Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

IGENIGENIGEN!!! Minden babának boldog hófordulót!!

Jön ma valaki tanácsadásra? Mi megyünk oltásra.. :( Szegény Manókám megint nem fogja tudni, hogy mi a bűne :roll:

Még benézek, de ha nem egyéb, utána jövök ;)

Ja, és tényleg jó lenne, ha lenne élet :lol: :lol:

Kép
Kép
encu

Heheee .... dejóóó :D

Kép
Kép
encu

sziaszok

hát ilyen hétvégét még az elenségemnek se kivánom . szo szerint végig szenvettem a hétvégét fostam egész 3nap ma már talén job lesz már nagyon meg voltam ilyedve . mert semmi se maradt meg bennem se vz se tea még akaja se mint ha pisilnék 20 percenké jártam még északa is . ma vot az elsö szaka ami nyugisabb volt . most áltam a mérlegre 72 kg ra mentem vissza a 75 röl hát anyira nem örülök neki . szoval teljesen ki vagyok :cry:
anha

Sziasztok!!!!

Zsuzsa, jobbulást neked!!!!! Nem semmi vírust kaptál el :shock:

Minden babának boldog hófordulót!!!!!!!!

Nekünk sem volt igazán jó hétvégénk. :( Képzeljétek a vihar kitépte a kapunkat a helyéről, egész szombat du azt szerelték párom, meg apám...Most már jó!!! Aztán tegnap du kellett elmennie kedves férjecskémnek csapatépítésre, és csak majd holnap este jön haza :( Én meg reggel vittem a két gyereket az esőben....
Viszont ma éjjel új ágyon aludtam, igaz csak egyedül, vagyis hajnali kettőtől Szilárddal :wink:
És a dédink rossz gyógyszert kapott a torkára, szegény tök rosszul lett tőle a hétvégén, még most is tök gyenge, majdnem kórházba küldték...

Móni, pénteken mi is kisétáltunk a tóhoz, nagyon élvezte Szilárd, alig bírtam hazaindítani, mert már szétfagytam...Köszi a tippet
:D

Holnap nyílt nap lesz az oviban, be lehet menni a foglalkozásra, holnap tesióra lesz, be is megyek, addig Vince anyuval lesz.
Majd még jövök...

Kép

Kép
sbarbi

momcsi-köszönöm szépen!!!!

Niki-boldog mini születésnapot a kis drágádnak!!!! :wink:

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Boldog hofurdulot mindenkinek .
anha

Sziasztok!

Hááát, nem kaptunk szurit, mert Karcsika kicsit meg van fázva, majd jövőhéten.
A súlya 6800 gramm. De most is éppen hasizmozik... :shock: :lol:
Viszont kinőttük a 3as pelust, most térünk át a 4esre... :D

Merre vagytok???

Barbi, láttam, hogy csinálják nálatok a kaput de hogy a szél szedte szét....arra nem gondoltam... :shock:

Zsuzsa! Jobbulást!!!!!!!! ++++++++

Kép
Kép
encu

Encu, akkor jobbulást Karcsikának! Szépen hízik :D Merre voltatok abban a szörnyű időben szombaton :roll: Egy férfi csöngetett be hozzánk, hogy a kapunk az úton hever...még jó, hogy nem járt pont arra senki.

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Tesóka!

Karcsikának jobbulást!
4-es pelus, ejha, szépen nődögél ő is :D

Barbi!

Nagyon szívesen, voltak hattyúk? :D Kár hogy nincs ott játszó :? Nyáron jót lehetne ott játszózni, jó huzatos :roll: :D

Nem semmi hogy kitépte a kaputokat a szél :shock: Nálunk is átrendezte a teraszt :twisted:

Mi pont pesten voltunk, és az ablakból néztük ahogy kicsavarodnak a fák és ráesne az alattuk parkolo autókra. :shock: Hazafele meg láttuk, szépen pusztított a dög :( Tegnap voltunk a szigeti auchanban és nyilt mellette a bauhaus, na azt jól megtépázta a szél :shock: :shock:

Zsuzsa!

:shock: , jobbulást!

Igyál sok ásványvizet meg egyél vitamint, hogy pótold az elveszett dolgokat :wink: :roll:

Süt a nap :D :D megyünk sétálni, triciklivel :roll: :lol: Kegyetlen, csörög, csattog, zenél, vinnyog, dudál, robothangon beszél és villog :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: Nem bírtam ki Ricsinapig, és odaadtuk neki 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Sziasztok!

Köszönjük szépen!!! :D
Megint eltelt egy hónap, hihetetlen! :shock:

Encu!
Hogy érzed magad? Elmúlt a tegnapi rosszulét???

Timci!
Boldog Hófordulót nektek is!!!!!!!!!!!!!! :D :lol:

Zsuzsa!
Jobbulást!!!

Barbi!
Azért nem semmi, hogy a kaput kitépte a szél! :?

Mi pont akkor mentünk Pestre, de mi ahogy kiértünk Battáról, meg is álltunk a kúton, mert annyira elkezdett esni az eső, és fújt a szél, hogy semmit nem láttunk. De 10 perc után el is múlt. Érdekes, hogy ilyen rövid idő alatt , mennyi kárt tud okozni egy vihar! :cry:

Encu!
Már 4-es pelus??? Mi is azt hordunk! :wink: :D
Szép súlyban van Karcsika!!!!!!!!! :D
Jobbulást Karcsikának!!!!!!

Móni!
Ami a vonalzónál van kép Ricsikéről, azt rakd már fel nagyba légyszi! Ez új kép nem? :lol:
Képzeld helyre jött a cicim, most meg a másik fáj. :?
Este már adok neki pótlásként elválasztó tápit, mert nagyon elkezdett apadni a tejem. Ha viszont nem lesz már, akkor egy éves koráig reggel és este azért még adok neki tápit. :roll:

Gabó!
Merre vagy????????????? :roll:

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Köszönjük szépen!!! :D
Megint eltelt egy hónap, hihetetlen! :shock:

Encu!
Hogy érzed magad? Elmúlt a tegnapi rosszulét???

Timci!
Boldog Hófordulót nektek is!!!!!!!!!!!!!! :D :lol:

Zsuzsa!
Jobbulást!!!

Barbi!
Azért nem semmi, hogy a kaput kitépte a szél! :?

Mi pont akkor mentünk Pestre, de mi ahogy kiértünk Battáról, meg is álltunk a kúton, mert annyira elkezdett esni az eső, és fújt a szél, hogy semmit nem láttunk. De 10 perc után el is múlt. Érdekes, hogy ilyen rövid idő alatt , mennyi kárt tud okozni egy vihar! :cry:

Encu!
Már 4-es pelus??? Mi is azt hordunk! :wink: :D
Szép súlyban van Karcsika!!!!!!!!! :D
Jobbulást Karcsikának!!!!!!

Móni!
Ami a vonalzónál van kép Ricsikéről, azt rakd már fel nagyba légyszi! Ez új kép nem? :lol:
Képzeld helyre jött a cicim, most meg a másik fáj. :?
Este már adok neki pótlásként elválasztó tápit, mert nagyon elkezdett apadni a tejem. Ha viszont nem lesz már, akkor egy éves koráig reggel és este azért még adok neki tápit. :roll:

Gabó!
Merre vagy????????????? :roll:

Kép
niki+baba

Basszus, találtam egy tök jó állást itt battán, és lenne is esélyem szerintem :evil: :evil: :evil: :evil:

Niki!

Irigyellek, hogy apad a tejcsid :oops: :oops: :oops: Nekem egyre több van :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :oops:

Adjál nyugodtan tápit Nonónak, ha igényli :wink: Úgy tudom, hogy egy éves korig vagy anyatej vagy tápi még kell a babáknak és utána lehet bevezetni a tehéntejet, úgyhogy én is ezt csináltam volna anno :wink:

Mindjárt megkeresem a képet, de nem nagy szám, lekicsinyítve jó :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Kép

1 hónapja készült :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, rosszul voltál :shock: jobbulást ha még nem vagy ok! :wink:

Gabó!

Tényleg eltűntél.... :roll:

Szisz, Csilla?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni!
Én meg téged irigyellek!!!!!!! :roll:

Szerintem nagyon jóóóóóóó ez a kép!
Nekem nagyon tetszik! Nagyon kis helyes pasi! :wink:

Lányok!
Nem érdekel esetleg valakit, Dobogómajori üdülési jog?
Akár erre az évre is, de akár a teljes jog!

Kép
niki+baba

Moni

És mért nem probálod meg
????????????
anha

Niki, akkor irigy-irigy egymásra :lol:
Üdülési jog köszi, de nem érdekel. Volt nekünk is egy siófokon, alig bírtunk megszabadulni tőle :(

Zsuzsa!

A Ricsi miatt :wink:
Két éves koráig mindenképp itthon leszek vele, utána meglátjuk :roll: Ha nem lesz kistesó, akkor valószínű, felmondok a munkahelyemen és gyes mellett elmegyek 4 órát dolizni óvodás koráig. Aztán csak találok a környéken melót... A régi mh.em pesti, reggel 6-kor mennék és 6 körül érnék haza a melóból délután :evil:
Ha összejön a kistesó, amiben reménykedem, akkor maradok itthon :P

Az a bosszantó, hogy amióta itthon vagyok, azóta sorra jelennek meg a jobbnál jobb ajánlatok amelyekre én is pályázhatnék, bezzeg míg dolgoztam egy sem volt battan :( Hát tipikus...

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Lemaradt :oops:

Niki, köszi szépen, a Ricsi nevében is :wink: :D

Még akartam valamit és elfelejtettem...na :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!!

Igen, köszi, Niki, jobban vagyok ;) Jó az idő is...csak nem tudom, hogy merjek-e menni sétálni Karcsikával most, hogy meg van fázva... :roll:

Tesóka, télleg jó az a kép!!! Mi lenne a munka? De persze nem fogod megpályázni, mert mi lenne addig a Ricsivel?

Nagyon alacsony ma a vérnyomásom, olyan vagyok, mint egy alvajáró... :lol:

Merre vannak a hiányzók????

Kép
Kép
encu

Tesóka, mit értetek azon, hogy meg van fázva? :roll:
Ha tiszta takony, akkor szerintem a szél nem tesz neki jót de a nap igen, úgyhogy ha van nálatok szélvédett napos rész akkor kivinném oda. :wink:

Irodai munka a pannonián :wink: irodai asszisztens

Vigyáznál a Ricsire??? :wink:

Persze nem komolyan!!!! :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ez a gyerek még mindig alszik!!! :shock: :shock:

Ja, megint lemaradt :oops: :lol: Tesóka, neked is köszi :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

hú, döglődik a babanet, egyre lassúbb nekem :(

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!
Igen, csak taknyos, popóban mértem neki tegnapelőtt este, akkor 37,6 volt, ma ugyanott mérve 36.8, tehát már hőemelkedés sincs...

Nem fúj a szél, asszem megyünk egy kört... :D
Vigyáznék a Ricsire, ha előrláthatólag nem zakkannék meg a 2 gyerektől ;)

Kép
Kép
encu

Merre vagytok?????

Karcsika elkezdett köhögni... álmába köhécsel, de nem zavarja... :shock: De úgy sajnálom... kapott Calcimuscot, remélem segíteni fog..

De tényleg! Hol vagytok?

Kép
Kép
encu

Jobbulást Karcsikának!!!

Megyek fürödni, elaludt a Ricsi :P

Voltatok sétálni?
Bennünket megmosolyogtak :roll: :lol: :lol: a Ricsi ráfeküdt az egyik gombra és megállás nélkül vinnyogott a tricikli 8) :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Először is boldog hófordulót minden babócának!!! Nagyon durva, hogy rohannak a hónapok!!! :shock:

Háát nem nagyon volt időm mostanában, Marci kb. fél órákat hajlandó aludni, és nyűgi is volt. Amig alszik próbálom rendbeszedni a lakást... :?

Ja, múlt héten csütörtökön itt volt a védőnő, már megint beszólt... no comment!! :?

Zsuzsa
Jobbulást!!! Gyógyulgass!

Encu
Jobbulást a pici fiadnak!!!
Ortopédián voltatok???
Hú, nem semmik vagytok a 4-es pelussal! Mi most kezdtük a 3-ast :lol:

Móni
Olyan édes Ricsike a képen, nagyon helyes kispasi!
Jó lehetett a séta, ezekszerint nagyon tetszik neki a tricikli :wink:

Barbi
Majd mesélj, milyen volt a nyíltnap az oviban!
Vince hogy áll a forgással??

Niki
Fogacskával hogy álltok?

Timci, Gabó, Csilla
Hogy vagytok????

Olyan rossz, hogy ilyen bénaaa idő van :( Pfúúúúj

szisszka

Sziasztok!

Tökjó éjszakánk volt :) Olyan fél10től aludtunk 5ig :)
Szerintem egy jó adag megfázást kialudt magából a kicsi, igaz, ma reggel már 2x is kiszívtam az orrát, és eléggé tele volt... :shock: ;) De a kedve nagyon jó!! :)
Viszont én mikor 5kor keltem, szmorúan tapasztaltam, hogy nagyon fáj a torkom, és még most is fájdogál...remélem csak a fagyi, és nem kezdődő valami...

Igen, Szisz, kár, hogy ma nincs olyan szép idő, mint tegnap... :roll:
Mi ma megyünk ortopédiára, egész pontosan 16:15-re... (úgy emlékeztem, hogy előbb... :roll: )

Tesóka, nincs triciklis képed? :):):):):):)

Niki! Hogy áll a fogacska? ÉS mi volt tegnap??? Találtatok valami jót? Mentem sétálni, tökre reméltem hogy belétek botlok ;)

Gabó! Merre vagy?

Meg úgy mindenki!!!! Hahóóóóóóó!!! :D:D:D

Kép
Kép
encu

Merre vagytok????????????????? :shock:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!
Itthon vagyunk, csak hazautaztunk 4napra és megállásnélkül mentünk!
Nemtudom miért (talán az idő), de Flóra szinte kibírhatatlanul hisztis volt aludni persze nem akart, de álmos volt!
Remélem visszajön a jó idő!

Látom másnak sem volt szupi hétvégéje!

Zsuzsa!
Jobbulást!

Barbi!
nemsemmi lehetett a kapu téma! :shock:

Móni!
Megértelek!
Nekem is lett volna februártól munkalehetőségem, de azt mondtam szeptemberig nem, ha meg akkor sem lesz akkor később, de Flórát nem hagyom még ha nem muszáj!!! :wink:

Kép
gabriel79

szisz-köszönöm szépen jol vagyunk,csak rengeteg a dolgom mostanában.Intézem a papirjaimat.Föl kell menni ahoz Pestre,és rengeteg az utánajárás,ugyhogy el vagyok havazva. :? De Atticy nagyon jol van,tündéri kisfiu,nagyon nyugis mostanában,és tudok mellette bármit csinálni.Addig Ő csücsül az etetőszékében és játszik.Persze mellettem van.Már alig várom,h.hazautazzunk egy hétre.Már nincs messze a 22-dike. 8) :lol:
Veletek mi az ábra?

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Van egy csomó dolgom, majd visszajövök de eztt mindenképpen le akartam írni 8) :

Kibújt a Ricsi 8. foga! Az első rágófog (bal felső) :D :D :D

Szegénynek adtam most is panadolt, nagyon szenved tőle :(

Na majd jövök, addig írjatok! :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Na, itt vagyok...látom itt nem változott semmi sem...

Tesóka!

Remélem jobban vagy már!!! Meg Karcsika is!!! :wink: :D :D

Nincs triciklis képem, de ma is azzal mentünk csavizni :lol:

Látott minket sétálni az Anna, kérdezte hogy az Enikővel láthatott :D

Mi volt az ortopédián?

Gabó!

Jó, hogy előkerültél!! :wink: :D :D

Nem csodálom, hogy szegény Flóra hisztis volt, mindenkit megviselt ez a hülye idő :twisted:

Sajnos nehéz ügy ez a munkába állás, főleg gyerekkel :(

Szisz!

Mit szolt be a banya? :roll: ilyet :o

Fura mód ma nálunk is megjelent a védőnéni, de örültem neki :D Szegény megint jó paszban talált, épp utáltam szoptatni és panaszkodtam ezerrel hogy elegem van már belőle :roll: 8) Viszont sok jó dolgot mondott, végül is jó hogy jött :D Csak mindig a legnagyobb kupiba toppan be :oops: :lol:

Marci is lehet a hülye időtől volt anyafüggő, a piciket nagyon meg tudja viselni az ilyen időjárás :(

Többiek?????????

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Kép Kép

Mai képek... 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Mi ma Pesten voltunk, mentem délután körmöshöz. :D
Délelőtt nálunk is volt a védőnéni, jól elbeszélgettünk!
És azt mondta, hogy jó súlyban van Nonóka, és megnyugtatott, hogy most már ha szeretném elválaszthatom a ciciről. :lol:
Bár tanácsot nem kaptam, hogy éjszaka mit csináljak vele, ha cicizni akar. :? Nálunk már elviselhetetlen a szopi, mindkét cicim nagyon fáj, ha szopik rajta. :(

A 4. fogacska még mindig nincs kint, egy nagyon picike rész van kint csak, de az már múltkor is volt.
Nem tom most éjszaka mi lesz, de tegnap este óránként keltünk. :?

Encu!
Mikor voltál sétálni??? Mi egy darabig Füreden voltunk , utána mentünk Ercsibe, vittük Lilit nyíratni!
Karcsika már jobban van ugye????????? :roll:
Igen találtunk egyet ami jó lenne, majd csütörtökön megyünk utánajárni a dolgoknak, de elég bonyolult az egész! :?

Szisz!
Mit mondott a védőnő? Mi nem tetszett neki?

Móni!
Nekünk semmi bajunk nincs az üdülőjoggal, mert eddig mindig osztoztunk, egyik évben a szüleim mentek, másikban a bátyámék, utána mi. De viszont van hogy mi nem tudtunk menni, pl. tavaly mert kicsi volt Nonó még, a bátyám élete most eléggé bonyolult lett, tehát ők nem tudnak menni, minden évbe meg anyuék nem akarnak menni, ezért láttuk jobbnak inkább eladni! Viszont nagyon szupi hely, mert van külső-belső medence meg étterem meg minden a helyszínen!

Jajj mennem kell, ordít Nonó

Kép
niki+baba

na visszaaludt, de mire visszajöttem elfelejtettem amit még akartam írni. :oops: :roll:

Kép
niki+baba

már tudom! :lol:

Móni!
Mit fog akkor így kapni Ricsike , Ricsi napra??? :roll: :lol:
Édesek a képek, a második képen milyen kis huncutul néz!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
niki+baba

Niki, köszi! :D

Nagyon jó, hogy szupi az üdülési jogotok és hogy ki tudtátok használni! Remélem sikerül eladnotok, jó pénzért! :wink: :D

Pont ugyanezt a tanácsot kaptam én is szopival kapcsolatban, hogy nyugodtan tegyem ha akarom. :lol: Sőt a mi védőnénink szerint még ez a kor az amikor viszonylag egyszerűbb elválasztani, később már harcolni kell a gyerekkel. De tanácsot én sem kaptam hogy hogy is kéne :shock: :lol: :lol:

Tegnap éjjel én megvontam a szopit, szintén keltünk számtalanszor éés besokaltam :oops: először adtam szopit, a kövi keléseknél már nem, csak fogtam és ringattam vagy az ölembe fektettem. Ma bekészítek egy pohár vízet, hátha szomjas a Ricsi. Bár azért most elbizonytalanodtam, mert a foga miatt kell és nem szívesen kínoznám még ezzel is, de akkor meg mikor :roll: :roll: :roll: Te hogy tervezed a kivitelezést? :roll:

Lili a kutyusotok? :roll: :D

hú megy a lost mennem kell :oops: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Niki

beszélhenénk a jogrol mi menyi meg ilyenek
anha

Sziasztok!

Elegem van! 2-3 napja Dávid visszabukja azt amit megeszik! Egy hete már evett alkalmanként 80-90-et is, most pedig az 50-nek is visszajön egy része! :evil: :evil: :evil: Nem tudom, hogy valami baja van és hívjak orvost, vagy ez egy múló állapot és legyünk türelmesek, mert így is szépen gyarapszik a súlya... :roll: :roll: :roll:
rnecsi

Sziasztok!

Csilla!

Vannak giga mega bukások, ezek természetesek. És általában csak soknak tűnik amit visszabuknak de nem az. Lehet hogy túl eszi magát és az jön vissza, lehet hoggy sok levegőt nyel és emiatt bukik sokat, de vannak sokat bukó babák akiket gasztróshoz kell vinni. Szerintem ha szépen gyarapszik akkor nincs gond de nyugodtan kérj ki doki véleményt is... Amúgy tejet vagy tápot bukik? Mert ha tápit akkor váltsál tápot, segíthet az is.

Niki!

Tegnap lemaradt, Ricsinapra autókat meg még nem tudom hogy miket kap :roll: :wink:

Na megyek, mert csak feljöttem becsukni az ablakot :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Tegnap megkapta Marci a szuriját, olyan édi volt, nem is sírt az én kis hősöm! Megmérték: fejkörogat : 38cm, hossz:59 cm, súly: 5070gramm.
Hazaértünk, kajcsizott, és lefeküdtünk aludni a nagyágyba, hát én is úgy elaludtam, hogy azt sem hallottam hogy apa vagy 5x hívott, és azt sem, amikor hazajött :lol:
Szegény Marci estére belázasodott, adtam neki kúpot. Szerencsére ma már semmi baja.

Azon akadtam ki, h a vnő nem akar leszállni erről a játszószőnyeg+járóka témáról. Kérdezte, hogy akkor mi lesz a járókával meg a játszószőnyeggel? Mondtam, hogy majd lesz Marcinak. Erre ő: háát jó lenne ha az a majd most lenne. :shock:

Ez olyan rossz, mert tényleg próbálunk mindent megadni Marcinak, de nem lehet mindent egyszerre. Ráadásul én nem szeretnék neki járókát,legalábbis egyenlőre biztos nem! De hülyét fogok kapni, ha minden hónapban ezt eljátssza. :( :?

Csilla
Szerintem ne aggódj a bukások miatt, ha szépen gyarapszik, akkor semmi baj szerintem. Marcinál is volt ilyen a napokban, de aztán elmúlt. De ha megnyugtat, akkor hívd fel az orvost, és ő megnyugtat!

Encu
Mi volt az ortopédián?

Móni
Édes Ricsi baba a képeken! :)

Na mennem kell teregetni.

szisszka

Sziasztok!

Zsuzsa!
Adj nekem egy e-mail címet, vagy egy msn címet és ott megbeszéljük. :wink:
Képeket pedig megtudod nézni:
http://www.clubdobogomajor.hu/index.php ... kepgaleria
Hévíztől 5km-re van.

Hajnalba már a sírás határán voltam, egyre jobban nem bírom ezt az 1 órás kelést. :cry:

Móni!
Igen Lili a kutyusunk. :lol:
Ricsike nagyon szerencsés, hogy ennyi mindent kap! :D

Encu!
Merre vagy??????? :roll:

Csilla!
Szerintem jobb, ha felhívod a dokidat, már csak azért is, hogy megnyugodjál! Hiszen ő még olyan picike! :roll:
De ha gyarapszik, akkor nincs gond! :wink:
Bálinttal mi újság???

Szisz!
Nem értem milyen jogon mondja meg neked a védőnő, hogy mit vegyél a gyerekednek!!!!!!!!!! Hihetetlen, hogy rád akarja erőszakolni!!!!!! :shock:
A játszószőnyeget még megértem, hogy tanácsolja, mert nagyon jó készségfejlesztő tényleg, de hogy nektek még minek járóka, azt nem értem. :? :roll:

Kép
niki+baba

Szisz!

Hú, engem anno a mérlegre akart mindenáron rávenni a védőnő, de határozottan megmondtam hogy nem fogok venni és leszált a témáról.
Nem egyszerű a védőnőtök, ki az, hogy hívják??? :shock:

Háááát, bizti elküldtem volna finoman a francba :oops: :D

Niki!

Sok mindent kap de a legtöbb pár száz forintos tétel :roll: Karikor voltak nagy akciók és bevásároltam, szülinapra, névnapra, gyereknapra, húsvétra 8)

Csilla!

Még annyit akartam erről a bukás dologról, hogy a Ricsi akkor bukott sokat amikor nem volt jól megbüfiztetve, letettem és fél óra mulva beterített mindent mert a levegő visszanyomta a kajcsit is :?

Ha aggódsz hívd fel a gyerekdokitokat :wink:

van kifejezettem bukós babáknak való tápi, azt hiszem ez a ha-s, de nem biztos :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Köszi a válaszokat! Dávidnak teljesen mindegy, hogy tejet adok neki vagy tápszert, mind a kettőből bukik vissza... :roll: :roll: :roll:
rnecsi

Sziasztok!

Úgy emlékszem, tegnap írtam, hogy mi volt az ortopédián, meg ilyenek, de nem látom sehol... :shock: Csak nagyon akartam volna írni, de nem tettem??? :lol: :lol: Lüke egy tyúk vagyok néha... :D

Minden oké volt, nagyon hamar végeztünk, megint jól aludtunk az éjjel, de ha ma lesz is masszázs, nem megyünk, mert Karcsika is taknyos még, meg nekem is nagyon fáj a torkom, meg az orrom is folyik... :roll: :(

Csilla! Szerintem se aggódj, ha szépen gyarapodik! LEhet, hogy többet eszik, mint amit mérsz, mert mondjuk közben pisil, vagy valami és akkor máris más az arány :D

Na, megyek, mert elrohan a ház... Meg a fejem is fáj .... :?

Kép
Kép
encu

Sziasztok!!!

Gabó, lesz ma masszázs????

Kicsit sűrűre sikerült eddig ez a hét...majd még jövök :wink:

Kép

Kép
sbarbi

Azt hiszem megint el fogok tűnni rövidesen, mert a húsvétot megint Battától távol fogjuk tölteni!
Most beszéltem a dokival, Dávidnak jó lett megint a fehérje eredménye, ezért március 19-én beteszik neki az állandó shöntöt! Nagyon félek, mert sajnos a sok pozitív dolog mellett hallottam negatívokat is... :roll: :roll: :roll:
Most is kivagyok, mert reggel 8-tól fúrják valamelyik lakásban a falat, mire elalszik a gyerköc mindíg újrakezdik! Most is üvölt, úgyhogy megyek...
rnecsi

Csilla! Már a nehezén túl vagytok, hidd el!!!! Most már csak türelem kell, és hidd el, hamarosan minden rendben lesz!

Nagyon sok energiát és gyógyangyalkát küldök!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Bocsi lányok, de reggel eszméltem föl, hogy szerda van.
A lakás pedig egymerő kosz és rumli!
Át tudnánk tenni péntekre és 1-re???

Kép
gabriel79

Csak gyorsan bekukkantottam...

Gabó!

Szerintem elsősorban hozzátok kell igazodnunk, úgyhogy részünkről ok :wink:

Mentek ma játszózni? Szépnek tűnik az idő :D :roll:

Csilla4

Kitartás! Ez is sikerülni fog, erős, ügyes baba Dávid!!!!

Mennem kell, fő a kaja :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?