet....mert nem az a köntörfalazós fajta, de akkor meg miért tart lógva? Azt csak én gondolom, hogy a gyes védelem miatt nem akarják, hogy igényeljem, nem a főnök mondja!
Judit! Nekem nem lehet Start-kártyám! Szerintem :roll: Nem most, nem új helyre megyek oda dolgozni, mint te, én már VISSZAmegyek...nék...de már nagyon. Évi! Jól gondolom?

Huhh, most ennyi...majd később még biztosan böffen fel valami, amire válaszolni akartam, de megkívántam tőletek a takarítást :wink:

Kép Kép Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hehe de jó dolga volt Lilcsinek, hogy ringatták! :lol:

No én meg pont most engedtem vissza a bölcsibe, mikor járvány van... ááá...
:x
szilbee

Ezt csak a mi bölcsinkre mondták...szerintem..hogy van 2-3 gyerek és jobb az óvatosság. Ne izgulj, nem lesz ott semmi gond! No, meg higiénia-higiénia-higiénia...
:lol: Én meg Katát ringattam 1x, na a 2 gyereket látni kellett volna, hogy néztek :lol:

Hajni! Látom folynak az előkészületek apa elcsábítására :wink: Képet majd kérünk frizkóról, bár neked mindig nagyon pöpec a séród!

Védőnő...hozzám is mindig beesett. Különböző időpontokban, még véletlenül sem uakkor :evil:

Ebédem már megjött, de majd csinálni akarok Vargabélest is. Hamarabb akartam, csak kevés volt a cérnametélt. Ma vettem, mert most meg a túró járja a végét, muszály megcsinálni..."Muszály"....írom, mintha olyan megterhelő lenne, pláne utána megenni :roll: :lol:

Tényleg...gyed+csp még sehol nincsen...bótba pofára estem, még jó, hogy volt nálam kp. :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri: De írtam, hogy Szalay Miklóst nem ismerem. :D :D Én Mártánál voltam. ..... Vagy most már Miklósnak hívja magát??? :shock: :lol: :lol: A mai világban sosem tudhatjuk.... :? :? :lol: (vicc volt, nem akarom megbántani... :oops: )

Szilvi: igen, mert a hétvégék így néznek ki
9-népszav.
15- ünnep és Forma1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
23- Húsvét

Én a karácsonyt felejtettem el annak idején... :D :D

Edina? Ja, akkor csak minket adott le féltávnál...

Jóóóók a képek!Kata, nagyon huncut képe van a legénykédnek!!!! :D :D

Megyek játszani+gyönyörködni Rékában.... :D Ma különlegesen gyönyörű.
jaimee1

CSinálnyék videót Rékáról, de ha előveszek a kamerát, csak bámul a lencsébe mereven és semmmit, de semmit nem csinál.... :shock: Van már pár nagyon izgi videóm... :D :D
jaimee1

Hehehe.. Katát?? :lol: Azt én is megnéztem volna.... :lol:

Hogy lásd nem vagytok egyedül infantilisek... :lol:

2006-10-28 Nefag-- Szilvási Család :P

Kép
Kép
ÉÉÉÉs kibírta Ádám súlyát is! :shock: :twisted: :lol:

Erika! Ez nálunk is általános probléma, hogy videózás közben bámulja az objektívet! :twisted: Ma délelőtt is ezt csinálta, úgyogy letettem álványra a kamerát jóóó messzire és bezummoltam Dévidet! :lol:
szilbee

Erika!
Akkor
Kép
Nem akartalak letámadni, csak szimplán Szalayt írtál, és a Mártát nem is ismertem...ezt sem..mindegy, hagyjukKép

Később pedig, ha majd járni is fog tudni, és meglátja a fényképezőt, vagy kamerát, akkor pedig villámgyorsan ott terem, hogy megnézze, mit nézel :lol:

Takarítás kész, Vargáék sülnek (még kb.10 percig), és most eszek...mert megérdemlem :wink: El nem tudtam képzelni, milyen a rántott hagymakarika és a tojásos rizs, de mind2 finom!!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

... Vagy, hogy lecsukja a felnyíló vakut!!! :twisted:
szilbee

No itten van egy videjó ma reggelről... álványosan... puszidömping
szilbee

Hú, Szilvi! Ezen a videón most nagyon-nagyon hasonlít az apájára! Egyébként is, de itt nagyon :lol:
Továbbá: nagyon vagány a zöldkockás kertésznaci, és Levente, mint Jacko.. :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hú Nóri ha látnád Ádám apukáját!!! :D Kiköpött mása szerintem! 8)
szilbee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?