Zsuzsi,
Várunk haza
Kaska,
Gratula a 3 hós Vilcsinek. Remélem, a szopitopikban tudnak neked segíteni, és megnyugtatnak. Nagy drukk, hogy mindek okés legyen
jaj, látom, többen is írták az LLL-es tanácsadókat. A
www.lll.hu oldalon találod meg iboly emilcímét, meg vannak jópáran, akiknek van telefonjuk. Szerintem csörgess meg vkit (én Ibolyt ajánlom) és próbálj meg velük találkozni pl nálatok, és akkor láthatják is, hogy Vilcsi hogy szopizik, meg ha gond van, hol a gond és bizti kapsz tőlük jótanácsokat is. Fel a fejjel, minden rendben lesz
Virga,
Sajnos ilyen csoportot, amit emlegecc, nem tudok - meg vidéki is vagyok. De a napokban voltam egy könyvesboltban, és ott születéstől 3 éves korig (nagyjából 3 hós ciklusokban) leírják, hogy miket lehet vele jáccani. Sajnos már a címre, szerzőre, kiadóra, árra nem emléxem
Próbáltad már közösségbe vinni - úgy értem pl jáccótérre. Lehet, hogy a hasonkorúakkal jobban ellenne (tehát a jáccócsoport is jó ötlet). Ja, és ez vélemény!!!
Sofka,
Gratula a kitartásodhoz, türelmedhez, és hogy végre nem vagy lázas
Na, már csak napok kérdése, és újra a régi leszel - remélem
Maci2,
Almatémában csak annyit, hogy amikor először adtam neki, akkor úgy köpte ki a gyermek, hogy (nem túlzok) falat kellett takarítanom, meg a konyhát átsúrolnom. Nem volt olyan bútor a konyhában, ami ne kapott volna az almából. Nálunk a sütőtök jött be, de már arra is rájöttem, hogy az is lényeg, hogy folyós legyen, akkor könnyebben tudja nyelni. Szóval a pürét én meg felengedem s.töklével is. Ma már lehet kapni natúr almalevet is, próbáld meg, hogy még egy picikét teszel az almához, hátha akkor jobban csúszik. 1/3 alma nem kevés (persze nem tudom, mennyi ideje próbálkoztok)!!! Tegnap pl a gyermek nem akart tököt enni, ilyen is van. Ma 10-kor bevágott 2/3 üveggel+lé. Én tegnap kezdtem dúsítani kruplival - még csak egy teáskanálnyit tettem a tökbe, ma már kettő volt benne, és lecsúszott. Szóval én az átmenet híve vagyok. Képek
Nadine,
Orrszívó: nekünk Arianna van, kék dobozos, rá van írva, hogy nem törékeny és magyar gyártmány. Én patikában vettem 1300 Ft-ért. Két részből áll (na jó, 3-ból, mert az orrszívó betétből kettő van benne) viszonylag könnyen tisztítható forró vízzel és rázogatással. Ha gondolod, lefotózom, és elküldöm a képet priviben
Nekem nagyon bevált
Psandi írta, hogy azt nem lehet annyira az orrába nyomni, mint a Csöpit, de nekem ez nem okozott gondot, mert állítható szívóerejű a porszívónk. Az elején kicsire állítottam és közben erősítettem fel. Mindig szépen kiszívta a trutyit az orrából.
Zulu,
Bundazsákot én még nem vettem, viszont ahogy nézegettem, ezeket úgy találták ki, hogy minden mosható 40fokon. Szerintem a sima mosópor (kevesebb, mint általában) meg szokták tenni a hatásukat. A zsákban meg ugye nem fog térden csúszni a sárban, tehát csak a nyáltól, füsttől stb kell mosni. Ez is magánvélemény!
Képek
Psandi,
Amikor Orsi már akkor is kutyázott, ahogy felébredt (a szeme még csukva volt
) akkor mi egyből lejjebb tettük az ágyát. A miénk 3 magasságban állítható. Nem gond, mert így sem olyan alacsony, hogy ne tudja belefektetni, de én így éreztem biztonságosnak. Néha még félig fel tud ülni (az egyik kezével támaszkodik), és éppen tegnap néztem, hogy ha már most fel tudna állni, akkor éppen az orra láccana ki a rács felett
Myssnia,
Alvó Szili nagyon cuki
MegintKaska,
Örülök, hogy lelkileg jobban vagy, mégeccer sok sikert!
Beu,
Ha ez a babanetes-baba összeesküvés igaz, akkor én inkább senkivel sem akarok találkozni
- Orsi mintagyerek, alszik, eszik (pürét is!) szépen gyarapodik. Szóval ránk ne számíccsatok
MegintNadine,
Én nem foglak meglincselni, hanem nagy-nagy gratulát küldök nektek. Ez igen!!!
És akkor én is dicsexem - tegnap a gyerek du 6-kor bealudt, negyed10-kor ébresztő, fürdés, hami, reggel 6-ig aludt, hami 7 előtt vmivel, negyed8-kor elaludt és majd csak fél10-kor ébredt. Én meg olyan eltelhetetlen vagyok, amiért reggel fel kell kelnem vele 7 előtt... tök lelkifurdalásom van, de néha meg olyan jókislány, hogy alszik még 9-ig, és akkor anya is tud pihenni
És végül néhány kép....
A nyuszis igazi pizsimben
Fürdés és hapci előtt, kicsit hájasabbnak feltüntetve magam, mint amilyen vagyok
Na ennyi volt a móka mára....
heppi