Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tyche!
Örülök, hogy jöttél! Mi van veletek, mesélj!!! Suli? :D
A görbéd gyönyörűűűűűűűűűűűű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tücsi!
Ne hagyd veszni a lapart ha már kés alá kerültél (tutti hatása max. 6 hónapig van, ezt mondták nekem)! Az már jó jel, ha éppen nem gépiesen áll neki az ember: "na már megint idő van" címszóval, hanem ösztönösen megy minden a maga módján! :wink:
Élvezdd az életet, ahogy szeretnéd!!!! :wink:

Kép
lara26

Czinkeb!

Nem akarlak letámadni, félre ne érts, de a dokid hozzáértését erősen megkérdőjelezném, ha hiányolja a "nagy" cisztákat PCOS-ban. Éppenhogy az 5-7 mm közti ciszták a jellemzőek a PCOS-ra!
A másik ez a szünet nélküli hormonozás. Hálistennek én megúsztam, de, ha jól tudom, Puregonos stimuk közt azért illik tartani pár hónap szünetet. De majd kijavítanak a többiek, ha hülyeségeket beszélek.
A Closty az egy dolog, a Puregon viszont már egy más dolog.
Meg az is furcsa, h. sosem volt tüszőrepi. Valamilyen módon volt kontrollálva, h. egyáltalán megrepedt-e a tüsző?
Az, h. a sok kis ciszta még mindig ott van, egyrészt nem jelent semmit, mert nekem abban a hónapban is még ott voltak, amelyikben teherbeestem, és mások is számoltak be hasonló dologról. A hiperandrogén tünetek csökkenése sokkal markánsabban jelzi a javulást, mint az UH kép.
Másrészt ennyi stimu mellett nem tudom, mire számított a dokid?
Nem akarsz hagyni egy kis időt a metnek?
Most, h. a saját bőrödön megtapasztaltad, h. ez az a dolog, amit sajnos nem lehet siettetni. Nem tudom neked megígérni (mint a dokik, h. " egy kicsit megstimuláljuk és lesz itt baba!"), h. ettől egyből terhes leszel, de ha elolvasod a honlapon a statisztikát, az azért elég bíztató!
És hidd el, tudom, h. mit érzel, tudom, h. mennyire türelmetlen vagy, én is éppen ilyen türelmetlen voltam és vagyok, de mostanra éppen elég spontán metes baba született, h. elhigyjem, h. ez a járhatóbb út.
És mégegyszer mondom, nem a kárörvendés szól belőlem, nekem is meg voltak már véve a stimus szurijaim, amikor a csodababa bekopogott az utolsó pillanatban. ( A szurikat utána Lara hasznosította igen eredményesen! :D )

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

Egyrészt most örülök, és megerősítve érzem magam, amiért még a clostyról is lebeszéltem az orvost, mondván, hogy inkább várni és javulni szeretnék, másrészt viszont: hiperandrogén tünetek csökkenése mutatja markánsan a javulást(Rambóka szavai), hááááát, nem is tudom, mit mondjak. Hajam már alig van, az egész fejem tele ragyával, szőröm több van, mint volt(bár még így sem gáz, de akkor is!), már megint hanyadik napon járok, és semmit nem érzek az égvilágon, görbém egyenes :shock: :roll: :cry: Mit mondhatnék még???
A fogyásnak tudok egyedül örülni, és nagyon kíváncsi leszek a 21-i eredményekre, de ilyen tünetek mellett??? :cry:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy drága:akkor sorstársak vagyunk :) bár nekem még van hajam csak baromira zsírosodik, bajuszom hol jobban sötétedik hol rosszabbul...... pttik most jelentkeztek pár napja de mensi természetesen sehol. Veled ellentétben a görbém girbegurba cikkcakkos,ugrálós,... mit is mondjak még rá. De nálam a fogyás sincs meg vagyis inkább stagnál vagy nagyon lassan indul meg lefelé. Na de majd most a tornától. :D
Úgy úúúúúútáloooooooooooooooooom!!!!!!!!!

Egyszóval annyit akartam mondani, hogy legyünk mensitakarok pével szőr és pattanás nélkül barátok! :D

Na pussz, tépek tornára!

hajni...
Budaörs

uhh de megaszontam ezt a bajusztémát :lol: :lol: Szal az hol világos és alig látom, hol meg megijedek magamtól, bár Apa nem lát semmit és szerinte hülye vagyok mert fogyni is fogyok mert lassan nem tud rajtam mit fogni és különben is hol a fenekem? :lol: :roll:

Pussz

hajni...
Budaörs

Hajni: :lol: Benne vagyok a barátságban :D
Az én férjem is ilyen. Szerinte már csontkollekció leszek lassan, pedig az ideális súlyom kb.54-56 kiló lenne(az más kérdés, hogy nem is akarok ennyi lenni!!!)és még most is 72 vagyok :oops:
És azért mondja ezt szerintem, mert ő meg csak hízik és hízik :(

Kép
Kép
zazzy

sziasztok.

ramboka nem tudod veletlenul hogy a clostyt meddig lehet szedni egyhuzamban?
ebben a honapban szedtem,ma vagyok a 15ik napon tegnap voltam UH es 3 dominans(19mm)es tuszom volt,9mm es nyalkahartya.
a doki szerint nagyon szepen reagaltam a clostyra,szerinte 6 honapig mehet a stimu?

nektek mi errol a velemenyetek?

Kép
monyo83

Rambóka: tudom, h segíteni akartatok, amikor lebeszéltetek a stimuról. de akkor tényleg azt gondoltam, h nekem sikerülni fog, és nekem ez kell. :cry: és abban tényleg jót tett, h most már tudnék várni, ha azt modják a kaáliban. szerencsére csak 3 hó stimu volt, és nem éveket pazaroltam el feleslegesen, csak mondjuk felet. de legalább lenyugodtam kicsit most! :wink:
köszi!! :wink:

[quote]l írta:együnk mensitakarok pével szőr és pattanás nélkül barátok!
:lol: ez tettszik!! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Monyo!Optimizmust kérünk!!!Ne 6 hónapra készülj!!!Mi lenne, ha nem kéne több??? :wink: Drukkolok nagyon! :wink:

Kép
Kép
zazzy

zazzy persze bizok en csak igy nyugodtabb vagyok hogyha ez nem sikerul meg van hatra 5 esely :lol:
koszi a szoritast :wink:

Kép
monyo83

monyo83: Szerintem ezek nagyon jó eredmények, szerintem se készülj 6 hónapra. Nálam 3 hónap closty volt, utána 3 hónap szünet.

czinkeb.: A met hatásával kapcsolatban nekem elmúltak a pattanások és nem is vagyok olyan szőrös, de a ciklusom most is 60 nap felett van, bár az egyik clostys hónapom spontán 32 napos lett. Nekem fogigátló nélkül még sosem volt ilyen. Mi 18-án megyünk a BMC-be, már én is várom.

A mensim most bepótolja a 75 napos ciklust...még mindig nagyon jön. Szerintetek hány erős nap után kellene orvoshoz fordulni, mert már lassan egy hete ömlik. :?
vicky79
Budapest III. kerület

vicky szerintem menj el dokihoz,ez nem normalis!nekem 90 napos ciklus utan is 5-6 nap utan elmult.

Kép
monyo83

monyo83: A 2 hét nálam elég átlagos, csak most egy kicsit lassan apad, még várok egy pár napot.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: és mit mond erre a hosszú menszire a dokid? szegény, hát nem írigyellek!
bár az én dokim most azt mondta, h nem lesz semmi, ha most 2-3 hót nem menszizek, nem is adott duphastont. pedig mindig azt halljuk, h nem jó, ha túlpörögnek a hormonok. :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

[quote="monyo83"]
írta:
monyo83
ramboka nem tudod veletlenul hogy a clostyt meddig lehet szedni egyhuzamban?
ebben a honapban szedtem,ma vagyok a 15ik napon tegnap voltam UH es 3 dominans(19mm)es tuszom volt,9mm es nyalkahartya.
a doki szerint nagyon szepen reagaltam a clostyra,szerinte 6 honapig mehet a stimu?

nektek mi errol a velemenyetek?

A dokid jól mondta!
6 ciklust lehet egymás után Clostyaval stimulálni. Nagyon bíztató a helyzet nálad az UH kép alapján! :lol:
Vendég

kavics koszike,megnyugodtam elso hallasra nekem egy kicsit soknak tunik a fel ev.

amugy most jottem az Uh rol,mind a 3 tuszom megvan meg,22-23-24mm esek.ma delutan kapom a tuszorepit,aztan menziig 2*1 utro.

Kép
monyo83

Halihó!

Monyó: az szééép, drukkolok!

Ma voltam nődokinál. :evil: :evil: Legalább a rákszűrés megvan erre az évre 300 pénzből. Okosabb nem lettem. Kérdi tőlem miért jöttem. mondom rákszűrés, meg már az 54. napon vagyok, mensi sehol, fáj a hasam 2-3 naponta lassan 3.hete megjövősen, tökre terhes tüneteim vannak. Töltögeti ki a papírt a rákszűréshez majd felnéz rám, hogy mivel védekezek, há mondom semmivel és január 12.én volt utoljára mensim.Kb ígynézett rám: :shock: :?: Annyit se kérdezettt, hogy tesztet nem csinált, vagy valami hogy esetleg akkor adok rá beutit vagy progira, hcgre hogy volt e peteérésem vagy sem, tehes vagyok e vagy sem :evil:
Elvittem neki a T-től kapott leleteimet, megnézegette és mikor kérdeztem hogy miért fáj a hasam lassan 3.hete 2-3 naponta mensisen és miért nem jön meg, csak annyi volt a válasza, hogy hát mert PCO szindrómás. Ja, és hogy tudom e hogy van egy kis folyásom, amire lehet majd (mi az hogy majd???) ad gyogyit.Há mondom, köszi ezeket eddig is tudtam, sőt utóbbi engem is zavar. Én kis naív gondoltam majd elküld megint hüvelyi uhura ahogy szokott, (merthogy állítólag az emeleten jobb a felbontása a gépnek) hogy megnézzük a cisztákat meg a nyálkahártya méretét. De nem. Csinált egy alhasi sima uh-t a rendelőben lévő szerintem elég elavult gépen (nem mintha a fenti jobb lenne vagy nem ért hozzá a 2uhus doki) oszt annyi. :shock: :shock: Hinnye mondom is a férjemnek hogy milyen király hogy 11:10re volt időpontom, sorra kerültem 12re oszt annyit tudtam meg mint amit eddig is. Há mondom ezért érdemes volt időpontot kérni aztán eljönni és bennt lenni kb 5 percet se mivel 12ig tartott a rendelés és még volt utánam egy nőci. Na jó, a cicim is megvizsgálta és még meg is kérdezte hogy volt e a családban mellrák meg ilyenek. Éés kaptam beutalót progira éljeeeeeeeen!!!!De csak mert kértem.
Szóval dühömben felhívtam az MM-t és kértem időpontot egy hüvelyi uhura konzultációval együtt. 19.-én mehetek Arnoldhoz 16:25re és végre rendesen megnéznek ott bennt és elmondják mi van. Nem kell mondjam mit érzek most...........

Bocsi, nem akartam senki untatni csak nagyon elkeseredtem és kiborultam má megint ettől az egésztől.

Ja és hab a tortán, hogy Férjemnek a bal térdében találtak egy 10x10x20as baker cysta kezdeményt és valami porckopása is van nem is kicsi. Szegény jó hogy emnyire fáj a térde, és bele sem merek gondolni, hogy milyen frankón terhelte a volt munkahelyén a sok 180-200kgos dolgok cipelésével........

hajni...
Budaörs

Ja és a július óta leadott 9kgra azt mondta T-vel ellentétben hogy kevés. :shock: :cry: :evil:

hajni...
Budaörs

Hajni: nyugi!! majd MM-ben megnéznek, mindjárt itt van az a 19! :wink:
tudom , h hülyén hangzik, de akkor talán jobb is a férjednek, h arról a mhelyről el kellett jönnie. biztos talál egy jobbat! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Igen czinki, tudom. :wink: :D

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

http://eletmod.hu/tart/cikk/j/0/7487/1/ ... rmonpotlas

Ezek után még kétszer meggondolom a progit...

Kép
mamint

mamint de itt nem arrol van szo amire mi kapjuk,meg nem is fiatalok kapjak teherbeeses vagy megtartas celjabol.
Szerintem a rovid tavu progipotlas nem jar ilyen veszelyekkel.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Hát ismét itt vagyok...megyek szépen visszaolvasgatok, hogy mi is történt amíg nem jártam erre... :)
remélem sok-sok szépet olvasok...

Pusz
csipi
csipi78

Csipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :D
De jó, hogy itt vagy!!!Ha visszaolvasol, meglátod, hiányoltunk már nagyon. Mostanában nem sokan vagyunk, alig ír valaki :cry:
Bezzeg eggyel fentebb!Ott vannak meglepetések!!! :wink:

Hőm megint leesett 36,3-ra :shock: De legalább látom, hogy nemcsak 36,6-ot tud a mérő :lol:

Kép
Kép
zazzy

Mamint: én is Monyo véleményén vagyok, szerintem sem ránk értendő ez! ha meg kell progi kell! :roll:
a nagymamámnak szívbaja volt, kapott rá szívgyógyszert, amitől meg vizesedett. a doki adott neki vizesedésre gyógyszert, amitől meg a szive rakoncátlankodott. és a doki nem tudott mit tenni. ez a baj a gyógyszerekkel, sok esetben több a mellhatásuk, mint amit javítanak . :roll:

Csipi: üdv újra itt!!! :wink: aztán te is számolj be, h mi van / volt veled!

lehet, h át kellene költözni innen a fenti topikba, mert itt valóban nagy a pangás!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Nem is tudom hol kezdjem, annyi minden történt amíg nem jártam erre:) De röviden talán annyit mondanék, hogy új év, új munkahely, új párkapcsolat... Azthiszem ebben minden benne van, annak minden rossz és jó dolgaival együtt :) Lényeg, hogy most boldog vagyok, /persze ezt csak halkan mondom, nehogy elkiabáljam/, és újra előkerült a babagyártási projekt :oops:

puszilok mindenkit
tyche

Tyche: hú-ha! :shock: ez aztán az új év! sok sikert és sok boldogságot hozzá!! :D

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Tyche, és mi van a hőddel???Gratulálok és sok sikert az új-újhoz! :wink: :lol:
Vendég

Halihó!

Csak egy gyors hő jelentés Kép Esik a hő :(
tyche

Hi!
Tyche!
Gratulálok!! Lottózni nem akarsz?!! Örülök sikerednek!!! :D
Csak suttogva írom!!!
Ennyi még belefér akár egy beágyazódási hőingásba is!!

Kép
lara26

csajok ki írta pár napja hogy talált még 60-70 Spar pontot otthonában?

ha még megvan neki dobjon má egy privit légyszíves! Köszi! (csak gyorsan, mert 9-ig lehet még beváltani a pontyokat...)

Kép

Kép
rejo

czinkeb: Mondtam, hogy nekem kezdettől fogva így van, úgyhogy nem nagyon izgatta. Kaptam norculutot, csak nem váltottam ki.

Tegnap voltunk a kedvenc zenekarom ko
oncertjén és nagggyon jóóó volt!!
vicky79
Budapest III. kerület

koncertjén... bocsi :oops:
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

Ha ez vigasztal, én ma taposom a 10. vérzős napomat. Neked is meg van még? Holnap megyek a dokihoz, hogy nézzen már meg. Nekem még sosem volt ilyen. Neked máskor is szokott? Csajok, szeirntetek az lehet, hogy az utrogestan kavarhatott így be? Na de ennyire?

Jó éjt.
Szilvi
szilvia80

Sziasztok!

Zazzy: megkaptam az üzijeidet, pontosan 3 db-ot uabból :lol: de No problem! 8)

Én már alig állok a lábamon: 11től 6ig a konyhába voltam. Tojásos nokedlit főztem fejessalival és méterest sütöttem tesómnak holnapra mert szülije lesz. Kemény 25éves és fijú. :D
Szupi az új tűzhely, gyorsan fel is avattam a sütivel. :) Bár egyik progi hülyén volt elmagyarázva a leírásban és azt hittük, hogy nem jó a masina, elhívtuk a villszerelőt és megnézte. Égett a búránk, hogy nem tudtuk beizzítani a progit. :oops: De mosmá megyen. Még jó, hogy nem azokat hívtuk ahol vettük. :oops: :roll: Hajrá sütés. :D :wink:

hajni...
Budaörs

szilvia80: Úgy néz ki elmúlt, bár egy kis rózsaszín ma még beköszöntött. Nekem minden mensim ilyen, mióta csak meg van. Csak akkor volt másképp, amikor gyógyszert szedtem. Nekem a ciklus úgy néz ki, hogy 60 naponta 15 nap mensi. Mondjuk most a 75 napos már idegesített. Mit mondott a dokid?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
Hát sajna hétfőn kell csinálni egy méhküretet. De nagyon szeretném valahogy megúszni. Mondjuk még van egy napja, hogy csituljon...
Nagyon el vagyok kettyenve. Neked a doki még nem javasolt ilyet? Ha tudnám, hogy pár nap alatt elmúlik, és hogy ez nem valami baj, akkor hagynám az egészet. Nekem még ilyen nem volt..
szilvia80

szilvia80: Nem, mert nekem mindig így van és szerintem ezért fel sem merült, de amikor a 160 napos után majdnem két hétig volt nagyon sok, akkor én is féltem, hogy valami hasonlót fog javasolni. Kitartás, remélem apadni fog.
vicky79
Budapest III. kerület

hát szegény lányok, nagyon nem írigyellek titeket. :roll:
kitartást! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Szerencsére megúsztam a mai műtétet! Úgy néz ki, múlóban van! A doki szerint lehet, hogy egy fiatal terhesség ment el, épen csak megtapadt, aztán elment. Sajna beteg voltam, lázam is eléggé felment. Mindenesetre ez az eset megijesztett. Most kicsit le fogok nyugodni, és nem hajszolom annyira a babát! Na meg többet nem fogok clostit szedni!!

Nektek megy a drukk!
És köszi a segítségeket!
szilvia80

Sziasztok Lányok!
van itt esetleg vki?

nőnapi ajándékként este jött egy kis barnázás, nem sok csak egy kicsi. megörültem neki, h végre jön a spontán menszi, de nem . vas a szombatinál kevesebb újboli barna, és ma megint.
ez progi hiány? nekem ilyen még nem volt soha. szombaton voltam a 44. napon.
a 39. nap a nyh 4,6 volt, ezért nem kaptam duphastont, mert a doki szerint túl kicsi a nyh.
menjek dokihoz, h adjon mégis duphastont, h megjöjjön? mitől van ez?
köszi!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki, progihiány...
Vendég

szilvia80. Örülök,k hogy megúsztad a műtétet. Próbálj meg sokat pihenni.
vicky79
Budapest III. kerület

Lafi: köszi!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki valszeg az. de én a saját estem óta azt mondom, soha nem szabad semmit rámondani a dolgokra, pl. pecsételés vagy barnázás progihiány, mert én is pecsételek, mondjuk inkább piros, de néha barna mensi előtt, és a progim qrvára magas, kiveri a biztosítékot, és mégis.

szóval ha nem progihiány, mi okozhat még ilyet?

mindenesetre nézettél már progit?

valaki írta még, rövidebbek a ciklusai mióta metet szed, de már nem emlékszem. azok nekem is , met óta.

Szilvi lehet clostizni, jó kis gyógyszer az, soknak attól lett babája, pedig előtte volt rendes pé-jük, meg minden, de mégsem maradtak terhesek. csak lehet nem volt jól beállítva az adagod (met mellett jobban reagál rá az ember), vagy nem szeded még elég ideje a metet, és nem elég stabil még a hormonháztartásod.

Kép

Kép
rejo

nekem mindenki azt mondta, még Tűű is, 21-23 napos ciklus? Abban tutti nem volt pé! megnéztük, de volt.

akkor nem jó a progim. de jó, sőőt túl jó. akkor pont azért, többes pém van. megnéztük, nincs többes pém. egy darabos van.

Szóval konklúzió, mindent meg kell nézetni csajok! :lol: :lol:

(Mondjuk ettől még qrvára nem tudjuk mi van velem, de legalább megnéztük! :lol: )

Kép

Kép
rejo

Rejo: köszi!
volt nézetve már progi:
07.03.07 59.cn 0.3 NG/ML , 07.03.22 3.CN 0.2 NG/ML, 07.08.17 122.cn 2.2 NMOL/L , 07.12.04 3.CN0.4NG/ML
soha nem volt még barnázásom, menszim meg nincs duphaston nélkül. metet 6 hó óta szedem, közben volt 3 puregonos stimu (legutolsó jan elején).
de akkor a lényeg, h meg kell nézetnem magam.
csak az a furi, h 1 hete voltam dokinál . uh-n sok kis ciszta , 4,6 nyh. ha nem akarok stimut, akkor nem kapok semmit.
szóval most a 47. cn nézetni progit van értelme?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

ezek baromi alacsony progik, pé nem volt ezekben a ciklusokban... :cry: de a spontán mensi hiánya is erre utal...a mértékegységeket nem tudom, de az utolsónál 3 cn-en az meg túl magasnak tűnik, abban a mértékegységben, aminek én tudom a ref. határait. előtte hormonos hónap volt? de lehet ebben a mértékegységben nem magas...tudod nem vagyok doki...

kavicskának is asszem 8 hó volt, mire a met csinált neki spontán mensit.

mi az hogy ha nem akarsz stimut nem kapsz semmit? :twisted: Ilyen nincs. igenis egy bizonyos cn után meg kell hozatni a mensit.

hát külön ezért ne menj el progit nézetni, csak ha baromira érdekel, miért barnázol, és tényleg progihiány okozza-e.

Kép

Kép
rejo

Rejo : köszi! :wink: mindegy most már. majd a kaáliban megmondják , 26-án megyek oda. rákérdezek ott erre, mert nekem még ilyen soha nem volt.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Rejo: itt több mértékegységben is megvannak az értékek és a szerint jó a 3. napi progi:

http://babatervezok.otthona.net/forum/hormonertekek.pdf

kivárom most a kaálit. :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?