Új privát üzeneted érkezett!

Egy ici-pici vicc:

Istenem, kérlek:
adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat,
adj szeretetet, hogy megbocsáthassak neki,
és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit!

Mert ha erőt kérnék, akkor biztos agyonütném.
Ámen."

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

szöszi: írtam pár napja egy privit, de nem válaszoltál....ezért megkérdezem itt is, hogy Te anno mikor az SZTK-ba bementél a dokidhoz először, mit mondtál neki, hogy kezdted a beszélgetést?
Én holnap megyek szintén oda és azon agyalok, hog ymit mondjak a dokinak, akit találtam.
lei

Lei - Megkaptam, és válaszoltam is ... ezek szerint nem ment el :(
Én simán felhívtam őt rendelési időben az SZTK számán, és elmondtam neki, hogy úgy tűnik, babát várok .. és hogy járhatnék-e hozzá, mert szeretnék a kerületben járni tehesgondozásra, és itt szülni. Ő meg mondta, hogy természetes :)
Aztán bejelentkeztem hozzá a központi számon, és onnantól ő a dokim .. :) Kb. a 20-24. hét környékén beszéltünk konkrétan arról, hogy nála szülök majd .. és ennek mik a feltételei, anyagi vonzatai, azt majd neked is elmondja :) ha úgy döntesz :)
Amúgy én jövő hét kedden du. megyek legközelebb hozzá ;) aztán elég sűrűn .. a finishig :D

Zsuzska -
Hivatalosan április 9-re vagyok kiírva.

Kép
szösszenet

akkor ha én nem telefonon, hanem személyesen fogom mindezt elmondani neki, az nem baj, ugye? Meg ha nem kötelezem el magam rögtön felé, attól még választhatok végül más dokit is, nem? Igazából én tényleg csak arra lennék kíváncsi, hogy milyen emberileg és hogy vállalna-e egyáltalán....SZTK-ban nem kell fizetni, ugye? Én nem szándékoztam, csak nehogy valami meglepetés érjen....
lei

Nem kell fizetni. Jelentkezz be hozzá, mondd el, miért jöttél .... de nem kell azonnal elkötelezned magad ;)
Én a 4-5. alkalommal beszéltem vele arról, hogy szeretnék nála szülni. :) Ez a jó a sima SZTK-s rendelésen .. akár "kipróbálhatod" az összes dokit :lol: ..
Kíváncsi leszek, neked szimpatikus-e :)
Meg biztos számítani fog, én majd mit mesélek róla 1 hónap múlva :P :P

Kép
szösszenet

szöszi: nem a Te dokidhoz jelentkeztem be, hanem csak ugyanoda az SZTK-ba, de a Dr. Raft Miklóshoz. Na most már tényleg kívűncsi vagyok milyen lesz a doki!!!Holnap minden kiderül. Olyan jó lenne, ha legalább ez a dokiválasztás dolog is meglenne már és nem kéne ezen is agyalni. :?
lei

Ja éééértem :)
Ajánlotta Őt vki? Én nem ismerem :)

Kép
szösszenet

találtam róla itt a topikján is jókat, meg valaki volt is nála és mesélte, hog yjó fej, meg ahol a 4D-t csinálták, ott van a magánrendelője és a szonográfus nő is dícsérte a dokit.
lei

Szejjasztok!

Vettem tesztet, de nem csinálom még meg!! Félek!!!! :? 8) :roll: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

még várj vele, nehogy még ne mutasson jó eredményt, mert korai és akkor meg kiborulsz feleslegesen. Legalább egy hetet kéne várni, ha nem jön meg időben a mensi. Holnapután kéne jönnie amúgy?
lei

Még egy vicc:
Egy 60-as éveinek elején járó házaspár, 35. házassági évfordulóját
ünnepelte, egy csendes, meghitt kis étteremben...

Egyszer csak egy gyönyörű tündér jelent meg az asztaluk mellett és azt
mondta "Mivel ennyire különleges házaspár vagytok, és hűek voltatok
egymáshoz ez alatt a hosszú idő alatt kívánhattok tőlem egyet-egyet,én
teljesítem kívánságotokat!"

"Ó! Én szeretném körbeutazni a Földet az én nagyszerű férjemmel!" -
kérte a feleség. A tündér meglengette a varázspálcáját és -
abrakadabra - két első osztályú jegy termett az asztalon a Luxus
utazási iroda világkörüli útjára.

Most a férjen volt a sor. Gondolkodott egy percet és így szólt:

"Nos, ez az egész nagyon romantikus, de egy ilyen alkalom csak egyszer
adatik meg az életben, szóval ne haragudj kedvesem, de az én
kívánságom egy nálam 30 évvel fiatalabb feleség!"

A tündér és a feleség nagyon csalódott volt, de hát a kívánság az
kívánság... Így hát a tündér körözött egyet a varázspálcájával és -
abrakadabra - a férj 92 éves lett!

Mi a mese tanulsága? A férfiak hálátlanok, DE a tündérek nők...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na a mai viccem:
A pap egy tinédzser ministráns fiút gyóntat:
- Atyám, vétkeztem szóban, tettben és gondolatban... Lefeküdtem egy
lánnyal, pedig csak fél órája ismertük egymást...
- Te vagy az, Tamás fiam?
- Igen, én vagyok, atyám.
- Na akkor mondd el nekem: ki volt az a lány?
- Nem mondhatom el, atyám, vigyáznom kell a jóhírére.
- Ugyan már! Nekem mindent elmondhatsz!
- Tudom, de ezt nem.
- Na... Ki volt az? A Kovács Eszter?
- Nem mondhatom el...
- Hát akkor a Szabóék lánya, a Kati?
- Nem mondhatom el...
- A Kis Judit volt innen a szomszéd utcából?
- Nem mondhatom el...
- Nagyon véded te azt a lányt... Makacsságodat azzal büntetem, hogy fél
évig nem jöhetsz a templomba ministrálni!
Odakinn találkozik a fiú az egyik haverjával:
- Na mi volt a papnál?
- Kaptam fél év szabit meg három tuti tippet!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Aranyköpések gyereketől:
Csak akkor üsd meg a másikat, ha nagyon muszáj. / Henriette, 7 éves

Ne vedd el házastársad dolgait. És anyák napján muszáj énekelni, különben iszonyú prédikáció következik. / Tom, 9 éves

Manapság sokkal könnyebb nőnek lenni. Régen máglyán égették el őket. / Benedict, 5 éves

A testvérét az ember utálja is meg imádja is. A testvér az egy olyan iszonyú kedves seggfej. / Filip, 7 éves

Az ember a családjának mindig elmondhatja, amit gondol, és soha nem kell attól félnie, hogy valaki ugyanazt gondolja. / Hökan, 6 éves

Abból, aki jó nevelést kap, jó gyerek lesz. Abból, aki rossz nevelést kap, jó fej. / Tony, 6 éves

A fiúk máshogy játszanak, mint a lányok. A fiúk állandóan csiklandozni akarnak. A lányok többet beszélgetnek, de az nem annyira
érdekes. / Matilda, 6 éves

A fiúk nagyszájúbban születnek, mint a lányok. A fiúk belsejében nagy ordítás lakik, aminek ki kell szabadulnia. A lányok belsejében kis dolgok vannak, nekik elég, ha kicsit nevetnek és futkároznak. / Sofie, 8 éves

Akkor megy férjhez az ember, amikor másvalakit jobban szeret önmagánál. Szerintem ez nem lehet túl könnyű. / Ellen, 7 éves

Az együttélés és a házasság majdnem ugyanaz, kivéve, hogy az egyik önkéntes, a másik meg kötelező. / Siri, 7 éves

... És akkor a pap megkérdezi, akarod-e házastársadul azt, aki melletted áll, vagy valaki mást. Általában nem áll ott senki más,
ezért azt válaszoljuk: akarom. / Emil, 7 éves

Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik. / Pauline, 8 éves

A szegénység és a gazdagság közt nagy különbség van. A szegényeknek nincs semmijük, a gazdagok pedig azt hiszik, hogy nincsen
semmijük. / Ingrid, 9 éves

Ha a tanárok is eljárnának dolgozni, a gyerekeknek nem lenne hova menniük. / Hanna, 7 éves

Nagykoromban rendőr leszek, és mindenkit fejbe ütök a gumibotommal, főleg az öreg, savanyú néniket, akik kiabálnak, ha focizunk. / Henning, 7 éves

Még soha nem láttam angyalt, de láttam már fogorvost! / Mimi, 8 éves

Kétféle angyal van, szokványos, és őrangyal. Az őrangyalt ágyúból lövik ki, ezért kócosabb a hajuk. / Ann-Sophie, 6 éves

Jézus nagypénteken halt meg. Amikor még élt, sürgette a tanítványait, de amikor meghalt, a tanítványok nagyot pihentek. Ezért is hívják
nagypénteknek. Sírtak, de azért örültek is neki, hogy pihenhetnek egy kicsit. / Kevin, 8 éves

Külföldre úgy kell menni, hogy a boltnál balra fordulunk, aztán egy kicsit megyünk egyenesen, majd jobbra. Akkor már külföldön vagyunk,
de megvan az a veszélye a dolognak, hogy Norvégiában kötünk ki. / Oscar, 8 éves

Az Isten keresztre feszítette Jézust, mert egyedül akart uralkodni. / Tilda, 7 éves

A keresztre is akaszthatnánk néhány karácsonyfadíszt, így Jézus is jobban érezné magát, és jó társaságban lógna. / Tomas, 7 éves

Mózes a legklasszabb. Mózes képes a tengerfenéken gyalogolni. Allahnak csak repülő szőnyege van. / Daniel, 7 éves

József nem volt az igazi apja Jézusnak. Volt ott valami dolog a szamárral, de már nem emlékszem rá pontosan, mi. / Sofie, 6 éves

Nem, az úgy volt, hogy amikor József megvette a szamarat, Mária olyan boldog lett, hogy teherbe esett, mindenféle segítség nélkül! /
Jossan, 7 éves

A világűrnek nincs vége. Vagy az is lehet, hogy ott van vége, ahol az Isten háza kezdődik, egészen ott a kerítésnél. / Rasmus, 7 éves

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bocsika, hogy ilyen hosszú lett :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!!

Ma sincs Mikike!

Lei! Még ma sem csináltam meg a tesztet leghamarabb hétfön persze ha kibirom addig és persze nem jön meg addig! :roll: Amit persze remélek hogy nem fog!! Amugy csak én írtam el a vonalzomat mert hétfön kellett volna neki jönnie ha 28 napra számolok! Ugyhogy addig is jöhet a zizgulás!! :wink: :wink: Veled mi ujság?? :?:

Zsuzska! Naon jok a vicceid!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nóci: +++++++++++++++++++++

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nóci: Küldtem privit.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nah Nóci, mi újság :?: :?: :?: :shock: :D :D :D

Kép
szösszenet

Akkor mai egy jó vicc:
Egyik délután egy kisgyerekes anyukának el kellett mennie otthonról,
és a férje vigyázott a gyerekre. A másfél éves kislány nemrég kapott
valakitől egy kis teáskészletet, azzal játszott. Miközben apja a
tévében a híradót nézte, a gyerek odatotyogott hozzá és megkínálta egy
kis "teával". A játékcsészében természetesen csak víz volt. Az apuka
szívesen részt vett a játékban, megitta, megköszönte. A kislány
annyira élvezte a dolgot, hogy folyamatosan hozta apának a teát.

Néhány óra múlva hazajött az anya, férje büszkén mutatja neki, hogy
mit játszottak a kislánnyal. A gyerek odaviszi neki a csésze teát, ő
megissza. Az anya megvárja, míg visszaadja a csészét, majd megszólal:

- Arra nem gondoltál, hogy az egyetlen hely, ahonnan vizet tud hozni a
gyerek, az a WC?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

a MAI VICCEIM.....BOCSI, KISSÉ SOK LESZ MEGINT....:

Pinokkió elmegy a dokihoz, mert a barátnöje panaszkodik, hogy szálkás a fütyije.

A doki azt tanácsolja, hogy néha dörzsölje meg smirgli papírral.

Két hét múlva találkozik a doki Pinokkióval:

- Na, panaszkodik még a barátnöd?

- Barátno? Kinek kell ide barátnö?

-------------------------------------------------------

Odamegy Hapci Hófehérkéhez:

- Te Hófehérke, nincs kedved egyet b***ni?

- Hogyne lenne, Hapci de hát a szerszámod...

- Igen? (hapci csettint kettöt és a szerszáma vagy 30 centire nö.. )

- WOW - mondja Hófehérke és elkezdik nyomni az akciót, közben Hófehérke

megszólal:

- Te Hapci, sehogy se megy a fejembe...

- Nem-e? (hapci csettint kettöt... )

Csöngetnek. Férfi kinyitja az ajtót. Anyós áll kinn, esö zuhog.

- Anyuka, hát mér áll itt az esöben, mér nem megy haza?!?!

- Hogy hívják a buzi indiánt?

- Melegszem.

Hogy hívják a lúzer indiánt?

Szopacs

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Berohan egy vadnyugati kocsmába a "kiéhezett" cowboy:
- Nöt akarok! - ordítja.
- Nö az nincsen, de itt van Joe bácsi. - feleli a kocsmáros.
- De kérem, én nem vagyok egy olyan ember! - mondja sértödötten a cowboy és elmegy. Pár nap múlva ismét arra jár, kérdi a csapostól:
- Van már nö?
- Nö az nincsen, de itt van Joe bácsi.
Emberünk szégyenlösen érdeklodik:
- És ha én ráállok "arra", ki tudná meg?
- Hát tudná maga, és az a három ember, aki lefogná Joe bácsit, mert ö sem olyan ember!!!
Három hajótörött úszik az óceán közepén és egyszercsak arra, jön 1 hajó tele apácákkal. Mondják a hajótörötteknek:
- Felveszünk benneteket, de csak, úgy ha levágjuk a péniszeteket.
Az egyik már nagyon nem bírja, felmászik... Egyszercsak egy rövid fájdalmas kiáltás hallatszik.
Lassan a másik sem bírja, felmászik ö is. Egy hosszú fájdalmas kiáltás után csönd lesz.
Tempózik a harmadik, de ö sem bírja sokáig... Felszól az apácáknak, húzzák fel öt is. Jó mondják az apácák, de a tiédet is le kell vágnunk.
Megkérdezi a férfi miért volt, hogy az egyik társam rövidet kiáltott?
- Ö favágó volt az övét egy baltával vágtuk le...
- És a másik társam miért ordított oly sokáig?
- Ö asztalos volt az övét legyalultuk... elkezd röhögni a férfi, mire az apácák, megkérdik mit nevet?
- Én cukrász vagyok: mire elszopogatják, csak kikötünk valahol!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

ez a teázós kislányos vicc nagyon aranyos!!!!! :lol: :lol:

nóci: mizú?
nálam minden OK, jól vagyok. Csak mintha most nem nőne a pocim, vagyis nem nagyon veszem észre....de amúgy minden rendben velem. Tegnapelőtt volt egy nagyon rossz napom, este minden kijött belőlem, meg másnap reggel is, úgyhogy tegnap nem is mentem be dolgozni, pihiztem otthon, jót is tett, most sokkal jobban érzem magam.

szöszi: Te hogy vagy?
lei

Lei!

Ittenem.... a közepe táján vagy...... de irigyellek ám érte :roll: :roll:

Jobbulást neked és pihizz a hétvégén :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Iszonyúan fáj derekam... most már lassan ülni sem tudok sokáig egy helyben, sétálnom kell..... és a hónom alja is bedurrant szerda óta... a cickóm meg "csak" szerdán fájt.... balabbik fészkemet meg késsel döfködik....mér csinálja szerintetek ezt mos ilyen korán????? Csak 5 nap múlva esepékes PÉ-m :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Köszönöm lányok az érdeklödést, de sajnos megint csak rossz hírekkel tudok beszámolni mert nálam vendégeskedik Mikike, söt ez inkább már Miklós! Tegnap reggel jött meg, de olyan szintem lettem rosszul, hogy a pultban elájultam és az orvosi szobában tértem magamhoz! :cry: És akkor is csak zokogtam a fájdalomtól és az volt a legrosszabb, hogy ugyelöntött a vér mint még soha! :? :cry: Nem az fájt, hogy megjött mert mint mondtam most aztán tényleg nem foglalkoztam vele csak azt vártam, hogy vajon meg jön-e vagy sem! De még most is vérzek mint az állat! Ma már 4 betéten túl vagyok éjjel 3 óta! Anyúval ugy beszéltem meg, ha vasárnapig nem csillapodik akkor doki lesz belöle mert nehogy lett eetleg bent valaki csak elment! :cry: Na ez aztán fájna igazából, hogy hogy nem vettem észre elöbb, hogy lakom van és nem vigyáztam magamra kellö képpen! De ezen már ugyse tudok változtatni!

Zsuzska! Jók a vicceid! Milyen gázlenne, ha a párocskámnak is csettintgetnie kéne!!! HA-HA-HA!!!! :D Amugy nem lehet, hogy most a vonalzod téved mert elöbb jön a Péd?

Lei! Én is csatlakozom Zsuzskához, mert én is csak irigykedi tudok ám rád!! Nem tennél fel magadról pocis képet?? :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Szia Nóci :!: :!: :!:

Nagyon sajnálom, hogy Miklós nálad van :!: :!: :!: Igazán lemondhatna posztjáról :!: :!: :!:

Bizti nem jött korábban PÉ.... négy napja tesztelek és csak tegnap előtt lett egy nagyon nagyon haloványka vonalam rajta. Előtte nemvolt semmi sem.... de este megint tesztelek :!: :!: :!:

Itt éppen három igen tirpák srác van.... de nem sokáig, mert kizavarom őket :evil: :evil: :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hajrá Zsuzska! csak keményen! Ne hagyd, hogy mindenféle jött-ment suhanc ott randalirozzon!!! :? :x

Kép

Kép

Kép
nócika

Hát nem is fogom.... a következőnél repülnek, mint a győzelmi zászló :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hahóóóóóóóóóó :!: :!: :!: :!: Lányok :?: :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nem baj csajok .. majd legközelebb!!!!
Itt a tavasz - legyen már baba! :D

Kép
szösszenet

Szejjasztok!
Na mi van mindenki kidölt mára? Ment a lustizás ezerrel azt látom, merthogy senki sincs ma itt!!! 8) :D :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Én tegnap suliban voltam, aztán jöttek párom szülei hozzánk Zoli napot ünnepelni. Most meg kicsit lustiztam. Aztán csináltam reggelit, most meg készülünk Zolinak pénztárcár venni....azt kap névnapjára :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Meg benézünk keresztapumhoz, mert ős is Zoltán :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: aztán majd megint jövök délután.... most megyek fürcsizni, legyetek jók :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Képzeljétek, nyomásra tejszerű izé jön a cicimből :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: De miért :?: :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

[quote="kuzsanna"]K írta:kuzsannaépzeljétek, nyomásra tejszerű izé jön a cicimből :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: De miért :?: :?: :?: :?:

Lehet neked van előtejed helyettem :shock: :lol: :lol:
Nekem ugyanis még így 36 hetesen sincs egy csepp előtejem sem :? :roll: :roll:

Kép
szösszenet

Jó reggelt mindenkinek!

Szöszi: Sajna több, mint valószínű, hogy a magas prolactinom miatt van. Most beszéltem a dokimmal és közölte, hogy ez nagyon is várható volt. Szóval majd kapok Bromocriptint, de először kell a 21. napi vérvétel eredménye.... szóval kicsit elkeseredtem, mert azért bíztam benne, hogy spontán is össze jöhet a baba. De egyre kevesebb reményt látok rá. Szóval nem mostanában lesz babóka.... na nem baj..... biztos megvan ennek az oka is :roll: :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

nóci: hogy vagy? enyhült a mensi erőssége? voltál dokinál?

zsuzsanna: sajnálom ezt az előtej dolgot, gondolom így nem lehet kellemes. De csak rendben leszel majd és jön az a baba nemsokára.

képet nem akarok többet felrakni, meg legutóbb csak a 12. héten készült, azóta nincsen új. Ha majd lesz, akkor max elküldöm nektek, ha adtok emilcímet majd.

szöszi. hajrá, nemsokára fnisben vagy!! Izgi a dolog nagyon!! Hallom, már van aki megszült a topikotokban!!!
lei

szia Lei!

Hogy vagytok? Szépen gömbölyödsz már? Pocifotók?
Vásárolgatsz már babarucit??? Elcsábultál már???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsuzsanna: még semmit nem vettem :( igazából én már kezdeném a vásárolgatást, de a párom és családja eléggé babonás típus és ők állandóan azt sulykolják, hogy nem szabad semmit előre megvenni. Mondjuk ezt biztos nem fogom teljesen betartani, de szerintem a párom is csak a kkor fog megnyugodni teljesen,ha meglesz a 18. heti UH és azon minden rendben lesz. Utána lehet, hogy ő is lazább lesz. Most a babakocsiválasztással küzdök, egyelőre eléggé leköt ez is. Olvasom a fórumokat, ki melyiket ajánlja, aztán egy barátnőmmel elmegyünk megnézni élőbenis azokat a típusokat, amiket sokan ajánlanak, aztán max megrendelem e-bay-n, vagy veszek használtan.
Az utolsó másfél hónapban meg már úgyis otthon leszek, nem fogok dolgozni júliusban, úgyhogy akkor is tudok majd vásárolgatni.
Pcakom most mintha megállt volna a növásben, az utóbbi hetekben mintha nem nőtt volna, de lehet, hogy csak én látom így, mivel minden nap nézem magam a tükörben???
lei

Lei:
vigyázz magatokra, azért dobj fel pociképet, ha van :wink:

Én már két éve berendeztem a babaszobát :roll: :roll: :roll: De hát ki gondolta volna, hogy ennyit kell majd várni rá :roll: :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

képet nem rakok fel, ha akarod küldök emilben, csak add meg a címed priviben. :wink:
lei

Lei:
Köszi a képeket :wink: Megkaptam :lol: :lol: :lol: Hát tényleg alig látszik, hogy babát vársz....nagyon csini vagy :wink: Nem panaszkodhatsz :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csajszik :)
Voltunk pocakfotózáson .. egy kis ízelítő felkerült belőle a blogra...
9. hónap :) durva :D
www.haromszosszenet.blogspot.com

Lei - Nekem is küldhetsz ám pocakfotót, kíváncsi vagyok nagyon!!!

Kép
szösszenet

szösszenet!

ez nem pont ez a téma, de olvatam az üzifalon az iwiwen, az ezüst-patakról. megy az rtl-klubbon valami idióta főzős műsor délutánonként... az ugyan az a pasi????

Kép

Kép
timi1982

Timi - Igen, az Ezüst-Patak férfi-énekese van ebben a műsorban. Richye. Nekünk annyi a közünk hozzá, hogy Párom gitározott mostanáig náluk, de már nem fér bele neki .. annyi zenekara van.
Én viszont az egyik koncertszervezőjük vagyok, ezért láttad, hogy hírdetem az üzifalon :)
A honlapon még a párom van .. mert folyamatban van a csere.
www.ezust-patak.hu

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Na most én is vagyok!

Lei! Hát ez elég fura dolog, mert nem hogy csökkent a vérzésem, de el is mult szinte teljesen tegnapra!! Ezt aztán végképp nem értem, mert 7-8 nap helyett 4?!?! :roll: :lol: Most nem tudom, hogy örüljek-e vagy sem :!: :?: :!: :?: :lol: :roll: :wink: De4 mind egy a lényeg az, hogy most már jól vagyok! :wink: :D Küldjél nekem is e-mailt!!! Légyszike!!! enomika@citromail.hu

Szöszi! Irtó jók a pocifotok! Nagyon sirály mind!!!! :D :D :D Hát ja már a finisben vagy!! Olyan jó neked! Nagyon vigyázz magadra-magatokra!!!

Zsuzska! Fúúúúúúúú án ugy nem lennék most a helyedben! :roll: 8) 8) 8) És ezzel mész dokihoz? Ha mész akkor mikor mész??

Kép

Kép

Kép
nócika

Jó reggelt mindenkinek!!!

Szöszi: Egyszerűen szuperek a képek.... igazán szépek.... azt hiszem, ezeket kiállításon is szívesen látnám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nóci: Beszéltem tegnap a dokimmal és nem kell mennem hozzá 19-éig. Majd akkor lesz a köv. vérvétel. Azt mondta, hogy a prolactin szintem okozza a terhes tüneteket :roll: Sajna igaza van, mert csináltam tesztet és nem vagyok babás :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Pedig reménykedtem benne, hogy PÉ után lettem terhes..... 4 napja álmodom azt, hogy terhes vagyok.....úgy látszik, már annyira szeretnék babát, hogy bekúszott a tudatalattimba és minden éjszaka erről álmodok :roll: :roll: :roll: Tegnap éjszaka is ezt álmodtam :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

képeket küldtem nektek is. A következőt majd ha leszedjük a gépről. :lol:

mindjért nézem a pocakképeket szösz!! :P
lei

szöszi: nagyon szépek a képek és ízlésesek!! És teljesen szexi kismama vagy azokban a fekete fehérneműkben, szóval GRATULÁLOK!! :lol: esetleg majd a fotósról tudnál küldeni valami linket, vagy elérhetőséget. Talán mi is igénybe vesszük majd a szolgáltatásait a végefelé. Habár nekem párom már pedzegette, hogy szeretne majd csinálni rólam ilyesm képeket. Na majd meglátjuk mi lesz belőle. :P
lei

Szép reggelt nektek!!!!

Mindenki hogy el van veszve :!: :!: :!: :!:

Egy kérdés: mért lett a hétfői terhes tesztemen mára még egy csík :?: :?: Esetleg tud nekem valaki segíteni ebben?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsuzsa: vagyis hétfőn még csak egy csík volt, ami negatívat jelent és szerdára ugyanaz a teszt két csíkos lett????? Én vennék mégegyet és csinálnék egy új tesztet!!!!! Ez izgalmas!
lei

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?