Új privát üzeneted érkezett!

uaz hátulról

Kép

a másik elölről
Kép

hátulról
Kép

ezen van egy szálhiba
Kép

ez egy felső, ami nem az én világom, batikolt, és nekem túlzottan testhezálló, elvileg Les

Kép

ez pedig egy gyönyörűséges csak felpróbált még címkés h&mes kismamablúz, fehér (picit tört), sajna MELLesleg szűk. Les méret.

Kép

Kép

Kép

nem akarok boltot nyitni, de gondoltam hátha Ti többre mentek valamelyikkel. Blúzért vérzik a szívem. :oops: Akit érdekel, küldjön püt, küldök szívesen még képet, vagy bármi. És bocs, de itt állnak szegény szépséges darabok, és úgy szeretnének kismamákon pompázni. :lol:

potyka

csilla!

Wernigg dokihoz járok. évek óta ő az orvosom, anya is hozzá jár. igy kerültem én is hozzá 8)
kiirva július 24-re vagyok.
első baba lesz. már rettenetesen várjuk :lol:

melyik környéken lax? én a shell kutnál. milyen bálba mész?

t.maria!
kitartást a bulihoz. a lényeg hogy a gyerkőcök jól érezzék magukat.

aranyosak a kisrucik. tündéri mindegyik. irigylem azokat akik már ennyi mindent beszereztek.

lassan nekem is elkéne kezdeni komolyabban vásárolgatni... de még utvonalat kellene tervezni, hogy merre induljunk.meg persze a drágámmal is egyeztetni kellene, mert hétközben tuti nem jutunk el komolyabb vásárlásra.

lányok! ti vezettek valami jegyzetet, hogy mennyit költötök a babuci érkezésére? én gondoltam, hogy össze kellene irni, hogy a végére hol tartunk. főleg hgoy nekünk a nagyobb dolgokat tuti vásárolni kell. rucik terén leszünk kisegítve, ami persze jó dolog :D abból kell a legtöbb 8) :shock:

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Wera! Nagyon cuki ruhákat vettél "Izékének"! :lol:
Olyan jó ezeket nézegetni!
A ruhád biztos meseszép és a jóidőt már megrendeltem nektek rég!
Semmi pánik!
Minden mesés lesz!!! :lol:
Én ma korán keltem,elvittem Apát melózni,mert beszart a kocsija,majd ha csörög megyek érte!
Mosok,és végre port töröltem, ja és megcsináltam a húsvéti nyuszi díszt!!!!
Majd lefotózom!
Aműgy megint rohadt hányingerem van!
Este is majdnem kiraktam megint!
Hiába,ez a gyerek utálja a csokit és a tejet!
:cry:
Szerintem meg leszek fázva,Apa 2 napig olyan beteg volt,de szerencsére hirtelen jött,hirtelen ment!
Úgy ég a fejem,a szemem,tüsszögök!
Na eldugulok!

Megyek folytatom a takarítást!

Maria! Lányodnak,lányodhoz nagy gratula,okos kiscsajszi lehet!

Kike! Vigyázz magadra!

Amúgy tombol a szél nálunk is és időnként csepeg az eső úgyhogy ma szobafogság!!! :cry:

Azért szép napot nektek!

Kép

Kép
ibm

Ezt csináltam reggel a konyhában:

És ez a kedvenc tojásom,remélem látni valamit:

Kép Kép Kép

Kép

Kép
ibm

Ami - nagyon szépeket kreáltál, nekem ehez már sajna nincs idegzetem, talán majd jövőre! :lol:

Timi - Isten ments hogy összeszámoljam mennyit költünk a babára... még szülés előtt elvinne az infarktus! :lol:

Potyka - köszi a tippet, lehet hogy beszerzek egy olyan nyugi-bogyót! Hát igen, kicsit sok az "agyalni való" mostanában, de nemtom számít-e mert tényleg már a terhességem 1 pillanatától küzdök ezzel a nyomorult álmatlansággal. Az előzőnél is így volt, csak az a bébi sajna nem maradt meg. Szóval lehet hogy ezek nálam hormonok... nemtom.

Marcsi - kitartást a szülinapi bulihoz! Gondolj arra hogy legalább megúsztad a disznóölést! Nemtom Te hogy vagy vele, de én azt mindig nagyon utáltam, főleg a szagok miatt! (Azóta nem is eszem sertéshúst!) Pihenj sokat, lehetőleg helyettem is, mert látod mi van!! :wink: :lol:
Hát, tényleg nagyon okos lányod van és szerintem jól választott az angollal! Aki azt profin tudja, annak mindig sokkal könnyebb elhelyezkedni, akármilyen területet is választ!
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Szép Hétvégét Mindenkinek!

Muffin! A torna 5-6ig tart és a XVII.kerületben van a Dózsa Művelődési Házban( Pesti út 113). Jó lenne ha jönnél! Ha kedvet kapsz hozzá akkor semmi mást ne hozz magaddal mint egy kényelmes nadrágot és felsőt! Más nem kell mert mindent kapunk (Labda, polifoam) és a terem padlószönyeges! Ha van még kérdésed írd meg nyugodtan! A DEREKADNAK KIFEJEZZETEN JÓT FOG TENNI! :D

Wera! Nagyon aranyosak a kisrucik és Nagyon csini vagy! :D

Ami! Nagyon szép a húsvéti kreáció! :D

T.maria! Jó bulizást!
Vendég

Timi! A kártya átruházható másra. A miénkre az van írva, hogy érvényes 2007. dec. 31-ig, de azt mondták az sem számít. Vigyük nyugodtan, utána adjuk annak akinek akarjuk.

Wera! Neked is jó nagy már a pocakod!

Marcsi! Kitartást a vendégekhez!

Kép
szly27

Sziasztok!

Nagyon szépek a pocakok! Én már nem is fotózom magam, mert kicsit sokat szedtem fel. Idegesít, de azzal nyugtatom magam, hogy majd a szülés után lemegy. Remélhetőleg. Az unokatesóm sokkal nagyobb lett a szülés után. Sose volt egy vékony alkat, de a terhesség alatt hízott rendesen, szülés után meg mégjobban. Csak nem leszek vele én is így :?

Ma egész nap szédülök. Reggeli vérnyomásom: épphogy 70/? . Az alját nem tudtuk megnézni. De örömmel jelentem, hogy most már majdnem 80! :D
Viszont muszáj kitakarítanom. Na meg hajat mosni.áááááá úgy utálom!

A párom azt mondta, hogy velehonnan benzin támogatást kéne kérni a terhesség miatt, mert bárhova elindulunk gyalog, visszafele már alig bírok menni. 20 m-ként meg kell állni. Már kocsi nélkül nem mer velem elindulni. Pedig úgy szeretek sétálni. Fáj a hasam meg bekeményedik. De már nincs túl sok hátra. Kibírjuk!

Megyek kicsit rámolgatok!

Szép hétvégét mindenkinek!

sz.andi

Ja, még annyi, hogy a baba nevén már megy az agyalás. Amióta anyukám beköpte, hogy az annát ancinak is becézik, már elbizonytalanodtunk. De sajnos nem találtunk még olyan nevet mi sem, ami mindkettőnknek tetszik. Az Alexandra meg már tuti nem lesz. Jó, hogy a születés után már nem lehet olyan egyszerűen változtatni.
Szóval megértelek Vera!
De Szly, ne szedd le még a nevét, ne foglalkozz vele, mert nincs másik helyette. Majd ha tuti tesz, szólok.

sz.andi

Kép

Kép
szly27

Timi! Bocsi! Tegnap felírtam az adataidat a füzetembe, ma meg nem adtam hozzá egy napot. Mindegy a következőben már jól lesz a hetek száma. Most át is mentem, de nem teszem fel mégegyszer.

Kép
szly27

Sziasztok!

Nálunk olyan ítélet idő tombol, hogy az ajtot se merem kinyitni. Borsónyi jégeső esett, kb. 3 perc alatt megtöltötte a teraszt, úgy hogy lehetne lapátolni. (3 napja kaptunk anyósoméktól 2 gyönyörű tuját cserépben a teraszra és most félek, hogy egyáltalán túléljék!)

Wera: nagyon csini vagy, kifejezetten jól áll a poci! Ja és nagyon szép kis rucikat vettél! Honnan vannak?
Én még nem is merek ennyire lányosakat vásárolni, sőt nekünk még alig van valami. A férjem szerint a 30-32 hétig ne nagyon vásárolgassak. (azért nem mindig álom meg) :D :D :D
Vendég

Sziasztok csajok! Lenne egy kérdésem. Ismeri valaki a magnex +B6 tablettát? Nemtudjátok véletlen hogy a magne B6 helyett lehet e ezt szedni? Esetleg valaki szedi ezt a magnexet? És még egy olyan kérdésem lenne, hogy kezdenek a fogaim kicsit romlani, nemtudjátok mit lenne rá érdemes szedni? Köszönöm szépen előre is. Pussz Linda

Kép
linda24

sziasztok!

szly köszi.

lányok!!! épp most nyomta be a szél az erkélyajtónkat. még jó hogy csak kinyitotta és nem tépte ki.
hatalmas szélvihar + eső. az eső vízszintesen esik. az erkélyen áll a víz. szörnyű.

Kép

Kép
timi1982

Ibm: ezeket tényleg te csináltad? A tojáson az festve van vagy matrica? (vagy iparművész vagy?? :D :D :D :D )

Ja és Wera nagyon drukkolunk a szép időért! Képzeld az én esküvőm május 5.-én volt, mikor az ember már igen számít a szép tavaszra. Erre két héttel elötte a meteorológusok közölték, hogy egész hétvégén esni fog, bár akkor még gyönyörű idő volt. (gondoltam szinte sose találják el hátha mostsem) De mikor hajnalban felkeltem, hogy a fodrászhoz menjek, mintha novemberre ébredtem volna, de lehatároztam ez az én esküvőm napja semmi nem hoz ki a sodromból! De a JóIsten megkegyelmezett, a fotózás idejére du. 2 óra pont pár órára kisütött a nap és kitartott a templomig is, majd a lagzi alatt északadás földindulás. De amikor kellett gyönyörű idő volt!
VELED IS ÍGY LESZ, SŐT majd egésznap ragyog! Egy esküvőn nem lehet rossz idő!!!!!!
Vendég

lehatározta= elhatároztam
északadás=égszakadás

Szótárt kell kiadni hozzám :oops: :oops:
Vendég

Linda: nekem is lett 2 lyukas fogam a terhesség alatt, azt mondta a fogdokim, hogy gyakran menjek és ránéz, minnél előbb el kell egyrészt látni, hogy tovább ne romoljon! És hogy szedjek extra Kálciumot! Én a Tovitát szedem felet naponta a terhesvitamin mellett!
Vendég

linda

a magnex b6 valami étrendkiegészítő tabletta. ugyanaz mint a magne b6 szerintem.
nem tudom az orvosok mennyire ajánlják. nekem a védőnőm és az orvosom is a magne b6-ot mondta. szerintem orvossal egyeztess mindenképpen, mielőtt szednéd. legalábbis én nagyon meggondolom az ilyen tabletták bevételét!

a fogaidra szerintem igyad a calcium pezsgőtabit. ne az ízesített vacakokat, hanem a sima calcium sandoz pezsgőtabit. van nagyobb adagos és kisebb adagos is.
én a kicsit iszom naponta 1-szer, vagy 2 naponta.
fogorvosnál még nem voltam, hogy mennyire romlott a fogaim állapota. lassan megyek hozzá is átnézetni.
az ínem egy helyen be van gyulladva rendesen, de szerintem az nem a fogamról van. tuti valami megsértette :(
arra öblögetek.

páromnak ismerőse a fogorvosom. tervezem, hogy ha elmegyek hozzá kifaggatom, hogy milyen fogkrémet, öblögetőt és más vicikvacakot ajánl terhességem alatt. ha mond valami okosságot megosztom veletek is.

esküvőn csakis csodaszép nap lehet! nem szabad a negatív gondolatokat táplálni!!!! tilos!!!! nem fog potyogni semmi az égből, esetleg majd a rizs vagy mit szoktak ilyenkor szórni :wink:

babanevek... nekünk ha fiu lesz akkor tuti Bence lesz, ha lány... akkor is :wink:
a lány névben nem tudunk megegyezni :D vagyis nem is igazán egyezség kérdése, hanem hogy a 3-4 név közül melyik is legyen. 4-et azért már csak nem adnánk neki :lol:

Kép

Kép
timi1982

Megvillant a beszarásjelző nálam Shocked a jobb oldalammal nemtom mivan. Megpróbálom leírni....: olyan érzés mintha szét Shocked abáltam volna magam, mint amikor levegőt alig kapok csak nem a gyomrom környékén hanem szó szerint a fél jobb oldalamról van szó. Meg elég kemény is, meg olyan mintha zsibbadna, de nem úgy mint amikor a láb elzsibbad. NEm a legjobb érzés. NEm tudom mi lehet de nagyon félek. Lehet rossz helyen van a baba?
magdolnam

Magdolnam!

Nálam is pont ugyan ez van, csak nekem a bal oldalamon, de nem mindig van, hanem időközönként 3-4 naponta, és kb most két hete. Ahogy látom egy idős terhesek vagyunk, nemtudom hogy ez mi lehet, de én is kicsit beszartam, én is erre gondoltam amire te, hogy hátha valami baj van. Jövőhéten megyek dokihoz, ezt mindenképp megkérdezem majd. :) ne izguljunk, hátha csak a baba mozgolódik ilyenkor.

Kép
linda24

öröm az ürömben :wink: már bocs hogy ezt írom, de egy kicsit megnyugtattál. Tutkó,hogy vagy forgolódik, mocorog, vagy csak simán rossz helyen fekszik. Hát én is megilyedtem..... Most extra kímélő üzemmódba kapcsoltam. Egyből bevettem egy magneb6-ot. Nekem még ennyire soha nem volt:S
magdolnam

Ne izguljatok, sztem tuti csak a gyerkőc az! Lesz ennél rosszabb is :? :D

Gyönyörű az időjárás nálunk is!! Takarítgattam, és véletlenül kinéztem az ablakon...Hát szép látvány. Ha érdekel valakit, felteszek róla két látképet, innen az erkélyről. Muszáj volt lefotózni. Egyébként sztem tényleg szép, csak ijesztő.
Ha viszont valakit nem érdekel, akkor bocsika :oops:
Kép

sz.andi

Hopp, az egyik kép lemaradt. Pótolom. Ezen a képen középen az a zöld épület a kórház. Messzekell mennem... :lol:

Kép

sz.andi

:shock: :shock: :shock: :shock: de durva, szép kék az ég :roll:
magdolnam

Sziasztok!

Vidokata! Igen én tettem ki a polcra!!! :lol:
A gólyás tojás festett,kb. 2 éve kaptam,most itt az idő,hogy kitegyem! :lol:

Ma nekem is minden bajom van!
Hol a jobb hol a bal oldalon szúrkál alul a hasam,néha kicsit beparázok tőle!
És persze úgy érzem mintha egy óriás kő lenne a hasam helyén,mintha nemtudom mennyit ettem volna ma,pedig éhes vagyok!
Apa most felhúzta neki a kiságyravaló forgót(ezt minden este hallgatja) és rátette a hasamra,úgyhogy most ficereg!
De azért nem bánnám ha lenne itthon egy uh!!!!!!!!!
Mindjárt meghallgatom phonendoscóppal,hátha hallok valamit!
A beleim is úgy kutyorognak! :cry:

Sz.andi! Jó messze van a kórház! :lol:
Neked tényleg csak szülni kell majd átmenni!

Én szerdán megyek dr-hez,remélem addig kibírom!,

Nálunk is iszonyat idő volt,egyszercsak besötétedett,elment az áram és mindent ellepett a jég!
Dörgött,villámlott!
Nagggggggggyon durva volt!

Mellékelek én is 2 friss fotót,Apa most csinálta,az ő nadrágja van rajtam visszahajtva! :lol:
Az enyémek már kicsik! :lol:

Kép Kép

Kép

Kép
ibm

Na halló!

Itt is remek idő volt, lekapta a szomszéd ház tetejéről a szigetelést, csak úgy lobognak a szélben a 10-15 m2-es darabok! Elég ijesztő!! De pont most mondják, mutatják a hírekben, hogy egész Pesten ilyen durva és még nagyobb károkat okozott ez a rohadék vihar. Elég szomorú :(

Ami - nagyon csini hegyes pocid van!! Olyan igazi fiúbébis poci! :D Pont tegnap olvastam valahol hogy a kismamik elkezdik hordani a párjuk nadrágjait ilyenkor... erre én jót röhögtem, mert nálunk alapból én vagyok a vastagabb, gondolhatod Norbim milyen kis pálcika! :lol:
Egyébként nemrég vettem egy tökjó melegítőt a Zarában! Ha jól emléxem 4 vagy 5 ezer volt, nagyon jó anyag, nem az az elnyúlós fajta és semmi gumi nincs a derekában, csak madzag, így baromi kényelmes és nagyon jó hosszú is! Én szürkét vettem, de volt kheki, piros, fekete és fehér is. Ja igen, a tegnapi fotón is ebben vagyok, már amennyi látszik belőle.

Andi - Szép sötét volt az ég nálatok is!!! :shock: És tökjó hogy ilyen közel van hozzátok a kórház! Nem lesz nehéz odajutni ha eljön az idő :D
Én pont ma gondolkoztam rajta, hogy hozzánk meg jó messze van. Nekem azt mondták hogy be kell majd írni a kiskönyvembe hogy a szüléskor mentőt fogok kérni és hogy oda vigyen, mert alapból egy másikba tartoznék, de az orvosom nem ott van. :?
Vendég

Magdi - nekem is sokat fájt a hasam néhány hete és nagyon aggódtam hogy mi lehet, de mindenki azt mondta hogy csak a méh tartószalagai feszülnek, nyúlnak. Neked folyamatosan fáj, zsibbad, vagy csak amikor mozogsz? Nekem nagyrészt mozgás közben volt rossz. Szerencsére már elmúlt, de elég ijesztő tud lenni, az biztos! Jobbulást! Pihenj sokat! :wink:
Vendég

Kata - köszönöm a bíztatást, nagyon jól jön! :lol: Remélem nálunk is jó idő lesz, legalább a 2 szertartás végééig! Ha az étteremben leszünk már nem érdekel, csak addig ne legyen eső és szélvihar!!

A bébicuccokat a Forgách utcai metrómegállónál vettem egy ruha nagy- és kiskerben, és összesen 4500 Ft-ot fizettem (a pólók voltak nagyon akciósak: 300/db)! Szerintem nagyon megérte! :D

Linda - sajna én is csak a magne B6-ot ismerem.

Timi - ha csak fiú nevetek van, tuti lányod lesz!!! Mi is így jártunk! :lol: :lol: Most meg törhetjük a fejünket... :P
Vendég

Ami!
Szép a pocid :D !
Hogyhogy van otthon phonendoszkópod? :roll:
Én is akarok!

Wera!
Majd imádkozom érted!
Meglátod, bizti jó idő lesz addig.

Kép
kimma

Marcsi!
Gratulálok a lányodnak, nagyon ügyes!
Szerintem is jó választás az angol, e nélkül manapság nem sok mindent lehet csinálni.
A vendégekhez meg türelmet és kitartást :wink:

Andi!
A védőnő mit mond erre az alacsony vérnyomásra? :shock:
Vagy csak most volt ennyi?
Ha rendszeresen ilyen alacsony, lehet nem ártana meginnod reggelente egy kávét vagy fekete teát.

Kép
kimma

Sziasztok!

Wera! A nevekkel mi is így voltunk,csak lánynevünk volt! :lol:

Kimma! Egészségügyis vagyok sajna,de te ne akarj olyat!
Szívhangot még úgysem hallom,talán egyszer sikerült!
Csak azt hallottam most is,hogy nagggggggyon kutyorognak a beleim!
Remélem lassan rendeződik mert elég kellemetlen így!
Egyre több bajom van,pedig még 112 nap!!!!!!!!!!!
Meghát mikor rúg akkor dübörög,de mást nem ! :cry:

Olvastam a kismama.hu-t és volt egy csomó érdekes dolog de olyan is amit nem kellett volna elolvasnom!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Nem olvasok már ilyeneket csak titeket!!!!!!!!

Megyek vacsizni valamit,legalábbis megpróbálok!
Aztán pihi!
Holnap majd jövök ha ma már nem is!

Jó éjt és szép babás álmokat mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Kimma!
Nekem mindig alacsony volt a vérnyomásom, de a mai azért túlzás. Még mindig szédelgek, de már 90/? Egyébként pont ezért szoktam kávézni reggelente.

Sztem ma már nem jövk, jóéjt mindenkinek!

sz.andi

Köszi babuli a részleteket. A Dózsát elég jól ismerem, mert fél életemben ott laktam az Újlakban, kb. két percre onnan. :) Azért is gondoltam hogy talán elmehetnék. :)

a doki írt nekem a terhesvitamin mellé egy rágótablettát (most nem jut eszembe a neve és lusta vagyok felállni megnézni) és azt kell egyem minden nap elvileg 3x1 de én csak 1x1-et szedek, mert az van ráírva, hogy kóros vashiány esetén napi 2-3, de mivel nekem nincs egyenlőre, csak megelőzés, ezért gondoltam, hogy nem szedek napi 3-at (főleg, hogy rohadt drága, mert akkor egy havi adag lenne 4500! Vas van benne meg folsav meg nem tudom még mi minden. Majd megnézem a nevét is. Mindenesetre amikor mentem a gyógyszertárba kiváltani, majdnem hanyatt estem az árától...

fogkrém... mi most egy olyat használunk, ami teafaolaj kivonatot tartalmaz, és az íze is jó, meg állítólag nagyon egészséges. Azt hiszem dm-ben vettük. Semmi flanc, tök egyszerű tubusa van.

andi, nem semmi idő volt nálatok sem... a kórház meg már nem is lehetne közelebb... :)

szabadidő naci. Ha nagyon jót akartok, akkor a decathlonban 2500 vagy 3000 Ft és mintha direkt kismamiknak találták volna ki (bár nekem már vagy két éve megvan az első) azóta vettünk még kettőt... És a legutóbbi, amit 3 hete vettem, az fekete és simán felvehető utcára is. Mindjárt teszek fel róla képet. Hihetetlen kényelmes és szerintem jól is néz ki. :) Ja, a kép kb. öt hetes terhesen készült, nem most nézek így ki... De a nadrág jól látszik. Szóval a derék részét tudod a hasad alatt tartani, vagy a hasadra felhajtani, mindenképp nagyon kényelmes. :)

na most eldugulok, hagyok másokat is szóhoz jutni :) Kép

KépKép
muffin

Hát, ma senki nem nagyon kapkod a szóért! :lol:

Muffin - tökjó a melegítőd, lehet hogy beszerzek majd én is egy olyat! Bár lehet hogy nekem a hosszával lesz egy kis problémám (84 centi a minimum belső szárhossz,a mit már fel tudok venni!)
Totál leesett az állam hogy milyen pici még a hasad, aztán utána jobban elolvastam amit írtál... :lol: :lol:

Nem jött össze ma a takarítás! Apa rábeszélt hogy holnap csináljuk és akkor segít ő is egy picit. Az jó lesz mert a porszívózást már nem nagyon bírom. Ma csak filmeket néztünk, heverésztünk, kártyáztunk, társasoztunk és rengeteget ettünk!! Ráadásul pizzát, túrógombocót, jégkrémet... csupa fogyis kaját! Asszem az esküvő után bele kell fognom egy kis diétába. Semmi drasztikus, de a cukrot és a tésztát mindenképp vissza kell fognom, mással nincs gondom. És végre lesz időm kismami tornára is járni, ahová már hónapok óta készülök! Már nagyon várom! :D

Ami - kismama.hu? Én még nem jártam arra, de most hogy mondod... :D

Úgy látszik mostanában én nyitom és zárom a napot... szuper :? Bár napközben sikerült végre aludnom 1,5 órát! Isteni volt, bár ordítottam a fájdalomtól (csípőm) amikor felébredtem. Ez most már mindig így lesz :?: :?: Aki szült már az biztos tudja. VAGY????

Hahhh, kezdődik megint a szélvihar! ÚÚÚÚTÁLOM!!

Jóccccakáááát!!
Vendég

jó reggelt!
Nálunk az ég kitisztult, de még így is eléggé fúj a szél. :? Tegnap egész délután feküdtem és ez jót tett, mert ma még nem érzem azt a kellemetlen dolgot. És egész jól aludtm :roll: egyszer sem mentem ki pisilni.
Valaki említette a csípő dolgot, aszem Wera. Hát engem is kínoz és a szó szoros értelmében, jó kis fájdalomra ébredek. LAssan olyan leszek, mint egy nyugdíjas nénike :shock: Az orvos megnyugtatott.... ez csak egyre rosszabb lesz, ha meg megszülök, utána elmúlik. Ha meg öreg leszek akkor ismét előjön, csak sokkal fájdalmasabban :shock: NEM AKAROK ÖREG LENNI! Jó kilátások.
Nálunk anyósék bazi magas fenyőjét tövestől kidöntötte, csak a villanynak a zsinorja tartotta fenn. NEm volt egy ideig áram. Aztán gyorsan szóltunk apósnak, aki felmászott rá és levágta kb a felénél, közbe a férjem valami zsinórral tartotta (én benntről néztem).Szóval nálunk azért csinált károkat. (+repkedő cserepek)
Marcsi, nagyon okos lányod van! Az enyém is ilyen lesz :D
magdolnam

Jó reggelt!

Hahhh, nem is írom le milyen szörnyű éjszakám volt! Álmomban még egy hatalmas gorilla is megtámadott valami buszon, amin persze egyedül voltam. :evil: Rettenetes volt! :(

Remélem Ti jobban aludtatok!

Magdi - Én írtam a csípőfájdalomról, legutóbb pont az előtted lévő hozzászólásban. Hát nem örülök hogy azt mondták hogy csak rosszabb lesz.

Nekem már így is súrolja az elviselhetőség határait. Hová lehet ezt még fokozni??? :cry: Sajnos megint egyre többször forulok a hátamra álmomban, gondolom mert úgy nem fáj annyira. Csak nem tudom mennyire jó ez a babámnak!! Valószínűleg semennyire, de hát most mi a fenét csináljak :?:

Ti szoktatok még háton aludni :?: :?: :?: Itt legfőképp a huszon-pár-hetesekre gondolok.

Néhány perce azon gondolkodom hogy kéne írni valami jót is a végére, de semmi sem jut az eszembe. Jahhh, és holnap reggel megyek a cukorterhelésre. Még ez is! :roll:

Ó, még1 kérdés:
Ismeri valaki azt a tesbarnító eljárást amikor lespriccelnek vmi önbarnító cuccal? Én tudok egy helyet ahol csinálják, de szerintetek azt szabad a kismamiknak? Pár napja ezen agyalok, mert extra sápadt vagyok, jó lenne egy kis szín az esküvőre.
Vendég

Szia Wera! Látom épp itt vagy!

A háton alvás szerintem nem a babának hanem egy idő után neked lesz ártalmas, mert a méh súlya összenyomja a fő vénát és így az alsó testfélből nem tud a vér a szívbe visszaáramlani, ettől leesik a vérnyomás dagad a láb stb. Meg mást is nyomhat pl. a vese ereket. Ami áttételesen a babának se jó!

Szerintem ilyen lefújós dolog az nem ajánlott ilyenkor mert azért az mind kemikália és felszívódik a bőrödön át!! De ehhez nem értek kérdezgess tovább!!
Vendég

Ibm: nagyon édi pocid van és tényleg fiús (már amennire az ember elhiszi az ilyet) de erre szokták ezt mondani. Szegény sorstársam, az egészségügyben dolgozni..... :? :? :? (tényleg senki se irígykedjen!)

Muffin: tényleg jó az a naci (ja és első ránázésre azt hittem én is hogy így nézel ki) nekem is van hasonló gatyeszom de a derékrész egy picit vékonyabb, szóval kezdem azt is kinőni!

Wera: a Forgách utcánál leszállok a metróról szerinted megtalálom azt a helyet? Hétfőn én is szeretnék oda menni! :D
Vendég

Kata - tuti megtalálod, pontosítok! Ha a Deák tér felől mész metróval, az 1. kocsiba szállj és ott menj ki az aluljáróból a legelején. Fönt is a metró haladási irányába indulj el, és ott lesz rögtön az 1. sarkon az üzlet. Káprázat ruházati nagy és kiskereskedés, bazinagy betűkkel van kiírva, kívülről tükrös a kirakata. Jó shoppingolást! :wink:
Vendég

Köszi!
Vendég

hát csajok a csípőfájdalom... bár nekem lejjebb fáj, a keresztcsontom... a baj csak az, hogy nekem anélkül is problémás volt hogy terhes lettem volna, most meg.....
én is csak háton tudok jót aludni, de mindig felébredek rá, hogy ez nem jó a bébinek, úgyhogy gyorsan oldalra fordulok. emiatt kb. fél óra múlva fordulni kell, akkor fél óra a másik oldalon. addigra már úgy fáj, hogy megint hátra fordulok, de aztán kezdődik minden előről... mi lesz később?
és én is holnap reggel megyek cukorterhelésre. :)
wera, van a johnson&johnsonnak az a testápolója ami olyan arany tubusban van. Azt én próbáltam régebben és nekem nagyon bevált. Nagyon szép színt csinál. Este kend be vele magad, és egy törölközőt tegyél magad alá, aztán reggel zuhi. Másnap megint, és szerintem 3-4 nap múlva nagyon kellemes színed lesz. Csak arra figyelj, hogy ha bekened magad, akkor a térdedet utána ne tartsd sokáig behajlítva (ha nincs rajtad mondjuk hosszúnadrág) mert a hajlatok hajlamosak összeizzadni és akkor ott egy kicsit másmilyen lesz, de az sem feltűnő. Meg miután bekened magad, a kezed rögtön mosd meg, mert mivel oda jóval több kerül kenés közben, lehet hogy sárgás lesz. Amúgy tök szép egyenletes. Majd mindjárt megkeresem nekem hol van és akkor felteszem a képét hogy könnyebben megtaláld. Ja, és van két árnyalat, szerintem a halványabbal kezdd. De nekem ez tuti módszer volt. :)
Kép

KépKép
muffin

ja, és egy 1000-es körül van az ára, tescoban is lehet kapni meg dm-ben meg ilyen helyeken általában. :) Remélem ez beválik. :)

A Káprázat az egyik tanítványoméké :) Majd megpróbálok valami kedvezményt kiszedni belőlük és akkor megmondjátok mi tetszik én meg megpróbálom beszerezni. :)

KépKép
muffin

Muffin - köszi a tippet. Anno én is kipróbáltam ezt a krémet de nekem sajna nem vált be. Foltos lett tőle az arcom a mosolygásom vonalában, pedig nagyon ügyeltem rá hogy egyenletesen és vékonyan kenjem. Nagyon gáz volt! :lol: Apa meg nem bírta a szagát, úgyhogy kidobtam. :?
Amúgy szolizni szoktam, de akkor a szemműtétem miatt nem lehetett most meg a bébi miatt nem merek. Bár a párom keresztanyja azt mondja hogy ő mind2 gyerekkel járt 6-6 percekre és letakarta a hasát, de én beszaribb vagyok annál hogy ilyenekkel kísérletezzek.
Vendég

érdekes :roll: én is hátamra szoktam fordulni, mert úgy a legelviselhetőbb. PEdig soha életemben nem tudtam feküdni úgy, mert mindig meg akartam fulladni (nagyon lelassult a légzésem) most meg erre szokok rá :shock: NA igen, mi lesz később....
magdolnam

nekem azt mondta a doki, hogy mindent csinálhat a kismama, amihez kedve szottyan, DE azokat csinálja meg ténylegesen, amit egy 1-2 éves gyereknek megengedne!
magdolnam

Muffin - nahát micsoda kapcsolatok! :D Szuper! Már az is jó lenne ha odaadnák nagyker-áron a cuccokat! (A címkéken rajta van az is, és hát elég csábító! :wink: )
Vendég

wera, én az arcomat nem kentem vele, mert az rá van írva, de szerintem arra lehet külön valamit kapni. és a szaga tényleg nem egy leányálom. :) a szolin én is sokat gondolkodtam mert én is kezdek hófehérke lenni... és mivel baromi fehér a bőröm, ha nyár előtt nem megyek el egy párszor, mindig mindenhol hólyagosra égek... Úgyhogy nem tudom még mit fogok tenni... De valószínű én maradok ennél a testápolónál... :)

KépKép
muffin

jó reggelt mindenkinek!

remélem jobb idő van nálatok, mint itt. jó azért süt a nap, de ez a szél... ez már nem is szél... ez már orkán. :cry: :twisted:

alig aludtam valamit. én rettenetesen félek a vihartól. az én drágám nem győzött vigasztalni.

anya este hivott, náluk hátul a "raktár"épületről levitt valami tetőszerűséget... még ők se nézték meg akkor este, mert nagyon esett az eső is.

lassan felhivom őket hogy milyen kár keletkezett. itt nagyjából egyben vagyunk.

esküvőre barnaságot:
hát, nem is tudom én bevállalnám-e terhesen azt a fujókát. nekem barnító testápolóm van (johnsons meg van garnier is), de azt sem használom most. az is károsítja a szöveteket. vagyis teljesen átalakítja a sejtszöveteket. ebből kiindulva, nem használom. nem szeretnék foltos gyereket. mivel szerintem rá is kihatással lenne.
tudjátok, szerintem ez is olyan mint amikor vannak olyan emberek hogy terhesen megcsipi őket egy méh, vagy mélyebb sérülés éri őket, és előfordulhat a babán anyajegy, valami irtózatos méretben.

egyébként ezt a méhcsípést tapasztalatból mondom. apósom karján egy jó nagy ilyen anyajegy található ebből kifolyólag. orvosok is megmondták, hogy attól lehet.

ugyhogy én ilyenekkel óvatosan bánnék!

Kép

Kép
timi1982

látom közben ti is ezt a témát veséztétek ki :D

annyi hogy én is hófehérke vagyok. én anno terhességem előtt ilyenkor már hetente eljártam szoliba.szereztem szép színt, ha nyáron nem jutottam el hetente napra, akkor kénytelen voltam nyáron is szolizni, annyira fakul a bőröm.

nah most inkább kibirom ezt a kis időt, mint kockáztassak. és higyjétek el, nem vagyok egy aggódó típus. nekem van cicám, vele élek. tehát ha annyira aggódnék már őt is kitettem volna.

de a szoli, meg krémek... azokat inkább hanyagolom

Kép

Kép
timi1982

Ok, meggyőztetek, szombaton valódi hófehérke jelmezben megyek férjhez! :lol: :lol: :lol: MÁR CSAK 6 NAP! Elég durva! :shock: :shock:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?