Üdvözlet Hölgyeim!
Látom vannak újabb + várományosok! Nagyon helyes, csak így tovább!!!!!! A kímélő életmód sose árt, hiszen ott van apa, aki majd felhozza azt a bevásárló kosarat...
Viri:
Köszi a választ, így már azért könnyebb eligazodnom a rövidítések között. Hiába, aki kezdő (mármint én) az kezdő...
Az UH-nak hétfőre nem sok értelme lenne, mert az már a 14. nap lenne. Én úgy vettem észre, hogy a 12-14. nap között szokott peteérésem lenni. Hááát nem tudom. Legkésőbb jövő hónap elejére minden kiderül, mert ha beválik a jóslatod, akkor reméljük minden rendben, ha nem, akkor pedig jöhet a hsg
na azért ettől egy kicsit tartok! Nem is az eredménytől félek (mert ha átjárhatóak a petevezetők, akkor nincs semmi gond és megnyugodtam - végre - ha pedig nem akkor meg legalább biztos lehetek abban, hogy babóca nagyon sokáig várat majd magára, tehát ebbe is bele kell nyugodnom) Tartani inkább magától a vizsgálattól tartok. Nem t'om milyen érzés lesz, fáj, vagy sem stb. Tudom-tudom mindenki másképpen reagál rá. Van akinek fáj, mégis átjárhatóak, van akinek nem és mégsem lehet gyereke. Ezt az eszemmel mind tudom, csak valahogy félek tőle. (Bár biztosan nem lehet olyan sz*r érzés, mint a vastagbél tükrözésem volt...
)
A mai napom egyébként nagyon rohangálós volt. Mondtam is a főnöknek,hogy kérek lépcső díjat! Ugyanis új irodát alakítunk ki ugyanabban az épületben, ahol a kirendeltségünk van, csak éppen a másodikon, egy 1865-ben épült házban!!! El tudjátok képzelni milyen magas emeletei vannak, ha a lakások belmagassága 3,7m?!!!!!! Szóval ma jöttek a bútorosok, idő közben kiderült hogy a kazán nem működik, úgyhogy jöttek a gázszerelők, aztán a sok egyeztetés, ki mit mikor és hol fog elvégezni, megcsinálni, megszerelni..... Szóval K.O. vagyok!
No, így el is teszem magam holnapra! Mindenkinek sok-sok puszit és drukkot küldök, jaaaaa és persze ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ teszteket!!!!