Sziasztok!
Voltunk szerdán ortopédián,minden rendben van. Vissza kell majd mennük, ha Marci betöltötte a 4.hónapot.
Mondjuk az bosszantott eléggé, hogy 15:30-ra kaptunk időpontot, és csak 16:40kor mehettünk be. Volt ott egy 2 hónapos kiscsajszi is, Lili, nagyon tündér volt. Úúúgy nézte Marcit, a fiam meg szégyenlősen elbújt
Tegnap sikerült kitakarítani a konyhát végre! Olyan volt már, mintha bombát robbantottak volna
Ja, meg tegnap este itt volt nálunk anyu, olyan jó volt!!!
Itt is aludt, de kora reggel ment is haza, mert az öcsém meg a hugom lusta disznók, és ha anya nem kelti őket, akkor elalszanak és nem mennek suliba
Hú, tegnap este is jó idő volt, ezért én vittem mindkét kutyát sétálni, olyan édik voltak
Gabó
Minden ok???
Timci
Örülök, h Atticy jól van már! Mi volt az orvosnál?
Móni
Nem csodálom, hogy Ricsi folyton kint lenne, hisz olyaaan szééép idő vaaaan!
Ha lenne kertünk, én is folyton kint lennék.
Eddig nem hiányzott a kert, de most nagyon nagyon! Eddig mindig kertes házban laktunk! Itt is próbáltunk keresni kiadó házat, de nem találtunk, és gyorsan kellett találnunk valami lakást.
Az a játszó itt van hozzánk közel nem?
Ha esetleg délután jöttök, akkor szólj, és ha gondoljátok lemegyünk
Barbi
ééédes lehet Vince, ahogy kacarászik
Zsuzsa
Még mi sem taliztunk
Csilla
Édik a képek!
Jól tetted, hogy vitted Dávidot! Nem kell otthon ülnötök, főleg ilyen szép időben!!! A beszólásokra meg tegyél, semmi közük hozzá!
Niki
Drukkolok, hogy Nonó fogacskája mielőbb kibújjon!
Rubint Réka: majd belejössz, de tuti így is ér valamit! Annyit kell csinálni belőle, amennyit bírsz!
Encu
Jó sokáig kávézol:)
Karcsika nem hagyott netezni ???