Noh, sikerült visszaolvasnom.
Kezdem a kisregényt
Viki: Gratula az AFP-hez! Amúgy szerintem is csak paráztatják vele a kismamikat, mert úgy tudom kb. 200 esetből 1-nél van valóban valami gond. Örülök, hogy Neked jó lett, és nem paráztatnak miatta! A cukorgyanut viszont sajnálom, de talán csak tévedtek (hallottam már ilyet).
Nemone: Ügyi és bátor vagy, hogy beadtad magadnak a Merionalt! Drukkolok, hogy ne legyen baci, és szép tüszők legyenek szerdán. ++++++++ Szerintem is a péntek lesz a nyerő, a visszaszámlálás elv szerint mindenképpen!
Nekem szerdán lesz, így sajnos nem találkozunk. Amúgy nem tudom, hogy szoktam-e érezni a tüszőrepedést, azaz érzek valamit, de nem tudom, hogy ez az e. Pl. ma is nagyon feszült a hasam, főként bal oldalt (ahol a bazi nagy tüsző van). Szerintem a szerdan nekem már késő lesz, de hátha pont ez fog szerencsét hozni.
Vicuska: Én már nem értem ezt, ami Veled történik. Teszteltél ma? Csak laparral tudják megnézni, hogy méhenkívüli-e? Drukkolok nagyon, hogy ne az legyen! ++++++++
Dita: Sajnálom a pirit.
Próbálj bízni a dokidban, ő tudja, hogy milyen vizsgálatok kellenek neki, hogy belekezdjen egy inszembe! Drukk a vérvételhez! ++++++ Amúgy nekünk úgy van az inszem, hogy reggel 8 körül adja le apa a kisfickókat, és kb. 12-13 órakor van az inszem.
Czinke: Nagyon szépek az idézett sorok, és mennyire igazak! Egész korán kaptál időpontot a Kaáliba, én tavaly a BMC-be kb. 2,5 hónapra kaptam időpontot. Gyorsan el fog telni az a 3 hét!
Monic: Május 29?
Az tényleg elég soká van, szerintem is érdemes lenne megpróbálnod, hátha csak tévedés volt. Nem tudom, hogy ők meddig vannak nyitva, de ha 2 műszakban dolgoznak a recepciósok, akik az időpontokat osztják, akkor én más időpontban telefonálnék, hátha egy kedvesebb hang veszi fel a telefont. De ha május 29, akkor se keseredj el, addig még bármi történhet.
Boni: Drukk a genetikai UH-hoz! +++++++
Kata: A görbi alapján szerintem tökéletes volt az időzítés!