Új privát üzeneted érkezett!

Uff!!
Rövid HJ (helyzetjelentés)....
Taknyozunk,,, mind a hárman, még midnig! :x Olvaslak ám benneteket így taxi-szívás, sütisütés, szoptatás, pisiltetés, ebédfőzés, takarítás, peluscserélgetés közepette,,, de nem van időm reagálni! :cry: Majd ha Levente már jól lesz és bölcsizhet!!!!

Addig is pussz Mindnekinek!!! ÉS TESSÉK SOK SOK KÉPET FELTENNI!!!!!!!!!
:D :D :D Olyan gyönyörűségeseket, amilyeneket eddig is!!!! :D
szilbee

Hajni: Dehonnem, pénteken. De vicc volt, ilyen idióta a humorom. Nézd el! :wink:

Vali: Nem is reagáltam a kalácsodra. Tökéletesre sikerült! Gratula hozzá. Bár már bizti nincs belőle semmi...

Szilvi: hát ez tényleg rövid volt... :( :)
jaimee1

Sziasztok!

Timi elaludt ebéd közben az asztalnál :lol: :lol: Én a nappaliban pakolgattam mikor feltűnt a nagy csend. A tányérja mellé lehajtotta a fejét és aludt.

teszek sok(k) képet. Ezek a telefonommal készültek, nem a legjobbak.

játszótéren 1 Kép

hurrráááá, mindjárt startol a forma 1 :D Kép

én az új hajammal ami annyit jelent hogy 2-3cm vágás és melír. Ugye milyen okos vagyok az ablak előtt csináltam :roll: Kép

Timi az új frufruval és grimaszal_1 Kép

_2 Kép

megint én Kép

játszó 2 Kép

újabb grimasz Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

De jók a képek Petri!

Mi torokgyuszival szenvedünk :cry:

Kép

Kép
katlina

Vali, tényleg én sem dícsértem meg a kalácsodat, :oops: pedig király lett! :D :D

Katlina, mindjárt itt a nagy nap! :lol: :lol:

Petri, jó a hajad, lehet, hogy én is tetetek / de furcsa volt leírni a sok tetetetetetet..... :lol: / a hajamba melírt.

Szilbee, jobbulást nektek!

Nóri, ha már ilyen szabadságos vagy délelőttönként, nem jössz ki hozzánk? :wink:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

A négy generáció: Dédi, Anyukám Én és Ancsika
Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Sziasztok!

Tegnap képzeljétek el,olyan szarul voltam,annyira fájt a fejem egész nap,a gépet be se kapcsoltam! :? Ez a fránya időjárás az oka szerintem! Biztos a gyerekeket is ez zavarja be! :( Ja és le kellett mennem a boltba a szél meg majdnem felborított,ez a Szecska olyan huzatos! :roll: Ja ma meg hab a tortán az új tesco már a járdát is felverte,úgyhogy a gyógyszertárt csak kerülővel tudtam megközelíteni!Mi lesz még itt! Én már úgy utálom! :cry:

Erika!Óh,annyira visszalapoztál,na jól van tényleg írtam :oops: de igérem többé nem fogok! :wink: :D
Talpacskák ,édesek! :D
Piri,és babamérleg távozott hurrá! Kép

Tündi!
Dávid,köszi már rendben van,ma már ment a suliba is! :D Akkor ti mostmár ott aludtatok az új háznál?
Konyhabútorral mizu? Fényképeket raksz még fel a lakásról? :wink:

Vali!
Dius,hogy van? Ment végülis bölcsibe?

Katlina!
Robikának jobbulást! :(
A vonalzó a nagy napról nem is rossz ötlet! :wink: :D
Ja és a menyasszonynál soha nincs szebb!! :D :D Te is biztos nagyon szép leszel,már én is nagyon várom a képeket! :D

Ivett!
Gratulálok Máténak a megforduláshoz! :D Nagyon aranyos a képeken,igazi kis vagány fickó abban az öltözékben!Fanni is nagyon szép kislány! :D

Nóri!
Hol van neked kövér lábad! :shock:
Most egyébként picit irígy vagyok,hogy eltudsz menni ide-oda Lilcsi nélkül,nyugodtan szét tudsz nézni a városba!
Hol lesz pontosan az a kolompos?

Ildi!
Gratulálok Ancsikának! :D

Petri!
Jók a képek nagyon!Nagyon huncut leányzó ez a Timike! :D Jó lett a hajad! :D

Pusszancs mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Tegnap már nem tudtam jönni,mert apát rábeszéltem,hogy menjünk ki a Mészárosba enni,vittük az egész familyt,mármint a mamámat és tesómat,na meg természetesen Lucust is! :) Én úgy tele ettem magam,hogy mozdulni sem bírtam utána. Luca miatt mindenki minket nézett,mert olyan hangosan kezdett el beszélgetni,mint még soha,meg olyanokat mondott,hogy még egyszersem hallottam tőle ilyenket,pl :apa-na nem így mondta,de mi annak vettük,szépen rakta össze a betűket,mindenki rajtunk mosolygott :oops:

Ma reggel meg mentünk tanácsadásra.7350g és 66,5cm.Sajnos csak 23dkg-t híztunk :cry: Ezért kaptunk tejpépet,ki is váltottam,meg is kóstolta a kisasszony almával,nagyon ízlett neki,még a tányér után is kapadozott,annyira enni akarta,aztán annyira sikeres volt,hogy még ki is öntötte egy részét :evil: Na majd meglátjuk mennyire lesz hatásos,hátha este is jobban aludnak tőle,csak napi 2x kell neki adni,és a többi evés meg szopizás :)

Ivett,nagyon szép nagylányod van :) Máté is nagyon aranyos,és milyen nagy már :) Nekünk is olyan kiscipőnk van,csak a mienk rózsaszín :)

Petri,Timike is nagyon aranyos,az autós kép angyon tetszik.és jó rólad is látni képet :) Jó lett a hajad,jól áll :) Nekem is ilyen fazonú szokott lenni :)

Szilbee,jó,hogy jelentekeztél :) Gyógyulgassatok!:)

Katlina,sajnálom,hogy betegek lettetek!Jobbulást Robikának!

Erika,jó,hogy elmúlt a pirid :) Én is élvezem,hogy nincs piroskám! :wink: Mekkora lábacskái vannak Réka babának :) Jó nagy lábpn él :) de jól teszi :) Szemöldök gyanta,jó dolog,én mindig frást kapok amikor szedik a kozmetikus,megszenved velem,meg amikor festi feszt belenyúlok.(Melinda tesója szokta nekem szedni,mert ő kozmetikus)
A konakiont apa is be tudja vinni nektek,hogy a férjednek ne kelljen kijönnie Abonyba,mert nekünk meg mindennap megy be dolgozni úgyis.De ahogy gondolod :) Laktoherb teát iszol?Mert van egy bontatlan csomagom,azt is elküldöm ha gondolod,mert amugy kidobnám,mert csak a helyet foglalja.

Nóri,voltál cipőt venni magadnak?

Ildikó,hát ez a felújítás borzalmas dolog.Amit megvesztek most azon is kell alakítanotok?

Kép
Kép
tundi24

Lucusnak Boldog Hófordulót! Kép
Kép
Vendég

Hajni,akkor meggyógyult Dávid!Ez jó hír! Próbáltam képet felrakni,de van vmi a nettel és nem íbrtam.Még nem aludtunk a hzánál,emrt konyhabútor a kanyarban sincs :( Sosem látlak msn-en :cry:

Kép
Kép
tundi24

Na, stop! Most kaptam az infót Katától, hogy ez a Kolompos nem olyan Kolompos :? Ez előadás...infó róla:
"Jönnek a huszárok.....Az 1848-49-es szabadságharc korának hangulatos bemutatása lepedőre festett falusi táj díszlettel, huszároknak öltözött gyermekszereplőkkel, kisdobossal, zászlóvivővel, katonákat búcsúztató, fejkendőt viselő, keszkenővel integető lányokkal, verbunkos tánccal, muzsikaszóval."
Úgyhogy kilőve....ez nekünk még bonyolult :cry:

Ildi! Végre, hogy hívsz :wink: Majd kimegyek.....csütörtökön? Viszem a fotólaboromat is :lol:

Tök jó ez a generációs kép!!

Pircsi! Nagyon édes Timi a vigyorgós képeken!!! A te hajad is jó...én azt hittem, hosszabb :shock: Látom, ott a háttérben a laptopot környékezi :lol: :lol:

Jaj, lányok! Hol van kövér lábam.... :roll: Hát úgy csípőtől bokáig, ahogy 1 láb szokott tartani :wink:

És igen Manó, holnap délelőtt, ha jó idő lesz még, akkor turikba akarok menni :P :lol: . Ma is bementem egybe, egy ekszluzívba, de kifordultam, amikor 2000 Ft-ért láttam nadrágot, meg 2500-ért rövid kabátot :evil:

Erika! Lilcsi is 3 hónapos volt azt hiszem, mikor először Corába merészkedtünk. És remekül sikerült, nagyon élvezte, nem volt semmi probléma vele :lol:

Hú, ma vissza kellett jönnöm felöltözni, mert bőrkabátban indultam el és fáztam... :cry: Nyilván Lilcsinek is viszek még egy mellényt, mert a vékonyabb kabát van rajta.

Ma már a Gastroyal kajáját ettem. Finom és sok! Nem is fogyott el mind :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi! Igen, vettem, de csak sportcipőt. Ezt is alig kaptam, már kezdtem feladni...nagyon mérethiányosak már :cry: A csizma meg nem jött fel a lábamra :evil: Se cippzár, se semmi rajta, csak belebújós...na, ez eleve reménytelen volt.. :cry:

Akkor jóllaktatok...egészségetekre. Vihar nem kapott el benneteket?

Hajnit én sem szoktam látni msn-en, pedig pár hónapja már rajta van a listámon... :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Petri: Jók a képek! Laptop megmaradt? :D :D Helyes vagy, én még nem is láttalak képen, csak az avataron.

Ildi: Szép ez a generációs kép. De hogy mekkora már a lányod, hallod! Nem csoda, hogy tesódnak nézik!

Nóri: Tényleg fincsi a Gastroyal? Én is hordanám valahonnan, most főzök, de valami nem stimmel, mert a minap mondja a nem válogatós uram, hogy "Már megint sült krumpli a köret?" :shock: :shock: Hát ez az egyik legegyszerűbb....

Tündi: Jaaaaaj, elfelejtettem boldog hófordulót kíváni!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Jaaa, hát ha a ferjurad Szolnokon dolgozik, akkor egyszerűbb itt talizni nekik, nem tudom, Apa mikor megy Abony felé legközelebb...Laktoherbet iszogatom, igen.

7300 g az nem jó egy öthónaposnak? :shock: Mi bizti nem nyomunk majd annyit bő 2 hónap múlva. Most 5500 g-on állunk.
jaimee1

Köszönjük a köszöntéseket! :)

Luca ezt küldi nektek! :) http://www.videoplayer.hu/videos/play/139596

Nóri,milyen gastroyalos kajcsit rendeltél?Fogyósat?

Kép
Kép
tundi24

Ildi,nagyon jó ez a generációs kép :)

Erika,ok akkor beszéljünk meg vmit és találkoznak az uraink,akkor küldöm a teát is :wink: Jó a súlya,csak 24 dkg egy hónapra állítólag kevés...

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Nálam a Leonardo kilőve, mert 35-ös lábam van, és igen ritkán van náluk ilyen cipő :( Mondjuk máshol sem nagyon :(

Nóri, ne is mond, minden reggel azon agyalok, hogy hogy öltöztessem a gyereket. Hogy se melege ne legyen, mert leizzad, se ne fázzon!

Pircsi, azért jók a képek, jó a telefonod :lol: Jó lett a hajad, az enyém haj is hasonló szokott lenni. Épp most riadóztattam a szomszéd fodrászom, hogy hétvégén csináljon velem valamit. Hiába no, közeleg a szülinapom :lol:
Timinek a szeme sem áll jól, huncut kis csajszi, mi? :wink:

Ildi, nagyon jó az a generációs kép! És gratula Ancsinak az ugráláshoz! Nem semmi a csajszi? Még megszámolni sem bírnék annyi ugrást egy perc alatt :roll: :lol:

Hajni, jó buli lehet ez a TESCO-s építkezés :? Nem is csodálom, ha már utálod! Nem akarsz elköltözni? Van egy eladó lakásom :lol:

Tündi, a Mészárost azt én is nagyon szeressem. Csak utána nem tudom begombolni a nadrágom.
A tejpépet Csongi is szerette, volt amikor majdnem csak azon élt. Lehet, hogy az éjszakáitok is jobbak lesznek.

Vali, mi újság?

Évi és
Kép
csongianya

Tündi! Ja...fogyósat...elfogyósat :wink:
Hétfő Magyaros karfiolleves, Párizsi sertésszelet, rizi-bizi
Kedd Kelkáposztafőzelék, csikóstokány
Szerda Rántott hagymakarikák, tojásos rizs

De ma láttam egy másik ételkiszállító autót: http://www.tozsde-etelfutar.hu. Ahogy néztem, hasonló az árfekvése ennek is.

Erika! Te meg vígasztald meg az urad, hogy jövőhéten rizs lesz, utána tészta....4-5 napig :lol:

Jaj, nagyon aranyos Lucus!!! Azok a hangok... :lol:

No, léptem bőcsibe

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi,Nóri!
Pedig szoktam lenni msn-en! :wink: Na jó nem olyan sűrűn,de Francitól képtelenség folyton pattan fel az ölembe,és már nyomja is!Kattint jobbra ,kattint balra,aztán csak nézek,hogy most mit csinált,és hol tudnám visszaállítani! :roll:

Jajj Nóri!
Turikba,nyugodtan, :cry: Én is akarok turizni!Na de ami késik nem múlik,majd eljön az én időm is! :wink: Majd ha apa hazajön,lesz nekem is kimenőm! :D Most beérem annyival,hogy a héten bejelentkezek kozmetikushoz,meg fodrászhoz mert a barátosnőm szabin van és vigyáz addig Francira! :D

Na pusza!
Vendég

Hajni,akkor egyszer csak összefutunk msn-en :)

Nóri,értettem,a lényeg,hogy ízlett :)

Jajj képzeljétek Luca hasa csupa pötty lett :( Hívtam doki nénit,kérdeztem,hogy nem-e péptől van,azt mondta attól biztos nem.Lehet bemelegedett neki,mondtam csak 1 bady van rajta meg nadrág,és mondta,hogy reggel szóljak neki vissza,addig kencézzem és meglátjuk. :(

Kép
Kép
tundi24

Hali.

Pircsi.nagyon jók lettek a sérók :) :) Tetszik a melír a hajadban.

Tündi.Boldog hófordulót kívánok én is Lucusnak.édi a videon :) olyan tündér csajszi!!!!

Katlina.ez nem jó hír.gyógypuszám!!!

Évi.hát te sem élsz nagy lábon
:wink: .Sógornőmnek is pont 35-ös.az esküvőnk előtt neki szaladgáltunk cipiért :lol: De legyünk pozitívak-inkább mint a 42-es :lol:
Csongi gyomra rendbejött?

Ildi.jó a kép rólatok.remélem még az 5.gerenáriós is lesz ...majd...:)

Rólunk:voltunk fülészeten.reggel még azt mondta s.Zita dokinő,hogy nincs is rendben,de nem is középfülgyuszi...de délutánra tiszta láz lett a csajszi
:shock: :shock: .úgyhogy nem szerdán megyünk kontrollra,hanem már holnap visszaviszem az Sztk-ba...hát nem tudom mitől?! :cry:

Elin.képzeld tök ari volt az asszisztens (is) 8után mentünk és azt mondta menjünk vissza 1/2óra múlva...és már szólitották is be.:)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

5 után értem haza a munkából, hát már kezd dagadni a lábam, talán korai még 24 hetesen, nem??? :(
Át kellett volna mennem takarítani a fürdőszobát, mert ott már végzett a festő, de még nincs áram a lakásban, és hát még olyan gyorsan sötétedik :(

Annyi minden történt itt azóta, alig győztem végigolvasni :)

Jaimee, kezdetek rábeszélni az Emesére. Egyenlőre nincs is más ötletünk... Nagyon édes a talpacskafotó, emlékkönyvbe illik :)
A szemöldökgyanta pedig sokkal jobb -szerintem, mint a csipesz, (persze annak, aki formázza a szemöldökét), nekem a gyantázás után 2 hétig is bírja. De jobb kozmetikusra bízni.

Petri, jók a képek, gyönyörű kislányod van. Édes.

Patonai Robikának mihamarabbi gyógyulást!

Mano, új Tesco a Szecskán? :shock: nem is hallottam róla. És már építkeznek?

Tündi, 5 hónaposan 7 kg felett, hát gratula, szép teljesítmény, biztosan nem éhezik a leányzó :D amiatt meg felesleges aggódni, hogy csak 23 dkg ment fel 1 hónap alatt, 4 hónapos kor után kicsit lassul az addigi gyors fejlődés, úgyhogy no para! :wink: :D

Réka baba sem panaszkodhat 2,5 hónaposan az ő 5500 grammjával :D

Tündi, pöttyös még Luca hasa?

Kép
pimelinda

Melinda!
Hogy építkeznek-e? De még,hogy még éjjel is dolgoznak! :cry: Nem tudom mennyire vagy ismerős a Szecskán a Botár Imre út és a Karcag László út közötti részen,pár méterre a Penny-től és ráadásul az ablakunk alatt! :cry: :cry: Állítólag májusban adják át,de ez csak olyan kis Tesco lesz!
Lábvizesedés az nem jó,pihenj sokat! De azt sajnos nem tudom korai-e 24 hetesen! :oops: Na majd talán a többiek! :wink:

Tündi!
Azért nekem gyanus az a pép! :roll: Vagy ettetek valami más újdonságot is mostanában?De remélem hamar elmúlik!

Cleo!
Jobbulást Sziszikének! :( Pedig most egy darabig olyan jól megvoltak! :( Remélem Zsoltika nem lesz beteg! :(

Katlina!
Nagyon klassz a nagy esemény vonalzó! :D

Nóri!
Hogy sikerült a turizás? Sikerült valami jó cuccost kifognod?
Lilcsinek,hogy telt a nap a bölcsibe?

Na pusza!Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

No, picilány már belülről nézi a szemhéját, majd megyek utána rögvest...

Melinda! Végre, hogy írtál! Hétvégén merre voltatok? A lábvizesedés nekem még korábban jött...de én, mint eladó rohangáltam, napi 8-10 órát álltam. Vettem ilyen gumizoknit, vagy mi a nyavaját, és titkoltam, amíg tudtam -mármint a védőnő meg az orvos előtt :oops: . Aztán, amikor már nem dolgoztam (20. hét után), nem is vizesedett :lol: Te mit dolgozol?

Hajni! Mi van, még most is nyomják a melót a Tescon? :shock: Sztahanovista brigád van ott, vagy mi? :lol:
Amúgy azt írtam, hogy holnap délelőtt megyek túrni...ki is olvas felületesen? :roll: :wink: Ma reklámozta pont, hogy az 1-es melletti turiban holnap lesz a tavaszi ruhák feltöltése. Hátha nem kap el az ideg, ha sok ember lesz. Bár nem is tudom, mi kéne...?
Apa mikor jön haza? 2-3 hét még? És utána szabin lesz?

Lilcsivel nem volt semmi gond, hasmenés se, semmi. Igaz, a teájából vagy fél deci hiányzott :evil: Mikor mamához értünk, megivott 2x260 milit. Akkora hasa lett, mint Döbröginek :lol: Volt is kaka utána :roll:
Magdi néni mondta is, hogy na, elvitték mind a 2 lányt (Ziát előttem kérte ki az apja), mármeg kit fog kikenni? Mert sminkeset játszottak, a púderes doboz ott volt a kezében. :lol:
Amúgy a farsangos képek még mindig nincsennek meg...Mikor vittem be a cd-t?? 2 hete? Ma megkérdeztem, hogy lesz-e belőle valami egyáltalán? :roll: :evil: De "peeeersze, peeersze"

Katlina! Gyorsan visszakerestem én is a vonalzódat, tényleg szupi!!! Csak mostrmár írnod kéne, hogy lássuk is :wink: Robi hogy van? Lázas is?

Andi! Az egyik asszisztens az tényleg nagyon rendes! Már messziről megismerte Lilcsit mindig. Meg ha időpont nélkül mentünk, mindig szorított nekünk helyet. Kíváncsivá tettél mostmár, hogy akkor mi is a baja Sziszinek? A kettő közötti állapot? Most szed antibigyót?

Hűűű, Tündi! Most én is azt mondanám, amit Hajni! Gyanús az a tejpép. :cry:
Bnőm kislánya is azt kapott, és kiütéses lett. Persze az nem biztos, sőt, hogy nálatok is ez lesz a bibi, csak leírom... :wink: Gyógyszertári tejmentes (vagy hogy hívják?) tejpéptől lett baja. Elmentek allergolóushoz (Pestre), és a tejnek valamelyik összetevőjére volt allergiás, amit nem tudnak kivonni a tejből. Utána 1 éves koráig le is tiltották a tejes dolgokról. De kinőtte, szerencsére.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hajni: Tényleg, még éjjel is nyomják??? :shock: :evil: Kis Tesco nagy gond...

Melinda: Nekem volt lábvizesedés (lábfej+boka) a 25. hét körül, de az még elmúlt, ha sokat pihentem vagy este felpolcoltam a lábam. Aztán az utolsó 4-6 hétre visszajött és a legvégén már nagyon be voltam tojva, mert december jött és csak az őszi cipőm jött rám!! Meg apa 48-as csukái! :D :D

Szóval pihenj egy kicsit többet! :wink:

Név dolgában még ráértek. Nekem az volt a rémálmom, hogy majd a szülőszobán ott tépjük egymást apával, hogy mi legyen a neve. :lol: :lol: :lol:
De
1) a szülőszobán nem volt egyáltalán veszekedős kedvem
2) kialakult idejében, melyik név tetszik, szinte természetes lesz, nem is jöhet majd szóba más név,ha eljön az ideje

Tündi: Majd adjál pöttyjelentést!!

Cleo: Jobbulást Sziszikének!!!
jaimee1

Jó éjt, lányok! :D
jaimee1

Hal!!
Végigolvastam az irományokat!! Egy nap kellett hozzá.... és már nem emléxem semmire... :shock: áááá :(

Melinda!
Kép

Tündi! Milyen pöttök?? Szárazak? Képet tennél róla?!

öööö .. most mennem kell.. holnap foly.köv.. apjuk jön gépezni! :roll: :roll:

Jóccakát!!!
szilbee

Kép :wink:
szilbee

Helló!

Én is elolvastama a tegnap délutáni termést :) Timi a másik szobában tv-zik :oops: Tőle is lehetetlenség netezni :evil:
Mint a képen is láttátok rögtön jön és nyomul. :twisted:

Tündi
Én is a tejpépre gondolok. Nem értem a dokinőt hogy ő miért kételkedik benne vagy sinlacot kapott? Mert attól tényleg nem lehet. esetleg bárányka?
Én nagyon óvatosan vezettem be az új dolgokat, féltem az allergiától. Mennyi idő alatt hízott Luca 23dekát?

Melinda
Én nem vizesedtem. Pihenj sokat felpóckolt lábakkal!!! Nekem korainak tűnik. Merre dolgozol?

Andi
Szegény Sziszi, jól megszenved a fülével :cry: Ő megkapta a pneumot?

Köszönjük a dicséreteket :D :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Jó reggelt mindenkinek! Húú,de nagyon csúnya idő van :(

Pötty jelentés:A pöttyök elmúltak,csak a száraz foltok maradtak,amik eddig is ott voltak. Olyan nekem is sok van,de az azért van neki,mert nagyon kiszárad a bőre sajnos.Kencézem neki,de nemigen akar elmúlni. Elképzelhető,hogy az itteni víz okozza.doki néni azt mondta,hogy örökölhette tőlem is :(
A pép amit eszünk NESTLÉ Sinlac- rizs és szentjánoskenyérmag alapú pép-tehéntejfehérje-szójafehérje-allergia megelőzésére és kezelésére.Ez van a dobozán.Azt mondta a doki néni,hogy tejalapút nem is kaphat Luca,mrt hajlamos lehet allergiára.
De azért rakok fel képet a pocijáról,köv pelenkázáskor,lefotózom.
A mai új tanulmánya,pelenkázáskor,bevette a lábát a szájába :)

Hajni,nem írigyellek az építkezés miatt :( Már csak 9 nap,ugye? Milyen jó lesz nektek,mi meg még ezután megyünk belefelé :(

Andi,majd írd meg,hogy mi volt az SZTK-ban.Lement Sziszinek a láza?

Szilbee,kicsit írj bővebben is!Levente mikor mehet bölcsibe?

Évi,szerintem is jobb kislábon élni,mint nagyon :) Mármint cipő szempontjából :P Hát a vacsora után én is alig birtam a gatyám gombjávál :oops:

Linda,ne is törődj a takarítással,majd meglesz.Munka után inkább pihengess,lehet a sok munkától vizesedik a lábad.Meddig fogsz dolgozni? Nekem nyáron a 40en fokban vizesedett,meg a terhesség vége felé. Megnyugodtam,hogy nem olyan vészes az a 24dkg. Nevet meg találtok majd a babucinak,mi a fiút a szülőszobán döntöttük el,ugye a császár miatt kérték.Mondtam a szülésznőnek apát kérdezze fiú ügyben,Zsombor lett volna.

Nóri,remélem nem lesz allergiás,de ha rám ütött előfordulhat,mondjuk ételre nem vok az,csak fémre,poratkára,és nagyon száraz a bőröm,kis foltokban :( Mondjuk ez már elég...
Örülök,hogy Lilcsivel nem volt gond a bölcsiben,hátha elmúlt neki ez a hasmenéses időszak!Majd számolj be róla mit turkáltál.Nekem nincs ahoz idegzetem sajnos :( Pedig jó cuccokat lehet kifogni,de én nem vagyok erre teremtve,na bezzeg a mamám,azt mondj,ha turizhat,akkor kapcsolódik ki :)

Többiek!Most rossz idő van,lehet írni :)

Kép
Kép
tundi24

Évi
Én jobban örülnék ha 40-es lábam helyett 35-ös lenne :) lehet hogy megbánnám de akkor is utálom hogy ilyen nagy.

még akartam írni de eddig tartott a mese nézés

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri,egyszerre írtunk szinte :) Sinlacot kap. 1 hónapa altt hízott annyit.

Egy kép a nappali nagyjából rendbetett részéről :) Kép

Apa reggel telózott konyhabútor ügyben,azt mondták,majd hívják ma még,hogy tudják-e hozni vagy sem,de nem is idegesítem magam :(

Kép
Kép
tundi24

A sinlac nagyon finom :lol: :oops:

Látom lesz mit pakolnia Lucának :lol: :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Hali!

No van 1-2 percem... talán... :roll:

Petri! Nagyon jók a képek! Timinek is nagyon jó a frizkója!! 8)

Tündi! Tök jó ez a kétféle színű fal!!! 8)

Rólunk: Levente még nem bölcsizik, de a héten szerintem megy majd. Még mindig "taxizunk"... már marhára unom, hát még a srácok... :roll:

hu... ennyi... Mostanában Levente jobban igényli a társaságom... most már ő kezdeményez játékokat, aztán így totál lefoglal. :lol:
szilbee

Mindenben ellenkezik ez a kis porbafingó :twisted:
Egyszál semmibe akar lenni, nem értem nem fázik??
Most túrórudit reggelizik 8)

na'kajika szerintetek mit jelent?

Inkább elárulom, nappaliba :lol: :lol: Az előbb kiabál nekem: Anya gyeje nakajika :shock: Néztem nagy szemekkel, mire rájöttem. Azt hittem a hullahoppkarikáról beszél :lol: :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri! Nálunk is vannak ilyenek... jó kis fejtörőket tud kitalálni! :lol:
"emlő" = elromlott :shock: ... és van még egy pár ilyen... :roll: "pinna" = pillanat
szilbee

Hali!

Tündi, akkor lehet, hogy tényleg meleg kiütés volt... azért vigyázz az új ételekkel, ha hajlamos az allergiára.

Petri, na ne, ne kívánj 35-ös lábat, kész katasztrófa rá normális cipőt kapni!
Én a "nagy karikára" tippelnék :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Hali!

Kopácsolásra ébredtem hajnali 8-kor. Tök olyan volt, mintha tőlem egy méterre vertek volna szét valamit. 9 kor feljött a szomszéd a postámmal, hogy megjött a Mesterember, csinálja végre a kapunkat. :shock: :shock: Azért meresztek gülü szemeket, mert kb 16 hetes terhes lehettem, amikor megbíztuk a munkával. :!: :!: :!: :!: Nem semmi azért....
jaimee1

Napot!

Én nagyon meg vagyok elégedve a 39-es lábammal. De pl. bnőmnek 41-es van....de akkora testhez kell is :wink:

Tündi! Klassz a nappalitok! Nekem is az szúrt szemet, hogy mennyi kaland vár ott Lucára :lol: Sok pakolni és ennivaló.... :wink:
Konyhaszekrénynek drukkolok!!!

Erika! Jól megtervezte akkor az a mester... :? Lehet, ő is növesztette valahol :?: Mármint a kaput :oops: Mi van, ha ti meg addigra megcsináltattátok volna mással? Csodálkozott volna rajta szted?

Voltam gyesigénylő papírért. Mert kitaláltam, hogy majd anyum nevére igényeljük, és akkor teljesül a főnököm sóhaja is....de nem megy....1: anyum özvegyit is kap a 2. férje után, ami kizáró ok, 2: akkor csak 5 órát lehetne bölcsiben Lilcsi. Uezen oknál fogva akkor apám nevére sem kérhetjük.
Szóval meg vagyok lőve... Mert a dirivel 20-a körülre beszéltük meg a beszélgetést, de a gyes igénylésével nem várhatok addig... :evil:

Reggel a kisegítő gondozónő meglepett. Körüludvarolta Lilcsit, hogy milyen édes kislány, milyen simulékony, lehet puszilgatni, nem húzódik el :shock: Én ahhoz képest úgy szoktam leteperni :lol: Bár lehet, pont ezt élvezi...vagyis biztos, ahogy a kacagásából hallani szoktam :lol:
Aztán uez a gondozónő panaszkodott valakinek 2 orrfújás között, hogy nem akar elmúlni a náthája :? ...lehet, nem is a gyerekektől szedi össze Lilcsi a kórságokat itt a nagy puszilkózásba? :roll:

1 turit már megjártam...termés: 1 naci meg 1 sál.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri képet kérünk róla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(megsem tudnám mondani mikor turiztam már egy jót)

Robi,nem lázas,hőemelkedés van de azt nem bántom semmi gyógyival,vagy kellenne(én úgy gondolom had dolgozzon egy kicsit a szervezete)
Köhög és a hangja olyan mint a reppett fazék :( ,étvágya nincs ami persze érthető,de a súlyából kiindulva nem szerencsés dolog!

Petri nekem is ilyen a friszkóm majd ma apával lefényképeztetem :D

Nóri
Ezt most nem értem mért is kellenne más nevére megkérni,mert elvileg dolgozhatsz Gyes-mellett napi 8órát is,vagy ez nem így van már???????? :shock:

Tündi!
Jó a nappali,tényleg lesz elfoglaltsága Lucusnak!(És megkésve de boldog hófordulót :oops: )Amúgy nekünk is van olyab
n lovunk,már a multkor is írni akrtam(csak szita fejem)És mi egy ideig csak ezzel ettünk,nem volt hajlandó máshogy enni :D

Kép

Kép
katlina

Petri,aranyos ez a gyereknyelv :) Lucáéból még semmit nem lehet kivenni :P Pakolni meg pakolhat az tuti,én meg amjd utána össze :) JA neekm is ízlik a sinlac :9

Évi,na akkor csak találtál vmit a turiban :) Lehet a gonozóktól is elkapnak ezt azt:( De ha te betegen viszed azért szólnak,ami érthető,de akkor ő se menejn úgy dolgozni!

Katlina,hú de jó az új vonalzód :) Lovacska a kedvence :)

Szilbee
,ezt a fetsést még a volt tulaj csináltatta,szerintem sem rossz:) Mi majd jövő nyáron festetünk ha végzünk a nagy felújítással!

Évi,remélem,hogy tényleg csak a melegtől volt neki!Képet akartam csinálni,de a fényvizsonyok nem a legjobbak,igy semmi nem látszódik a képen :(

Erika,akkor ez is jó mester!!!Időben odaért!

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Én már nem is szólok... :lol: Éééértem én :wink:

Katlina! Mert gyes mellett nem kötelező foglalkoztatnia engem :roll: ....ha meg lemondok róla, kötelező visszavennie. Emellett még vannak furcsaságok, de inkább hagyjuk... :cry:
A rucikat Lilcsinek vettem, egy csíkos vászonnadrág, meg egy buklé sál. Mert nincsen neki, csak 5 sálja még :oops: :roll:
De felsőket még mindig nem találtam...meg bölcsis sort/nadrág kéne...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Holnap határidőőő!!! :D Aki még nem adta meg az adatokat... stb. az olvassa el ezt a korábbi irományomat. Persze bárkit be tudok szerkeszteni később is, de csak egyszerűbb lenne nekem egyszerre...

Az új tagunkat is szívesen várjuk a tábliba és a régieket is akik kevesebbet tudnak jönni... most nem írok neveket, mert vkit úgyis kifelejtenék, amilyen sügér vok néha... :oops:

A mail címem a hsz-om alatt található!

[quote="szilbee"]
írta:
szilbee
Mindegy mekkora képet küldtök, mert le tudom kicsinyíteni akkorára mekkora még befér a tábliba. Ha lehet akkor inkább közeli képeket küldjetek! magatokról is akár és a csemetékről! :)
Itt egy link a tábli terveiről, még tavajról. TÁBLI Aki nincs még benne és szeretne bekerülni, innen kinézheti milyen adatokra van szükségem, hogy betehessem őt is a tábliba. Bocs hogy ilyen pici, de mivel sokan vagyunk tagok ennyire tudtam csak felnagyítani. Ha nem tudjátok egyáltalán elolvasni, akkor majd próbélok ügyködni vele vmit. De ez csak egy sablon, nem a végleges verzió!!
Az adatok megadása nem kötelező! Csak azt adjátok meg, amit szeretnétek, hogy benne legyen. A hiányzó vagy módosítandó adatokat és képeket mail-ben vagy pü-ben várom. A lakóhelyes részt egyébként ki fogom venni, max. a város neve lesz feltüntetve.
Ja igen! és aki már nem ír ebbe a topikba régóta, ill. nemjelentkezik be a köv. 1-2 hétben kiveszem a tábliból. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem várjuk vissza szívesen, csak hát a tábli mérete is véges sajna. Amint az látható is az alap táblin... :(
Szóval a régi tagoknak is tessék írni! ;)

2 hétig várok max a képekre és adatokra Tehát MÁRCIUS 5. a határidő!!! :wink: Utána megcsinálom a beérkezett anyagokból! Remélem addigra mindenki elküldi a cuccokat! 8)

És végül had kékrjem már meg azt a pár embert, aki korábban már küldött képet, hogy küldje el megint, mert időközben volt egy kis gond a gépünkkel és elvesztek adatok képek... szóvak nincsen meg minden kép. :(
szilbee

Nóri! Jó a vonalzós aláírásod!!! :lol: :lol: :lol:

Menek aztán benyomok az arcomba vmi étket...
szilbee

:wink:
Egésségedrete!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

No, ez marha jó oldalnyitó :roll: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

:lol: :lol: :lol: :lol:
szilbee

Köszönjük! Finyomat ettünk,,,, ahogy Levente mondaná FÍNAAM... :lol:
szilbee

Nóri,bocsika :oops:

Szilbee,mi fincsit ettetek?

Hozták a bútort,rakják össze :) Remélem ma készen lesz,de ajtók még később érkeznek,a lényeg,hogy főzni tudjak majd.Hátha ma összeraknák és a szerelő meg el tudna jönni bekötni a gázt.

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok Lányok!

Nóri!
Nem is olvasok felületesen! :cry: Csak azt hittem tegnap este 8-kor,hogy te már nem fogsz írni,és majd csak ma olvasod el! :roll: Vagy hinni nem itt kell?? :wink: :D
Én nem értem egyébként ezt a főnök asszonyt! Mert ha te lemondasz a gyesről és úgy vesz vissza az neki mért jobb mint ha gyes mellett venne vissza? Lehet,hogy nagyon hülye vagyok hozzá de nem értem!
Mert ugye a problémához annak idején hozzá tartozott,hogy Lilcsi betegeskedett és sokat hiányoztál! De ha lemondod a gyest attól még lebetegedhet Lilcsi,és akkor is fogsz hiányozni!Na mindegy szóval ezt nem értem! :roll: :oops: Ez egy nagyon rosszindulatú kötekedős főnökasszony! :evil: Így látatlanból se szimpi!
Félve kérdezem,miket sikerült még turiznod?Ja és a múltkori sapka költemény nem lett bemutatva,nem lett jó?
Apa egyébként jövőhét közepén már itthon lesz remélhetőleg! :D :D
Holnap meg megyek fodrászhoz szupi! :D

Erika!
Csak két éjszaka dolgoztak a Tesco-n,de az is elég zajos volt! :(A mesterember akkor nem bízta a véletlenre,lehet hogy arra várt hátha addig valaki más megcsinálja helyette! :D Nem semmi mik vannak!

Tündi!
Azok után,hogy a jó multkor küldted azt a képet a szétvert házról,komolyan mondom csak ámulok-bámulok meg irígykedek milyen szép lesz az új otthon! :D Kiváncsian várom a többi fotót is!Tényleg lefotózhatnád kívülről is milyen a házikó!Persze ha nem gond? :wink: Remélem a konyhabútor meglesz már végre,de nem tartom túl biztatónak azt a választ amit adtak apának! :(
Egyébként nem irigyellek a misszió miatt,én személy szerint nem csinálnám újra végig,nagyon rosz volt! :( De tudod te ezt,volt már részed benne!De majd eltelik az is!

Petri!
Én is arra gondoltam volna,hogy azt mondja nagy karika! :D És nem volt mérges Timike mikor nem tudtad egyből,hogy a nappaliba kell menned! :lol: :wink:

Vali!
Veletek mi újság,hogy van már Dius?

Cleo!
És Sziszike,hogy alakul?

Melinda!
Szerintem nagyon szép név az Emese! :D Nekem valahogy nem a reklám jut róla az eszembe!De így,hogy eszembe juttatátok sem gondolok semmi negatívra a névvel kapcsolatban :? Szép,és kész!Mikor is mentek a 4D-s ultrahangra?

Évi!
Az unokanővéremnek is olyan kis lába van mint neked,ő is mindíg gondba van,mert ugye ez gyerek méret szinte,és nagyon nehezen talál cipőt magának!Nekem 37-38 fazontól függ,nekem meg a magas lábfejemmel vannak a gondok! :roll: Szóval nem egyszerű! :wink:Lakásvásárlás,hát már gondolkodunk rajta! :wink:

Minden betegeskedőnek mielőbbi gyógyulást kívánok! Pusszantás!
Vendég

Tündi!
Na végre!!!! :lol: :lol: Ideje volt! De mért késnek az ajtók? :roll:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?