Sziasztok!
Köszi szépen a válaszokat, annyira jófejek vagytok, hogy bátorítotok, és szurkoltok nekem (nekünk)! Remélem annyira nem lesz rémálom, mint amennyire most látom a dolgot.
Kezd már körvonalazódni a dolog, hogy hogyan fogom csinálni...márc 14-16-án egész hétvégén dolgozni fogok, mert a szülők elmennek Párizsba a hétvégére. És utána asszem hétfőn szabadnapos leszek, akkor fogok elmenni a GP-hez. Szerintetek mennyi idővel előtte kell időpontot kérnem? Lehet telefonon is? Igaz még nem is regisztráltam, addig ezt az NI numberes dolgot sem ártana megtudnom, hogy kell-e vagy sem.
Mrsnoname! Köszi szépen a tippet az Uh-val kapcsolatban. Eddig ez eszembe sem jutott, de akkor lódítok egy kicsit majd.
Igazából a főnökeim sem vehetnek rajtam észre semmit, mert tul.képp egész nap nincsenek otthon, ha meg mégis, akkor sem nagyon látszik rajtam, hogy éppen majd' el alszom vagy valami. Ma reggel mintha éreztem volna egy kis halvány hányingert, remélem ez nem fog eldurvulni, mert akkor kéééész.
Még az előzővel kapcsolatban, mindenkitől kérdezném, hogy az elég indok szerintetek, ha mondjuk azt mondom, hogy véreztem már 2x? A szurkálást azért nem akarom alkalmazni, mert 8 hét körül tudok, és szeretnék elmenni UH-ra...akkor már a méhen kívüli para nem játszik, mert addigra valszín már bele is halnék, ha nem veszik észre. Úh maradnék a vérnél....ebben az esetben mit kell hazudnom, hogy elég durva legyen ahhoz, h elküldjenek azonnal UH-ra? Van esetleg különbség barna vagy piros, pöttyös vagy másmilyen között, h elég hatásos legyek?
Sziszka! Nem, nem kell takarítanom...van takarítónő is, aki 2x jön hetente...csak be kell dobnom a mosást, és vasalni a 2 felnőtt cuccait, ami egy hétre tényleg nem sok...a gyerekét nem kell. Valamint elpakolni a nappaliban, párnákat megigazítani a kanapén...ez kb 5 perc alatt megvan...letörölni a konyhapultot, mosogatógépet ki-be...szal egyáltalán nem vészes. Az igaz, h a gyerek sokkal többet van velem, de azért megvan a kötődés, mert mikor hazajönnek, elég nehezen marad már meg velem, sír utána, mikor elmennek, akkor is van egy fél perces nyüszi. De egyébként imád engem.
Pontos napirendje van, mikor odaérek, eszik, 9.30-kor ágyba megy, 11-12 között felkel, eszik megint, játszunk egy kicsit, majd irány a séta...általában felmegyünk a hampstead high streeten, ahol mindig intézek vmt...pl tegnap előfizus telefont vettem, hehe, de tesztet is így intéztem, meg ilyenek...utána pedig park (hampstead heath), kacsákat etetünk, majd haza...megint eszik és játszunk, 3.30-kor alszik, kb 5kor felkel, játék, eszik, majd hazaérnek, és megyek haza. Előfordul, hogy késnek, ilyenkor vacsi után fürdés, és 7kor irány az ágy.Hát ezt csináljuk egy nap. Jövőhéttől elkezdünk mindenféle helyre járni, mint baby gym, music lesson, meg toddler group-ok, úh szinesedik a nap.
Nyáron majd úszni is, de az ugye nálam már nem játszik, de nem is baj, mert anyuka szeretné ezt csinálni, én majd csak ott leszek.
Timur! Tökjó, hogy ide egy pasi is ír. "Jó" a biztosításos sztori.
Rima! Köszi szépen a drukkokat, tök ari vagy!
Tudom, hogy amikor meglátja a babyt, teljesen odáig lesz érte, ilyen típus...és imádja is a gyerekeket, de addig hosszú még az út! De hát ez más story, magának nagyon nem akar még. Nem szép dolog, de megpróbálom majd valahogy kiszinezni a storyt, hogy csak "12 hét körül fogok rájönni"...azt mondom majd, h meg is jött mindig rendesen, csak sokkal gyengébben, meg minden, a gyógyszert is szedtem rendesen végig (abbahagytam igazából, mikor teszteltem, remélem még nem volt késő). És hogy csak elmentem a GP-hez, mert furán éreztem magam, iszonyatos fáradtság, émelygés stb...és kiderült. Ezt azért fogom így csinálni, mert tudom, hogy ha elmondanám hamarabb, akkor ő el szeretné vetetni, és ezen összevesznénk, és a végén én érezném szarul magam, hogy én nem akarom. Nem kellemes ez nekem sem, de sajnos nincs más választásom. A végén a sok idegeskedésből lenne a baj. A főnököknek sztem akkor fogom elmondani, amikor megjártam a GP-t, utána Uh-t...és ott is azt fogom mondani, h ott derült ki, mikor csak kivizsgálásra mentem a fura dolgok miatt. Ez sem szép, de ott meg attól tartok, h nem teljesen hinnének nekem, hogy ez tök véletlen jött, és én sem értem, hogy hogyan a gyógyszer miatt...és mérgesek lennének, h csak fél éve vagyok ott, és már terhes vagyok. Főleg, hogy tudja a nő, h a barátaink is babát várnak, és összekombinálnák, h ez miatt főleg direkt volt...ja és ezzel kapcsolatban a párom miatt is nagyon tartok, hogy megvádolna, h direkt csináltam. Na ennyi, megint bonyolódnak a dolgok.
Remélem mindenkinek reagáltam, szép napot nektek! Itt tökjó, süt a nap!
Sensie és Beenie