Sziasztok lányok!
A kis főnökök most éppen nyugiban vannak. Remélem, hogy maradnak is egy darabig. A picim még mindig féltékeny, de a helyzet már egy kicsit javult. Most már nem lóg állandóan a nyakamon, néha elvonul egyedül autókat tologatni a szobába. Amikor a kórházból hazajöttem, akkor egész nap mellettem volt, ha azt látta, hogy magamra kapok egy ulóvert, akkor mindjárt azt mondta, hogy: Anya ne elmenjél!!!
Szóval nagyon megviselte az is, hogy nem voltam otthon egy hétig, és az is, hogy most már nem csak körülötte forog a világ. Ugyanis hiába nem volt egy szemke, de a nagy tesók is mindig a kedvébe jártak, most meg ők is sokat legyeskednek a kis hugica körül.
Rena!
Sajna a tesómnak még mindig nem jött össze. Ő már szeretne elmenni dokihoz, mert nagyon aggódik, hogy baj van, de a férje nem valami együttműkdő. Én úgy érzem, hogy ő nem is akar igazán gyereket, csak a tesóm. Én már nagyon szorítok neki. Szegénykémnek a barátnője, és egyben szomszédasszonya is terhes lett, és a másik tesóm pedig a múlt héten jelentette be, hogy jön a második baba. Gondolom így még jobban fáj a szíve, hogy neki meg nem sikerül.
Olyan jó lenne, ha ez a szuri bevállna nektek. Mikorra fogod megkapni az összeset?
Timi!
Köszönöm a dicséretet. Neked is lesz nemsokára.
Úgy kívánom nektek,hogy amilyen gyorsan csak lehet ti is gyönyörködhessetek a saját kisbabátokban.
Encike!
Azt meg el ne hidd, hogy azért nem jön össze valakinek, mert nagyon akarja, vagy túlságosan odafigyel. Ezt már szerintem közhelyszerűen mondogatják, de pont az ellenkezője igaz. Egy egészséges pár ha nem védekezik, akkor egy fél éven belül nagy valószínűséggel gyermeket fog várni. Ha pedig odafigyel a ciklusra akkor ez az idő lerövidíthető. Ha sajnos valakinél problémák vannak, akkor szegény hiába figyel oda a ciklusára, attól még nem lesz terhes. Úgyhogy ha véletlenül nem esnél teherbe, akkor nehogy magadat okold, mert nem attól van, hogy túl odafigyelsz.