Ibolya:picit????
Nem semmi a fiad
, szegény Enikő, bár gondolom csak nevetett!!!!!
Zsu:jó a babakocsi, és mennyibe kerül egy ilyen csoda???????????
Hol mennyit eszik a gyerek:tegnap anyós etett Anisszát mikor elmentünk, 140 körül eszik a gyerkőc, de ugye nem mindíg, raktam az üvegbe 160 ml tejcsit biztos ami ziher, erre nem bevágta mindet
, múltkor ugyanezt játszották el csak 170-nel!!!!!
Most vagy én éheztetem, de nem szokott reklamálni, vagy anyós tömi!!!!
Edith:jelentkezz
úgy ég a pofám
, tegnap láttam egy mesekönyvet és Boróka a nyuszi volt a főszereplője!!!!!
Zsandi:Zsombinak van egy felhúzós polipja, azt szerette az elején, de most
, tegnap apja ki sem tudta szedni a kádból, mert nem akart kijönni...............a titok:2 db már nem használt cumisüveg
öntögette az egyikkel a másikba a vizet!!!!!
ÉS a fiam állítja, hogy mindenkit szeret
, tegnap kérdezgettem délelőtt, hogy szereti a Szonit......stb és mindre azt mondta, hogy IDEN!!!!!!
Na megyek, rendet kéne vágni a lakásban, holnapra
nagy meló lesz, meg főzőcskézni, is.
Éééééééééééés nem is mondtam Nini baba(Zsombi hívja így) mostanában eszik este, 20-21 körül, majd 2-3 óra körül aztán már csak reggel
.Elhiszem, hogy fáradt napközben max. 4-5 órát alszik azt is több részletben.
Nem bírom abbahagyni
, múltkor Roland ment melózni, anyós nem volt még itthon, így gyorsan lefürdettem a nagyokat, Nissza az ölemben nnézegette őket, majd gyorsan Anisszát is, pont jókor mert már kezdett éhenhalni, így mikor fél 6kor csörgött anyóskám, hogy hazaért, mondtam neki, hogy már túl vagyunk a fürdésen!!!!!!!!!!!!!!!
Először voltam így este egyedül.
Ma este is megy el, azért nem valami jó így egyedül, mondtam is neki, erre mondja, hogy nem kell aggódni................na mondom csak Te lennél velük egyedül egy este, vagy netán 24 órát mint én
, elmegyek egyszer a Julcsiékhoz aludni
persze csak viccelek!!!!!!!!!!!!Julcsi ne rémülj meg!!!!
na léptem
Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."