Új privát üzeneted érkezett!

:lol: :lol: :lol: :lol:
magdolnam

Timi - én annyira fakulós vagyok hogy ha nem jártam heti 2x szoliba, nem is látszott hogy járok! Azt nem lehet mondani hogy nem jó helyre jártam, csak ilyen a bőröm. A nyaralási szinemből se látszott semmi kb 1 hónap után. Hát... így jártam... :?
Vendég

jaj wera ne is mond! akkor nagyon egy cipőben járunk! nyaraláson olyan szép szinem lett. olyan barna voltam mint az én drága párom (neki elég a napról beszélni és máris barna). hazajöttünk, eltelt 3-4 hét és alig látszott belőle valami. mármint az én barnaságomból. az övé ugyan olyan volt. tél végére kopott le róla az őszi nyaralásunk szine 8)

Kép

Kép
timi1982

2007. júli vége
Kép

2007. szept eleje... és közben már elkezdtem szolizni is :?
Kép
Vendég

Muffin! Jó, hogy ismered a környéket! Örülnék neki ha kedden végre találkozhatnék egy babanetes kismami társammal! :D

Képzeljétek felhívtam a dokimat és meg van a cukorterhelésem eredménye ami 5.5 és ez nagyon jó viszont Én egy kicsit vérszegény vagyok de eszem a vasat rendületlenül!
Vendég

na jó. CSináltunk végre pocifotót, és miután tegnap majdnem sikerült titeket becsapni, most itt vannak a valós méretek... :)
AZ egyiken lehajtottam a naci derekát (általában úgy hordom) a másikon meg fel, ha valakinek fázik a dereka vagy valami akkor így is lehet. :) Szóval mindenkinek ajánlom. :) Kép Kép

KépKép
muffin

ja és vihar téma... elmentünk vásárolni és ahogy kiléptünk, láttuk, hogy a füvön cserép van... Felnéztünk és vagy 1m2 területet szétszedett a szél... :twisted: Úgyhogy most lehet valakit keresni aki megcsinálja...

KépKép
muffin

hú csajok, most jól kiakadtam. nézelődtem a szülészetek, kórházak témában és ránéztem a Nyírőre. Írta egy kismama, aki kb. ezen a héten vagy a jövő héten fog szülni, hogy ők decemberben váltottak (akkor lett magánkórház meg azóta Róbert Károly a neve) mégpedig azért, mert 250.000 lett volna a szülés. Mert 130.000 a szülés, meg 70.000 a doki, meg 15/éj a szoba. De nem ez a durva, mert azt az én dokim is mondta, hogy 130.000 a szülés, de azt is mondta, hogy abból 40.000 a dokié és mivel ő nem fogad el tőlem semmit (azt sem) ezért 90.000 lesz. Az a gusztustalan ebben a dologban, hogy itt az én dokim ilyen hozzáállással, meg itt az a másik, aki miután elhallgatja, hogy a 130.000-ból ő már 40.000-et megkap, még van képe ezen felül 70.000-et elkérni!!!!!!!!!!! TOtál kiakadtam. Mennyire gusztustalan? Ráadásul szerintem ez olyan dolog, hogy onnantól kezdve, hogy én magánkórházban szülök, a doki elfelejtheti a plusz pénzt, mert akkor miért is kell fizetni? Vagy nem??????????? Úgyhogy én továbbra is maximálisan elégedett vagyok a hellyel, ahogy velem bánnak, ahogy semmire nem kell várnom és mindent egy helyben megcsinálnak, de hogy vannak ilyen dokik, azt felháborítónak tartom. Eddig is megbecsültem az én dokimat, de most még sokkal inkább meg fogom... Nagyon kemény, nem??????????
Bocsi ha elragadtattam magam, de totál kiakadtam... Ezt a lehúzást... :evil:

KépKép
muffin

Sziasztok!

Muffin! Jó az a melegítő és a pocid is csinos. Még jó, hogy nem Pesten kell szülnöm! Micsoda árak vannak! Én 5000-t fizetek a magándokimnak minden hónapban, meg a szülésért kap 40000-t és kész. Szülésznőm az unokatesóm lesz, de itt szülésznőt is csak ritkán fogad valaki. Ha a szülésznő kap 15000-t az már nagyon jónak számít. Általában semmit nem kap, vagy mondjuk bon-bont.

Ma anyuéknál ebédelünk, pizza lesz, nyami. Így nem kellett főzni.

Olyan szél van! Az előbb egy öreg bácsi robogott vagy 30-al a bringájával, pedig nem is kellett hajtania. Kíváncsi lennék, hogy jön majd vissza!

Én tuti nem szoliznék és nem is használnék barnító krémeket sem. Majd ha meg lesz a baba, lehet megint menni. De ezen a nyáron szerintem egyikünknek sem fog eszébe jutni, hogy milyen fehér.

Kép
szly27

Wera: ne aggódj, szerintem fehér bőrrel is szép leszel, különben meg a bőröd is szépnek tűnik és a smink egy picit tud azért sörétíteni!
Az a színváltozás tényleg nem semmi!
Én nagyon lassan barnulok (1 hét alatt biztos semmit) de nagyon lassan kopik le. Szolizni most én sem járok, nem tudom nem árt-e?

Muffin: szép poci. A szülészek meg..... :? :? :?
Vendég

sörétíteni= sötétíteni bocsi
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek elmúltak a tegnapi hasi aggodalmaim!
Bíztam benne,hogy csak emésztési probléma lesz!
Hát ma 2x sikerült elmennem egy helyre :oops: és azóta tök jól vagyok!
Leszámítva a hányingert!
Csoki és tej megint nem jön be pirinnyónak!
Most voltunk Apával fagyizni,persze csoki-vaníliát ettem!
Olyan finom volt,de most bűnhödöm érte! :cry:
Nálunk ma Anyu főzött,jól be is kajáltam!
Húsleves volt+leveshusi,zöldség,másodiknak törtkrumpli+sült oldalas!
Nyami! Imádom a vasárnapot mert ilyenkor az ebédet vagy én csinálom,vagy Anyu és vacsira mindig Anyósékhoz megyünk!
Ott is mindig van husilevi(az a mindenem) +második!
Ma csirkepöri lesz galuskával!
És mindig van desszert is,úgyhogy majd hazagurulok! :lol:

Wera! Meseszép leszel hófehéren is hidd el! Én is kihagynám,kihagyom a szolit,kencéket,pedig pont ma mondtam én is,hogy iszonyat sápadt vagyok!
Már jó lesz ha süt a nap és szerencsére Aputól örököltem a bőrőm,ha csak egy órára kimegyek már látni a ruha nyomát!
Remélem Áron baba is örökli!
Az álmodon jót röhögtem!
Én szültem éjjel és koraszülött volt,de rendben volt minden!
Azért kihagynám!

Muffin! A dr. nagyon durva!!!!!!!!!
Pofátlanság netovábbja!

Szly! Öreg bácsi visszaért már???????????? :lol:
M
Jaj,de jót röhögtem!
Ahogy elképzeltem!
Olyanokat tudtok írni!

Kép

Kép
ibm

Wera! Én is szoktam háton aludni,pedig régen sose!
Nem lesz tőle semmi bajunk és a babáknak sem!
Ha nem jó azt úgyis jelzi és te is érzed!

Kép

Kép
ibm

Ami - köszi hogy megnyugtattál (minden téren), rám fért! :wink: Örülök hogy elmúlt a hasfájásod, én is ilyenek miatt parázok folyton :? . Milyen fincsi kajákról írtál! Írígy vagyok! :twisted: Én ma még csak reggeliztem, azóta meg se álltam, takarítás ment 1000-rel! Már kész, de az ebéd készítésnek még csak most fogunk nekiállni Apával! Olyan jó hogy segít! Imádom :D !

Muffin - sajna sok ilyen doki van és ez nagyon szomorú és dühítő is :evil:
Vendég

Sziasztok!

Ibm! A bácsikát azóta nem láttam! Biztos megvárja míg megfordul a szél. :)

Voltunk a Tescoban, vettünk 899 Ft-ért szép kis tujákat! Remélem ezek megmaradnak, mert a tavalyiak (2000 FT/db) kipusztultak.

Kép
szly27

Szly: ne ijesztgess! MInekünk most 2 m-esek vannak (igaz nem mi vettük de el tudom képzelni az árát) remélem megmarad!!!! Mert mi most nem veszünk másikat! Tegnap csináltam költségvetést és... :evil: :evil: :evil: , nem nagyon van miből költekezni mostanában :( :(
Vendég

Hahh, pénzről ne is beszéljünk! Most számoltuk ki: 1.460.000 Ft-ot kóstál az esküvőnk. :x Most nem vagyok túlzottan feldobva. Azt kell mondjam qrvajónak kell lennie hogy utólag ne zokogjak emiatt a valag pénz miatt! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Wera:nemsokára itt az idő!Tök jó.Köszi a számokat ,én is megkaptam.

mostanában sűrű programjaim vannak,alig vagyok itthon ,hol tornázni megyek hol énekpróbára,szóval most kicsit összejött ez a hónap.

Kedden lesz a szülinapom van valami jó ötletetek szenya ügyben?Valami gyors egyszerű kéne.

KépKép
henka76

Sziasztok,
én is benéztem egy kicsit, merthogy dolgozom (a színháznak is megvannak a maga hátrányai).
Wera, én arcszoláriumot használtam az előző terhességem alatt, az tuti nem okoz semmi galibát! Megvettük asszem a Media Marktban, nem is volt drága. Sajnos a gyerek mellett már nincs nagyon időm használni... este csak bezuhanok az ágyba. Azt sem tudom, most épp hol lehet...
szóval azzal az esküvő előtt még szép arcszínt szerezhetsz. Nekünk hatcsöves van emlékeim szerint. Csak be kell tartani a ráírt időket, mert nagyon leéget különben.

Ma amúgy én is nagyon furcsát éreztem a hasamban, nem tudom, ti tapasztaltatok-e már ilyet. Épp tologattam Szonját a bevásárlókocsiban, amikor jobb oldalon olyan volt, mintha valaki leöntötte volna a hasamat egy pohár vízzel. Persze nem volt ott semmi, de nagyon fura érzés volt! Inkább nem is tologattam utána, átadtam apának a lányunkat.

Néhány napra megint eltűnök (ez meg a színház előnyeihez tartozik :) ), de aztán jövök, olvasok!

KépKép
szkagi

Sziasztok!

:D :D :D :D

Nagy-nagy, hatalmas öröm!!!! :D :D :D
Ma először éreztem a Picurkámat mozogni!!!!!!!! :D :D :D
Olyan este fél hét lehetett, mikor elrohantam pisilni, és miközben éppen megkönnyebbültem, akkor éreztem!
Olyan volt, mintha megcirógattak volna belülről, és kétszer egymás után csinálta! Nagyon jó volt! :D :D :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti - gratulálok!!! :D Ugye milyen jó érzés?!?! És a legjobb hogy ezt most már egyre gyakrabban fogod érezni és egyre erősebben is! :wink:

Ági - igen, az arcszolira én is gondoltam, sőt kértem is karira, de nem kaptam meg mert apa még nálam is parásabb, ami a babát illeti. Pedig abban én is bizti vagyok hogy attól nem lehet baja. Most meg már nem akarok ilyen beruházást csinálni így a lagzi előtt... pedig nagyon jó lenne! :?

Jóéjt mindenkinek! Pussz
Vendég

Sziasztok!

Tegnap jól kibáloztuk magunkat, úgy hogy egész nap csak pihiztünk :oops: . Toncsi is igazán tündér volt, 9-kor kelt aztán nagyizott :wink: .
Bár nem táncoltunk, de degeszre ettük magunkat mindenféle finomsággal. Meg dumcsiztunk, és megint NEM nyertem a tombolán :? irgumburgum 8) .

Timi, mi a Tűzoltó téren lakunk, gyerekkoromban mi is a Shell kútnál laktunk.
Nekem Toncsival Wernigg volt a dokim, de nem voltam tőle elájulva :? . Az egy dolog, hogy amikor mentem, sosem tudta ki a csoda vagyok és mit akarok. De úgy éreztem, nem vette elég komolyan a terhességem, azaz nem szólt, hogy a 15.heti 2100-as méhem már probléma lehet, akkor sem amikor még rosszabb lett. Nem mondom (bár egy kicsit igen :( ), hogy az ő hibája, hogy koraszülött lett a babám, de ha engem is jobban felvilágosít, én is jobban vigyázok. Na mindegy. Most már Nagy Péterhez járok, remélem, jobban alakul :roll: .
Meg többektől is hallottam, hogy Wernigg addig jó doki, amíg nincs probléma, de nálatok nem is lesz :) . És hát sajnos minden dokiról hallani jót-rosszat :? . Szülésznőt választottál?

Szly, ha majd írsz a tábliba, átírod a Hm-i Klinikát Markhot F. Kórházra? Erre az intézményre nem mondanám, hogy klinika :? . Meg egyelőre akkor a nevet is beírhatod Bogátára. Köszi.

Én sem mennék szolizni, meg ilyenkor erősödnek a foltok, bőrhibák a naptól is.

Heni, előre is boldog szülinapot! Szóval mikor próbálkoztok újra babóval? Vagy már szoríthatunk :roll: ?

Hú, Vera, már csak 6 nap :shock:

Muffin, engem is becsapott az első kép :D . Akkor tényleg becsüld meg a dokid, ha ilyenek is vannak! Ez tényleg micsoda pofátlanság!!!

Asszem szétnézek vacsora ügyben.
Jó éjt,
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!

Gratulálok a pocakméretekhez! Maverick, a tiéd nem semmi! :shock:
A barátnőmnek az ikrekkel 3 hónaposan volt akkora pocakja, mint a kisfiával szülés előtt :shock:

Szkagi, Ronix, jobbulást nektek! Én is ma fejeztem be a második antibigyókúrámat, erre tegnap, míg kb. egy perc alatt kirohantunk a sógornőmék kapujától a kocsiig, sikerült megint jól megfáznom... épphogy abbamaradna a köhögés, kezdődik előlről az orrdugulás... lehet, hogy a Gravida a hibás, és elevitet kellene inkább szednem?
Az biztos, hogy több dokihoz nem megyek, a sarlatánhoz sem, aki múlt héten meg akart röntgenezni, és holnapra visszahívott kontrollra. Nem, a dokikból elég volt, most jön a saját módszerem: homeopátia (Coryzalia, Stodal, szirup, orrcsepp), valamint esténként egy kis pálesz vagy vörösbor. Talán nem ártanak annyit, mint a szintetikus izék, amikkel telenyomtak... Nagyon remélem, hogy a kicsi jól van, és ez a sok szer meg a nagy köhögések nem ártanak neki.

wera, már csak 6 nap! Minden rendben lesz, csak ne izgulj! Pihenj, amennyit csak tudsz!

Köszönöm a baba-mama ruhaötleteket!

beszéltetek a Bokgárkerék utcai diagnosztikai centrumról. Már írtam, hogy a tesómék voltak ott, neki ott csinálták az integrált tesztet is, és tényleg nagyon jó készülékük van, amivel mindent alaposan megvizsgáltak a babán. És asszem, nemcsak 20 perc volt, hanem még ébresztgették is csokival a babát, hogy kicsit többet mutasson magából.

Most csak ennyire futja, egy ismerősnek fordítok éppen, megpróbálom rávenni magam a folytatásra.

Jó éjt / Szép napot nektek!

Kép
Kép
bondi

Ja, és ma vagyunk félidőben! :D

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!

Henka:előre is nagyon boldog szülinapot kívánok!! :D

Wera:már most megy a drukk 5 nap múlvára :wink:

Én csak oldalt tudok feküdni,mert a háton fekvéstől fulladok :? Bár oldalt meg a csipőm fáj,úgyhogy sűrűn forgolódok este.Tegnap kétszer is kellett bevennem rennie-t,mert először csak sok volt a gyomorsavam,aztán megf úgy fájt a gyomrom hogy moccanni is alig bírtam.Estére azért már lecsúszott egy kis édesség is. :lol:

Hétfő van-kezdődik az oviundor-Vercsi részéről :? Kicsit köhög,máris orvoshoz akar menni,nem oviba.Pedig ovi lessz belőle.Csak ha már nagyon elfajulnak a dolgok-láz,miegymás,akkor tartom itthon.
Na jó,lépek,ma is millió a dolgom-sziasztok.

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Ma a szokásoshoz képest egész jól aludtam. A 7 óra alatt csak 2x ébredtem föl és 1ik alkalommal nem is fájt a csípőm! :shock: :D Azóta is azon tűnődöm hogy ezt hogy csináltam, de sajna nem jöttem rá! Utána megint fájt :? .

Ittam egy laza Nescafé-t az előbb és Gömbi (így hívjuk most a babát - a méretei és a hasam formája miatt :lol: ) úgy bepörgött tőle hogy valóságos földrengés van most a pocakomban! Annyira imádom a kis buksiját!!! :D :D

Bondi - hahhh, ez a fránya megfázás! Vigyázhatnál magadra egy pöttyet jobban is, irgum-burgum!!! Gravida? Nemtom, én első pillanattól azt szedem és 1x sem voltam beteg, szóval nem hiszem hogy az lenne a ludas. Érdekes egyébként mert nem is emléxem hogy volt-e valaha olyan tél hogy se megfázvás se influ nem kapott el. Szerintem ez volt az első! Úgy látszik jó hatással van rám ez a kis Gömbi! :D :D

Kike - úgy látszik ezek a Vercsik már csak ilyenek, én is ezt csináltam az oviban! Én állandóan azt kamuztam hogy fáj a hasam, mert azt ugye nem lehet olyan egyértelműen kideríteni hogy igaz-e, mint mondjuk egy megfázást... :lol: Hát, majdcsak elmúlik ez az időszak is, addigis kitartás! MIndig határozottan lépj fel vele szemben és akkor belátja, hogy nincs más választása, csak amit anya mond! Miután anyám vagy 20-szor elvitt kivizsgálásra és rájött hogy semmi bajom, ő is ehhez folyamodott és bevált! :twisted: :wink:
Vendég

jó reggelt!

Kriszti, ugye milyen jó! Az enyém mostanság szórakozik velem. Valahol elkezdi, odarakom a kezem abbahagyja aztán 2mp múlva teljesen máshol van. Ezt 3szor játsza el, utána abbahagyja.

Tegnap kezdtem depressziós lenni. Olyan aranyos volt a férjem, elvitt engem és a kutyákat sétálni. Mivel nagyon honvágyam volt és a sírásomat visszafolytottam (persze a könnyeim csorogtak) Harasztira mentünk Very Happy Mintha kicseréltek volna! A kutyuskák is úgy örvendeztek, aztán kb 20perc múlva eleredt az eső De akkor is nagyon jó volt!
magdolnam

csilla!

nekem a mostani előtt volt egy missed ab-om. nagyon korrekt volt velem. mindent nagyon jól csinált a doki. már amennyire én megitélhetem.
elég vérzékeny vagyok, de utána 2-3 napig volt csak. pedig ilyesztgettek hogy ha iylen vagyok akár hetekig is elhuzódhat.
utána volt gubanc, de az se a dokim hibája volt. nem lett peteérésem. azt 2-3 hónap alatt kikezelte. mármint hogy nem huzta a dolgokat. ugyebár 3 hónap alatt összesen volt 10-15 napja a diagnózis felállítására, mert hát ugye ehhez kell a mensi, vagyis ami nem volt. :wink:
óvatos volt, mert első terhességem volt, ráadásul iker. ugyhogy adott nekünk 6 hónapot hogy regenerálódjak. amiből 4 lett az én nagy örömömre. ugyebár a peteértetéshez amit irt fel bogyót annál meg az volt a cél hogy teherbe is essek. sikerült elsőre megint. kop-kop-kop.

eddig minden rendben volt ezzel is. egy dolgot sajnálok, hogy nincs házi uh-ja.
igaz most egy kicsit parázok, mert még mindig nem érzem hgoy mocorogna és tegnap eléggé fájt is a pocóm. de nem baj. szerdán védőnő - szívhang nézés, ma meg megyek dokihoz is.

Nagy Péter dokit nem ismerem. az az igazság hogy nem is hallottam még róla. rendelője?

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Henka! Boldog Szülinapot!

CSillala! Átírom az adatokat, bár a nevet már magamtól is beírhattam volna :oops:

Roli ma is belepisilt a bilibe. Olyan édes, ahogy termel vlamit, rögtön felpattan és vizsgálgatja.
Remélem nyár végére már szobatiszta lesz. Jó lenne, ha nem sokáig lenne két pelenkás gyerekünk!

Kép
szly27

Sziasztok!

Wera, mennyi ruci! És milyen szépek!!! :shock: Nagyon csini vagy! :lol: Egyébként én is egyre többször fordulok hátra. Nekem nem a csípőm, hanem valahogy az oldalam fájdul meg. :roll: De háton meg néha elszédülök. :?
T.maria, drukk a dokihoz!!! Minden rendben lesz!!! Nagyon okos a lányod! Grtaula neki!!! :lol:
Ami, nagyon szuper a húsvéti díszítés! Nagyon szép pocak! :lol:
Linda, fogromlásra kálcium!
Muffin, nagyon csini vagy!
Kriszti, hatalmas gratula!!!!
Timi, szerintem hasfájás, meg hogy nem mocorog úgy a picur, simán lehet fronttól! Nyugi!

Kép
sziszka82

Henka, előre is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!

Kép
sziszka82

Sziasztok!

Henka! Én is nagyon boldog születésnapot kívánok előre is!

Bondi! Vigyázz magadra! Én a Sinuret drazsét szedtem és egész jól helyrepofozott! Gratula! Már a felén túlvagy!

Wera! Örülök,hogy végre sikerült jól aludnod!
A csípőfájdalmadat nem űzted elég messzire,mert hozzám jött! :lol:
Nekem még soha nem fájt,de éjjelk asszittem b.sz.r.k!!!!!!!!
Nem sokáig tudtam egy oldalon feküdni!
Reggel viszont Apa mikor kelt kimentem pisilni,de alig láttam,mondtam is neki,hogy futok vissza mert nagyon álmos vagyok!
És most kelltem fel,esőben nagggggyon jókat tudok aludni!
Nálunk szakad!
Nagyon sz.r idő van!

Kike! Én még rosszabb dolgokat is tudtam produkálni!
Muszály határozottnak lenned! Ügyes vagy!

Kép

Kép
ibm

Köszi csajok! :wink: Nem is adom be neki a derekam.Nem tudom miért,de egyre hisztisebb lessz a kiscsaj.Reggel még elkezdett az Apja után is visítani,hogy:Apa,gyere haza!Nem mintha Apa ezt hallotta volna a munkahelyén :roll: Kristi meg csak mondta neki,hogy :Apa nincs,elment autóval.Azért néha ennivalóak:Kristike,mikor megakarjuk neki mozgatni a bőrt a fütyijén,mert legutóbb ismét elkezdett neki letapadni-mindig odarakja a kezét,és azt mondja hogy nincs fütyi,elment boltba :lol: Kissé még pösze,és olyan viccesen hangzik tőle :D Persze az már közel sem olyan vicces,mikor ketten lefogjuk,és nagy küzdelem árán sikerül neki megmozgatni,persze visít szegény :? Mindenesetre tény,hogy bár néha,sőt sokszor nagyon nehéz velük,de imádom őket! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Nézzétek,milyen drága Nővérkém van:
http://sutisnene.blogspot.com/ :D

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok lányok!

Wera!
Esetleg megnézheted a NIVEA SUN Sun Touch önbarnító családot, úgy emlékszem van közöttük egy spray, amit igazából az egész testedre kenhetsz,jól bedörzsölöd, de tusolással lejön-úgyhogy biztos nem szívódik be annyira, hogy ártson a babónak. Kérdezz azért utána. :wink:

Timi!
ne aggódj a babamocorgás miatt, én is három napja éreztem meg először, és azóta is még mindig nagyon-nagyon enyhe rebbenéseket, néha. És nekem is első terhesség. Tudomásom szerint számít a lepény fekvése is, nekem mellső fali- úgy olvastam, hogy mi később érezzük meg. Akárhogy is, még időben vagy :wink:

Bondi!
A Gravida-nak biztosan nincs semmi köze hozzá, legfeljebb ennek a változó időjárásnak. A Gravida és az Elevit ugyanazokat a hatóanyagokat tartalmazzák, nagyjából ugyanannyi mennyiségben- csak a Gr.ban van pluszban jód.

Kép
kimma

Nagyon aranyos tesókád van! Nagyon jól néz ki! most megkívántam az édeséget!
bencuri

Kike!

irigy-irigy :lol: hogy ilyen nővérkéd van :wink:
Nekem sajna csak fiútestvéreim vannak, úgyhogy nem nagyon remélhetem hogy ilyesmivel lepnének meg... :lol: :lol: :lol:

Kép
kimma

Kike!Nagyon rendes nővéred van! Gondolom már meg is kaptad a sütit! Anyu is szokott ilyen sütit sütni. Fincsi.

Nekem mostanában a halálom a kakaóscsiga. A múltkor két bögre kakaóval ettem meg három kakaóscsigát. Azt hiszem ma is fogok venni.

Kép
szly27

Sziasztok!

Na végre!! Ma először sikerül a fórumra belépnem :evil: :evil: :evil:
Egy darabig egyáltalán nem nyitotta meg most meg bejelentkezni nem tudtam!

Na most már visszaolvasok, mi is történt veletek tegnap du.-óta :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 22:27-kor.
Vendég

sziasztok csajszik!

huh az a süti:D istenien néz ki, függetlenül attól hogy nem igazán vagyok krémes-süti párit. inkább pogácsa, vagy valami édes száraz. de ez tényleg nagyon jól néz ki.
remélem nincs benne kókusz... az elront mindent.

egyébként most értem haza... vásároltam... hát engem sem szabad sokat elengedni boltba :D

turciban voltam. vettem egy zsák ruhát :D szó szerint zsák :D nah jó nem nagy zsák, de van vagy 3 kg :wink: legalábbis mérleg szerint.

szép babaruhák. habár még mindig nem rózsaszín és nem kék :( inkább csak olyan amit felvehet akármelyik nem képviselője :wink:

de egyébként látnotok kellett volna a turcit.
képzeljetek el 1 nagy konténernyi ruhát. tudjátok mint azok a szemeteskonténerek az utcákon. csak persze nem olyan magas, de van olyan terebélyes. nah kb. derékmagasságig ér. szokásos turcis doboz, csak ez óriási méretben... nah a lényeg. szóval van ez a nagy konténer tele babaruhákkal. tipi, body meg ilyenek.
nah ezt az óriási konténert körbeálltuk kb. 15-20-an kismamák. a pocaktól némelyik hajolni se tudott. és turtunk ezerrel :D :D nevetséges egy látvány volt... szerintem mindenki rajtunk röhögött. legalábbis mi jót nevettünk mikor észrevettük hogy mit csinálunk :D :D

Kép

Kép
timi1982

vidokata!

ilyen együttest én is néztem. nagyon szimpatizáltam én is vele a tescoban.

Kép

Kép
timi1982

Timi! Kérünk képeket a rucikról.

Én bejelentkeztem 4D-re. Jövő héten szerdán megyünk fél négyre Debrecenbe a Nagyerdei Nőgyógyászati Magánrendelőbe. Nagyon aranyos volt a nő. Először foglalt volt. Letettem, 10 másodperc múlva csörgött a telefonom, visszahívott. Így még ez sem a mi számlánkra ment. Azt mondta olyan nincs, hogy elbújik a baba, előcsalogatják.

Kép
szly27

Timi!

El tudom képzelni milyen látvány lehetett :lol: :lol: :lol:
Egyébként nem csodálkozom mennyit vásároltál, én szó szerint turi-mániás vagyok :lol:
még kész szerencse hogy egyelőre nem tudjuk a bébink nemét, így egyelőre le tudom stoppolni magam...

Kép
kimma

majd teszek fel képeket. ugyis majd kimosom már lassan őket. összeszámoltam.

1600 ft-ot fizettem.
a lista: 6 előke, 2 sapka, 2 kisnadrág (az egyik tündibogyó = zárt lábacskájú és kiskutya a zokni része. van füle meg minden), 6 body, 8 kezes-lábas tipegő, 2 póló (az egyiken a felirat elöl: I love mummy, hátul: I love daddy), 1 db kerszésznadrág ( ez olyan 4-5 hónaposra való)

a tipik és a bodyk mindegyike mintás. tehát nem ugy értem hogy fehér alapúak és a mellrészénél egy kép. hanem az egész ruha mintás. csikos, feliratos, macis, nyuszis, kutyás stb stb.

meg persze nem egy méret :D

ugyhogy szerintem nagyon jó vásárt csináltam. volt még egy sapka ami nagyon tetszett, de nem mertem megvenni. az már bélelt volt és elég kisméret. tehát őszre már szerintem nem ment volna a fejére. pedig az álomszép volt és vadi új!!!

Kép

Kép
timi1982

Szly!
Én is be akarok jelentkezni, de csak húsvét környékére. Nem tudod, mindenhol "előcsalogatják" :lol: ? Vagy ha alszik a bébi 15 perc után kidobnak?

Kép
kimma

ez volt a legdrágább nap a turciban. 800 ft/kg.

a multkor kb. 20 body + tipit turciztam. fizettem 580 ft-ot :D
gondolhatjátok:D szivem szerint fordultam volna még 3-szor, de ugye akkor már a javát elvitték, mert nem hétfő=bálabontásos nap volt

Kép

Kép
timi1982

Timi!
Eszméletlenül jó vásárt csináltál! :wink: :lol:
Ügyi vagy!

Kép
kimma

Kimma! Eddig még nem hallottam olyan helyről, ahol csak úgy kipenderítették volna az embereket. A kisarcát és a nemét mindenhol megpróbálják megmutatni, lefotózni. Pesten van olyan hely, ahol ha sehogy sem sikerül előcsalogatni, a pénz felét kérik csak el. Adnak egy másik időpontot és a pénz másik feléért megint megnézik a babát. Az szerintem tök jó, én is mennék kétszer.

Kép
szly27

Sziasztok!

Timi, én csak egyszer mentem be abba a turiba, de én rögtön kifordultam az előbb leírt látványtól :shock: . De barátnőm nagyban űzi az ipart, így tőle csemegézek :wink: .

Nekem is volt Toncsi előtt egy missed ab-om. Clostylbegit-et kaptál? Nála ez elég futószalagon megy :shock: ? Nekem utána minden rendben volt (volt peteérés) és mégis írt fel :? . Na mindegy, az a fontos, hogy megbízz a dokidban!
Nagy Péter is már érettebb :lol: tapasztaltabb doki, a Rózsa Károlyban van a rendelője, de neki sincs sajna uh-ja. Egerben alig van. Varga dokinak van, de hozzá nem mennék! Így mi Gyöngyösön voltunk 4d uh-on és majd még tervezzük is, hogy megyünk pár hét múlva.

Én még semmit nem vettem a babónak :oops: , bár sokminden van Toncsiról :wink: .

Kike, ez aztán a nővérke! Biztos fincsi volt a süti.

Asszem még szundítok egyet, amíg Toncsi is.
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Na végre itt vagyok, csak közben hazaért a férjem és ebédet kellett adni neki!

Wera: nem tudom nálatok hogyan szokás, meg lesz-e ajándékozás de nagyon gyakori, hogy az esküvő költsége megtérül. Nálunk közel ennyi volt az esküvői költségvetés és az én családom inkább ajándék párti, a férjemé pénz (ajándékot szigorú listavezetés mellett választottak és semmi se lett kétszer a lista miatt meg minden olyan ami tetszik) de összeségében a végén nekünk megtérült az egész!
Ja az időről: állítólag pont szombaton már szép lesz az idő! :D :D :D

Henka: boldog szülinapot, már csak 8 és fél óra :)

Terek Kriszti: ugye milyen szupi mikor mocorog! Gratula!

Magdolnam: ne engedj a depinek! Csupa jó dolog vár Rád!!!

Szly27: Roli nagyon ügyes, szerintem a korához képest is, manapság sokkal később kezdenek általában bilizni!

Timi1982: én se merek még rózsaszín rucikat venni, pedig nagyon szeretnék! Nagyon jó vásárt csináltál!

Nem tud valaki Pesten (esetleg Újpesten) jó kis turkálót (babának!)??????

A csípőfájásról annit, hogy mióta írtok róla 1-2 napja alig bírok az oldalamon aludni, néha úgy megfájdul nekem is! (ide is üldöztétek
:? :D )
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?