Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi bárány!
Én is a határán szoktam lenni,de mindig elröhögöm!
Ennek az egyednek nem kell arcüregátmosás,ugye Gyöngyi?

Kép

Kép
kory

Hol vagytok csajok?
Mindenki rosszul lett a videótól?

Kép

Kép
kory

Kory, nálunk minden reggel ez megy kicsiben... A bugyi nélküli rohangászás és a hápci is :lol:

Nem hagytok tanulni! :evil:

Bárány, van egy rossz hírem a molluscumokról. Le kell vakarni őket. A nagyokat be kell gyullasztani, utána kinyomni és kiszárítani, a kicsiket körömmel rögtön levkarni, ahogy megjelenik. Csak brutálisan lehet tőlük megszabadulni, és minél tovább vársz, annál jobban elterjed. Gondolom Ti is szeretnétek náron fürdeni. :roll:
Ezért kaptunk most egy tablettás belső kezelést és egy ecsetelőt, ami együttesen már sokaknál bevált. Jó, hogy nem a bőrgyógyásztól, hanem a gyerekgyógyásztól. :? A mellékhastásokat nem olvastam el.

Üdv!

Éva

KépKépKép
agmano

Agmano ez tényleg rossz hír!!
Tuti,hogy nem fogja megengedni(a körmét sem engedi levágni)
Szerintem neki csak orvos tudja majd kezelni!
Fürdeni tényleg nagyon szeretünk(szemölcsel is fogunk :oops: )
Vendég

Na, neeee!

Azt akarod, hogy mindenki a környezetdben így nézzen ki?! Ez vírus, Dávidot is veszélyeteted! Ez felelőtlenség!

Amúgy Kory, sógórnőm hamar feladta a szopit, tudtommal már nem is feji magát. :( A baba 3050 g és kb 54 cm volt a hétvégén. Nagyon vékonyak a combijai, de tokája már van. Ja és taknyos már 2 hete. Jó lenne most az anyatej, de nem mindeki olyan kitartó, mint Te.

Éva

KépKépKép
agmano

Itthon még senki nem kapta el,lehet,hogy a miénk más tipusu (a kicsivel nem fog együtt fürdeni természetesen)
Vendég

De ha ilyen veszélyes akkor akár rám is veszélyes terhesen??
Azért ezalatt az idő alatt csak hozzányúltam,sőt a barihimlőjét hintőporoztamstb...
Vendég

Na jó így is tele vagyok parákkal ne tegyél új bogarat a fülembe mrt ,még a végén elszigetelem magam csóri gyerektől!
Tegnap elég sokkot kaptam amúgy is amikor a patikában egy csaj közölte,hogy a 20 hetes terhessége akkor ment el amikor a lánya abárányhimlős volt és a dokik nem zárták ki az összefüggést....most meg a szemölcs téma :(
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk tegnap este,de péntek du. megyünk is vissza sióra. :shock:

Annyi meló összejött,hogy győzőm magam utolérni. Már van olyan este,hogy gyomor ideggel fekszem. Az meg nem jó,de majd csak túlleszünk ezen az időszakon is (költözés előtti teszvesz,ablak csere utáni rendrakás festés stb.).
Na mind1. :)

Szépek a képek Éva. Kár,hogy már nem szopis a baba. :( Miért adta fel ilyen hamar?.

Bárány Boldog Névnapot utólag. :) Ne parázz annyit! Ez parancs :wink:

Huu fütyi téma.Hát nálunk is érdekes ez a dolog. Beninek itt a gyerek doki azt mondta,hogy fel kell húzni 1,5éves koráig,teljesen,na ő megrángatta,tök ideg lettem,mert akkor már csinálta volna meg rendesen,de nem ugyan úgy maradt mint volt,fitymáig feljön és setovább.Azóta nem enged hozzányúlni. A másik doki akinél előtte volt,azt mondta 5 éves koráig nem kell csak huzogassuk szép lassan.Szerinte. Már vagy 4szer megkérdeztem,mert nem hagy nyugodni,hogy csak addig jön fel. :shock: Csak fürdéskor huzogatja,de akkor sem jön feljebb. :( Tökre félek,hogy mi lesz belőle. 1 év alatt,hogyan jönne fel teljesen,ha eddgi nem jött?
Dominak már most annyira feljön, mint Beninek. oké tudom mid különbözik ,de akkor is.

Amúgy Domi éjszakái is borzasztóak több foga jön egyszerre és nagyon fáj neki. Kenegetem ezerrel. 4szer kel éjszaka enni. Ettől is nagyon kivagyok,de majd csak kibújik mind.

Kory ti ,hogyáltok kaja ügyileg?

Annyira fúj a szél,és tök hideg van. :cry:
varga tünde

Tündi köszi szépen!
De irigyellek siófok miatt!!! :oops:
Vendég

:)
varga tünde

Hali

Évi.teszek akkor képeket a transformersről.
ez kb 2-3e ft volt,mikor vettem.elég nagy méretű is.az átalakítása sem olyan vészes :)
a másik meg egy dínós mint látod
Kép Kép Kép már átalakítani nem volt energym

KépKép
KépKép
cleo27

:D :D
Vendég

Egy kis olvasmány:

Volt egy nagyon érdekes beszélgetés múlt péntek reggel a
Tv-ben, Dr. Csáky István professzorral (Állatorvostudományi Egyetem)
beszélgetett Pataki Enikő a SZÓJA
szerepéről.

Ugyanis több mint egy éve már Angliában felfigyeltek arra, hogy
nemcsak a felnőtt sportolók, de 13-14 éves gyerekek közül is
évente 3- 4-en halnak meg sportpályán szívelégtelenségben. Mivel a
szívelégtelenség okát a boncolásnál nem találtak, elkezdték
vizsgálni, mi lehet közös az áldozatokban.

Egyetlen ilyen volt:: az étrendjükben a Szója!

Arányos mennyiségű SZÓJA -- nem mellékesen - 4-5-ször annyi női
nemi hormont (vagy azzal azonos hatású alkaloidot)
tartalmaz, mint egy db antibébi tabletta. Ez férfiakra nezve még
veszélyesebb, mint a nőkre!
Ezek után amerikai kutatók elvégeztek egy tesztsorozatot 30-30
egérrel. (30 minta és 30 kontrollállat) A 30 kísérleti egér
-- melyeket SZÓJÁVAL etettek - MINDEGYIKE elpusztult szívelégtelenségben.
A kontroll csoport, amely normál kaját kapott, semmilyen
problémát nem mutatott.

A prof összerakta az információkat, s javasolja, vizsgálják a
sportolókat étrendjük vonatkozásában is.

S a végén, csak mint érdekességet megemlítette, hogy az
allergiás megbetegedések óriási méretűre növekedésének kezdete
szignifikánsan egybeesik a SZÓJA-fogyasztás általánossá
válásával.

Múltkor körbement egy nagyon jó cikk a margarinról, mint
mesterséges élelmiszerről (kőolajszármazék).

Itt ez a szója, mely szintén az élelmiszeripar "találmánya".

Miből lehet olcsón, nagy tömegben "élelmiszert" előállítani? Hát
kőolajból, gombamód szaporodó szójababból... Főleg, ha még
génkezelik is, az már abszolút katasztrófa.
A Greenpeace --esek épp ma ragasztottak tele egy áruházban egy
csomó konzervet figyelmeztető cetlikkel, hogy a termék génkezelt
szóját tartalmaz.

Persze kiverték őket onnan és az érintett gyártó mindent tagad .
Nahát! Miért nem csodálkozom én ezen....
Szóval ne egyetek szóját, haszáljatok margarin helyett vajat!
Más!

Egy pohár Colát szeretnél, vagy inkább egy pohár tiszta
vizet?

A vízről:_

Az emberek 55-65%-a krónikusan vízhiányos.

Az emberek 37%-ánál a szomjúságérzet annyira gyenge, hogy
gyakran összetévesztik az éhségérzettel, ezért akkor is esznek,
amikor csak egy pohár vizet kellene inniuk - sokan ezért híznak el.

A Washingtoni Egyetem felmérése szerint egy pohár víz
maradandóan csökkentette a diétázók 100%-ának éhségérzetét.

A nappali fáradtság elsőszámú okozója a vízhiány.

Folyamatban lévő tanulmányok kimutatják, hogy a hát- és
izületi fájdalmakban szenvedő k 80%-ánál naponta 8-10 pohár víz
csökkenti a fájdalmakat .

Már 2% folyadékvesztés megzavarhatja a rövidtávú
emlékezetet,nehézségeket okozhat az alapműveletek
elvégzésénél, és összpontosítási zavarokat egy képernyő vagy egy
kinyomtatott oldal felfogásánál.

Naponta 5 pohár víz elfogyasztása 45%-kal csökkenti a
vastagbélrák veszélyét, a mellrákét 79%-kal és 50%-kal kevesebb a rizikó a
hólyagrákra.

Tényleg annyi vizet iszol, mint amennyi szükséges lenne?

Általában 8-10 pohár víz minden nap elengedhetetlen.

* *

A Coláról:

Vizsgáljuk meg a Coca-Cola-t:

Az USA több államában a rendőrség baleseti helyszínelői 2
gallon
(kb. 7 liter) Cola-t visznek magukkal, hogy a baleseteknél az
úttestre folyt vért azzal távolítsák el.

Ha egy steak-et egy tálba tesznek és Cola-val leöntik,
két nap alatt feloldódik.

A WC-kagyló tisztítása: önts bele egy dobozos Cola-t a
kagylóba éshagyd ezt az igazi(?) csodaszert(?) egy óráig hatni, utána
öblítsd le. A kagyló maradéktalanul tiszta lesz.

Rozsdafoltok eltávolítása egy krómozott felületről:
dörzsöld be a felületet egy Cola-ba áztatott alumíniumfóliával.

Az autóakkumulátor pólusairól könnyedén eltávolíthatod a
korróziót,ha egy doboz Cola-t ráöntesz. Figyeld, ahogy pezseg.

Egy berozsdásodott csavart könnyen meglazíthatsz, ha egy pár
percig egy Cola-ba áztatott rongyot teszel rá.

Ha kenőanyagokat akarsz eltávolítani egy szövetből, önts
bele a mosógépbe a mosószer mellé egy doboz Cola-t, és futtasd le a
programot.
Eltávolítja a szélvédő szennyeződéseit is.

*Hasznos információ:*_

A Cola aktív hatóanyaga a foszforsav, melynek pH értéke 2,8.

Egy vasszöget négy nap alatt old fel. A foszforsav kioldja a
csontokban lévő kalciumot és hozzájárul a csontritkulás
kialakulásához.

A Coca-Cola szirupot koncentrált formában szállító
tartálykocsikat különösen korrodáló, veszélyes anyagokat jelző táblával
kell

ellátni.

A Cola-t már 20 éve használják a teherautók motorterének
tisztítására!

Szóval, mit szeretnél inkább, egy pohár tiszta vizet, vagy egy Cola-t?

Küldd tovább, hogy egészségesek legyenek Mindazok, Akik
fontosak számodra!!!!! _
varga tünde

Köszi Tündi a tájékoztatót!
A csokiról nem tudnál valami elrettentőt írni,mert én meg
csokifüggő vagyok!!!!!!!!!

Gyöngyi!
Hol vagy?
Gyere már!!!!!!!!!

Kép

Kép
kory

Sziasztok!

Andi, köszi a transzformert. Asszem valami kerekes lesz belőle. Sziszi füle? Tündi, ezt már hallottam, szerencsére nem eszünk szóját, a kóla meg csak nekem csúszik.
Alig bírom leírni a betűket, minden szóban hibázok, mert kész a szakdolim, 37 oldal!!!!!!!!!!!
Martin is elkezdett ma fosni, úgyhogy holnap nem megyek sehová délelőtt. Pedig a nyuszit le akartam rendezni.
Sírás van

Éva

KépKépKép
agmano

Kory.Te is???????én is csokifüggő vagyok :twisted: .Annyira gááááázzzz.vagyis...annyira nem lenne baj,hogy eszem..csak ugye a kilók :evil: .

tündi.hát ez biztató.mondjuk szóját mi sem eszünk.igaz...valójában sok mindent azzal dúsítanak.rejtett méreg lenne?!:?
a colat viszont...szeretem.

Évi.jobbulást nektek.fülről holnap nyilatkozom...11kor megyünk.szerdán is voltunk,de a bal még erezett volt.de mivel 1,5nap lázas volt-így kellett még egy kontroll.
A válzotatosság kedvéért Zsoltinak is 38volt már ma du.igaz azt mondta a f-o-gégész,hogy Sziszinek vmi vírusa van...szerintem benyelte Zsolti is.

Hogy jobb legyen a helyzetünk Sziszit még kardiológiára is beutalta a dokinő-mert hallott egy pici szívzörejt :shock: :shock: :shock: :shock: .remélem csak a láz miatt.....
ááááááááááááá..már csak ez kellett

Amúgy...diszta depis vagyok.... :roll: :cry:

Bárány.veled mizu? Baripöttyök elmúltak?

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!
Elmúlt a bárányhimlő,de őszinte legyek már napok óta nem is néztem és mivel csak a póló alatti részen volt így fogalmam sincs most milyen(a helye).
Ovodában rota vírus miatt dőlnek sorra a gyerekek...ígyhát kényszerpihenőzünk!!3hétig tuti nem viszem!Elég bajom van ,még az hiányzik,hogy azt is elkapjam!!NEM!!
Csak azt nem tudom honnan lesz igazolása :?
Vendég

SZIASZTOK!

Na már mennem is kell, mert Norbi kakil, remélem már nem folyósat...
Sulinak vége, már csak a vizsgák vannak.

Pussz!
Boldog nőnapot, én el is felejtettem, de férjem elvisz minket sütizni, ez ám a meglepi.

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok.

Kinek hogy telik a hétvége?
Évi.jó sütizést :)

Szerintetek ez mitől van? : Zsoltinak 3napja a hője nappal normális-37,4között.estére felmegy 38-ra-majd fél óra múlva újra max 37,3 ???!!! na..ilyen még nem volt.semmije nem fáj,jókedjű,eszik-iszik.
tipp?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo sajnos erre nincs tippem!
Nem is köhög,nem is taknyos???
Vendég

Bárány.

semm!!! Torkát néztem...nagy pirosság nincs,nem fáj neki.
lehet valami viri....
Te jól vagy?
kövi doki mikor lesz?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

A szomszédunk gyerekeinek volt már lázvírusa!
Nem tudtam,hogy ilyen létezik de ezek szerint létezik!!!
Lehet,hogy az,és akkor 3 nap és elmúlik!

Én vagyogatok!Kicsit ez fáj kicsit az kicsit gyenge vagyok,kicsit szívritmuszavaromvan,kicsit keményedek...mindíg szenvedek valamin..és nagy a hasam...
Vendég

Doki(ha nem megyek addig valamiért),26.-a
Vendég

Az szerencsés szám!!! :) :)
akkor van a szülinapon,+Zsolti is 26-án született -igaz aug-ban :lol:

A nagy poci az nagyon jó :).a kicsi keményedés+kicsi szívritmuszavar is belefér :wink:
gyerkőcök jól vannak?

KépKép
KépKép
cleo27

Köszönöm kérdésed jól vannak...le is kopogom gyorsan mert az oviban suliban sorra dőlnek ki a gyerekek!!
Vendég

http://freevlog.hu/video/11624.html
Maja eszik...... Étvágytalan babáknak ajánlom... ez biztos hatás...
Vendég

Ezaz amit az enyémek soha nem csináltak! :lol:
Lehet,hogy nem hiszitek,de soha nem nyitották ki a szájukat a kanál láttán,lehetett abba bármi :twisted:
Összeszorították az inyüket én meg speciális mozdulattal szétfeszítettem,közben játékot mutogattam nekik,hogy amig azt figyelik véletlenül lecsorogjon valami a torkukon...

De bele lehet törődni,igaz Kory :D
Sőt a saját megnyugtatásomra fölálítottam egy olyan(valszeg nem létező) teóriát,hogy túl értelmesek ahoz ,hogy ez az eggyügyű cselekedet(evés) lekösse őket!!!

És évek alatt elfogadtam... :? :?
Vendég

bárány!
Majám nagyon élelmes de ez látszik is :wink:
Vendég

SZIASZTOK!

Maja aztán termelt! Még Norbi sem evett ilyen tempóban, pedig nagy ő evő.

Éva

KépKépKép
agmano

Szilvinek elmúltak a szemölcsei!
4 maradt egy nagy egy közepes 2 pici!
Lehet,hogy barihimlőhöz van köze??? :shock:
Mármint a hintőporhoz??Leszáritotta azt is??
Gyöngyi?ez lehet?
Vendég

agmano :shock: :lol: :lol: :lol: pedig egy honappal ezelőtti 5 hos rajta.. akkor kezdtem el kiegésziteni az étrendet... :wink:

Bárányhimlő :roll: remélem mi egy jo darabig nem kapjuk meg :lol:
én meg védve vagyok :wink:
Vendég

Nem hiszem,hogy megkapnátok amíg nem jár közösségbe!
Persze előfordulhat...de inkább majd az oviba!
Egyébként itt mindenki azon csodálkozik,hogy milyen gyenge lefolyású...nem csak nekünk volt ilyen ezek szerint
Vendég

Hali.

Hát Nyuff...nem semmi a video.:) nagyon édi Maja.öröm volt nézni...tényleg.még Zsoltit is idehívtam,hogy nézze meg :lol: .mi volt a reakciója??????? "anya...hozzál enni" :lol: :lol: :lol: .Szóval Kory,Bárány...tessék megmutizni a gyerekeknek.

Bárány. a helyi topikonban is-a 3hós kisbaba megúszta pár pöttyel a barit :D .bizti most light-barijárvány volt....szerencsére.

Tündi,Gyöngyi,Kory hogy telt a hétvége?gyerekek jól vannak?

jócccakát.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

sziasztok!
Cori:itt is sokan mondták az oviból,hogy tényleg light lett a barihimlő...remélem azért életre szóló védettséget ad!!

Dávi az a 3 hónapos baba???Akiről beszélsz??mert ő oltott,nem?
vagy csak az anyukája meg a tesója?
Vendég

Gyöngyi nagyon elé vagy tűnve :shock:
Vendég

elé=el :D
Vendég

Andi örülök :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Bárány, de jó, hogy megúsztátok a szemölcsöket is.
Mi kaptunk egy erős ecsetelőt, mindne este kenem és szegénykémnek csurognak a könnyei, annyira csípi, de már első használat után elkezdtek begyulladni a bibik. Már az összes piros es száradozik, persze vannak újabbak is, de nagyon sajnálnék nekiesni és lekaparni, így is elég ez a gyötrés. Ahhoz képes minden este hősiesen áll a dologhoz.
Ma Martin is elkezdte a fosit, pedig csak csütörtökön volt egy kicsit, azóta semmi. Remélem Norbi pedig befejezte a tegnapi nappal. Szerintem újból elkapták egymástól.

Andi, kistesó lesz, nem lesz? Megvettem a transzformereket, de egy kisebbet és egyszerűbbet, mert csak 1000 Ft-os kínai volt, és volt egy féle Hot-wells, ami autó és gurítás közben alakul át robottá. A 8000 Ft-ost pedig túl jónak találtam 2 ilyen rosszcsontnak összetörni. Kíváncsi vagyok milyen lesz és meddig fog magától átalakulni :? .

Szép napot!

Éva

KépKépKép
agmano

Agmano:azért azt a 4et le fogom szedetni!!
Majd ha már nem fekszem!!
De kezelni nem fogom a te esetedből tanulván...
Meg nem is engedné... :?
Vendég

Bárány, szerintem kisebb tortúra otthon bekenni, mint kés alá küldeni. Ott is fájdalomcsillapító inekcióval kezdik.

Megyek, mert Martin már hányt is.

KépKépKép
agmano

Én inkább azt választom,Szilveszter nem fél a szuritól..
A vérvételt is simán tűri szó nélkül :wink:
Viszont itthon meghülyül még a körmét sem engedi vágatni...
Tehát ha a bőrgyogyi ad válsztási lehetőséget akkor én a radikálisabb de biztosabb megoldást választm!!
Te már isten tudja mióta szenvedsz vele hiába??
Vendég

Tény, hogy eddig 1 hónap ráment az Egiferonra hasztalan, de még csak most csütörtökön kezdtük a hatásos ecsetelést. Sztem 1-2 hét és kezdenek gyógyulni.
A kanalazás után is 1-2 hó múlva az újonnan előjövőket újból el kell tűntetni. Ezt majd én leecsetelem és kész. Most már megvan a hatásos szer.
Azt is hallottam, hogy néhány dokinál fájdalmas a beavatkozás és nem gyógyul heg nélkül.
Nekünk ez így egyszerűbb, és kicsit tanulja meg elviselni a fájdalmat, az élet nem habostorta. Persze nagyon sajnálom, mert nem tehet róla.
Ez van.

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Megvagyunk. :) Megjöttünk. :) 7vége? végig takarítás meg a szokásos rendezkedés. Már alig várom,hogy készlegyünk a fiúk szobájával és festhessük költözhessünk oda. Utánna foly.köv a mi szobánk előszoba meg minden. Elkezdtem a hozzátáplálást,mert a sok melótól kevesebb a tejem,és többet is igényel Domi. Bár nem eszik sokat,mint Maja :lol: :lol: ,de azért haladunk. Meg harapunk is rendesen :) az 5 foggal :) most jön a 6-7-8 dik. Pár nap és kint lesznek. Remélem utánna lesz egy kis fogszünet. 8)

Huu jól megszenvedtek ezzel a szemölcsökkel. :(

Elfelejtettem voltunk méreckedni a múlt7en 8300gr és 79cm.ek vagyunk. Növünk-növünk. :)

Csokinyuff: Maja nagyon szépen ül :) mennyi idős az ülcsis videón? nekünk is olyan etetőszékünk van,csak még nem raktuk össze,de lehet most 7végén összerakatom apával,mert akkor leszünk megint sión, az meg már ott várakozik a gazdájára. :) ott az evősön tudott már rendesen ülni? nem akarom addig erőltetni Dominak a dolgot,de ő erősködik az üléssel. :lol:
varga tünde

Tünde öt hós volt a székben szépen ült de különben még kelj fel jancsizott....
Vendég

Agmano:ki így ki úgy..én úgy fogom ahogy a doki mondja :lol: Ha ő a krémeket látja jobbnak akkor úgy is azt fogom tenni..
De ha lehet szedje le!!!És ennyi fájdalmat bírjon ki egy leendő férfi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tündi:jó súlyban vagytok!!nem semmi :shock:
Vendég

Amúgy nekem is van leszedetni való egy csomó a nyakamon évek óta !!!
NEM FERTŐZŐ!!!fibróma...majd elöbb kitapasztalom magamon hogy mennyire jáj :?
Vendég

Bárány, néztem tegnap a népszavazás utáni nyilatkozatokat, Szindiből még oktatási miniszter is lehet!!!! Raccsol és pösze, ráadásul nyelvtani hibákat ejt. Szindi csúcs hozzá képest, nem?
:lol: :lol:

Tündi, nálunk foggal meg kilóban is 1 évesen volt hasonló a helyzet. Nem hogy fél évesen kezdenétek fogzani, fél éves korára kint lesz a 8 fog! Nem vacakol Domi!

Na dolgozom, mert le kéne adnom egy költségvetést....

Éva

KépKépKép
agmano

Bárány.majdnem cori-én írtam :lol: :lol: :lol:

Amúgy-igen Dávidról írtam,az anyukája oltatta be magát.

Tündi.jó kis súlyban van Domi.És hogy ízlenek neki az első falatok?miket kapott már?van "kedvenc"
Bencének is bizti tetszeni fog az új kis birodalma :)

Évi.remélem elmúlik a poci-baj a fiúknál.
Én is kivi vagyok mit szólnak a fiúk,de szerintem lesz öröm,ha megkapják a transformerseket.

Á...kistesó....nem..nem...így is kivagyok :cry: .már múlthéten is tiszta depi voltam,de ez a hét sem lesz jobb.
Pénteken ugye a dokinő teljesen rendben látta Sziszi fülét-de szombat reggel már emlegette,hogy fáj újra..aztán hétvégén ha rákérdeztünk...hol fájt...hol nem.Ma reggel megint mondta...na bemérgesedtem már erre a ....ar helyzetre-visszavittem a fülészetre.hát tényleg nincs rendben neki-erősen erezett az egyik :? -voltunk arcüreg rtg-en ott már látszott az arcüregben az egyik oldalt gyulladás-így kapott antibigyot.és megint itthon lesz a héten :evil: Amúgy az a szerencse,hogy egyáltalán nem látszik rajta semmi,nem "beteg",nem fáj semmi.kis virgonc +minden :)
Hát ez a mi formánk...... :evil:

Megvettem a Lympho...cseppeket.már kapja.

Ma a kövi infot mondta ez a dokinő is:nem szabad a garatmandit kivenni 6-10éves kor előtt,mert sok gyerek ezért lesz asztmás :shock: :shock: :roll:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Évi.és nálatok babaprojekt?

gyöngyi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hol vagy?

andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet: