Új privát üzeneted érkezett!

Nibcsike, én 5éve végeztem ott szintén meló mellett, de a lényeg, hogy sikerült :D . Melyik részen dolgoztál az a.compban?

Hát Andesz velem most volt úgy, hogy majdnem sírtam mikor Levi lázas volt és elmentünk a dokihoz, szegénykém annyira sírt és kapaszkodott belém, de le kellett választani rólam, hogy a doki megtudja vizsgálni :( , nagyon rossz volt.
A fél kúpot nekem a doki mondta, ti milyet használtok, germicidet?
A kertiparty akkor hogy áll, nálatok lesz? Én is sütök majd, van egy jó receptem, az a neve, hogy diós kevert, fini hmmm.

Kép
Kép

Nst
vikike_

Szilvi máris kistesóra gyúrtok :lol: :lol: :lol: ? Meddig dolgozol ma?

Kép
Kép

Nst
vikike_

Vikike
Kevert diós? Az milyen? Érdekelne, van otthon még egy kis dióm. :D
Most a házra gyúrunk. :D
4ig leszek ma, valószínű, hogy holnap és holnapután hozom be a mai 2 óra lógást. :?
Vendég

Andesz!
Szegény Bencus unokatesó! :( Puszild meg helyettem is.

Nekünk a germicid nem vitte le az oltási lázat,úgyhogy a második szurinál nurofen szuszpenziót adtam neki-ez használt.
Vendég

Nibcsike!
Nekem is jöhet privi
Vendég

Szia Hugi! :lol:
Vikike!
Igen germicid van nekem is!
Nálunk lehet a kertiparti,ha tényleg jó mindenkinek! :lol:
Majd ugyis pontosítunk mindent,reméljük hamarossan tényleg jön a jóidő! :lol:
Bence még mindíg kint alszik a babakocsiba,de szerintem lassan már ébredezik!

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!

Szegény Vicuskát nagyon sajnálom,hogy lehet az élet ennyire igazságtalan??? :evil: Végre sikerült a babó,hát erre rossz helyen van!! :evil:

Andesz!Nagyon sajnálom Bencust!Szegényke!Nekünk is a fél Germicidet ajánlották,de igazából azt is mondták,hogy ezek az oltások már nagyon jók,ritka tőle a láz.

Gabi!Noel eddig mindíg belázasodott tőle?

Amikor kint alszanak a fiúk a teraszon,akkor letakarjátok a babakocsit vmivel?Szúnyogháló-féle dologra gondoltam,hogy nehogy megcsípje őket vmi.Jó tudom,hogy még hűvös van,de tavaly amikor már jó idő volt ,én mindíg féltem,hogy megcsípi az arcát egy méhecske. :roll:

Szia Nibcsike!Küldök privit! :D

Szilvi!Örülök,hogy minden rendben van Veletek!

Nati!Azért nem olyan rossz otthon lenni,igaz?Én is várom a pocakfotót! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek,aki gondolt rám :lol:
itthon vagyok!!!!!!!!! :D egyelőre :shock:
megnézett a Schandl Károly,és azt mondta nem lát méhenkívülit(persze 2,5 éve se látták 8) ),és ha nincs panaszom,várjunk.a méhemben nincs senki,meg túl vékony a méhnyh.... :roll: csüt.reggel ujra vérvétel,du.UH :shock:
most du.csináltam tesztet,és most már igazi atomerős csík van rajta... :wink:
(de azért én tutira biztos vagyok benne,hogy nem jó helyen van a babóca.... :()
RL azt mondta,izgalmas... :lol:

Mindenkinek pussz,majd próbálok képbe kerülni :oops:
Vendég

Szilvi a recept:

Diós kavart: 30dkg liszt, 1csomag sütőpor, 16dkg margarin, 3egész tojás, 36dkg kristálycukor, 2dl tej, 15dkg darált dió
Elkészítés: Az egész tojásokat a cukorral és a margarinnal kikeverjük. Utána a többi hozzávalót belekeverjük. Kivajazott, lisztezett sütőben tűpróbáig sütjük. A tetejére porcukrot szórunk.
Ennyi, elég egyszerrű, de szerintem fini, apának is nagyon ízlett.

Gabi nekünk használt mind a kettő(germicid, nurofen), csak az a baj, hogy eleinte beszlopálta a nurofent most meg már úgy kell beléerőszakolni, úgyhogy inkább kúp. No de aztán nem is olyan régen már egyik sem használt, a hűtőfürdő sem, az izzasztás viszont jó volt.
Noel baba jól van, milyenek az éjszakák mostanában?

Andesz én is remélem, hogy most már jönni fog az igazi jóidő, olyan jó volt az utóbbi napokban, mindig mentünk Levivel játszótérre, sokat homokozott meg hintázott :D . Láttam Iszkán is van egy szupi játszótér. Mikor mentünk hozzád Antával akkor figyeltem ki :D .

Kép
Kép

Nst
vikike_

Na sikerült kitörölnöm!Örülök, már annyi mindent probáltam!Pont a legegyszerübb dologra nemgondoltam! :oops:
nibcsike

Vicuska!!Szijjjja!!!

Érdekes,hogy egyik doki látja,a másik nem!! :shock: :shock:
A teszted meg pozitív!!Megmutatod nekünk??
Vendég

NIBCSIKE!

Küldtem neked 2 privit!Az egyik a vonalzód!!
Vendég

Nibcsike, de mostan én áám nem látok itten semmilyen vonalzót... :roll: :lol: nem katam meg a prividet! :(

Vicuska, ez tényleg fura...a múltkor is olyan érdekes volt az eset a petezsákocskával, ami meg magától kilökődött :( szegénykém, nagyon megharcoltok a kisbabáért :? :( azért annak örülök, hogy itt vagy és humorodnál vagy :wink:
Vendég

Szia Vicuska, de jó, hogy jelentkeztél, örülök, hogy itthon vagy! Mégis akkor mit mondtak az erős poz. tesztedre? Ez tényleg érdekes :shock: , most elvileg hány hetes lennél? Azért kérdezem mert Anita nekem írta a minap, az egyik könyvében olvasta, idézem:

"a nők kis százalékban a megtermékenyített petesejt a méhen kívül indul fejlődésnek általában a petevezetőben. Ezt nevezik méhen kívüli terhességnek. Ez a jelenség gyakran már ebben az időszakban is kimutatható(5.hét), de általában a 10.hét körül derül rá fény."

Kézzel is uh.-gal is vizsgáltak? Egyszerűen nem értem mi lehet.

Kép
Kép

Nst
vikike_

Gabi, érdekes amit írtál...ugyebár holnap szerda és holnap megyek védőnőhöz.... :roll: ehhh...na baromi kíváncsi leszek! :lol:

csajok, szerintetek nehezebb bánni egy picit előbb született babával? (35-36 hetessel... :roll: ) anyukám folyton ezzel jön, meg hogy miért szurkolok a 7végéért, meg ezért a 36. hétért, mikor 40 hétre kellene jönnie és márpedig az nem jó ha előbb érkezik. Nem érti meg, hogy csak át akarom lépni ezt a küszöböt, nem akarom én sürgetni a kisfiam (pedig nagyon várom ám :) ) hiszen imádok terhes lenni és hiányozni fog a pocimból :D
Vendég

Vicuska, most akkor mi van? Úgy látszik, én nagyon lemaradtam... :(
Mindenkit jelöltem, aki írt!

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

mutizom az Uh képet,mindketten látják,cak nem tudják mi az.vagy ciszta,vagy baba méhenkivül,vagy nem tom mi :roll:

a balo.a ciszta,a jobbo.gömbben az a vmi ami nem tudják mi,és ez az egész a bal petefészkemnél van :D
Kép
Vendég

Vicuska,
de jó, hogy jöttél és itthon vagy!!!! Én ezt már tényleg nem értem, gondolom Te se, bár már egyszer keresztülmentél ezen.... Nem is tudom miért drukkoljak.... Hányadik napon vagy most? Táppénzen vagy?

Vikike,
oksi, megbeszéltük :wink: Már Levire is nagyon kíváncsi vagyok!!!! A mai torna sajna nem fér bele, délelőtt elbénáztam az időt és holnapra van amit be kell fejeznem... de sétáltam egy nagyot Mazsival :wink:

Andesz,
remélem Bencus hamar túl lesz a reggeli megrázkódtatáson!!!

Gabi,
mikorra lesz eredményed?

Alexa,
Martinka popsija jobban van már? Használt az új krém??

Friss kismamik :wink: Judy, Kata sokat gondolunk Rátok, reméljük minden rendben és azért nem jöttök, mert nem győztök élvezkedni legújabb szerelmetekben!!!!!!
Vendég

Hát Vicuska most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok mi rejtőzik benned :wink: . És a vérből sem mutatható ki, hogy mi lehet? Most akkor várnak, hogy mi fog történni? Szerintem te egy két lábon járó csoda vagy :roll: , de lehet a dokiknak is.

Kép
Kép

Nst
vikike_

Vicuska
De jó, hogy otthon vagy. Már épp filóztam, hogy megdobjalak-e egy emesével.
Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!

Vikike
Köszi a receptet. :) Ki fogom próbálni. Máris összeszalad a számban a nyál. :D

Márti
Láttam, hogy írtál MSNen. Bocsi, de bőrgyógyinál voltunk apával. :?
A szobában talált netet, most azzal játszik. :lol:
Vendég

S Vicuska, a mérete nem változik?
Nekem a babó mellett lett egy cisztám is, írtó nagy, a mérete egy ideig rohamosan nőtt, majd hirtelen eltűnt, mintha ott se lett volna (szerencsére) :oops: :shock:
Vendég

Szerintetek hol érdemes pelenkázó lapot vadászni?
Vendég

Alexa!
Az elsőnél próbáltam a germicidet pár órával a szuri után,de kikakilta állandóan.Estére belázasodott,akkor sikerült beadnom neki a kúpot,de 3 óra elteltével se változott a hője.
A második szurinál már nurofent vettem és beadtam neki még mielőtt belázasodott volna,így is volt egy pici hőemelkedése 37,1-37,2

Vicuska!
Micsoda rejtélyek keringenek körülötted :shock:

Vikike és Ildi!
Köszönjük Noel jól van.Este fél 8 körül eszik 2-ig 3-ig alszik aztán reggel 6-kor vagy 7-kor kér újra cicit.
Vendég

Márti ne is gondolj erre, hogy elöbb kibújik inkább próbáld még bent tartani :roll: .
Anyukád csak aggódik ami érthető. Gabi talán tud mondani pár szót, hogy nehezebb e bánni ilyen picivel vagy sem.

Gabi te a 36.héten szültél?

Nati hideg van kint? Én még nem dugtam ki az orrom, pedig ha felkel Levi ki akarom vinni a levegőre.

Anyucik miújság veletek? Remélem jól vagytok.

Szilvi nincs mit, tényleg finom és egyszerű. Jó étvágyat hozzá :) .

Kép
Kép

Nst
vikike_

Alexaa:köszi a priviket megkaptam!Közben már megoldottam a dolgot!De köszi a segítséget!Aranyos a kisfiad!ű

Vikike:Igen, elég nehéz lehetett neked is!Én a gyártási részen dolgoztam anno!
nibcsike

Kép

az inszem óta 4 hét és 2 nap telt el :roll:
Vendég

pelenkázó lap: mi szerintem simán vágunk egy vastag polifoam szivacsot és veszünk egy darab viaszosvásznat, méretre vágjuk és összevarrjuk. a teszkóban 3000 huf egy ilyen ha konkrétan pelekázó lapot keresel. És a múltkorjában csak kislányos színekben volt.
Vendég

Gabi!Remélem a köv.szuritól nem lesz hőemelkedése!Mi múlt héten kaptuk meg a papírt a 15 hós oltásról,attól már lehet pár tünet,a beadástól számított 5.naptól a 3.hét végéig.Kicsit félek tőle. :roll:

Nati!Szerencsére már sokkal szebb Martinka popsija,nem húzza el pelenkázáskor,és nem sír.Ja,és este már rendesen beleült a fürdővízbe,addig csak lemosdattuk.

Na megyek is,mert felébredt,indulunk vásárolni!

Puszika,szép délutánt!!
Vendég

Márti
A teszveszen és a vaterán nézelődtem.
Már én is gondoltam rá, hogy vágatok akkora szivacsot, anya varr rá huzatot és kész.

Alexa
Jó vásárolgatást! :)
Vendég

Vicuska,
ez nagyon erős!!!!!!!!! Hihetetlen!!!!! Nem akarod leírni, mikor hogyan változott a hcg-d?

Vikike,
írtó hideg van kinn, fúj a szél és 6 fok mindemellé. Mazsi is úgy húzott, mintha mielőbb haza akart volna érni :wink:

Na megyek dolgozni!!!!!! (mondom ezt most, aztán mindig visszatévedek ide :oops: )
Vendég

Szóljatok,ha untatlak titeket! :shock:
mindíg csak magamról írok :roll:
35-113-56-348(ez nem tel-szám,hanem a hcg-m :P )
Vendég

RL azt mondta,az én esetemben már a labor se biztos :shock: :lol: :oops:
Vendég

szerintem már átkozza a napot,amikor visszafogadott DCs után... :shock: ennyi galibát okozok neki :roll: :P
Vendég

Vicuska
Miért untatnál?
Fel van adva a lecke a dokiknak....
Vendég

Sziasztok!

Nemsokára megyünk fogorvoshoz!Addig kilépek!Talán este ujra jövök, ha nem tart sokáig!

phpBB: Kép
nibcsike

http://www.pirula.net/diakok/szuleszet/betahcgterhessegalatt.htm
Vendég

Azt hiszem, mára én is lelépek.
Hamarosan vendég jön... Nem kell semmi extrára gondolni, csak tesómék, de addigra egy kicsit rendbe kéne vágni a szobát. Mindenhol könyvek és papírok és jegyzetek.... Rosszabb, mintha vizsgaidőszak lenne :P

További szép napot mindenkinek!

Puszi

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Vicuska
Miért átkozna?! Ugyan!
DCs nem lenne ilyen megértő. Majd viszek a dokinknak pár szem humorbonbont. :lol: :lol: :lol:
Pénteken, mikor beléptem hozzá, körbeszalad a szája a fején. :D Kicsit szét volt csusszanva, de akkor is nagyon bírom!
Vendég

Lassan ellépek. Apa jön értem. Majd holnap reggel megy dolgozni. :D
Mindenkinek szép napot!
Vendég

Enikő! Privi ment.

Nibcsike! Jelöltelek iwiw-en.

Visszaolvasok és jövök!
Vendég

Vicuska,
el ne szaladj!!!!! Nem lehet, hogy a 3. hcg-t elcserélték??? Lehet, hogy csökken majd így megugrik??? méhen kívülinél is lehet?????? Mensid hány napig volt? Vagy csak görcsöltél???
Nem gond, ha csak magadról írsz, legalább mi is tájékozottabbak leszünk!!!

Egy időre most én is eltünök, munka van :P :wink:
Vendég

Vicuska! :)
Örülök hogy itt vagy! :D
Kiváncsi vagyok tényleg,hogy mi lesz? :roll:
Sokat gondoltam ma Rád!
Estleg nem merült fel,hogy 4d-vel nézesd meg?! :roll:
De a teszted,tényleg full pozitív!!!

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz! :lol:
4d?nem lenne rossz ötlet,de a sziget u-ba vissza nem megyek soha többet és más dokihoz se megyek soha többet 8) (max.ha lombikozunk) :wink:

Bencének puszi :P
Vendég

Vendég

ja, itt a végén a 3. trimeszteres videóban konkrétan látni a szülést. A végén meg bőgtem :oops: :lol: a többi is érdekes, bár angolul dumálnak.
Vendég

Sziasztok!

Vicuska! Hát nem is tudom mit írjak! Hihetetlen erős csajszi vagy, irigyellek! Nagyon kiváncsi vagyok, hogy most mi van benned, veled. És egyáltalán nem baj, hogy csak magadról írsz.

Andesz! Sajnálom Bencust, küldök neki gyógypuszit. Én mindegyik oltás után pár órával adtam Martinnak fél kúpot-nekünk ezt írta fel a dokinő: SUPPOSITORIUM NORAMINOPHENAZONI 100MG FONO VII PARMA ez 6db-os. Mi egyiktől sem lázasodtunk be. A 3 hónaposnál kikakilta, de adtam neki még egy felet és semmi baja nem volt. A 4 hónaposnál is csak éppen megnyikkant, de egész délután vigyorgott, jó kedve volt. Beborogattam neki, még éjszakára is.

Szilvi! Remélem azért adsz majd életjelet magadról, meg Titababa fejlődéséről. Hiányozni fogsz! De az még odébb van, reméljük.

Most ennyi jutott eszembe, majd még jelentkezem!
Vendég

Márti! A 3.trimeszterest megnéztem. Előjött, amikor Martin született, nekem is potyogtak a könnyeim. Annyira csodálatos érzés ANYÁVÁ VÁLNI!!! Leírhatatlan! Mikor rád teszik a babát...
Hamarosan te is megtudod!
Vendég

Sziasztok!

Vicuska
Nagyon sajnálom amiken keresztül mentek! Fantasztikus a hozzáállásod! :wink: Nagyon kíváncsi vagyok mi van ott bent :shock:

Nibcsike
Üdv a kis csapatban! Boldog babavárást kívánok!

Szilvi
De jó, hogy még jössz! :wink: Persze első Titababa. Szép nagy babád fog születni.

Márti
Ügyesen levágtad a hajad! :wink: Bár a régi is jó volt :D
Kíváncsi vagyok holnap mi lesz Schwarzinál. Ma is görcsölgetsz?

Andesz
Szegény Bence baba! Biztos nagyon zokon vette a szurkálást. Gratulálok az átfordulásokhoz.

Enikő
Mikor jelentitek be a családnak a babót?

Mi megkértük jövőhét csütörtök, péntekre a szabit, most azon izgulok, hogy időbe megjöjjön és el is tudjunk menni. Az még nem tudom, milyen gyogyikat kapok, majd akkor derül ki.

Apa most van orvosnál, annyira beállt a dereka, hogy ma nem tudott dolgozni jönni. (közös a melóhelyünk, nem tudom, írtam-e már) Kíváncsi vagyok, mit mond neki... :roll:
bessy76

Én nem tudom megnézni a videót. MIÉRT??? :shock: :shock:
bessy76

Csak nem egy laptető??!! :lol: :lol:

Ani
Apa javul a tornától? Rég írtál róla.

Andesz
Nagyon édi Bence a képeken! Nem csodálom, hogy nem tudtál választani. :wink: :D

Ildi
Már nagyon várom a poci fotódat. Nem jött még meg a gépetek?
bessy76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?