Új privát üzeneted érkezett!

Jaj most jut eszembe, pedig már rég meg akartam kérdezni, hogy szereztem Magnesii citricit de ki is írta hogy ezt szedi????? Mennyit szed belőle? Mert én eddig a Magnerot-ot szedtem és abból 3x2 tbl de ebben más vegyületben van a magnézium (és mindkettőben 500mg) és mivel ezt a gyogyót nem ismertem nem tudom ebből is lehet e ennyit szedni (mert leírás szerint nem ... de hát írni sokmindent írnak)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 22:28-kor.
Vendég

Jaj, Kata, az nagyon szuper lenne! Én még nem hallottam előrejelzést a jövő 7 végéről, de nagyon bízom benne hogy nem lesz gond! :D

Mindenkinek köszönöm hogy így drukkoltok értem, nagyon jól esik ám!

Ma fodrásznál voltam (melíroztatni) és kozmetikusnál (pakolás + tibeti masszázs + egy kis gyanta itt-ott :wink: ) ... hát, valami isteni volt! Sokkal jobban érzem magam, hogy alakul a fejem! :lol: Hazafelé beugrottunk sütiért a Nádori cukrászdába (ismeritek? - valami szenzációsan jó) és kaptam csoki + túrótortát. A csokit már betúrtam, a másik estére marad. Holnap megyek cukorterhelésre... hát, kíváncsi leszek!!! :lol: :lol:

Most megyünk át apósékhoz, este még jövök!

Puszi! Kellemes délutánt mindenkinek! :wink:
Vendég

csilla!

jah a látvány az nem semmi. meg tudod tipikus magyar mentalitás... ledobom a földre, aztán rátaposok... ez a része szörnyű. de ki lehet fogni jó rucikat.

nah vargához én se mennék. uh-ja meg ugy tudom rajta kívül még max. 2 dokinak ha van.
vargárol szörnyű amiket hallottam.

mi 4D-re Debrecenbe fogunk menni a Nagyerdei Klinikára.

wera! gyanta itt-ott isteni volt? ;) de egy jó kis masszázst én is elviselnék. :wink:

ne aggódjatok már az idő miatt! szép idő lesz az esküvőn! ha meg nem, na bumm... lesz sok ajándék, buli, öröm, egy kis sírás-rívás is :wink: , meg minden ami jól esik! nehogy már az idő rontsa el ezeket a szép napokat!!!!
és egyébként is! előtte való nap majd összefogunk csajok és naptáncot járunk! ok lesz igy??? :lol: :wink: 8)

anyósomtól kaptam kb. fél-1kg szőlőt... már nincs belőle :oops:

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Sikerült visszaolvasnom a hétvégét!

Végre jobban van a gyerköc nincs hőemelkedése! :D Hogy a fogától vagy az oltástól volt nem tudjuk?!

Henka boldog szülinapot!

Kata én miután megvettem egy-két lányos dolgot a doki már nem is volt olyan biztos benne, h kiscsaj! Pedig olyan szép ruhák vannak a tescoba igazi lányosak! :oops: Szeretném már biztosra tudni ! majd ha elmentünk 4d remélem kiderül! :)

Wera én is drukolok ezerrel!
bencuri

sziasztok!

Csak egy gyors bekukk!

Kata!
Én szedek Magnesi Citricit, 3*2-t.
az előzmények miatt ilyen durva az adag.

A dokinál minden rendben, méhszáj továbbra is 2100-as.
A baba még mindíg kislány, szerdán pontosan kiderül!
A BPD 49 mm.

később még jövök, most gyorsan visszaolvasok.
Vendég

Maria, örülök hogy minden oké, de azért pihenj sokat!
bencuri

Mária: az jó, hogy nem változott a méhszáj és minden rendben!
Pont akkora mint kell legyen! :lol:

Köszi az infót! Azért is kérdeztem mert most, hogy kevesebbre vettem a Mg adagomat, megint kezdek kicsit görcsölgetni. Akkor én is visszaállok a 3x2-re. Ezt a dokid írta így ki neked ugye?
Vendég

Sziasztok lányok!

Jövök, kidühöngöm magam nektek is, ha nem baj.
Ma fél 5től volt meghirdetve Bajcsyban szüléselkészítő keretében egy előadás, babamamaszob a, szülőszoba. Délelőtt direkt felhívtam őket, azt mondták, fél 5re menjek az ebédlőhöz, lesz előadás, aztán turnusonként meg lehet nézni a szülőszobát.
Szóval elcaplattam itthonról,több, mint másfél órát utaztam, mire odaáértem, de már ott voltam 4.20-ra, akkor már gyülekeztünk az étterem előtt, fél 5kor seholsenki, 5ig kellett várni, akkor megérkezett egy őr(!?), ő közölte, hogy az előadás elmarad, menjen fel mindenki a 3.ra és lehet szülőszobát nézni. Közben már telefonálgattak páran fel a szülészetre, hogy kb. 60 ember, köztük jónéhányan óriási hassal ácsorognak, lesz előadás vagy mi van, de nem nagyon izgatták magukat.
Jó, mindenki fel a 3.-ra, ott a szűk folyosót az a sok ember teljesen elfoglalta, és ott tologatták az újszülötteket a csecsemősök a tömegben, nagyon ki voltunk akadva. Na ott megint álldogálás, 25 perc után feladtam, picit leültem messzebb pihenni, aztán otthagytama csába.
Nagyon kiakasztottak,miért nem bírtak hamarabb szólni, vahg miért nem lehetett beülni az ebédlőbe, mitől féltek, hogy a sok megvadult kismami összetöri a székeket?
Úgyhogy jól elfáradtam, utaztam 3 órát meg egy órát ácsorogtam és mindezt a semmiért.

Ibm, tökre tetszik, amit írtél, hogy esténként a felhúzható zenélő akármit hallgatjátok a babával, ezt majd én is szeretném, és ha megszületett, hátha ismerős és megnyugtató lesz neki az a dallam.

Henka, boldog szülinapot!

Kép
teó

Kata!

Igen, a doki írta fel az adagot!

vigyázzatok magatokra!
Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Most talán van egy kis időm írni. Mindig olvaslak titeket, de mire a végére érek már elfáradok és nincs energiám írni meg el is felejtem mit akartam írni.

Bencuri: mikor mész legközelebb a Tóth-hoz? Én 25-én 17,15-re. Azért választottam a nőgyógyászati rendelést, mert ott van uh, nem úgy mint az urólogián. Hátha végre megmondja fiú e vagy lány. Te megkaptad már a cukorterhelés eredményét, vagy megvárod a következő találkát és akkor kérdezed meg?
Bencének szerintem az oltástól volt hőemelkedése, de örülök, hogy jobban van már! :D Olivérnek is volt ettől az oltástól hőemelkedése atöbbitől nem.

Wera: Ne agódj nagyon szép leszel az esküvődön és minden rendben lesz. Az idő pedig ideális lesz. Azt szokták mondani, ha az esküvő napján rossza az idő a házasság nagyon jó lesz. ( ha süt a nap akkor is!!! :wink: ) Lesz lufi a gyerkőcöknek?
Tök izgi ez a várakozás!!! Mindjárt vonulsz az oltárhoz ahol a párod fog rád várni!!! Nagyon szupi!!! Milyen hamar eljött ez az idő. Ha ilyen gyorsan telik mindjárt szülünk! :D :D :D
A legfontosabbat majdnem elfelejtettem: nagyon édes a babucid!!! A névvel meg ráértek még ne izgulj, Úgy is megvan már, csak rá kell találnotok! :D :D :D :wink:

Vidokata: Nálunk a Rózsa utcai Spar-ral szemben van egy nagyon jó angol ruhás turki. Nagyon jó és szerdán lesz teljes kollekcióváltás. Olivérnek is nagyon jó dolgokat vettem már és múltkor a picúrnak is vettem 1-2 dolgot. Szerintem, ha van időd nézd meg. Szerdán elég korán kell jönni, mert nagy tömeg van, de minden nap új ruhák vannak.

Kike: kitartás! Anyós hogy van? Mikor engedik haza? annyira sajnálom, hogy így még két ember gondozása a nyakadba szakadt! :( Nem is tudom honnan van ennyi energiád, de a babód nagyon talpra esett lesz az biztos!!! Örülök, hogy a gyerkőceid szeretik az új helyüket így legalább ezzel nincs gondod!!! Vercsi, meg hamarosan megszokja az ovis helyzetet és nem fogja utálni. Az óvónőkkel nincs semmi gond? Nem miattuk nem szeret járni? Azért valamit kitalálhatnának, hogy Vercsi újra megszeresse az ovit.

Szly: sajna nem hiszem, hogy jobban viselném a második gyerkőcnél a kialvatlanságot. Én még most is nyűgös vagyok, ha nem tudom kialudni magam. Tök jó, hogy Roli hajlandó a bilibe pisilni. Olivér szól, hogy kakilok, vagy pisilek, de nem hajlandó a se abilibe se a wc-be kakilni, pisilni. Azt mondja:- a pelusba!!!

Csilla: kész van Toncsi szeművege?

Jajjjj, a többiek hozzászólásait már el is felejtettem annyira hülye vagyok. Pedig annyira akartam mindenkihez szólni egy kicsit. Mindig csak 1-2 emberhez sikerül és ez úgy néz ki mintha csak őket olvasnám és velük állnék csak szóba.

Képzeljétek ma arra keltem, hogy furán fáj a hasam a babuci szerencsére nagyon aktív volt egész nap. Aztán rájöttem, hogy talán húgyúti gondom van így kértem holnapra beutalót a laborba pisivizsgálatra. Múltkor valaki írta, hogy kihat a babucira is és most eléggé parázok! :cry:
Bizom benne, hogy nem lesz semmi gond.

Képzeljétek pénteken a párom is érezte a picurkánk rúgását! Olyan jó volt. :D :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Henka - NAGYON-NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK! Legyen olyan ez az éved amilyennek megálmodtad! :wink:

Teó - hát nem csodálom hogy kiakadtál, én is tuti nagyon kiborultam volna és rohantam volna a kórház vezetőjéhez pofázni!! És az hogy ott tologatták az újszülötteket közöttetek! :shock: Marhajó! :?

Marcsi - örülök hogy rendben voltak a dolgok a dokinál! Szerintem is tuti lányod lesz! Legalábbis én úgy érzem! :wink:

Reggel megyek a cukorterhelésre (eredetileg ma akartam de aztán annyi dolgom volt ma hogy nem akartam így indítani a napot). Jah, másfél órája még fagyit ettem, úgyhogy biztos jó lesz az eredmény holnap!! :oops: :lol: Tudom hogy nem kellett volna, de akaraterőm zéró ilyen ügyben... :? :twisted:

Jó éjszakát mamik és babuk!!Szép álmokat! :D
Vendég

Heni: NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!! lEGYEN NAGYON SZÉP NAPOD!!!!! :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol:

Teó: nem tudom mit képzelnek magukról? Emberek ezek? még ha nem pocakos kismamákról lett volna szó akkor sem tehették volna ezt meg! Csoda, hogy nem "szedtétek le" valakinek a fejét. Hogy lehet iylet csinálni. Beszéld meg a dokiddal, hogy ha lehet mutassam meg neked a szülőszobákat, ha jófej biztos megteszi. Tök jó, ha tudod előre mire számíthatsz, mert sokat segít a felkészülésben is.

Ami: nagyon szépek lettek a tojások nagyon ügyes vagy!!! Én sajna nem tudok ilyet. Ez kicsit olyan mint amikor karácsonykor díszítettük a lakást. Tök jó. Lassan én is elkezdem. :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Wera: kitarás holnapra! Gondolom nem cukorszirupot iszol, hanem a lájtosabb változat lesz.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi - az újpesti Rózsai utcai Spar-ról írtál az előbb?? Képzeld! Én ott laktam 2 évig a Sparral szemben. :D Bár szerintem ahol a turi van, akkor még kínai bolt volt, de múltkor jártam arra és láttam hogy már nem az.

Lesz lufi a plafonon és bazinagy álló lufivirágok is lesznek, de külön nem kértünk többet. Szerinted kellett volna? Bár ha lemegy a vacsi, már meg lehet bontani a díszítést, csak addig álljon valahogy... :D
Vendég

DE, CUKORSZIRUP LESZ!!!! :evil: Próbáltam kibulizni a light-osabb változatot, de sajna nálunk nem csinálnak csak ilyet. MÁr ki is váltottam a 75 gramm tömör rémálmot! FÚÚÚJ! :x :x Csomagoltam egy egyész citromot és egy szívószálat is, de nem tudom javít-e majd rajta valamit! :?
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors bekukkra jöttem még!

Wera! Irigyellek azért ám,biztos nagggyon-naggggggggyon jól fog sikerülni minden és naggggggyon szépek lesztek!
Hiszen annyit készültél rá!
Kíváncsian várom a képeket!
Gondolunk majd rátok!
Mikor utaztok?
Holnap reggel én is nekivágok a dr. látogatásnak,vásárlás és még sok minden tennivalóm lesz!
Du. elmegyek az első kismamtornára!
Kíváncsi vagyok milyen lesz!

Maria! Örülök,hogy minden rendben,azért továbbra is nagyon vigyázz magatokra!

Tényleg nagyon hamar elment az idő,mindjárt megyünk szülni!!!!
Királyság!!!!!!!!
Pont Anyu mondta ma,hogy naggggggggyon hamar elfog telni már ez a 3 hónap!
Hát igen,és még addig mennyi dolgunk lesz!

Teó! Ez tényleg gáz lehetett!

Titanilla! Örülök,hogy jelentkeztél!
Vigyázz magadra és gyere gyakrabban ha tudsz!

Bocsi akinek nem írtam,húzok pupuzni,mert reggel korán kéne kelnem,hogy be is jussak a dr-hez!
Már nem volt időpont,úgyhogy kb. fél nap lesz,de bejelntkezem aztán megyünk addig vásárolni!

Aludjatok jól és álmodjatok szépeket!
Mindenkinek elküldtem az álommanót,ma éjjel nem lesz csípőfájdalom!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
ibm

Titi - én is 25-én megyek csak én 13.30ra, mert bejelentkezésnél a nőci azt mondta csak 14-ig van :evil: Pedig én is később akartam menni! Na mindegy! Mondjuk nekem már a 14.ére mondta, h menjek, de szabin van! És előbb nincs azt mondták! Csak akkor tudom meg a cukor eredményét kicsit parázok is, remélem nem ment feljebb! Vagy meg lehet kérdezni szerinted máshol is az eredményt? Tök jó megint egyszerre megyünk :D Gondolom te is mész az 5.emeletre is majd külön uh-ra utána? Egyszer csak összefutunk! :D
bencuri

Ibm- ha sikerül elüznöd a csipőfájdalmat, ezentúl akkor majd gyakrabban meg kell tenned! De szép is lenne, ha nem fájna!
bencuri

Wera, már többször voltam sajnos, de én a zsemlét és a tejet választottam inkább! a lötyi nem biztos, hogy lemenne... a reggel hányingerre!
bencuri

mostmár csendbe maradok, megyek lefektettem a gyerköcöt, pedig még nagyon él! utána még lehet, h bekukantok!
bencuri

Hát persze hogy nem tudok aludni basszus! VÁÁÁÁÁ! :evil: Ráadásul már éhes vagyok és szomjas... de mivel teljes vérképem is lesz, ezért nem ihatok :( Azért egy korty vizet muszáj volt az előbb, különben kirepedt volna a torkom! :wink:

Ami - csüt reggel utazunk, Apu jön föl értünk hogy a ruhákat meg minden hazavigyük. Fogalmam sincs hogy fog beférni minden + még mi is a nem túl nagy autójába, de valahogy megoldjuk! Csak ugye a ruhám már ki lesz gőzölve, szóval nem nagyon kéne gyűrődnie... hahhhh...
Én is úgy gondolom hogy annyit készültünk rá (leginkább én :P ) hogy nagyon jól kell sikerülnie, de hát ember tervez... aztán majd eldől! :lol:
Én is már úgy mennék a mamitornára! Biztos jó lesz, majd mindenképp írd meg! :D Ha hazajöttünk én is elkezdem! Bár kedd-csüt van, úgyhogy akár ma is mehetnék, de nem bizti hogy lesz még hozzá erőm este. +látjuk! :roll:

Bencuri - az jó ha választhattál mást a cukron kívül! Hidd el, én is bepróbálkoztam, de itt ez a szokás... :x Mindegy, szívószállal próbálkozom, úgy legalább az ízét kevésbé érzem, aztán majd a gyomrom eldönti bennmarad-e. :?

Íme Gömbi lakhelye tegnap esti állapotában (azaz 6-7 kg plusszal). Kicsit homály lett a kép, de a lényeg látszik! :D

Kép
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Úristen Wera 2:57??????????????
Én mostanáig bírtam,de 5:50-kor muszály volt felkellnem,egyszerűen úgy éreztem kilyukad a gyomrom+még Áron baba is beindult hozzá!
Most nyomtam be két lekváros kenyeret+1 bögre teát!
Én ma megyek a beutalóért,de nemtudom hogy fogom kibírni azt a cukorterhelést!
Sajnálom,hogy álommanó eétávedt!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
Szép a pocid és még mindig milyen vékony vagy!
Nekem ma valami álcaruhát kell felvennem,mert ha begurulok a rendelőbe nemtudom mit fog szólni!!!!!!!
Sok sikert a vérvételhez,majd jelentkezz,hogy mi volt!
Többieknek további jó éjszakát!!!!!!!!!!!!
De jó nekik!!!!!!!!!!!! :roll:

Kép

Kép
ibm

Oho, Wera , és hol az a sok süti, meg fagyi? Félelmetesen vékony vagy!!!! És gyönyörű menyasszony leszel.

Henka, NOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Nekem olyan mázlim van, teghnap voltam dokinál, megvolt genetikai UH, minden ok. (gyerek persze nagy, és nehezebb is az átlagnál, de ez nem meglepetés..) Megnézte a papírokat, nem akart turkálni, áldom érte. Aztán mondta, ha bármi gondom van, tudom hol keressem, különben talákozunk aprilis 28án, addig ráér a cukor is. Azt meg úgy csinálják, hogy itthon bőséges reggeli, lehetőleg csoki is, de fogom utálni, és EGY szúrás. Ha gáz van, akkor a másik verzió. (Eddig mindig a három szúrást csinálták, nem rajongtam érte).

ÉS a drnő úgy tűnik a Klinikáról a Kútvölgyi kórházba költözik. Hipp, hipp, hurrá. Az ugyanis közel van. :lol: Ja, és úgy szülök nála, ahogy akarok, nem kell hanyattfekve. Vao, ilyet én még orvos szájából nem hallottam.

potyka

HENKA NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!! :D :D :D

Wera! Csini a pocakod! :D

További szép napot Nektek!
Vendég

Sziasztok!

T.maria, szuper hogy minden rendben!!! :lol:
Teó, ez vérlázító!!! :twisted: Nem tudom, hogy gondolják??!!
Titi, remélhetőleg nincsen semmi gond, csak a szalagok nyúlnak! :)
Ami, hozzám megérkezett az álommanód! :wink: Egész jól aludtam. Bár azt álmodtam hogy szülök ,de semmi tolófájásom nincs, meg nem is nyílt ki a méhszáj eléggé, és császár lett a vége. :(
Wera, nagyon csini vagy!!! :shock: :lol:
nem pénteken megyek a 4D genesisbe, hanem szombaton, a páromnak ugyanis visszavonták a pénteki szabiját. :twisted: Felhívtam tegnap az uh-t és szerencsére volt még szombat 12-re hely!!! :D

Kép
sziszka82

Jó reggelt mindenkinek!

Titanilla: nagyon köszi a tippet, el fogok látogatni oda (bár pontosan nem tudom még melyik az a Spar)

Wera: drukk a cukorhoz, hogy lemenjen! Nagyon csini a pocid és látványosan növöget!

Ibm: nekem nem sikerült elűznöd a rossz álmokat :( :( :(
Ma azt álmodtam, hogy elkezdtem vérezni és a doki közölte hogy most már mindegy! (nem akarok többet álmodni!!!!!!!!)
Vendég

Sziasztok!
Lányok!
Tegnaptól munkanélküli vagyok!
Már alig vártam ezt a percet!

Juhéjj!
Megszűnnek a zaklató telefonok!!!!!
Már az újságban sincs benne a számom! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tegnap apa elvitt egy jó kis bababoltba!
Hú, hogy ott milyen gyönyörűségek voltak!

Olyan csodaszép kislányrucik, hogy csak na!
De még nem mertem venni, mert majd inkább a 4D után.

Wera!
Én is úgy érzem, kislányom lesz, csak eddíg mivel fiút mondtak, azt kellett elhinnem...
De tudtam, hogy csajszi.....

Azért vettem neki két rugit..
Már kinéztem hozzá a bodyt is, csak az már tényleg nagyon lányos volt, apa kedvéért nem mertem megvenni.

Viszont vettem egy Pierre Cardin hordozót, már a kórházban nem marad... :lol:
Meg vettem játékot a kiságyra, és egy pólyát.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én azért gondolom, hogy kell lennie, mert én ki tudom venni az ágyból nélküle, de a lányaimnak csak igy engedem az elején. Meg a családnak is, ha már mindenképp szükségét érzik.

Nem az a hagyományos bekötős, hanem kókusz, és csak ilyen ráhajtogatós.
Van az aljáben egy merevítő, az tartja a kis testét.
Ha pedig ezt a merevítőt kiveszed, akkor takarónak is használhatod.
Először a Brendonban láttam ilyet, de ott 6000 Ft.
Annyit sokallottam érte,hisz alig lesz benne.
De itt, 3200 Ft-ot fizettem érte.

Majd dobok róluk képeket, de most a kicsit viszem orvoshoz, a nagy is itthon van, mert a talpáról kellett eltávolítani tegnap egy oda nem illő dolgot.
Ma nekem kell őt kiszolgálnom.
Meg valami ebéd is kellene, mert ma mivel nem mennek suliba, itthon esznek.

Ti mit főztök?

Aki ma dokihoz megy, annak drukkolok!
Várom őket a hírekkel!

Holnap 4 D!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

HENKA!!!

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok lányok!

Felhívtam a Bajcsyt, persze nagyon sajnálják blablabla és legközelebb majd nem így lesz. Klassz.
Ma a tarcsai kórházban lesz előadás, és miután a bajcsys doki szabija miatt ez is esélyes, ide is el akartam menni, de már nem tudom.
De ha elmegyek és elkezdik időben, akkor ott szülök!

Amúgy tényleg igazatok volt, hogy a 12. hét után elkezd repülni az idő, tényleg így van. És mindig szoktam nézni, hogy épp milyen új fórumok vannak, 2008. szeptember stb. és már novemberiek is vannak! Rohan az idő!

Wera, nagyon csini vagy, majd sok képet szeretnénk látni!
Mi esküvőnk napján arra keltünk, hogy szakad az eső, így is ment egész délelőtt, aztán kiléptem a fodrásztól, már tisztult az idő és mire anyukáméknál a gyülekező volt, már ragyogóan sütött a nap.
Drukkolok a jó időért!

És holnap megyünk koktélozni a lányokkal, VÉGRE! November óta ez az első ilyen jellegű programom, amúgy havonta beültünk az Oktogonnál lévő Friday'sba, mert 7köznap koktélakció van, féláron és úgy jó az áruk és hát milyen finomak! De persze én most alkoholmentest fogok inni. Remélem, nem mondják le, mert én nagyon készülök rá!

Én karfiolfőzeléket csinálok most először, nem tudom milyen lesz, de gondoltam kéne több főzeléket enni. Főleg, hogy a súlyom egyre csak szárnyal.

Múltkor én is furát álmodtam, ki tudtam tapintatni a méhemet, olyan volt, mint egy gömböc, tök egyértelműen elkülönült vhogy a hasamba.

De nyomi az idő!

Kép
teó

sziasztok lányok!
hogy ti mennyit tudtok írni... :lol: nagyon aktívak voltatok. mire végigolvastam...

wera!
nagyon csini vagy, ugy látom sikerült csak pocira hiznod. ugyhogy biztos szép leszel a nagy napon!

mindenki aki dokihoz megy, annak kitartást, türelmet, és sok szerencsét.

és lányok!!!! aludjatok már végre! nem tudom hogy birjátok alvás nélkül. én szörnyen érezném magam. de szerencsére én ma is negyed10-kor keltem :oops: (és már van mikor 10-11 óra körül alszom este)
holnap össze kell szednem magam, hogy kikecmeregjek az ágyból olyan 7-fél8 körül. mennem kell a kórházba beutalóért. 20. héten nekem aktuális egy vérvétel. ellenanyagszűrés lesz mert B neg. vagyok.
aztán sietnem kell a beutalóért, mert védőnőhöz is el kell ugranom és nem egy irányban vannak :( ő meg csak 10-ig van bent.

jah egyébként tegnap voltam a dokimnál magánrendelésen. nézett hüvelytisztaságot. aztán a pocómat levizitelte szemmel... megdicsért hogy ránézésre szépen növünk. aztán bent is szétnézett :wink: . ott is mindent a legnagyobb rendben talált.
hiztam eddig olyan 3 kg körül. remélem nem is viszem majd a továbbiakban se tulzásba :wink: :lol: 8)

teó! irtad a koktélt, nah azokért én is oda vagyok. habár alkoholmenteseket még nem sokat próbáltam :wink: (persze most csak az jöhet szóba)
nálunk meg van egy kávézó extra sok választékkal. mi oda szoktunk járni. az is nagyon jó :) a párom általában hollandkakaót iszik... ami most nekem nagyon előnyös... mindig kieszem szegénynek belőle a fagyit :wink:

t.maria! ebéd... hát olyan kérdéseid vannak... fogalmam sincs mit kellene csinálni. tudod... leves + második :D
másodikat valami husmenteset kellene, mert még maradt barackos husi tegnapról. ahhoz tegnap se volt kedvem, és szeirntem ma se lesz. apa viszont imádja. persze sok barackkal :D
szerintem csinálok rakottkrumplit, meg talán karfiollevest. meg szerintem desszert az meg vaniliapuding lesz sok gyümölccsel. vagy csak sima gyümölcssaláta (ezt még nem tudom)
én ráérek az ebéddel. nem is ebéd lesz hanem inkább vacsi. apa nem ér haza 6 óra előtt. :(
jah és megkérhetnélek, hogy mielőbb tegyél fel a pólyáról képet?! nagyon kivi vagyok milyen lehet. ilyet nekem is be kellene szereznem, és főleg ennyiért :shock:
ha tennél fel képet akkor elmennék a mi brendonunkba és néznék hogy van-e ilyen.

cukorterhelés: kiváncsi vagyok nálunk engedélyezik-e a zsömlét tejjel. én ugy hallottam itt is mindenki azt a szörnyű löttyöt issza.szegény kismamák... szegény mi... de hát a végeredmény számít :D
az csodaszép lesz.

mindenkinek további gyönyörűséges napsütéses időt, vigyázzatok magatokra és a kis pocaklakótokra! kitartást, már nem sok van a végéig! :wink:

Kép

Kép
timi1982

szly, a tujákkal kapcsolatban. Nekem az egyik nagynéném kertész és nekünk tavaly ő ültette be őket, és mind a 30 megmaradt és hatalmasat nőtt. Szóval a lényeg, hogy mi úgy ültettük el, hogy kiástuk a gödröt, jól belocsoltuk, aztán beáztatták cserepestül a tujákat amíg buborékolt a cserép (elég csak azt belemártani) és úgy elültettük, majd megint jól meglocsoltuk. Aztán van egy pétisó nevű cucc, amiből keveset szórsz a tövére kb. havonta egyszer (vigyázz, hogy az ágaira ne menjen) és attól még szebben fognak nőni. Remélem segített. :)

HENKA BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!

vidokata, nagyon cukik azok a ruhák! :) pesten én a régi bástya színház mögötti turiban voltam (Blaha) és vettem nagyon cuki cuccokat. Bár nem mondanám túl olcsónak, de vannak nagyon édes ruhák.

teo, friday's a kedvenc helyem! :) Már vagy tíz éve minden szülinapomon oda megyünk :)

Tegnap voltam terhelésesen. Odamentem, bejelentkeztem, egy perc múlva levették az első adagot, aztán megettem amit vittem és egy óra múlva levették a másik adagot. De nagyon vicces volt, mert mellettem ült egy csaj, és neki meg cukros löttyöt kellett innia és két órát kellett várnia... Kérdeztem, hogy mitől függ. Erre mondták, hogy dokitól. A laborban sem néztek furcsán. Ezek szerint ott bevett szokás, hogy egyik így, másik úgy. Na mindegy, a csaj szegény csak nézte ahogy én eszek, neki meg kopogott a szeme... Aztán amikor én felálltam hogy akkor jövök el, neki még egy órát kellett ott ülnie... Nagy mázlim volt. :)

Vasárnap meg voltunk színházban, megnéztük a Rómeó és Júliát. Nem volt rossz. De az viszont vicces volt, hogy a szünet első percében beálltam a sorba a wc-re és amikor gongattak, akkor sikerült is bejutnom. Úgyhogy az egész szünet azzal telt, hogy pisilhessek... Ezen persze kicsit felhúztam magam... Na mindegy. :)
Aztán tegnap átmentünk este férjem főnökéékhez (nagyon jóban vagyunk) és ott voltunk éjfélig. Ma reggel meg nem volt net... Aztán felhívtam apát és lépésről lépésre elmondta hogy konfiguráljam újra a routert mert valamiért kiesett a memóriája... És már van net. :)
Na most azt hiszem ennyi, majd később még jövök. Mindenkinek szép napot!

KépKép
muffin

Wera, nekem esküvő előtt olyan rémálmaim voltak, hogy na. Alig tudtam aludni. Előző este, meg rosszul voltam, megmérték a vérnyomásom:160volt!!!! Pedig nekem 90 szokott lenni.

Henka, boldog szülinapot!

Marcsi, vártad, hogy munkanélküli legyél??? :shock:

HozzászólásElküldve: 2008 Március 04 Kedd - 10:32 Hozzászólás az előzmény idézésével
Szép babás görbék! Wink +++++++++++ (Ditta, Lilla,Nati, Viri ezeket nektek küldöm ++++++++++++, bocccánat, ha valakit kihagytam)
Márti, nagyon sok gyógypusszancsot küldök Huninak! ( Embarassed nem vagyok pedifil Laughing ) úgy kell hozzáállni, hogy úgy sem lesz semmi probláma, de ugyebár nem is lesz!
Jenny, milyen rendes megértő-szerető párod van! Pihenj sokat! Szerintem a méregtelenítő kúra jó ötlet.

Mehetünk az autómért 4re
Laughing már úgy várom Exclamation Exclamation Exclamation Jó sok lett rá a biztosítás Evil or Very Mad

Mi történt! Postán akartam1csekket befizetni, de annyian voltak, hogy na. 10perce ott álltam, erre annyira erősen beleszúrt jobb lennt a hasamba+rúgott is egyett, hogy felnyögtem, és egy kicsit begörnyedtem. Olyan rendes volt az újságáros lány, megkérdezte, minden rendben, mondtam, igen. De ekkor már telefonban voltam, hogy jöjjenek értem, mert egyedül nem tudok (30percre lakunk) erre a lány: látom... Elvette a csekket és előrement vele. Olyan kellemetlen volt nekem. Senki nem morgott, csak 1 valaki. Na ki???? Egy nyugdíjjas Twisted Evil De komolyan nekem égett a fejem. Annyira rendesek voltak. Aztán lecsüccsentettek 1 székre, ott vártam anyósomat, ő is nagyon jófej volt, hazavitt.
Anyós:
olyan aranyos! Lizának most köt 1 gyönyörűséges takarót! Meg kisruhát.
magdolnam

Sziasztok!

Hatalmas megkönnyebbülés, ma megérkezett a fizum! És nem is kevés! Úgyhogy most boldog vagyok! :D

Ma megyek a védőnőhöz, kettőtől van. Megmondja mennyit híztam... :?
Meg megkérdezem, hogy Ő mit tud, itt Tbányán hogyan csinálják a vércukros dolgot. Már előre parázok tőle!

Mondjuk, errefelé mindenki össze-vissza beszél. Legutóbbi példa erre a Hepatitis B szűrésem eredménye, amit hétvégén vehetem át anyámtól!
Mikor mentem a beutalóért, a doki a gondozóban azt mondta, hogy az AFP-ért jó két hét múlva mehetek vissza a laborba, a másikért pedig a vérvétel másnapján. Amíg át nem vettem tőle a beutalókat, addig nem is tudtam, hogy mi az a "másik", azt ugyanis elfelejtette közölni velem.
Jó, bent vagyok a vérvételen, éppen csapolnak, miközben a nőci elkezdi mondani, hogy az AFP-ért a következő hét szerdán mehetek, a maradékot pedig a gondozóba küldik.
Akkor persze eszembe sem jutott, hogy a doki nem ezt mondta, de éppen ara koncentráltam, hogy amíg a tű bennem van, legalább addig ne ájuljak el. Na hogy is legyen? A vérvételes nőtől valahogy jobban hangzott, hát nem mentem vissza másnap semmiféle eredményért. Aztán a megfelelő időben elhoztam az AFP-t, és ha már "a maradék a gondozóban lesz", azt majd a következő beutalónál elhozom.
Ahaaa, pár napra rá anyám telefonál, hogy nála van valami leletem, ami negatív, a Dózsakerti védőnő hozta. :shock: :shock: :shock:
Mi van? Nekem védőnőt senki nem mondott! Ráadásul ugye arról volt szó, hogy a tartózkodási helyemnek megfelelő védőnő az illetékes (Én már hozzá is járok, mert Dózsakertből elküldtek), és nem a bejelentett címemnek megfelelő. (Ezt is el kéne már intézni)

Szóval tévedett az orvos és a vérvevős néni is. Akkor kinek hihet az ember, ha senki sem tudja a dolgokat?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Henka, Isten éltessen!

Wera, nagyon szép a pocakod! Wera, drukkolok nektek a jó időhöz! Hol is fogunk összegyűlni naptáncot járni???
A MÁV-ban löttyöt kell inni???? jaj, neeee :roll: amikor még a Szabolcs utcában volt a vérvétel, lehetett zsömikét enni kefirrel...

Köszönöm, hogy aggódtok értem, de higgyétek el, annyira vigyázok magamra, amennyire csak lehet. Levegőre csak akkor megyek, amikor Otival oviba megyünk-jövünk, vásárolni sem járok, kerülök minden potenciális fertőzéslehetőséget, és mégis... De most már csak elmúlik, a homeopátiás szerektől kicsit jobban vagyok. És tegnap Anyuék kölcsönadták a gyümölcscentrifugájukat, már facsartam nagyon finom alma-mandarinlevet.

Babácskám szerencsére jól bírja, hogy hánykolódom az ágyban, köhögök-tüsszögök. Már a legelején tudtam, hogy nagyon stramm kislány :D

T.Maria, gratulálok a munkanélküliségedhez :wink:
Hol vetted a PC babahordozót? Én is szeretnék egy újat venni, praktikus okokból, mert a mostani hordozók kevesebb helyet foglalnak (főleg egy kicsi Corsa hátsó ülésén), mint az, amit Ottónak vettünk anno.

Magdi, jó, hogy vannak figyelmes és kedves emberek. Lényeg, hogy jobban vagy, a többivel ne törődj.

Megyek, egy kicsit vízszintbe teszem magam. Olyan vicces, hogy öreg nénisen csinálok mindent... mosogatás közben is gyakran le kell ülnöm, közben meg sóhajtozom... de most már nagyon remélem, hogy vége lesz ennek az állapotnak!

Szép napot nektek, vigyázzatok a pocakokra, különösen a feszülősekre!

Kép
Kép
bondi

Hőőőőőős voltam és ráálltam a mérlegre! És csoda történt 5hónap alatt 3,5kg jött fel Nem hiszem el!!!!!!!!!!!
magdolnam

Sziasztok!
Hát a gondok csak sűrűsödnek:Anyós ma jött haza,remélem el tudja majd magukat látni.Kristit dokihoz kelett vinni,ráment a fülére a nátha,most antibiotikumot kap,egy hét múlva kell visszavinni.Úgyhogy innentől fogva Anyósnak muszáj lessz ellátni a Papát,mert nem fogok tuni lerohangálni hozzá,úgy hogy a gyerek ne jöjjön utánap.Pedig most aztán csak annyi időre mehet ki hogy eljön velem a Vercsiért,jó meleg sapkában.Így is ez az egy hét elég kimerítő volt,amíg a Papa is rám volt utalva. :?

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Köszi a sok dícséretet :oops:

Muffin - tényleg baromi szerencséd volt a cukor-terheléssel!

Én reggel 7-re már ott voltam és minden túlzás nélkül kb 60-an voltak előttem. MÉg szerencse hogy Apa elkísért, így ő állt sorba az ablaknál, én meg le tudtam ülni. Közben egy lány mondta hogy ő úgy emlékszik hogy be szokták hívni a kismamikat soron kívül. Erre felbuzdulva én előrebaktattam az ablakhoz és megkérdeztem, majd közölték hogy ilyenről szó sincs, csak sorakozzak nyugodtan! :evil: :evil: 8-ra jutottunk az ablakhoz, ahol le kellett adni a beutalót és fél 9-kor szólítottak be az 1. vérvételre. Addigra már frankón szarul voltam az éhségtől. Aztán megittam azt a cukros szart! Gyerekek! Ez rosszabb volt mint amire számítottam! Fullra nem oldódott fel és folyamatosan köhögtem tőle, ahogy megálltak a cukordarabkák a torkomon!! :x Boááá, még minidig érzem az ízét a számban. Vittem citromot meg szívószálat, de sokat nem javított rajta egyik sem. Aztán fölmentünk anyósékhoz tv-zni, mert szerencsére ők közel laknak, majd vissza fél 11-re. Azt hittem már sose érek haza! Egy örökkévalóság volt! Most jól bezabáltam egy nagy rakás káposztás tésztát jó sok borssal, hahh, de jól esett! :) Szerintem lefekszem aludni. Ki kell heverni ezt a szörnyű reggelt!

Magdi - Remélem már jobban van a pocid!
Az utsó hozzászólásodnak a közepe az mi?? :shock: Vagy csak én vagyok hülye hogy egy szót se értettem belőle??? És miért nem jelennek meg neked a hangulatjelek csak a szövegük? Jó, nem kérdezek több marhaságot! :P
A vérnyomásom szerintem nekem is az egekben lesz a lagzi előtti 1-2 napban. Amúgy se mértek keveset mostanában, utsó 2 alkalommal 130/90 volt :? . Nekem általában ingadozó és 100 alá is lemegy, aztán meg fölugrik, de eddig még senki se mondott rá semmit. :roll: Ja! Rémálmaim egyelőre nincsenek a lagzitól, (ahhoz aludni is kéne! :lol: ) viszont Apának vannak! :? Szegénykém! De azért jól esik a lelkemnek hogy ő is izgul! :P :lol:

[quote]O írta:ho, Wera , és hol az a sok süti, meg fagyi?

Hát szerencsére mindet Gömbi falta fel! Tudnátok mennyi édességet eszem amúgy! Állati mázlim van ám hogy nem látszik! :twisted:

Hmmm... koktél!! Nyamiii! Én is imádom!!! Bár inkább csináltam őket mint fogyasztottam, de egy jó pultos mindig megkóstolja az eredményt mielőtt kiadná a vendégnek! :lol: (persze nem iszik bele vagy ilyesmi, tudjátok! :lol: :lol: )
Vendég

Sziasztok!

A PC hordozót Móron vettem, meg minden egyebet is, tegnap.

a hordozó 14000Ft. volt.

Azért vártam, hogy munkanélküli lehessek, mert így felmondhattam annak a pontosan 106 embernek, akik nekem dolgoztak.
Persze nem maradt senki sem munka nélkül, mert egy srác átvette tőlem az egészet.
Mellette a párom megmaradt helyettem az ő alvállalkozójának, így anyagilag sem jártam sokkal rosszabbul, csak a gond kevesebb.

Kicsit bonyolult... :oops:

Ez a nagymamás tempó nálam is így van... :oops:
Sajna gyakran le kell ülnöm, bármit csinálok.
Úgy irígylem azokat, akik sétálgatnak, csavarognak...
Nekem ez nem megy. Nagyon nehéz lesz a hasam, és szinte alig bírom el!
Lehet, hogy kellene haskötőt vennem?
Tudjátok, olyan igazi kismamisat, ami tartja a pocakot.
Az előbb értem haza a gyógyszertárból és a gyerekorvostól, már alig vártam.
Pedig gyalog szinte már sehova sem megyek.
Igaz, a doki tegnap mondta, hogy a vezetést pedig hanyagoljam...
De akkor már tényleg soha nem mehetek sehova???!!!

Wera!
Biztosan gyönyörű leszel!
Nagyon csini a pocakod!
Vendég

Bondi - nem a MÁV-ban voltam hanem a csepeli sztk-ban. Azt mondta a dokim hogy neki mind1, várni mindenhol kell, így a közelebbit választottam. Egyébként azt mondták csinálnak ilyet is - olyat is, dokitól függ hogy melyiket kéri, őt kell lekenyerezni! :wink:
Vendég

Wera, nekem normálisan jelennek meg :roll: Nemtom mi lehet :shock:
magdolnam

Lécike,itt szavazzatok a házi fanciakrémesre.Lehet hogy kell regisztrálni,de érdemes,mert sok fincsi sütirecept van itt.
http://desszert.eu/a_nagy_receptverseny
szóval itt van egy link hogy:itt lehet szavazni-ott lécike-előre is köszi mindenkinek.

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok.

Hát talán megmaradok de nagyon kiszurtak velem.
A mult hét szerdán ki huzta a dokinö a fogam sajna akkora gyökere volt ezt pénteken tudtam meg :twisted: :twisted:
hogy kinyilott az arc üregem igy össze szedtem egy jo kis arcüreg gyulladást-semmi anibiotikumot nem adtak -gondolhatjátok a falat kapartam.

Mig tegnap a szájsebészeten adtak antibiotikumot,és azt mondták ha az arcüreg nem zárodik péntekig akkor hétfön mütéti uton zárni kell :cry: :cry: :cry: :cry:

JO NEM????????
MI JÖN MÉG???????????????????
komolyan ele sem hiszem hogy ez velem történik-és még mindigg fáj.tiszta nyomorék vagyok................................

aki jol van annak gratula
wera neked is
henka boldog szülinapot

ha még 15 hetet kibirok akkor jo

Képimg][/url]
Kép
ronix

ronix, nem irigyellek. Remélem péntekig minden oké lesz...

t. maria miért kell hanyagolnod a vezetést?????? Ilyet még nem hallottam...

wera, akkor tényleg nem lehetett egyszerű... én amúgy nem tudom hogy mennek ezek a dolgok hogy ki hova utalhat be laborra, de a Nyírőben én eddig soha nem vártam. Most is kb. négyen voltunk, de abból kettő már töltötte a várakozási időt. Nemhogy sorbanállás... Szerintem ha lehet olyat, kérjetek oda beutalót, mert se sor, se várakozás... :) mondjuk engem házon belül küldenek mindig át, de tegnap is a másik három máshonnan jött beutalóval...

Na most eldugulok. Mennem kell készülni mert indulnom kell az órámra. Majd este szerintem jövök még. :)
Mindenkinek szép délutánt!

KépKép
muffin

Bencuri: te mikor kértél időpontot? én tegnap reggel. Akkor azt mondták, hogy délelött os és délután is ő lesz és csütörtökön is. Uh-ra a 30. héten kell menni, majd egyeztetünk, ha lehet.

Wera: mi kértünk külön pár lufit a gyerekeknek és amig el nem kezdődött a kaja addig nagyon jól elvoltak velük és a szülők is pihizhettek egy kicsit. Nagyon élvezték.
A cukorszirupot én a laborban kaptam nem kellett kiváltanom.
Semmitől sem lesz jobb, de mire ezt olvasod már tul is leszel rajta.
Nagyon szép a pocid, bár én is így nétznék ki a 7 kg pluszommal. :oops:

Vidokata: A 120-as busszal a központól a 3. Ősz utcai megállónál kell leszálni. Egyből ott a spar és vele szemben messziről látszik.
Rózsa utcán jön a 120-as. :D

Most nem tudom folytatni mert megjött após, majd jövök még!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Eladó egy nagyon jó állapotban lévő Pierre Cardin babakocsi hordozóval lábzsákkal együtt 30.000ft-ért!!
érd:0630-6166916

További kellemes pocakoskodást! Kép Kép
ruby1

Sziasztok!

Muffin! Köszi a tippeket a tujákkal kapcsolatban. Remélem ezek megmaradnak.

Ma két hét kihagyás után ismét voltunk baba-mama klubban. Nem tudom mit csináljak Rolival, de már feltartott kézzel közelít a gyerekekhez és veri őket. Rászólok, akkor abbahagyja, de végig a nyomában kellett lennem, mert mindenki felé csápolt.

A bilizést azért még nem lehet bilizésnek nevezni. Nem szól, csak ha én ráültetem, ül rajta és van mikor sikerül is valami. Mindig mondom neki, hogy nyomjon bele valamit, ő nyom is látványosan, de nem mindig sikerül.

Annyira utálom ezt a rossz időt!

Ronix! Remélem hamarosan jobban leszel!

Nekem pénteken lesz a vércukor, teljes vérkép és még a véradónak is kell két kémcsőnyi vérem plusszban. Remélem azért még marad is. Lesz vagy 12 kémcső! Utána meg vezetnem kell kb 1 órát egy temetésre, megvárni a kocsiban míg vége, aztán vissza. Hát nem várom a pénteket!

Kép
szly27

Sziasztok!

Bocsi, hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem de nem volt igazán lehetőségem, de bepótóltam elolvastalak benneteket., ígérem most már sűrűbben jelentkezem.
Ronix képzeld én is hasonlóképpen jártam az első terhességgemnél nekem eltört az álkapcsom, úgyhogy jobban fáj a fogam helye, mintha megmaradt volna a fogam. Tudom ez nem vigasz neked de kitartás!
Magamról annyit hogy voltam az urulógián a vesémet továbbbra is nyomja az én kis Dorkám úgyhogy most csak a bal oldalamon fekszem, de már mindenem fáj. Éppen valamelyik nap mondtam a férjemnek hogy úgy érzem magam mint egy nyolcvanéves ő meg erre azt felelte, hogy úgy is mozgok. Mindenem fáj, főleg én még dolgozok és hosszú a napi 8 óra irodai ülés. De még egy hónapot kikell húznom.
Wera gratulálok az esküvőtökhöz, én már ilyenkor mindenféle hülyeséget álmodtam.
Ja tényleg amúgy nem vagy egyedül ébren hajnalonta és minden nap 2-4-ig fél ötig tévézek, a férjem már teljesen kivan, csak az a rossz hogy fél 7-kor meg kelnem kell mert ovi utána meló, úgyhogy állandóan álmos vagyok.

Bocsi lányok a hosszú levelemért.

Üdv Kata

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
jeneik

Sziasztok!

Ronix! :cry: Nagyon sajnállak,jól kicsesztek veled!
Remélem hamar helyrejössz és mostmár csupa jó dolog fog történni veled! :lol:

Jeneik! örülök,hogy írtál,várunk többször!

Mindenkinek gratula aki túlélte a cukorterhelést!
Mióta hazajötttem a dr-től azóta azon jár az eszem,hogy hogy fogom kibírni!
Aztmondta jövőhéten ráérek elmenni,de szerintem pénteken megcsináltatom,mert akkor még Anyut eltudom csalni magammal!
Nekem is lesz 3 kémcső levéve,aztán cukros lötyi és 2 óra pihi után újra szuri!
Nemtudom hogy fogom kibírni,reggel ahogy felébredek megyek kajálni!
Amúgy minden a terv szerint halad,azt mondta a dr.
Uh nem volt,de megvizsgált,méhszáj zárva!
Ennek örömére egy óra múlva elhúzok az első kismamtornára!
Remélem jó lesz!
Majd beszámolok!

Addig is mindenkinek további szép napot!
Vigyázzatok magatokra!

Kép

Kép
ibm

Hát csajok, receptötleteket a lustaságnak!
Most jöttem a védőnőtől, hát nem dícsért meg.
A babavárás kezdetén 75kg voltam ( a 183cm-hez), most pedig 74-et mért.
Nagyon elkeseredtem, hazaérve még könnyek is hullottak. Már most rossz anya vagyok!
Szóval most kicsit híznunk kéne, mert a végén etióp lesz a gyerekem! :oops: :cry:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Krisztina:Ne keseregj,ami késik,nem múlik,úgyis felszedsz majd annyit amennyi kell a babának. :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?