Új privát üzeneted érkezett!

Ancsúr!!

Igazi szép Hercegnőtök lett!!Ezzek szerint Ádám Hercegből Viktória Hercegnő lett!!

Nekünk végül is teljesen mindegy,hogy milyen nemű kisbaba születik.Az a fő,hogy egészséges kisbabuci legyn!!!!!!!!!!!

Már nagyon készülődünk,minden pillanatban rá gondolunk.
Tervezgetünk,hogy milyen lesz,amikor majd itt lesz!!

Teljesen meg fog változni az életünk!!Nagyon-nagyon boldogok leszünk,és már most azok vagyunk,hogy idáig eljutottunk,hogy várhatunk Rá!!!!

Hisz mostmár meg fog születni a gyermekünk!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Diadella!!

Mi biztosan megyünk a talira!!
Már nagyon várjuk,hogy találkozzunk mindenkivel,aki a Gólyahíres nagycsaládhoz tartozik!!

De jó lesz újabb boldog családokkal talizni!!Már ott lesznek majd Latimiék is,és még sok-sok kisbaba,és sok-sok anyuci,és apuci!!!

Dotti!!

Annyira eltüntél!!!Remélem,hogy már nem vagy beteg!!
Nincs tán valami baj,ami miatt nem nagyon jössz írogatni??

Puszi:Kriszti
kkriszi

[quote="fitgabi"]I írta:fitgabisten éltesse a szülinaposokat!

Tegnap kaptam 2007-es pest megyei tegyeszes statisztikát, nem tudom megállni, h ne osszam meg veletek:

25 örökbefogadás történt, ebből 11 gyereket nevelőszülő fogadott örökbe, egy testvérpárt külföldi szülők fogadtak örökbe. 0-3 éves korú örökbeadott baba:6, 4-6 éves gyermek: 5, 7-10 év közötti gyermek: 1.

Tavaly 241 érvényes alkalmassági határozat volt benn náluk.

Ezen számok alapján az három-öt évre jósolt időt én min. 10 évnek mondanám.

Most szólj hozzá! Helyesebben szóljatok hozzá!

Fitgabi, ebben a 241-ben például benne voltunk mi is, akik kiestünk a sorból, mert országos listáról hazajött a gyermekünk. És gondolom van ilyen még több is. Szóval nem biztos, hogy olyan tragikus ez, bizakodjatok. (és körülményektől eltekintve, itt volt ez a kiajánlás is, ami azt jelenti, szeretnek titeket :o)))

boldog napot, nevetést,
t.
bimbócska

Bimbócska és ezt csak így... ala-nature... hát könyörgöm mesélj már!!!! :lol: Egyébként meg gratula, de azonnal mesélj!
kanga_mama

Köszi bimbócska, hogy ilyen biztató vagy. De az igazság az, hogy a felajánlás országos listáról jött, Veszprémből. És félek attól, hogy mivel gyógypedagógus vagyok, nem ez volt az első sérült baba kiajánlása.

Kanga! Szerintem Bimbócskának már akkor is megvolt az örökbebabája, mikor csatlakozott novemberben.
fitgabi

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy csak ritkán írok, de este 6-7 között érek haza a munkahelyemről, és a két gyerek teljesen lefáraszt.
A gépünk is hetekig szerelőnél volt, így örültem ha néha olvasóként itt lehettem.

Latimi nagyon nagy gratula a kisfiatokhoz. Nagyon szurkoltam nektek. Sok boldogságot kívánok az egész családnak. Köszönöm a képeket nagyon örültem neki, bájos kis babucitok van.

Most már próbálok kicsit sűrűbben írni :wink: , tegnap próbáltam képeket is feltenni, de nem tudtam összehozni a kamerát a számítógéppel, de majd újra megpróbálom.

Kép
Kép
atan

Sziasztok!

Latimi!Nagyon gratulálok a babátokhoz!!Már csuriban volt a kezem,hogy mikor teljesül az álmotok!!És lám,lám... te is anyuka lettél!!De jó!!!Jó babázgatást kívánok nektek!!!

Kriszti!Aranyos vagy,hogy gondoltál rám!!!Hál istennek már jól vagyok!!!Azért nem írtam,mert nálunk megkezdődött a boltban a húsvéti dömping!!Na meg van egy betanulós új munkatársunk és mindent mutatni kell neki,tehát egyszerre két helyen is voltam,na mondanom sem kell estére nulla voltam!!Most 1 hétig illatszeren és pénztárban leszek!!!Ezért írok ritkábban!!!De megpróbálom kicsit összébb szedni magam!!

Puszi Rita

Kép
dotti

Kanga_mama: Gólyahíren olvastam a nagy hírt, gratulálok és nagyon-nagyon szorítok! :) És persze Veletek örülök!
ildi_ko

Köszönjük Ildikó, képek mentek! :lol:
kanga_mama

Kanga mama!
Gratulálok a pici lányhoz!
Küldenél nekem is képet, a lányok írásaiból hallottam, hogy gyönyörű!
simineni@citromail.hu
simineni

Latimi!
Látod megérte a sok várakozás. végre megszületett a babótok! :D
Hatalmas gratula!!!
Nagyon örülök, hogy az idén ilyen sok baba születik és hála az égnek elég sok forumózó babásodik. :D
simineni

Kangamama!

Veled együtt örülünk mi is!!!Köszi a képeket,gyönyörű szép a kislányotok!!!Tudtam,hogy nemsokára hozzátok megérkezik a gólya!!!És lám...lám...!!!Hétfőre ezerrel szorítunk!!!
Puszi Rita

Kép
dotti

Kanga-mami! Csodálatos! Arca lett az álmaidnak és lám, megérkezett a Zsebike. Potyorásznak a könnyeim, nagyon-nagyon örülök nektek. Szorítunk hétfőn.
(énboszi: amikor írtad, hogy nekifogtok felújítani, első gondolatom az volt, hogy már nem lesz időtök. Így legyen!!!)

boldog napot, nevetést,
t.
bimbócska

Simineni, képek mentek és köszönjük. Majd lesz még kép, ha hazajöttünk.

Dotti, neked is köszönjük.

Bimbócska, ne ríjjál Drágám, én már ríttam örömömben helyettetek is épp eleget... most már csak a hétfő...

:lol: :lol:
kanga_mama

Kanga!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sok-sok boldogságot kívánok a születő családotoknak!!!! :lol: :lol:
A hétvége mivel telik??? Most is mentek be vagy készítgetitek a helyét? Nagyon izgi lehet !!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
anna
madaran

Anna
Sikerült "beszélned" a többiekkel, kaptál új infókat?

Kép
petyaanya

Madaran, holnap megyünk hozzá és én ott maradok, amíg haza nem jöhetünk. Neked is köszönöm a lelki támogatást. :lol: :lol: Jól esik!
kanga_mama

Istenem, de csodálatos!!! Anyuka leszel Bea!!!!!! Sok-sok puszi!!!!
:wink:
Vendég

Igen, Kata, életem legszebb álma válik valóra. Nagyon bízom benne, hogy minden rendben legyen. Ti nagyon sok erőt adtok a lelki támogatásotokkal. Köszönöm ezt Nektek! :lol: :lol:
kanga_mama

Kangamama, nagyon szorítok és gratulálok szeretettel.

Kép
Kép
ggabszi

Kangamama!

Veled együtt törlöm örömkönnyeimet!!Gyönyörű a kislányod!!!Nagyon sok boldogságot kívánunk !!!!

Puszi Rita
Kép

Kép
dotti

Kanga! :D :D :D talán még most is bent vagytok... mesélj, mesélj!!! :shock: :D :shock: :D

Petyaanya :lol: mindent megpróbálok, persze!!! :roll: Veletek mi a helyzet??? :lol: :lol: :lol: ---privi?
madaran

Sziasztok!

madaran: Kanga-mama ottmaradt a kis Zsebibabával,minden nap bejár hozzá a kórházba,úgyhogy ezen a héten nem lesz netközelben,de mindenkit puszil és nagyon-nagyon boldog!!!!! :lol:

Kép
csöpke

Kanga_mama! Szívből gratulálok a pici lányotokhoz. :D Nahát pár napig nem nézek be és mik történnek! :D Ha lesz időd, majd küldj nekem is képet kérlek! Benne vagyok a táblában.
csut79

Sziasztok Lányok! Nem tudom emlékeztek e még rám,nagyon rég jelentkeztem ide is,meg a Gólyahíren is,de már itt vagyok.Követtem az eseményeket,csak nemvolt időm írni,munka, tanulás,háztartás. Drága Kanga mama!Mégegyszer gratulálok legyetek nagyon boldogok Zsebibabával! :D :D :D Diadella!Nagyon szép a cicusod!Ha majd lessz másik gépünk énis feltudom rakni az én fekete kandúr Gerzson cicámat,aki egy félperzsa tünemény.Legalábbis nekem.Még ha időm engedi jelentkezem,de mindenképpen olvaslak titeket.Holnap még lessz egy vizsgám,reméllem sikerül,és több időm lessz.Adigis gyereksírásmentes éjszakát,kanga mamáéknak!Habár énsem bánnám ha attól nemaludnék,nem a tanulástól!
Vendég

Sziasztok!
Hoztam Nektek néhány új képet :)

Vivien korcsolyázni tanul

Kép

Veronika motorozik

Kép

Sebestyén apával

Kép

3 kópé :)

Kép
ildi_ko

Ildi-kó! Gyönyörűek a gyermekeitek!!! :lol: :P

Kép
ibi01

Ildikó!

De aranyosak a gyerekek!Sebi baba milyen nagy legény!!

Lányok hol vagytok nagy a csend!!
Puszi Rita

Kép
dotti

Sziasztok!!

Ildikó!! De csodásak a gyerekeid! Köszönjük a képeket!!

Kangamama itt is nagyon sok boldogságot kívánok nektek!!!

Enci! Köszike!! Várjuk a képeket!!

Szép hétvégét lányok!!! Mi elutazunk, nem leszek net közelben!!!
Vendég

Köszönjük szépen a dicséreteket :)

Diadella, jó utazást!
ildi_ko

Sziasztok lányok!

Nagyon nagy a csend!!Mi is most jöttünk haza anyósoméktól!!Bár én megint elkaptam egy jó kiadós náthát!!Most éppen viaskodok a bacikkal!!

Mindenkinek szép vasárnapi délutánt kívánok!
Puszi Rita

Kép
dotti

Sziasztok!
Már nagyon rég jártam erre, de most csuda jó híreket hallottam!!

Latimi,Kanga mama! Hatalmas gratula nektek !! Legyetek nagyon boldogok!! :D :D :D :D

Bimbócska! Szióka, jól vagytok? :wink:
steiff

Szia steiff!
jól vagyunk, már elmondhatom, látszik a kisfiúnkon a nevelésünk. Szófogadó, illedelmes kisgyermek lett. Persze, elég gyakran "összecsapunk", mert nagyon önálló, akaratos kis emberke, folyton intézkedne és ez néha már az életveszély határáig elmegy. De értelmes nagyon, hamar megérti és meg is tartja, amit elmondok neki.

Nálatok? gólyaszussz?

boldog napot, nevetést,
t.
bimbócska

Kedves Lányok!
Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a gratulációt. Csodálatos kislányunk van, 3 óránként eszik, alszik. Már kaptam a nyakam közé pisit, de még kakit is, de ha hiszitek, ha nem nagyon jó volt. :lol: :lol:
Lecseréltem a vonalzómat.
Minden kedves várakozónak azt kívánom, hogy minél előbb ti is lecserélhessétek a vonalzótokat. Nem feladni! Látjátok, hogy én 19-én még nyavalyogtam és 21-én megszületett Ivett. Csodák vannak! Higyjetek benne! :lol:
kanga_mama

Kangamama!! De jó!! Akkor igazi jókislány Ivett!!
Olvastam a Gólyahíren, hogy Amanda picit féltékeny! Kis drága! De ez természetes reakció! Eddig csak ő volt a középpontban!
Ha lesz majd új kép kérhetek szépen? Gondolom ide még nem teheted fel .. ezért maibe, de csak ha lesz időd!!
diadella@citromail.hu
Vendég

Diadella, mentek a képek! :lol:
kanga_mama

kanga_mama, én is kérek szépen képeket! :) Köszi!
ildi_ko

Ildikó, ment!
kanga_mama

Kanga mama! Én is kérhetek képet? Elvileg bent vagyok a táblázatban. Még egyszer hatalmas gratula!!

Bimbócska! Nagyon örülök, hogy jól alakultok! A nagyok hamar megszokták a picikéteket?
Nálunk nem sok újság van, a gólyának se híre se hamva. De sebaj, majd megérkezik hozzánk is! :wink: A tegyeszes sorban már elől vagyunk,de ugye ez nem sokat jelent...
steiff

Kangamama!

De jó,hogy írtál nekünk,olyan jó olvasni a soraidat!!Anyuka lettél!!Ez annyira csodálatos!!Akkor nagyon jó kislány a kicsi Ivett!!Aért ha engedi akkor ugye írsz nekünk,mesélsz,hogy mi újság van veletek??!!
Ha vannak új képetek én is kérhetek??Címem:rozgonyine@mailbox.hu
Nagyon szép a vonalzód!!

Puszi mindenkinek Rita

Kép
dotti

Kangamami!!

Istenem,milyen szép vonalzód van!!annyira jó olvasni a vonalzódon,hogy már nektek is van kislányotok!
Remélem,hogy majd én is dicsekedhetek majd egy ilyen szép vonalzóval!!
Már nagyon várom azt a pillanatot,de sajnos még nem nagyon látom a célt!! :cry:
De majdcsak elérünk odáig!!! :wink:

Kérhetek én is képeket,a Te kis arany virágszálladról?Bár én már láttam kamin keresztül,de azért szeretném újra,és újra megcsodálni Őt!
Címem:konczne.kriszti@dunaweb.hu
Zoli is tátott szájjal figyelte a kis Manócskádat,nagyon tetszik neki!!Gyönyörű kis Életetek van!!

Puszi,és várjuk a képeket!!Kriszti, és Zoli
kkriszi

Kanga_mama: Köszönöm szépen a képeket, gyönyörű kicsi lányotok van és látszik rajtatok, milyen boldogok vagytok! :) Ahogy a párod tartja azt a csöpp babát a karjában - nagyon édesek!!!
ildi_ko

Sziasztok!
Kangamama!Nagyon köszönöm a képeket!!Gyönyörű kisbaba a kicsi Ivett!Milyen jó nézni benneteket,igazi boldog család!!Már mi is nagyon várjuk azt a pillanatot amikor a mi kicsikénket a karjainkban tarhatjuk!!!

Lányok!Ma megérkezett a baldachim szettünk,nagyon szép!!
Úgy döntöttünk a kedves férjecskémmel minden hónapban vásárolgatunk valamit a leendő kisbabánknak!Olyan jó érzés vásárolgatni kisbaba dolgokat!!

Puszi mindenkinek Rita

Kép
dotti

Kangamama!!!

Köszönöm szépen a képeket!!!Gyönyörű a kislányotok!!!Tündéri!!
Már mi is nagyon várjuk a mi kis Drága Életünket!!Minden nap azzal fekszünk,és minden nap azzal kelünk,hogy megint közelebb kerültünk a mi Kicsikénkhez!!

Annyira hiányzik!!!De türelmesnek kell lenni,és várni Rá,mert előbb utóbb nekünk is megszületik a kis Manócskánk!!
Csak ki kell várni a megfeleő pillanatot!!

Dotti!!

De jóóó!!Akkor már a kiságyat kell megvenni,hogy feltehesd rá!
Én is ma rendeltem egyet!!Ha itthon lesz,akkor lefotózom,és meglátjátok!!Bár hátha élőben is meg tudom mutatni nektek!!

Puszi mindenkinek:Kriszti
kkriszi

Sziasztok!
Küldök néhány képet Bencénkről, ha nem baj :wink: Hát azonnal tudta mi a teendő a tortával :lol: Kép .jpg[/img] Kép lufik között Kép A 2. tortám

Kép
ibi01

Nem vagyok egy profi a kép felrakásban. Hol a kép marad le hola kép. bocsi!! :oops: Kép ha torta nincs akkor azsiráf is jó!!! Kép bajlódok a lufikkal

Kép
ibi01

Bocsánat a rendezetlen képekért!! :oops:

Bence már szépen totyorog ha fogjuk a lezét. Ma már 2-3 lépést tett egyedül is. Csoda édes!!! :lol: Most kinlódik a 4. örlő fogával. A másik 3 aránylag könnyen kibújt, de ez a 4. megkínozza. Használunk mindenféle kenceficét, homeopátiás bogyócskát, de csak nagyon rövid időre segítenek. Remélem már nem sokat várat magára ez a kis fogacska!!!
Olyan huncut!! Mindenkit az újja köré csavar. :lol:
szép estét mindenkinek!!!

Kép
ibi01

Ibi, csoda helyes kisfiatok van. Tényleg még a szeme sem áll jól... olyan kis csibészes...

Lányok, a képeket mindenkinek szívesen, gondolhatjátok, hogy örömmel küldöm.
Holnap megyünk tanácsadásra. Kiváncsi leszek... :lol: Tuti hízott látom a kis pociján, meg a hurkicáin, mert vannak ám. :lol:
kanga_mama

Sziasztok!

Egy jó pár napig nem voltam gép közelben, és micsoda hírekre jöttem vissza!

Kanga mama!
Óriási gratula. Kérhetnék én is képeket Ivettről? A táblázatban benne vagyok.

Már várom nagyon az áprilisi talit, hogy megcsodálhassam a sok apróságot.

Latimi!
Hogy telnek napjaid? Ha van időd, írjál.
Vendég

Sziasztok

Kangamama, micsoda fantasztikus hírek. Gratulálok a kislányotokhoz. Sok boldogságot jó egészséget kívánok nektek. Én is kérnék képet, a táblázatban benne vagyok.

Kép
Kép
atan

Deva, képek mentek! Áprilisban megyünk a talira, úgyhogy ne legyetek betegek, mert dajkálhattok, szereti a kisasszony! :lol: :lol:

Atan, látod, nekünk is van egy kis Ivettünk, igaz, hogy 2 évvel fiatalabb, mint a ti Ivettetek. Napról-napra másnak látom, változik és hízik, érzem a kis popsikáján, amikor a karomban van. Meg egy kis házi módszerrel megmértük és bizony 250 gr. pluszt mutatott, az is igaz, hogy ez a mérlegelés nem volt hiteles. Na, majd holnap a tanácsadáson kiderül. :lol:
kanga_mama

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?