Sziasztok!
Az elmúlt hetekben én is inkább csak olvasgattam, mert a munkahelyemen minden időmet elvette a helyettesem betanítása, ráadásul úgy, hogy közben persze minden munkát el is kellett látni. Este itthon meg már csak hisztizni volt erőm, olyan fáradt voltam
De ennek péntek délután óta vége
Tegnap töltöttem itthon az első napomat, ami nagyon jó volt, mert a Zuram is szabin volt, így elintéztünk 1-2 dolgot és ráadásul nem is voltam egyedül. Ma viszont már dolgozik
Így kicsit rosszabb itthon lenni, de majd csak megszokom
Végül is lesz rá pár hónapom/évem
Amúgy meg nem is vagyok igazán egyedül, hisz a babónk itt ficánkol a pocakomban, + a szomszédasszonyom is terhes, így Ő is itthon van, ráadásul van nekünk egy Bencecicánk is, aki most is itt durmol mellettem a kanapén
Na, egyelőre ennyit rólunk.
S bár mindent elolvastam szinte semmi sem maradt meg a fejemben
Ami mégis, arra reagálok...
Üdv. a mostanában csatlakozóknak, szépen gyarapszik a topik létszáma
Makkmarci!
Ismételten gratulálok, és én is nagyon szeretnék fotót látni a picúrról, ha majd lesz egy pici időd ránk
(hú, csak most fogtam fel, hogy kb. 2 héttel hamarabb jött a babótok lehet, hogy már nekem sincs 7 hetem ?)
Viki!
Hurrá, még egy Csapós anyuka
! Ráadásul -ha minden igaz-, előttem fogsz szülni
Uram már azon aggódik, hogy annyian vagyunk a Csapónál, hogy a végén még több szülése lesz egyidőben és nem lesz rám ideje
Mondtam neki, hogy annak azért elég kicsi az esélye, hogy többen tartsunk ugyanabban a szülési fázisban
Bár nekem van egy ismerősöm, aki szintén Csapós és előttem jár 1 nappal, hát ott elég kicsi az időkülönbség...
Vizesedésre állítólag nagyon jó ha 1 napig csak főtt krumplit eszel, term. só nélkül. Tudom, hogy már rég kérdezted, de később talán még jól jöhet, ha esetleg szükség lenne rá, de inkább ne legyen!
Nyafi!
Gratulálok a kislányodhoz! Köszi a többiek nevében is, hogy felajánlottad a tapasztalataid közzétételét, sztem biztosan lesz majd pár kérdésem nekem is az idő előrehaladtával
Tennél fel majd nagyob fotót is a babótokról? Bocsi, de én olyan kíváncsi és fényképfüggő vagyok
Gabi!
Hogy vagy? Milyen az otthonlét? Pihenés ritkította a keményedéseket?
Niki!
Hát neked aztán már tényleg nincs sok időd
! Azt hittem nem vagyok ilyen típus, de most mégis: irigy, irigy mindenkire, aki előttem szül majd
(pedig még nincs is kész teljesen a gyerekszobánk
)
Micacica!
Már csak pár nap...nagyon izgi lehet most neked
Kismó!
Ez aztán a részletes lista
Biztos, hogy ebből minden kell
Sztem van benne olyan dolog, amire eddig én nem is gondoltam, ill. van amiről nem is tudom mi az
(pl. az "úton" címszó alatt az a sok szín)
Kata!
Ez már a 2.
itthon töltött napom
. A tegnapiról fentebb már írtam, ma meg eddig még szinte semmit sem csináltam
:(11.30 után másztam ki az ágyból) csak kajáltam, meg neteztem...
A Zuram még nincs kész a gyerekszoba kifestésével, és még a megrendelt bordűrünk sincs meg, így a ruhácskák mosásával, vasalásával, pakolgatásával picit még várnom kell...Persze ettől még lenne mit csinálnom a lakásban
(pl. takarítás, iratok dossziéba rendezgetése) de nincs ám akármihez kedvem
.
Tündi!
Sztem is ráértek még agyalni a babó nevén. Azt hiszem említettem neked, hogy mi nagyon-nagyon lányt akartunk, de pont a lányneveken nem tudtunk dűlőre jutni...
A fiúnevet meg már rég tudtuk, pedig nem is számítottunk rá, hogy fiúnk is lehet. És mégis!
Biztos azért, mert így akarta megkönnyíteni a dolgunkat
Nehogy már a szülei a nevén vitatkozzanak
Bocsi azoktól, akiknek most nem írtam név szerint, de most mennem kell, mert Uramtól kaptam egy kis "házi feladatot" számtech. témakörben...
Puszi mindenkinek!