Sziasztok Csajok!
Először is gyorsan végig olvastam az elmúlt hetek írásait, és örülök hogy minden várandós anyuka, és már anyuka jól van.
Cosmopolita - Nagyon jók a képek amiket felraktál az ultrahangról. Nem semmi amikor mind a ketten rákezdenek a hancurra a hasadba, klassz lehet.
Pannaanya nagyon jó a honlapotok, édes Panna nagyon. Ne gondolj a rosszra, hanem mindig a jóra. Én is mikor az utolsó lombikra mentünk, teljesen pozítivan álltam hozzá, és végig mig ki nem derült hogy sikerült, és azóta is. Pedig nekünk is volt keserüség rendesen 13 évi sikertelen próbálkozás miatt, a rengeteg sikertelen beavatkozás. Próbálj meg csak a jóra gondolni és akkor nem lesz baj, tudom ezt könnyü mondani, szurkolunk mi is Neked.
Pepitanna - nagyon jó a vonalzód, üdvözzölek én is köztünk.
Mi jól vagyunk szerencsére "Bélával". Mostanában ha hancurozik, rendesen hullámzik a hasam is, nagyon jó.
Szerdán megyek védőnénihez, aztán a héten hívom a dokibácsit is, hogy jövőhéten mikor menjek cukorterhelésre. Jó lenne rajta túl lenni, az egyik ismerősöm kitaccsolt a lötyi megivása után 1 órával, meg már mindenki elrémisztett, így kiváncsi leszek milyen lesz. Múlthéten itthon volt a nagyobbik unokaöcsém mert beteg volt, így rendesen foglalkoztatott, ráadásul apukám nagyon rosszul van, így anyukám átment ápolónőbe, szinte teljes ügyeletet kiván, így rám maradt a kisrác teljesen.
Készül a baba szoba, ma ha hazajön Barna, akkor megyünk festéket venni, és délután már neki is kezdenek. De a lakásban a nagyobb munka még hátra van, kb. 1 hónap múlva kezdik, hát nem lesz egy leányálom, ráadásul szegény Barnát sajnálom, mert már most hulla fáradt, mi lesz mire kész leszünk.
Ja és ráadásul nem tudom mi van velem, ilyen még nem volt, mióta felkteltem egyfolytában ennék, állandóan éhes vagyok.